Recomandare GSM + PDA(WIFI) + GPS
Moderator: Moderatori
Recomandare GSM + PDA(WIFI) + GPS
Salutare,
Stiu ca sunt o gramada de topicuri pe forum legate de acest subiect, insa nu am reusit sa ma dumiresc in totalitate cum sta treaba si inspre ce modele sa ma indrept. Criteriile sunt urmatoarele:
1. GSM - am nevoie sa fie foarte buna partea de GSM deoarece la serviciu am semnal foarte slab. Cu nokia mai merge dar cu samsung nu am semnal deloc. As vrea sa se auda clar si bine partea de telefonie, deoarece va fi cea mai des utilizata.
2. PDA - sa aiba neaparat WIFI, restul de 3G, bluetooth... etc nu ma intereseaza. Cel mai mult pe partea de PDA voi folosi mail, organizer, PDF, internet browsing
3. GPS - sa mearga Ok, il voi folosi destul de rar, cand merg cu masina prin tara... sa zicem maxim o data pe luna
Vrau ca toate astea 3 sa fie intr-un singur device. In rest... sa fie cat mai puternic si ecranul cat mai mare... SI sa ma incadrez intr-un pret cat mai acceptabil. Eu ma gandesc undeva la un pret de 1500 RON.
Orice parere e mai mult decat binevenita. Va multumesc.
Stiu ca sunt o gramada de topicuri pe forum legate de acest subiect, insa nu am reusit sa ma dumiresc in totalitate cum sta treaba si inspre ce modele sa ma indrept. Criteriile sunt urmatoarele:
1. GSM - am nevoie sa fie foarte buna partea de GSM deoarece la serviciu am semnal foarte slab. Cu nokia mai merge dar cu samsung nu am semnal deloc. As vrea sa se auda clar si bine partea de telefonie, deoarece va fi cea mai des utilizata.
2. PDA - sa aiba neaparat WIFI, restul de 3G, bluetooth... etc nu ma intereseaza. Cel mai mult pe partea de PDA voi folosi mail, organizer, PDF, internet browsing
3. GPS - sa mearga Ok, il voi folosi destul de rar, cand merg cu masina prin tara... sa zicem maxim o data pe luna
Vrau ca toate astea 3 sa fie intr-un singur device. In rest... sa fie cat mai puternic si ecranul cat mai mare... SI sa ma incadrez intr-un pret cat mai acceptabil. Eu ma gandesc undeva la un pret de 1500 RON.
Orice parere e mai mult decat binevenita. Va multumesc.
Re: Recomandare GSM + PDA(WIFI) + GPS
Singura recomandare pentru ceea ce doresti este urmatorul:
Nokia N95 8GB
:pe parte de telefonie :GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
-conectivitate la internet prin provider vodafone/orange la 3.6Mb/s :3G Network HSDPA 2100
HSDPA 850 / 1900 - US version
WiFi - ok
GPS - ok
Nokia N95 8GB
:pe parte de telefonie :GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
-conectivitate la internet prin provider vodafone/orange la 3.6Mb/s :3G Network HSDPA 2100
HSDPA 850 / 1900 - US version
WiFi - ok
GPS - ok
Cu respect. Pentru toti cei ce respecta logica si ratiunea.
şi stand by 1 zi precum şi gps sirfstar II posibil incompatibil cu software-un de navigaţie favorit. şi mai ales: 1500 ron?
eu m-aş orienta către un Eten Glofiish, poate iese puţin din buget, dar merită.
eu m-aş orienta către un Eten Glofiish, poate iese puţin din buget, dar merită.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Eten Glofiish e si alegerea mea. Nokia N95 se remarca mai ales prin camera. Ca are si memorie de 8 gb e un plus. Dar daca vrei sa fie si un PDA bun si GPS , Glofiish e peste.
Phone expert.....cica 

Si eu recomand tot eten. Am Eten X500 si sunt multumit de cum s-a comportat. Ca o mentiune...sa nu mizezi pe camera foto/video (dupa parerea mea este execrabila si inutila chiar dacă are 2mp...nu are focus si vai de culori
)
X500+

X500+
taurled
- Darth Vader
Sal'
Si eu as vrea sa imi iau un PDA+GPS+GSM m-am gadint la un PDA Eten Glofiish X600 imi pare un pret destul de ok...
Are cineva modelu asta??? Se poate instala pe el iGO Europe?..
Si eu as vrea sa imi iau un PDA+GPS+GSM m-am gadint la un PDA Eten Glofiish X600 imi pare un pret destul de ok...
Are cineva modelu asta??? Se poate instala pe el iGO Europe?..
ABIT IP35-E/E6750 3,4Ghz+TRU120 EXT+2x120mm on 900r/min
4x1Gb A_Data VITESTA 800+ arctic cooling 2x40mm
TT Toughpower 750w
GAINWARD GTX 260 GS 895mb
SAMSUNG F1 500GB samsung F1 1TB
Audigy SE
samsung 223BW to bengq G2420HD
in a LIAN LI A-71
4x1Gb A_Data VITESTA 800+ arctic cooling 2x40mm
TT Toughpower 750w
GAINWARD GTX 260 GS 895mb
SAMSUNG F1 500GB samsung F1 1TB
Audigy SE
samsung 223BW to bengq G2420HD
in a LIAN LI A-71
Chiar ma tenteaza un HTC Touch Cruise, stie cineva cat de grozav e?
Am eu,la-m luat cu ab.vodafone 1600lei,telefonul nu-i stralucit dar merge(semnalul cam slab),mufa miniUsb nu prea sta fixa se misca cind asculti muzica sau cind este conectat la pc;sonorul e cam slabut chiar si cu casti dar nu am pretenti de audiofil.GPS-ul merge bine cu IGO8 ai ai posibilitatea de ai adauga la GPS antena separete.WI-FI-ul sincer nu l-am testat si nici bateria,fiindca il conectez zilnic la calculator si se incarca atunci.Filmele merg super pe el.Camera de 3Mp e buna si aia.Pachetul lui contine:stylus de rezerva,1 folie protectie ecran,alimentator 220V,cablu de conectare calculator.Eu sunt multumit de el,pentru un aparat care le stie pe toate.
- indianuiute
si eu caut sa-mi iau PDA+GPS+GSM, si cam tot in 15 mil ... una dintre optiuni e ETEN X650 Glofiish dar am inteles ca este destul de lent, datorita celor 64 Mb memorie si mai are si un delay de 1-2 sec pana sa vb cu interlocutorul ... si HTC Touch Diamond, la abonament la vodafone, care mi se pare destul de k din punct de vedere al specificatiilor, dar am inteles ca IGO nu merge pentru ca nu are card, si ar mai avea o problema cu autonomia, dar nu stiu cum sta la partea de GSM ... voi ce ziceti ... sau sa iau doar PDA+GPS
Cine te-a mintit? merge igo8 lejer pe diamond. Este chiar un super telefon. Sincer sa fiu in clasa asta n-ai decat 2 varianta, apple iphone2.0 sau diamond de la HTC. Daca nu vrei Iphone2 ia-ti diamond.indianuiute wrote: si HTC Touch Diamond, la abonament la vodafone, care mi se pare destul de k din punct de vedere al specificatiilor, dar am inteles ca IGO nu merge pentru ca nu are card,
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
- indianuiute

... si ar mai fi o problema, indisponibilitatea Diamond-ului la Vodafone
iphone nu are modul gps încorporat.
101 lucruri despre mine:
- indianuiute
scuze, era vorba despre iphone2sorin wrote:iphone nu are modul gps încorporat.
nu-mi vine să cred că iphone 2 va avea gps pentru că vor trebui să renunţe la aspectul slim, ceea ce va fi un pas înapoi pentru un telefon.
101 lucruri despre mine:
- indianuiute
mda ... nu stiu ce fel de gps va avea, integrat sau nu, dar nu ne dau nici un fel de detalii despre cipul folosit, stiu doar ca iphone va folosi ca soft google map ...
La fel, esti sigur? Pentru ca deja in TM si-au luat 2 cunostinte deja HTC Diamond. Acum 2 sapt cred...indianuiute wrote: ... si ar mai fi o problema, indisponibilitatea Diamond-ului la Vodafone
- indianuiute
foarte sigur, pentru ca am fost personal la vodafone, ce-i drept in prima jumatate a lunii trecute, si au mai fost persoane pe un alt forum care s-au plans, se pare ca s-a mai calmat lumea ... cunostintele tale sunt multumite de "bijuterie"? ... si in leg cu IGO, nu vorbesc din experient proprie pt ca nu-l am, logic, ci prin prisma altor posesori ... daca intri la emag, sunt mai multi baieti care se plang ...
eu am instalat iGO pe qtek9100 -le meu. Merge atza. Din pacate eu trebuie sa overclockez putin procesorul (OMAP 200Mhz) ca sa pot sa lucrez mai rapid cu harta altfel mai am sacadari in modul 3D.indianuiute wrote:foarte sigur, pentru ca am fost personal la vodafone, ce-i drept in prima jumatate a lunii trecute, si au mai fost persoane pe un alt forum care s-au plans, se pare ca s-a mai calmat lumea ... cunostintele tale sunt multumite de "bijuterie"? ... si in leg cu IGO, nu vorbesc din experient proprie pt ca nu-l am, logic, ci prin prisma altor posesori ... daca intri la emag, sunt mai multi baieti care se plang ...
Revenind la diamond, mie mi s-a parut extraordinar. Insa din prisma faptului ca am tot avut windows mobile acum voi lua sigur iphone2; Acesta e singurul motiv pt care nu am luat diamond. Nu stiam insa de aceasta indisponibilitate de la Vodafone, imi pare rau. Ori n-au luat destule ori se vand ca painea calda alta explicatie n-am. Ti-am zis, 2 cunostinte si-au luat in prima sapt dupa ce o aparut pe site. Eu momentan nu mai vreau sa amestec lucrurile, vreau un sistem de navigatie independent de telefon si din acest motiv daca as lua diamond nu l-as mai folosi ca navigatie. Am avut destul timp sa realizez ca nu e bine sa fie si navig si telu intr-un device. Suna telefonu, iese din navigatie, se mai si blocheaza, apoi nu mai intra in harta. Daca intra constati ca te-ai abatut de la ruta samd. Telefonu e telefon, fol un handsfree bluetooth am mainile libere si navigatia merge ata.
- indianuiute
e adevarat ce spui, asta in conditiile in care GPS-ul il folosesesc destul de rar, idea e ca m-am saturat da ma car cu carca de aparatura dupa mine cand ma dau jos din masina
... cred ca totusi mai astept un pic sa vedem ce mai apare pe piata ... am vazut niste modele interesante de la ETEN glofiish V900 , glofiish X900 si glofiish DX900, acum nu stiu cand vor fi disponibile si la noi pe piata si la ce bani ... din specificatii arata bine 
... chiar ieri am trecut pe la un vodafone, cel din city moll, si stau destul de prost cu stocurile, multe modele nokia lipsesc, cele din seria N**, aveau si HTC Touch Cruise, bineinteles stoc 0, ca sa nu mai zic de Diamond

... chiar ieri am trecut pe la un vodafone, cel din city moll, si stau destul de prost cu stocurile, multe modele nokia lipsesc, cele din seria N**, aveau si HTC Touch Cruise, bineinteles stoc 0, ca sa nu mai zic de Diamond

HTC este si la Gemanos si IGO8 merge foarte bine pe HTC .Cu HTC este livrat ''TOMTOM'' dar asta nu are hartile pt Romania. ![Read-FAQ [smilie=Read-FAQ.gif]](./images/smilies/Read-FAQ.gif)
![Read-FAQ [smilie=Read-FAQ.gif]](./images/smilies/Read-FAQ.gif)