daca se poate inchide cd-rom-ul de la taste
Moderator: Moderatori
daca se poate inchide cd-rom-ul de la taste
ma tot gindesc cum sa fac sa inchid cd rom-ul din win sau taste asta asa de amorul artei dar nu-mi iese
stie cineva ceva
stie cineva ceva
pe un cd al revistei de muuuult mai de mult era un programel care se chema CD DOOR, partea proasta e ca trebuia platit. Mergea cu mai multe CD Roame, tastele programabile pe F-uri. De atunci n-am mai intalnit asa ceva, pana ta tastaturile multimedia, care unele versiuni au implementate si aceste functii (prin taste speciale si driverii si aplicatia lor instalate). Exista un tip de asemenea tastatura, este un noname, eu l-am vazut in METRO Baia Mare, pe la 200.000 (pretul mic)
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
vreau si eu, Xen! sorin_metea@zappmobile.ro. Mersi!
101 lucruri despre mine:
Re: daca se poate inchide cd-rom-ul de la taste
Daca vrei un program klumea care sa faca ce zici tu, sa stii ca eu folosesc WinEject. Poti sa-l dai jos de pe http://www.download.com. Partea buna este ca nu trebuie inregistrat si are o gramada de functii (stie chiar si sa inchida cd-romul dupa un anumit nr de secunde sau sa incuie cd-ul inauntru). Daca vrei pot sa ti-l dau pe mail.dino wrote:ma tot gindesc cum sa fac sa inchid cd rom-ul din win sau taste asta asa de amorul artei dar nu-mi iese
stie cineva ceva
the_hero