TELEFON NOU - Sfaturi

Telefonie fixa/mobila, PDA, Palm etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Dark_Ange1

TELEFON NOU - Sfaturi

Post by Dark_Ange1 »

Treaba sta in felul urmator. Trebuie sa cumpar un telefon, de data aceasta nu pentru mine (inca imi place 6120c ), care trebuie sa fie mai feminin, nu chiar "caramida". Mai pe scurt, conteaza si un design atragator.
Cum bugetul nu este foarte mare, ci doar in jur la 120-140 Euro, dar cu cat mai mic cu atat mai bine, nu prea am alte mari pretentii. Un "must" ar fi:
- ecran cat de cat mai rasarit dpdv al dimensiunilor dar si culorilor
- memorie interna decenta
- slot card (de preferinta card 64/128MB inclus in pachet)
- bluetooth (IR nu ma intereseaza, ca degeaba are asta ca 6120c meu n-are )
- tastatura cat de cat utilizabila, ergonomica
- sa nu fie foarte greu
- sa redea mp3
- cablu de date
- fotocamera decenta (~1.3mpx)
Sunt cam multe cerinte / pret, dar dupa parerea mea nu sunt foarte costisitoare, ci doar decente pt ziua de azi.
Daca ar fi pt mine, ar mai fi trecut acolo si - candybar -, dar tinand cont de scopul initial merge si slide / clamshell, in ordine.

PS: Nu m-as feri nici de un alt abonament la Cosmote, daca e sa fie alaturi de un telefon bun (asta ca sa nu depasim bugetul alocat, dar totusi sa nu se faca rabat la calitate).

Telefonul va fi succesorul unui Alcatel OT 153 , mai mult decat modest

Eu m-am gandit la un 3110c, dar nu cred ca e cea mai buna alegere.

Re: TELEFON NOU - Sfaturi

Post by Snow »

De asta ce zici : https://www.your.orange.ro/webcare/ows_ ... mfunc=1065
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
mariusyic

Re: TELEFON NOU - Sfaturi

Post by mariusyic »

Salut. Ce zici de un Sony Ericsson W610 argintiu ? Sau daca vrei ceva feminin, si chiar bun, ar fi Samsung E730. La Samsung, ecranul cre ca este prea mic pt cerintele tale, dar e ok zic eu. Sau SE w810 ? Nu recomand nimic de la Lg sau Motorola, deoacere eu sunt patzit cu ele. Lg e un low-end de la Samsung, iar MOtorola, nu vreau sa imi amintesc :)
As zice si Nokia 6300. Cam atat deocamdata :).
Papa.
Phone expert.....cica :D
Post Reply