Retro Club

Totul despre console.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Lightmaster

Retro Club

Post by Lightmaster »

Buna seara tuturor!Cum in aceasta vacanta am avut mult timp liber si deci mai mult timp sa ma gandesc la prostii am decis sa imi incropesc(usor, usor) o colectie de console/jocuri retro.Da, acele jocuri facute cu pasiune si care cu un pic de imaginatie din partea ta devin de-a dreptul superbe!.
Cum suntem cu totii intr-un an cu buget austeritar nu am ~400-500euro sa investesc in asa ceva si as vrea sa incep mai usurel.Ce as vrea in primul rand ar fi un NES(prin 95' aveam un Super NES care l-am stricat) si imi aduc aminte de acele vremuri.Se mai gasesc in Romania asa ceva?De asemenea, este greu de procuri niste jocuri decente la un pret la fel de decent?(nu ma refer la cele foarte rare).Doua jocuri mi-au ramas in minte:Metroid si Legends of Zelda.Cat le mai jucam, Doamne...
Astept sugestii din partea voastra :) .
Nothing is ever Apple's fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.
crater

Re: Retro Club

Post by crater »

e mai simplu sa le iei de pe emulator MAME,nes,snes,sega genesis.
Le gasesti pe google la download si cu imagini.
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
LeSharK

Re: Retro Club

Post by LeSharK »

recomand GGPO pentru jucat online.
a fost licentiat si de Capcom pentru netcode-ul din SF2 HD Remix.. e incredibil sa joci cu oameni din Iran sau Mexic fara pic de lag aproape, iar in Europa merge perfect cu 99% din jucatori.

http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?f=6&t=61955
http://ggpo.net/map/

@crater: instaleaza GGPO si sa te vedem la treaba ca tot te laudai de cate stii.. Street Fighter Alpha2, Alpha3, SF2 CE, SF2 Turbo, SF3 Third Strike, ai ce alege..
god save the queen 'cos tourists are money!
Post Reply