Need for Speed Undercover

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Pantsless

Re: Need for Speed Undercover

Post by Pantsless »

Pigoo wrote:de unde ideea ca jocurile noi trebuie sa aibe grafica mai buna decat cele vechi ? shish #-o
err... e oarecum firesc. Mai ales ca nu vorbim de jocuri total diferite, ci jocuri din aceeasi serie. Nu ti se pare putin normal ca grafica sa fie ceva mai buna? Sau macar la fel...

PS: De acord cu BOG
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
Kramer

Post by Kramer »

Am gasit optiunea de unde pot cumpara masini.
Jocul e prea usor. Cu un Chevrolet Camaro SS tunat cu o suma de 20.000$ am facut un SLR, un BMW M6, un Porsche 911 si un Lamborghini Gallardo. Nici chiar asa, am pus pe el doar Street Package la motor, fara nitro sau alte minunatii de genul asta. Un SLR nu prea pierde in fata unui Camaro, mai ales ca e si 722 Edition(parca asa era in lista cu masini :-k).
Lord_Silver

Post by Lord_Silver »

Kramer wrote:Jocul e prea usor.
Tocmai din aceasta cauza acest joc e mai bine primit ca Pro Street, pentru ca e cu mult mai usor. Din punct de vedere al gameplay-ului si graficii Pro Street statea mult mai bine ca jocul asta si chiar mi-a placut, nu stiu de ce unii au fost asa dezamagiti de el, poate ca era prea dificil.
Kramer

Post by Kramer »

Cireasa de pe tort(cel mai probabil din cauza versiunii de joc): ultima misiune din prima parte a jocului unde joci in primul teritoriu, cea cu Nick Of Time, cand incerc sa intru in ea primesc Don't Send, iar fara ea nu pot continua jocul.
Attachments
nick of time.JPG
andreiandrei

Post by andreiandrei »

Am jucat deja Nick of time, da' n-am dat de la harta, am dat tab pe sosea.
Gigabyte P35C-DS3R, E4500, 2x1GB Kingston, HIS 3850, WD2500KS+6400AAKS, ASUS A-45GA .
cesar24

Post by cesar24 »

Daca va trebuie un save... wheelman 11 (aproape 12) si multe masini ce se pot cumpara (chestia nasoala e k nu prea am bani)... BAFTA

http://www.filefactory.com/file/23da91/n/Stefanels_rar
Intel Dual Core E5200 @ 3.36Ghz, Gigabyte EP35-DS3L, 4Gb A-Data Vitesta EE 800+ @ 896Mhz, Gigabyte HD4870 512Mb DDR5 @ stock, WD 320GB + WD 400Gb, Thermaltake 550W, BenQ E2200HDA 22" FullHD 1920x1080 LCD, wireless key & mouse, Vista Ultimate x86
Kramer

Post by Kramer »

Sper ca totuşi jocul să fie mai atractiv de pe la Wheelman 9/10, altfel se va înscrie în interminabila listă a jocurilor pe care nu le-am terminat.
PS: ca să vă faceţi o idee, am terminat doar Quake I sau II, nu mai ţin minte exact, şi Counter Strike Condition Zero.
ludi_f

Post by ludi_f »

Am terminat jocul pe modul cariera, sunt la wheelman 15. Pe la 11-12 am castigat pink slip cu gallardo, o masina geniala atunci cand ii pui toate upgrade-urile. Parca se "lipeste" de sosea la viteze mari, mai bine decat Veyron. Veyron l-am cumparat pe la wheelman 13 daca imi amintesc bine. La total joc, sunt pe la 64% dar parca nu mai am motivatie.
Cea mai rapida masina e categoric Veyron, cea mai controlabila mi se pare gallardo. Voi cumpara si murcielago sa verific.
Ultima misiune e foarte usoara, sub asteptari.
Last edited by GabYO on Fri Nov 21, 2008 7:11 pm, edited 1 time in total.
Reason: Read zhe rullz.
Pandy

Post by Pandy »

Sincer, eu am ajuns la wheelman 12, sunt cu aceeasi masina (AudiTT) si deja nu stiu ce sa mai fac, m-am cam plictisit sa fac curse, si pe urma peste 2-3 sa reapara la loc, am de facut un job, sa dau duel pe autostrada si nu pot sa-l fac pe Nicky ala. Simt ca masina a ajuns la capatul puterilor, nu poate mai mult de 297 km/h si asta se vede din plin in cursa. Neplacerea este ca stiu ca in cazul in care cumpar o masina mai buna, gen M3,M6 sau Gallardo si o tunez, pe urma se vor debloca si R8 (la care astept ... ) sau Veyron, Murciellago
ludi_f

Post by ludi_f »

Esti foarte aproape sa castigi pink slip cu Lambo, stiu ca e o serie de misiuni una dupa alta in care trebuie sa furi cateva masini, dupa asta iti alegi masina noua. Daca nu se poate altfel...trebuie sa iti iei acum masina noua. Si mie mi-a fost ciuda in astfel de situatii dar asta e. Bani multi vin de acum incolo.
Si o poza cu Veyron si ce viteza atinge...destul de usor. Problema e sa o poti stapani la asemenea viteza.
Si inca o chestie: observati ca sunt aproape de finish, e o cursa cu checkpoint-uri si cat timp mai am...ideea e ca la asemenea masina toate cursele sunt usoare.
Stats-urile si uninstall.
1.JPG
2.JPG
Attachments
viteza Veyron
viteza Veyron
Laur_S

Post by Laur_S »

Daca mia fost masina impounded o mai pot recuper de undeva??????Ziceti rapid!!
Si a doua intrebare cum scad nivel HEAT??????
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

De heat scapi dacă schimbi maşina sau o vopseşti altfel, iar de recuperat maşina cred că merge cu cash. :icon_smile:

Am terminat şi eu jocul şi mi se pare mai bun decât japiţa aia de Carbon.
finished NFS Undercover.JPG
Pigoo

Post by Pigoo »

corect , e mai frumos decat pro street si carbon . in primul rand ca gameplay-ul este mult peste pro street , este ceva intre nfsu si mw . iar in al 2-lea rand most wanted avea drift canyoanele alea oribile :d .

ce este nasol e ca merge in suturi indiferent de setarile grafice . ori e de la procesor (a64 3200+ :D) , ori de la ram (1gb ddr800) . ram as putea sa iau ca sunt ieftini , 40 ron un baton de 1 gigel :icon_smile:
Men are like guns. They're funny.
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Pigoo wrote:iar in al 2-lea rand most wanted avea drift canyoanele alea oribile
Eu îmi aduc aminte că NFS Carbon avea drifturi downhill, nu Most Wanted.
marian57

Post by marian57 »

Imi place jocul,grafica excelenta,reflexii si umbre adevarate,cerul clar si limpede,detaliile masinilor duse spre adevar,controlul cu frana de mana da senzatie de greutate,control perfect cu volanul.Jocul stie sa foloseasca 4 procesoare.
Q8200@3GHz/Zen FZ120,DFI DK X48,2x2GB/Geil Ultra,Asus 4870,2 X SSD raid0 Intel X25-V-G2 40GB,Cooler Master 700W,Samsung 2232BW,LG 42LF65/FULL HD,Lian Li PC7BYCF.
burebista
Moderator

Post by burebista »

Marian esti sigur ca joci Undercover? [smilie=Faint.gif]
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Pandy

Post by Pandy »

Am cumparat pana la urma Gallardo ca nu mai faceam nimic cu TT'u, dupa primele curse este ceva mai greu de manevrat decat TT'u dar si mult mai rapida.

Am ramas uimit de ceea ce zice marian in postul sau, sincer chiar vorbesti de acelas joc despre care vorbim noi ? :laughing6:
marian57

Post by marian57 »

Mie imi place.
Attachments
nfs 2008-11-22 09-42-23-66.jpg
nfs 2008-11-22 08-42-37-42.jpg
nfs 2008-11-22 09-37-28-02.jpg
Q8200@3GHz/Zen FZ120,DFI DK X48,2x2GB/Geil Ultra,Asus 4870,2 X SSD raid0 Intel X25-V-G2 40GB,Cooler Master 700W,Samsung 2232BW,LG 42LF65/FULL HD,Lian Li PC7BYCF.
eRAZr

Post by eRAZr »

Pigoo wrote:in primul rand ca gameplay-ul este mult peste pro street , este ceva intre nfsu si mw
pro street e sim fata de undercover,nu prea poti sa le compari.

eu as zice tocmai invers :icon_smile:
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Pigoo

Post by Pigoo »

in cazul meu pro street e "mai naspa" , pentru simplul fapt ca este sim iar eu nu suport sim-urile . asta e minusul dat din partea mea si plusul pentru undercover

@Ghetto_64 , ai dreptate , carbon am vrut sa zic , ca despre el vorbeam . :thumbleft: . am scris most wanted pt ca vorbisem de gameplay si mi-a ramas in cap mw .
corect , e mai frumos decat pro street si carbon . in primul rand ca gameplay-ul este mult peste pro street , este ceva intre nfsu si mw . iar in al 2-lea rand most wanted avea drift canyoanele alea oribile :d .
gabe_racer

Post by gabe_racer »

N-am avut rabdare sa citesc tot topicul,dar am si eu o intrebare : "Se pot vinde masinile pe care le ai?".Poate suna stupid dar n-am gasit niciunde chestia asta.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Pigoo

Post by Pigoo »

nici eu :) . asteptam un raspuns .
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Gabe_Racer wrote:N-am avut rabdare sa citesc tot topicul,dar am si eu o intrebare : "Se pot vinde masinile pe care le ai?".Poate suna stupid dar n-am gasit niciunde chestia asta.
Se pot vinde doar cele cumpărate, cele câştigate nu se pot vinde ci doar scoase din garaj.
Kramer

Post by Kramer »

Am reuşit să trec peste faza cu Nick Of Time, am făcut cursa cu Tab.
Unde salvează jocul screenshoturile pe care le face în Photo Mode?
Am terminat primul teritoriu, câte astfel de teritorii mai sunt?
PS: care e diferenţa între Career Complete şi Game Complete? Diferenţa de Wheelman Reputation?
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Career reprezintă cât ai parcurs din poveste, iar game se referă cât la sută ai făcut din toate cursele disponibile.

Screenshot-urile pe care le faci în photo mode cred că sunt integrate în profil şi le poţi vizualiza doar din joc.
Keos

Post by Keos »

MARIAN C-TA wrote:Imi place jocul,grafica excelenta,reflexii si umbre adevarate,cerul clar si limpede,detaliile masinilor duse spre adevar,controlul cu frana de mana da senzatie de greutate,control perfect cu volanul.
Acum uita-te mai atent la a treia poza atasata in urmatorul tau reply, sunt oarece diferente...
There is no order...
Kramer

Post by Kramer »

Am intrat în al doilea teritoriu, mi-am luat un Audi TT 3.2 Sport în care am băgat 150.000 de dolari, merge de tună. Are un cuplu foarte mare, la ce greutate mică are şi mai ales că l-am setat pe Acceleration =P~ .
Apoi, tot prin Pink Slip, mi-am luat un Mitsubishi Lancer Evolution, şi în ăsta am băgat cam 80.000 de dolari, altă bestie.
E cel mai bun joc NFS pe care l-am jucat, nu includ NFS Porsche şi de care mai ziceţi voi pentru că le-am jucat la o vârstă prea fragedă, dar de la NFS Underground încoace mie mi se pare cel mai bun joc din seria NFS.
cesar24

Post by cesar24 »

I finished to :)
Attachments
nfs 2008-11-22 03-32-38-67.jpg
Intel Dual Core E5200 @ 3.36Ghz, Gigabyte EP35-DS3L, 4Gb A-Data Vitesta EE 800+ @ 896Mhz, Gigabyte HD4870 512Mb DDR5 @ stock, WD 320GB + WD 400Gb, Thermaltake 550W, BenQ E2200HDA 22" FullHD 1920x1080 LCD, wireless key & mouse, Vista Ultimate x86
PSS 214

Post by PSS 214 »

enjoy :tongue3:
Image
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
eRAZr

Post by eRAZr »

l-am terminat si eu...si a urmat un uninstall.rejucabilitate 0 barat.

mi-a placut ca ma tineam cu veyronu dupa un amarat de corvette zo6 pe linie dreapta :tongue3:

ps:mi se pare mie sau jocul a avut un scenariu de film de categorie b? :d
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
Kramer

Post by Kramer »

Ce-mi place la jocul ăsta e obstacolele alea pe care le poţi doborî. În caz că te urmăreşte poliţia, nu contează că maşina de poliţie e bară la bară cu tine, dacă tu loveşti obstacolul respectiv şi cade, nu contează că maşina de poliţie nu a fost prinsă efectiv de obstacol, ţi-o dă ca "Civic Unit Disabled" :D...

În plus, în curse mi se pare că nu funcţionează aşa de bine. Adică, oponentul e la o distanţă de mine la care, dacă lovesc obstacolul, teoretic îl prinde direct căzut pe pământ şi nu poate trece, da' de-aia trece la fel de bine ca şi când obstacolul nu ar fi acolo.

Ah, şi mai îmi plac secvenţele în care mergi 1-2 secunde în gol, abia apoi apare cadrul care teoretic ar trebui să fie prezent de la început. Reflexiile îs făcute foarte slab, pusese cineva mai sus o poză cu maşina pe un pod şi cum se vedea pe geamul din spate imaginea podului, arăta sub orice critică, comparativ cu grafica din 2oo8.

Începe să-mi displacă jocul, grafica şi gameplay-ul îşi arată părţile negative şi din nou am intrat în faza staţionară în care se repetă circuitele, sprinturile, outrun-urile şi evadările la nesfârşit. Când o să-l termin o să consider că mi-am luat o piatră de pe suflet...[smilie=maniac.gif]
BOG

Post by BOG »

Kramer wrote: ...de la NFS Underground încoace mie mi se pare cel mai bun joc din seria NFS.
...
Începe să-mi displacă jocul, grafica şi gameplay-ul îşi arată părţile negative...
\:D/
cesar24

Post by cesar24 »

Masinile mele din joc :)
Attachments
NFS Cars.jpg
Am3oo

Post by Am3oo »

Arata bine [smilie=Thumbs-Up.gif]
Mi-am mai schimbat parerea despre joc....problema era ca aveam asteptari prea mari de la el. Acum il iau drept ce este, un arcade cu masini frumoase.....
Le tour toujours
Merced
Moderator

Post by Merced »

Hai ca pana la urma ma faceti curios. Il instalez si eu mai tarziu si revin cu o parere...
Alex_230

Post by Alex_230 »

Nu fa "greseala" ;)
Pigoo

Post by Pigoo »

eu zic sa incerci . gusturile difera de la om la om .
Merced
Moderator

Post by Merced »

Daca controlul e apropiat de Carbon sigur zboara repede. Am urat jocul ala din tot sufletu', Underground-urile si Most Wanted au fost capodopere pe langa el...
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Ăsta seamănă cu Carbon la control doar la început când nu ai maşini puternice, apoi parcă merge altfel.
Alex_230

Post by Alex_230 »

Carbonul era mai greoi la control fata de asta. Undercover parca e pe gheata. e prea loose ,prea usor fie ca esti la 50km/h fie ca esti la 340km/h.
Post Reply