Yeah, atenţia la detalii e evidentă, însă au buctişat rău în alte părţi esenţiale (pe la story, optimizare, eliminare de componente de gameplay vechi samd).georgeleus wrote:A durat cam doua ore sa citesc ultimele 6-8 pagini ale acestui topic , sa ma asigur ca nimeni nu e 100% multumit de joc, si acum mi-am dat seama ca timpul irosit nu a fost in zadar . Chiar fiecare are cate ceva de comentat . L-am instalat si eu Duminica dar n-am apucat sa joc mai mult de 3 ore pana azi ...
Parerea principala este ca e un GTA revolutionar, redefinit din toate punctele de vedere, cu engine nou , fizica imbunatatita si gameplay oarecum usurat ... Ce sa mai , chiar si controlul masinilor mi se pare destul de reusit (la celelalte GTA-uri chiar nu puteam sa vorbim de control, era mai degraba ceva ... nush... o plesneala), dar intr-o anumita masura tras de par . La fel modul in care alearga eroul, se fereshte, se bate, etc ...
Astfel imi exprim parerea proprie si personala despre acest GTA pe care l-am asteptat ca mortu' colacu' atata amar de timp mentionand ca mi se pare cel mai frumos si mai bine realizat Grand Theft Auto pe care l-am vazut vreodata sau m-am gandit vreodata sa-l vad .
Cel putin cand am ciocnit un taximetrist, masina i-a luat foc (dar flacari realiste, nu chibrituri ca-n San Andreas) si mai ales cand l-am vazut si pe el ca iese de la volan "infocat" (la fel flacari realiste, concentrice, exact cum am vazut pe Ogrish mai demult intr-un filmuletz real) am ramas masca . La fel damage-ul la masini este foarte bine realizat, masinile deformandu-se procentual exact in zonele in care au fost lovite .
Jocul de lumini e foarte bine realizat, insa umbrele sunt la pamant . Problema e ca nici la " 0 " nu se pot dezactiva ; nu stiu de ce dar am senzatia ca lipsa de FPS-uri e datorata si sistemului de umbre . Cu bloomu chiar vreau sa-ncerc in seara asta sa-l dau jos si sa vad daca obtin rezultate .
Pacat ca optimizarea e de kkt, e de TOT KKT-ul chiar, si aici ma exprim direct cand spun ca jocul ar trebui sa functioneze perfect pe un PC pe care Crysis-ul merge perfect .
Oricum, va las cu bine in asteptarea patch-ului anuntat de catre un forumist acum cateva post-uri in urma si sper ca acesta sa rezolve mare parte din bug-uri .
Ce ţi se pare atât de grozav la controlul maşinilor?
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)