so care sa fie si dc?
momentan am un k750i de vreun an si parca as mai schimba putin suflu..
k770 ii din clasa cu cybershot si parca scrie ca tzine bateria mai mult... in rest pa la fel.. voi ce ati alege??
inca ceva cam cat sa cer pe al meu.. nu are probleme grave, putin zgariat si nu mai mere ledul dela blitz.. de vreo saptamana... . cei drept nici scrolul nu se misca ca si la unul nou dar na asta e.. a da btw am tot la el (cutie, handsfree, cablu de date, incarcator evident) plus un card sony duo pro de 1 gb..
E5200@ 3.5 ghz@1,28V on freezer 7 pro, abit ip35, 2 x 1 gb adata xtrem @ 1000, 2 x 250gb + 1 hdd 500 gb samsung, dvd-rw sata asus black, gainward 8800 gts 512 mb, blue storm II 500 w, creative audigy se , Logitech Z-5500, antec ninehundred, samsung 205bw;
Mie mi-e greu sa aleg numai 1, le-as alege pe amandoua. Cred ca cel mai bine e sa le compari unul langa altul, real, nu din poze. Daca ai putea sa le iei in mana, sa le intorci pe o parte si alta ca sa le studiezi, ar fi foarte bine. As putea adauga faptul ca telefonul t650 pare mai stilat din cauza celor doua culori care se imbina foarte bine. Avand in vedere ca mi place verdele, il aleg pe cel din seria T. Care e pretul fiecarui telefon, sunt asemanatoare? Te poti ghida si dupa acest lucru in alegerea telefonului.
pai inca nu stiu preturi, doar la t650 stiu asa estimativ 340 E astept sa mai scada preturile mai ales ca k770 ii lansat acum in august sau septembrie, mai mentionez ca nu le voi lua noi sau cel putin nu din mag, le aduce cineva..
E5200@ 3.5 ghz@1,28V on freezer 7 pro, abit ip35, 2 x 1 gb adata xtrem @ 1000, 2 x 250gb + 1 hdd 500 gb samsung, dvd-rw sata asus black, gainward 8800 gts 512 mb, blue storm II 500 w, creative audigy se , Logitech Z-5500, antec ninehundred, samsung 205bw;
Mai degraba T650u. Mi se pare mult mai stilat. In ultima vreme SE nu mai evolueaza ci bat moneda pe aceeasi chestie (ex : K800-810-770). T650 e cred o exceptie.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
am cautat pe niste forumuri si uite ce am gasit " This phone has a SAR value(radiation) of 1,80 W/kg!!!
Is this a phone or a freaking microwave??! " cam mult avand in vedere ca: " K800 SAR value: 0,58 W/kg (3 times less radiation) " sursa aci
Poti astepta ca aceste telefoane sa ajunga la oferta, deoarece atunci vor fi la preturi foarte mici. E drept ca atunci vor fi din China, Taiwan sau Malaysia, dar macar vor fi mult mai accesibile. Spre exemplu marele k800, acum as putea sa spun ca e la un pret de nimic.
Cat despre K800 astept sa scada pretu si la smecherii care l-au luat de la oringi si il dau cu 600 roni.
LE : Pret confirmat pt K770i :
This is certainly good news for all you folks waiting for the new Cyber-shot 3.2 mega pixel candybar from Sony Ericsson. It is available in all three colors (brown/beige/purple) and it's price at the moment is around 420$. Not a bad starting price which will probably drop eventually. Kudos to Sony Ericsson for releasing this phone so fast since it's announcement.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Am un k770 dar c ziceti voi acolo de SAR ma sperie....spune-mi merită folosit telef asta?sau sa incerc sa-l vand?
Afecteaza daca vb in jur de 30-40 minute p zi la el +mesaje vreo 5-6 +beep-uri?