Aliens vs Predator 2010

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Ithanium

Re: Aliens vs. Predator 3

Post by Ithanium »

Interesant desi ff scurt. Poate m-am obisnuit eu prea mult cu camera 3rd person in ultima vreme dar mi se pare cam "zoomed". Tot ce sper e sa nu fie controlul prea console si controlul la alien sa fie putin mai natural. In AvP2 preferam sa merg normal cu alien-ul si sa folosesc pounce...aici sper sa pot folosi mai frumos tehnica ambuscadei. Si asta e valabil si pentru predator. Daca ar fi sa fac o presupunere, as zice ca dupa E3 poate apare si vreun demo.
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Jizaz Craist wrote: După cum se vede în footage,
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
TripleX

Post by TripleX »

Pwned... [smilie=Nice-try.gif]
...
Spoiler!
Why so curious?
...
PSS 214

Post by PSS 214 »

ete fleosc.. mai greseste si omul :tongue3:
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Alexis

Post by Alexis »

Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Ithanium

Post by Ithanium »

Mda...frumos dar ce ma intristeaza ca release date e "Early 2010" :((
PSS 214

Post by PSS 214 »

Attachments
avp3.jpg
Ithanium

Post by Ithanium »

Frumos....doar frumos. Cel mai mult imi place ca acum chiar se poate face si o abordare stealth cu predatorul, in ideea ca in sfarsit muschii aia de pe el se utilizeaza si la sarit. Tipu ala nu prea stia sa joace...adica a facut niste greseli care poate nu sunt permise la o prezentare...s-a cam lovit de vreo cateva ori cu shoulder cannon-ul iar in prima parte cand a incercat o abordare stealth a cam esuat. :laughing6:
Tipul juca predatorul pe stil alien...la tehnologia de care dispun predatorii rareori folosesc wristblades ( doar la trophy kills sau atunci cand incoltesc oameni neinarmati si se distreaza putin cu ei), iar cand e obligat sa lupte melee foloseste spear-ul.
Oricum stiu ca e work in progress si multe arme poate nu sunt implementate, dar sunt putin dezamagit ca nu am vazut disc-ul in actiune...era arma mea preferata.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

mie nu-mi place deloc ce vad. grafica fffff slaba, animatii destul de proaste, sunete slabute (poate fi din cauza ca se auzea din boxele aluia de acolo) si...duuuude...what's with the jump ? iti alegi unde si sari ? asa pur si simplu ? LAME !!! singura chestie care mi-a placut si care mi se pare normala, este faptul ca daca te bati cu un alien prea de aproape, sangele lui acid, te omoara :D in rest... sper ca e un pre-alfa, ca in stadiu asta...nu ar merita luat nici de pe net [smilie=Nice-try.gif]
R@2! Image
esett

Post by esett »

Ithanium wrote:Frumos....doar frumos. Cel mai mult imi place ca acum chiar se poate face si o abordare stealth cu predatorul, in ideea ca in sfarsit muschii aia de pe el se utilizeaza si la sarit. Tipu ala nu prea stia sa joace...adica a facut niste greseli care poate nu sunt permise la o prezentare...s-a cam lovit de vreo cateva ori cu shoulder cannon-ul iar in prima parte cand a incercat o abordare stealth a cam esuat. :laughing6:
Tipul juca predatorul pe stil alien...la tehnologia de care dispun predatorii rareori folosesc wristblades ( doar la trophy kills sau atunci cand incoltesc oameni neinarmati si se distreaza putin cu ei), iar cand e obligat sa lupte melee foloseste spear-ul.
Oricum stiu ca e work in progress si multe arme poate nu sunt implementate, dar sunt putin dezamagit ca nu am vazut disc-ul in actiune...era arma mea preferata.
Pe cuvant ca nu conteaza cat de prost sau bine joaca cel care prezinta jocul. Unde mai pui ca a fost jucat pe consola. Per total arata exact cum ar trebuii sa arate un joc cu predatorul.

Directia e buna. Mai ramane si executia.
Ithanium

Post by Ithanium »

razvanrazy wrote:mie nu-mi place deloc ce vad. grafica fffff slaba, animatii destul de proaste, sunete slabute (poate fi din cauza ca se auzea din boxele aluia de acolo) si...duuuude...what's with the jump ? iti alegi unde si sari ? asa pur si simplu ? LAME !!! singura chestie care mi-a placut si care mi se pare normala, este faptul ca daca te bati cu un alien prea de aproape, sangele lui acid, te omoara :D in rest... sper ca e un pre-alfa, ca in stadiu asta...nu ar merita luat nici de pe net [smilie=Nice-try.gif]
Doamneeee...iara comentarii de 2 lei legate de grafica...jucati voi Crysis...un joc fara continut da e misto ca arata bine...nu? [smilie=Wonder.gif]
Se vede ca nu ai jucat AvP2...mda...stiu...grafica lui te face sa plangi... si acolo sangele de alien iti scade din viata. Ai fost prea atent la sunete si la grafica incat nu ai vazut in coltul dreapta sus WORK IN PROGRESS [smilie=Nice-try.gif]
razvanrazy

Post by razvanrazy »

dude...de ce te plangi si te ataci ?? arata oribil. NU sunt genu de om care joaca un joc pt grafica, dar asta arata execrabil.

cat de Crysis, am zis-o si atunci, o zic si acum si o sa o zic mereu. este o mizerie de joc, pe care, din fericire, nu l-am jucat decat maxim 2h, pana am vazut exact ce stie si ce poate.

referitor la AvP 1 si 2...sa zicem doar ca am jucat AvP 1 demo, dinainte sa apara jocul full si am jucat si terminat 1 si 2 de cand au aparut. nu mai da tu cu presupusu aiurea.

referitor la joc, singura chestie care chiar imi place din ce am vazut, este felul in care ia "trofeele" de la oameni, de la alieni, ori nu a luat, ori nu e nimic impresionant. ce nu-mi place nici macar la asta, e ca mi se pare ca este acelasi cap mereu. a fost o faza la un moment dat, cand a omorat un barbat alb si mi s-a parut, derulat si uitat din nou, ca avea tot cap de negru... :-k

a, si btw, tocmai acel work in progress ne arata clar faptul ca pozele de mai sus sunt CG si nu e nimic in game, cel putin momentan. cat de PAREREA MEA referitoare la grafica, am zis-o doar pt ca am vazut ca e prea ridicat in slavi de taota lumea, dupa niste screen-shot-uri false.
R@2! Image
chirila88

Post by chirila88 »

razvanrazy wrote:dude...de ce te plangi si te ataci ?? arata oribil. NU sunt genu de om care joaca un joc pt grafica, dar asta arata execrabil.
Bun,nu arata precum Crysis,dar nici mare distanta nu e,ca sa zici ca arata oribil.
Last edited by GabYO on Thu Jun 04, 2009 12:14 am, edited 1 time in total.
Reason: Editat flamebait.
zxp

Post by zxp »

omg... sper sa fie la fel de bun ca 2. Tin minte si acum cum fugeam cu marine-ul din hatcul alien-ilor, cu viata aproape la minim, cu 5 gloante in pistol, si cu 20 de extraterestri urland in spatele meu. epic. A doua secventa ca intensitate, pentru mine, dupa catacombele lui Return to Castle Wolfenstein.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
PSS 214

Post by PSS 214 »

Profesorul

Post by Profesorul »

Acum eu nu stiu ce sa zic , sper sa fie work in progress nu numai la gameplay , intradevar grafica conteaza mai putin dar pentru 2009 ....scuzama , si alien vs predator 2 la vremea lui a avut super duper grafica si gameplay :p l-am terminat de vreo 4-5 ori , din video nu stiu mi sa parut lame din toate punctele de vedere , la toti oameni cand ii prinde si le baga aia in cap face exact exact aceiasi miscare zici ca a exersat acasa :d filtrele alea sunt ca dracu fata de avp2, si acum sincer ce ma deranjat cel mai mult pe mine si da o zic e legat de grafica ..natura -.- care e de baza au facuto ca in turok [smilie=Nice-try.gif] sper ca varianta finala sa fie mult mai bine pusa la punct !
mrbluuue

Post by mrbluuue »

Posibil sa ma insel, da nu e doar Alien vs. Predator. Chiar daca e al 3 joc AvP.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Marines Trailer HD - dupa acest trailer abia astept sa-i mai vad comentand pe carcotasii de mai sus [smilie=Nice-try.gif]
razvanrazy

Post by razvanrazy »

ori filmulete in-game de mai sus sunt fffff vechi, dintr-o versiune pre-alfa, ori filmu asta nu e in-game.

daca arata asa, intr-adevar, atmosfera va fi perfecta si imersiunea completa.
R@2! Image
alex burdusel

Post by alex burdusel »

Jocul a fost anulat , reconfirmat si tot asa , sa fie asta noul Duke Nukem Forever ?
RedVelvet

Post by RedVelvet »

Ala e Aliens: Colonial Marines

AVP3 e alta poveste.
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
DjNeo

Post by DjNeo »

Daca o sa stie tipii cum sa realizeze campaignul la Marines atunci o sa fie de vis.
Ar fii tare la Alien sa iti prinzi victima cu coada iar apoi sa ii dai lovitura finala cu al doilea maxilar.
Tin minte in AVP2 cand ma plimbam cu marineul si de undeva de departe un Predator a aruncat cu o masina in mine , sau cand fugeam cu alienii in spate ca sa ajung la bordul unei nave. Astea sunt situatii memorabile pe care nu le uiti asa usor dintr-un joc.
Just Be
Pantsless

Post by Pantsless »

Chiar sunt impresionat atat de grafica, cat si de gameplay =P~
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.
PSS 214

Post by PSS 214 »

AVP3 va beneficia de DirectX 11 si de noile acceleratoare grafice de la AMD , seria 5000
sursa o gasiti aici

Sursa: Youtube
Pantsless

Post by Pantsless »

Astia vad ca iar incep cu: "DX11 ne permite sa obtinem detalii incredibile, la un framerate chiar mai bun!"; stai asa, unde am mai auzit asta? A da, la DX10! Asa mare tam-tam a fost cu DX10, dar sincer nici n-am apucat sa vad ceva senzational si deja vor sa treaca la noul API. Whatever..
alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
PSS 214

Post by PSS 214 »

Profesorul

Post by Profesorul »

nu vad nimic special .... dx 11
Mr. A

Post by Mr. A »

Dar in schimb copiii de bani gata sesiseaza diferente cand rup contu` lu` mami pentru o placa high-end total nefolositoare.Da stai bă , ca astia sunt Picasso 2.1.Exact si cu direct X 11.Praf in ochi sa vanda placile.Ce te asteptai sa fie special ?Sa apara Elodia la final ? [smilie=Thumbs-Up.gif]
Take every advantage in consideration
Shader

Post by Shader »

Dar voi ați văzut mai multe titluri astfel încât să puteți compara ? De unde știți voi cum va arăta și cum va rula acest nou DirectX ?
Live in your world, get pwned in mine!
Jizaz Craist

Post by Jizaz Craist »

DX11 merită chiar şi numai pentru tesselation. În sfîrşit o să avem obecte perfect rotunde/curbate. Aş da orice ca Mirror's Edge să suporte tehnologia asta.
andreiandrei_

Post by andreiandrei_ »

Am vazut ultimul trailer....nu mi-a placut.
PSS 214

Post by PSS 214 »

@gamoholic.net
Aliens vs Predator nu va avea servere dedicate

David Brickley, producătorul lui Aliens vs Predator a fost prins cu mâţa-n sac de un jurnalist de la CVG, căruia i-a acordat un interviu. La întrebarea daca AvP va avea servere dedicate, David o scaldă în prima fază, după care jurnalistul insistă şi mai pune o dată întrebarea. În corzi, David nu mai are ce face şi declară că serverele dedicate costă mult şi că Rebellion vrea binele jucătorilor. Pătruns de spiritul lui Tennessee Williams, reporterul CVG pune a treia oară întrebarea şi de data asta nu mai taie frunze la câini, ci vrea un răspuns clar. David Brickley spune următoarele:

Într timp, Rebellion a mai publicat câteva screenshots noi din joc şi un trailer în care ne prezintă Predatorul. Aliens vs Predator apare în februarie 2010 pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Sursa: Youtube
PSS 214

Post by PSS 214 »

Aliens vs Predator Multiplayer trailer

Developer Interview
Aliens vs. Predator (PC) supposed to kick consoles‘ ass - at least technolgy wise
Image
PCGH: Does Alien vs. Predator still support Windows XP?
  • David Brickley: Yes - AvP fully supports Windows XP, Vista and Windows 7.
PCGH: Do you program your own physics engine or do you utilize middleware? Will the PC version of Aliens versus Predator furthermore support hardware accelerated physics (Nvidia Physx)?
  • David Brickley: We wrote our own physics engine designed for the needs of Aliens vs Predator. We don't currently support GPU physics, though the way the engine is structured it's entirely possible to take advantage of such hardware in the future, especially with Shader Model 5.0 which will work across all DirectX 11 GPUs. However, we usually find that if the GPU has more power, we want to use it for better looking visuals! We are expecting to use new techniques in the future which will require any increase in GPU power.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Weyland-Yutani Trailer HD arata prea bine ca sa ne dezamageasca [smilie=Victory.gif]
sper ca multiplayerul sa fie lafel de bun ca in AVP2
PSS 214

Post by PSS 214 »

Sursa: Youtube controlul si gameplayul pare sa fie bun din trailer, daca ramane asa sigur o sa fie peste AVP1
UK Kill Moves Trailer HD

gameplay marines http://webtv.idnes.cz/?relation=V100114 ... ownload_oz SUPER SUPER SUPER , can't wait =P~
cafea_cu_pc

Post by cafea_cu_pc »

Cred ca o sa fie primul joc mai "intens" care am sa-l joc. Desigur, am jucat si alte horror-uri(mostly mods...), dar la asta cred ca am sa fac pe mine.
Learning everyday.
Pantsless

Post by Pantsless »

vai ce dragut cred ca o sa fie sa joci ca marine :X
Nu stiu ce cerinte are, poate am noroc sa-mi mearga... binisor; pentru ca l-as juca.
VDtot

Post by VDtot »

Pare foarte atragator dar nu stiu de ce imi lasa impresia ca o sa fie foarte, FOARTE scurt.
Salmon

Post by Salmon »

Pai oricat de scurt ar fi tot ar trebui sa adune ceva ore din moment ce vei putea juca cu fiecare personaj in parte (marine, alien, predator).
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred.
Soichiro Honda
Cumpara de la PC Garage folosind codul VPFR8SLZ si primesti 1% discount.
Post Reply