Ce-mi place la jocul ăsta e obstacolele alea pe care le poţi doborî. În caz că te urmăreşte poliţia, nu contează că maşina de poliţie e bară la bară cu tine, dacă tu loveşti obstacolul respectiv şi cade, nu contează că maşina de poliţie nu a fost prinsă efectiv de obstacol, ţi-o dă ca "Civic Unit Disabled"

...
În plus, în curse mi se pare că nu funcţionează aşa de bine. Adică, oponentul e la o distanţă de mine la care, dacă lovesc obstacolul, teoretic îl prinde direct căzut pe pământ şi nu poate trece, da' de-aia trece la fel de bine ca şi când obstacolul nu ar fi acolo.
Ah, şi mai îmi plac secvenţele în care mergi 1-2 secunde în gol, abia apoi apare cadrul care teoretic ar trebui să fie prezent de la început. Reflexiile îs făcute foarte slab, pusese cineva mai sus o poză cu maşina pe un pod şi cum se vedea pe geamul din spate imaginea podului, arăta sub orice critică, comparativ cu grafica din 2oo8.
Începe să-mi displacă jocul, grafica şi gameplay-ul îşi arată părţile negative şi din nou am intrat în faza staţionară în care se repetă circuitele, sprinturile, outrun-urile şi evadările la nesfârşit. Când o să-l termin o să consider că mi-am luat o piatră de pe suflet...
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)