De ce spui asta? Pana una alta a fost o dezbatere publica. Ce vroiai sa faca? Sa se apuce de plantat copaci? Sa ajute batranelele sa traverseze strada? Ce spui tu se potriveste perfect pentru Basescu. El a avut sansa sa faca cu adevarat ceva, n-a reusit, urmatorul!alios wrote: oricum geoana a demonstrat inca odata ca el le are numai cu papagalul (ca in reclama noua de la clicknet)
Voturi una-alta 2009
Moderator: Moderatori
Re: Voturi una-alta 2009
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Greseala mare a lui Basescu a fost ca a dat in Antonescu si el s-a aliat cu PSD si in proportie de 95% sunt convins ca va iesi Geoana deoarece Basescu nu prea mai are sustinere si lumea pe strada il vorbeste de rau 

Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
burebista wrote:Eu promit solemn ca duminica votez cu Geoana. Cu o singura conditie: sa-mi explice coerent cineva din sustinatorii lui Geoana ce a cautat omu' in creierii noptii acasa la Vintu dupa ce intr-un interviu cu Tolontan s-a delimitat de Vintu numindu-l malefic.
Las la o parte repetarea obsesiva a guvernului Johannis, a caselor pentru tineri/doctori/profesori/gunoieri/etc, a sintagmei vom gasi resurse pentru [insert anything here] ramin doar la o explicatie coerenta a timpeniei cu vizita la Vintu.
Zeus_XP pozele au aparut in presa nu vin de la servicii.
Vantu a declarat pe realitatea in direct ca Geoana a fost aseara la el sa se relaxseze...

LE:...am uitat, a mai zis ca sunt prieteni de 4ani, da au ascuns asta sa nu il afecteze electoral.....o fi fost si bombo' pe acolo?
ATENTIE! luclurile in oglinda par mai departe decat sunt
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
LE2: Zeus_XP lasa Antena 3...
Last edited by Underdog on Thu Dec 03, 2009 11:52 pm, edited 1 time in total.
Green.
Şi nu uita să precizezi că acelaşi Vântu a declarat că a fost prieten cu Băsescu şi că l-a ajutat în campania din 2004 (şi după, dacă am reţinut exact), şi că s-au mai întâlnit şi după ce Băsescu a fost ales preşedinte. Şi ca s-a înţeles cu Geoană să nu facă publică relaţia dintre ei ca nu cumva să poată fi speculată electoral, de unde Geoană a găsit de cuviinţă să spună că Vântu e malefic.
Şi Băsescu, şi Geoană au coloană vertebrală cât o moluscă, curaj cât un iepure beat şi onestitate cât ananas la Polul Sud. Mi s-a demonstrat, nu că nu bănuiam deja, că-s la fel, diferenţa unică şi exclusiv de faţadă e că unul dă din gură mai tare şi e mai căpos.
Şi Băsescu, şi Geoană au coloană vertebrală cât o moluscă, curaj cât un iepure beat şi onestitate cât ananas la Polul Sud. Mi s-a demonstrat, nu că nu bănuiam deja, că-s la fel, diferenţa unică şi exclusiv de faţadă e că unul dă din gură mai tare şi e mai căpos.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Asa cum si Sarcozi se ducea dupa alegeri ,in Franta ,pe o barca de milionar ,asa s-a dus si asta preventiv la Vantu.Underdog wrote:
Vantu a declarat pe realitatea in direct ca Geoana a fost aseara la el sa se relaxseze...![]()
![]()
![]()
S-o fi dus sa-si ceara scuze pentru "agresivitatea" din interviul GSP.
Cum Basescu o sa fie in opozitie o sa ne tina la curent cu relatia.
E posibil sa fi fost si o nada pentru Geoana ,aruncata de Vantu ,care poate a fost prins de Basescu de testicole si face ce poate pentru a-l ajuta pe tatel.Prea s-au potrivit informatia cu ala prins pe nush unde cu vizita lui asta si pozele.Pare programat ,s-au mulat prea bine cele 2 elemente ,chiar inainte de intalnire.Sa vedem ce iese maine despre Base.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Underdog, Vantu a mai declarat de asemenea ca s-a intalnit cu Basescu de nenumarate ori, chiar si in ultimii 5 ani. Ba odata s-ar fi intalnit si intr-o parcare. Nu stiai c-a spus si asta, sau doar faci propaganda?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Imi amitesc ca Basescu nu a negat ca sa intalnit cu Vantu, cat de ajutor si scena din paracare....scuza-ma ma abtin, am auzit numai o parte si cat sa pot sa imi formez o opinie corecta, eu zic ca trebuie sa le aud pe amandoua, ceace ma intriga e retinerea lui Vantu de la mai multe detalii despre ajutor pana pe 7, oare vrea sa vada cine iese ca sa stie ce sa spuna?...doar o observatie, cred eu pertineta. Poate sa fie adevarata toata scena sau poate sa fie o incercare de al echilbra pe Geoana dupa impact, ramane sa vedem.Zeus_XP wrote:Underdog, Vantu a mai declarat de asemenea ca s-a intalnit cu Basescu de nenumarate ori, chiar si in ultimii 5 ani. Ba odata s-ar fi intalnit si intr-o parcare. Nu stiai c-a spus si asta, sau doar faci propaganda?
LE: Propaganda nu fac, nu mai e nevoie... ne-am mai lamurit inca odata si bine ca am facut-o inaite de alegeri. Si da recunosc ca il consider pe Basecu mai potrivit decat Geoana, si asta e destul de evident. Eu imi expun opiniile, dac se considera propaganda imi pare rau. Dar dupa cele vazute sincer ce te-ar mai motiva sa il votezi pe Geona?, care e clar doar un paravan( sa nu zic slab ca iar sunt acuzat de propaganda).
Last edited by Underdog on Fri Dec 04, 2009 12:07 am, edited 1 time in total.
Green.
Underdog ,dar daca astia l-au retinut pe tipul ala cu FNI-ul ,ala a turnat ceva sau astia i-au zis lui Vantu ca ala a turnat ceva ,si Basescu l-a convins direct sau indirect pe Vantu de dragul libertatii ,sa-i faca o invitatie lui Geoana ,la ceas de seara .Poate cineva/"un prieten" din staf-ul lui Geoana i-a recomandat cu caldura sa accepte vizita ?!Poate sa fie orice ,de la Vantu ma astept la orice.
Deja dam in teoria conspiratie...care duce la paranoia...cum zicea cineva ca iarba din fata caselor negrilor din America e uscata pentru ca centrala de prelucrare a apei este condusa de albi rasisti care pompeaza apa ruginita pe peluza lorTheUgly wrote:Underdog ,dar daca astia l-au retinut pe tipul ala cu FNI-ul ,ala a turnat ceva sau astia i-au zis lui Vantu ca ala a turnat ceva ,si Basescu l-a convins direct sau indirect pe Vantu de dragul libertatii ,sa-i faca o invitatie lui Geoana ,la ceas de seara .Poate cineva/"un prieten" din staf-ul lui Geoana i-a recomandat cu caldura sa accepte vizita ?!Poate sa fie orice ,de la Vantu ma astept la orice.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Hai sa ramanem bine infipti in realitate ca e nevoie

Green.
In acest moment lucrurile sunt clare. Va doresc la toti sa votati asa cum va lasa inima.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
O chestie super interesanta....Realitatea intoarce foaia, incepe sa fie pro Basescu.... =D> Vantu, buna mutarea, se pare ca e clar ca iese Basescu si a intors foaia sa para inmpartial...ce imi plac jocurile astea 

Green.
Geoană a ridicat mâna de pe biblia aia (roşie
) la fiecare mogul.
Băsescu a jurat că nu i-a dat un pumn în faţă sau în plex. Că un picior în o.o sau un hârleţ după ureche nu se pun, ce biblia mea. =D>
Probabil Geoană nu a mai avut timp să ajungă la Moscova să se relaxeze, a fost la Vântu, ăla care ţine cu Băsescu pe ascuns şi are nişte unelte de masaj ţapene prin casă.
Pozele sunt strâmbe, dar făcute la ISO peste 4000 şi de asemeni sunt singurele nesemnate de pe Hotnews. Cea mai tare chestie e însă că ăştia de la Antena 3 aveau poze din alt unghi. De unde, că pe net nu sunt nicăieri alea?
Oricum, o vizită de relaş, 34 de minute fără femei? O fi fost şi Năstase, că femei nu erau? 
LE: De poze mi-a zis socră-miu, vorbeam cu el că nu se vede pe net faţa lui Geoană şi a zis că era unu invitat de la PDL în emisiune pe Antena 3 şi ăia în studio aveau poze din faţă.

Băsescu a jurat că nu i-a dat un pumn în faţă sau în plex. Că un picior în o.o sau un hârleţ după ureche nu se pun, ce biblia mea. =D>
Probabil Geoană nu a mai avut timp să ajungă la Moscova să se relaxeze, a fost la Vântu, ăla care ţine cu Băsescu pe ascuns şi are nişte unelte de masaj ţapene prin casă.

LE: De poze mi-a zis socră-miu, vorbeam cu el că nu se vede pe net faţa lui Geoană şi a zis că era unu invitat de la PDL în emisiune pe Antena 3 şi ăia în studio aveau poze din faţă.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
O da, demonstreaza nivelul si etica de la Realitatea, macar Antena 3 a ramas pe aceeasi pozitie anti Basescu. Apropo, idiotul ala ce a aparut pe A3 e Boureanu, cica viitorul luminos al PDL...Underdog wrote:O chestie super interesanta....Realitatea intoarce foaia, incepe sa fie pro Basescu.... =D> Vantu, buna mutarea, se pare ca e clar ca iese Basescu si a intors foaia sa para inmpartial...ce imi plac jocurile astea
There is no order...
Erau niste intrebari la care amandoi minteau cu siguranta , chestia e ca Geoana a mintit pana la capat , Basescu a mintit prin omisiune.Zâna Măseluţă wrote:Cat de imbecilocrat sa fii sa te vezi cu Vantu cu o seara inainte de confruntare? Eu nu-i raspundeam nici la buzz-uri pe messenger. Cu ocazia asta i-a dat base un cap in gura chiar inainte de pauza dar era o treaba cu care si femeia de serviciu ii dadea un cap in gura. Mie mi-a placut ca toti se jucau pe telefoane si juramantul lu base:
- Juri pe biblie ca nu ai lovit copilul?
- Jur ca nu l-am lovit cu patul pustii, cu extinctorul sau cu furtunul de la masina de spalat.
Toata dezbaterea asta a aratat cat de prost e Geoana pe langa Basescu , nu il duce capu fara staff la nimic , omu asta impins de PSD in fata a avut si are toata sustinerea televiziunilor celor mai mari , propaganda maxima si vrajeala vanduta la TV cat cuprinde si abia de il da castigator in sondaje.
De dimineata pana seara antena 3 l-a criticat la TV pe Basescu de 5 ani , s-a alaturat si Realitatea cand Base nu i-a dat Posta Romana lu Vantu , alt avantaj major a lui Geoana ca Basescu are bagaj mare in spate si tot nu a putut sa il distruga in confruntare.
E foarte trist ca omu pus de PSD sa fie presedinte chiar e asa de slab cum zice Basescu , e slab rau de tot din toate punctele de vedere , cine poate vota o marioneta ca asta , cine ?
Me I guess, prefer o marioneta a mogulilor rai decat un tiran...
There is no order...
Nu privesc Antena 3, am scos-o din grila de programe de la tv, s-a discreditat in ultimul hal, pai eu mai am incredere in ceva din ce perzinta aia?. Astia sunt instare sa zica ca Obama e o bloda sub acoperire care de fapt inaite era chinez da si-a facut schimbare de sex si a ramas gravida cu Bill Clinton cand si-au traso intr-unul din turnurile gemene cand unul dine ele se prabusea...dar asta nu e tot, Obama avea in mana dosarul in care era firma care a facut fibra din care era structurata lentila ochelarilor lu' Monica pe care sa scapat Bill... asa ca nu mersi, A3 out.Keos wrote: ...macar Antena 3 a ramas pe aceeasi pozitie anti Basescu...
In alta ordine de ideii...azi e ultima zi de campanieeee

LE:
Tiran???...nu esti sigur ca are un fermoar la spate si dac tragi de el iese cand Ceausescu cand Sadam?....sa nu exageram, ma citeste si tu Dex-ul si vezi ce scrie la tirani...sau las ca iti dau eu:Keos wrote:Me I guess, prefer o marioneta a mogulilor rai decat un tiran...
... sa nu zici ca a fost nemilos cu tine, daca era Nastase si ramaneai blocat cu el in lift intelegeam...dar tiran realy, de astea li se inbrehane la aia din parlament, de tiran ce e?...poti sa il faci hot, mincinos orcum da tiranTIRÁN, -Ă, tirani, -e, subst., adj. 1. S.m. Stăpânitor absolut al unui stat sau al unei cetăţi greceşti din antichitate (care guverna cu cruzime); p. gener. şef de stat care conduce în mod absolut; despot. 2. Adj., s.m. şi f. (Persoană) care încearcă să-şi impună voinţa în orice împrejurare, care asupreşte pe cei din jur; (om) crud, nemilos. – Din ngr. tirannos, fr. tyran.
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Last edited by Underdog on Fri Dec 04, 2009 1:32 am, edited 2 times in total.
Green.
Underdog wrote:Deja dam in teoria conspiratie...care duce la paranoia...cum zicea cineva ca iarba din fata caselor negrilor din America e uscata pentru ca centrala de prelucrare a apei este condusa de albi rasisti care pompeaza apa ruginita pe peluza lorTheUgly wrote:Underdog ,dar daca astia l-au retinut pe tipul ala cu FNI-ul ,ala a turnat ceva sau astia i-au zis lui Vantu ca ala a turnat ceva ,si Basescu l-a convins direct sau indirect pe Vantu de dragul libertatii ,sa-i faca o invitatie lui Geoana ,la ceas de seara .Poate cineva/"un prieten" din staf-ul lui Geoana i-a recomandat cu caldura sa accepte vizita ?!Poate sa fie orice ,de la Vantu ma astept la orice.
Hai sa ramanem bine infipti in realitate ca e nevoie
Underdog tocmai mi-ai confirmat teoria.Vantu l-a tras in capcana pe Geoana deliberat ,sa-si scape pielea.Dealtfel asculta ce zice Basescu in emisiune ,"Vantu te-a chemat si tu ai venit".Underdog wrote:O chestie super interesanta....Realitatea intoarce foaia, incepe sa fie pro Basescu.... =D> Vantu, buna mutarea, se pare ca e clar ca iese Basescu si a intors foaia sa para inmpartial...ce imi plac jocurile astea
Si poate Geoana nici n-a pus botul la ceva in cadrul vizitei si Vantu s-a dat cu Baselu.
Parerea mea e ca Vantu de frica a sucit-o.
Dude, Realitatea si-a schimbat pozitia odata la 2 zile, nu imi spune mie cine s-a discreditat, sunt penibilul penibilului in momentul asta, poate ar trebui sa iti reconsideri grila de programe... Ar trebui sa te uiti acum pe Realitatea la grupul de catelusi care nu mai stiu ce sa spuna despre Basescu si despre genialitatea lui in dezbaterea asta in care a fost chiar slab.Underdog wrote: Nu privesc Antena 3, am scos-o din grila de programe de la tv, s-a discreditat in ultimul hal, pai eu mai am incredere in ceva din ce perzinta aia?
newbie, tiran, dictator, ce preferi...
Last edited by Keos on Fri Dec 04, 2009 1:41 am, edited 1 time in total.
There is no order...
E ma refeream ca Vantu isi pazeste pielea, sansele sunt mari sa iese Basescu dupa ce l-a prins cu pantalonii in vine pe Geoana, si Vantu e normal sa intoarca foaia ca vezi doamne televiziunea lui e impartiala, sa nu si-o fure dupa alegeri, e chestie de diplomatie, bine jucata.TheUgly wrote:Underdog tocmai mi-ai confirmat teoria...
Am observat ca se vehiculeaza si ideia ta, dar mie imi pare fortata.
@Keos nici realitatea nu e breaza, dar nici pe departe nu se copara cu A3 care sunt penibilitatea in stare pura (deh Voiculescu PC) pacat de Mircea Badea, in rest trebuie sa fi orb sa nu vezi cat poate sa denatureze absolut tot. Cand o televiziune prezinta echilibrat lucrurile sunt impartiali si asta e idealul, realitatea e si cu unul si cu altu sunt amestecati, deci sunt vazubil, A3 efectiv imi vine rau de nervi in 5min, astia iti jignesc inteligenta in ultimul hal, probabil ne cred imbecili.
Last edited by Underdog on Fri Dec 04, 2009 1:49 am, edited 1 time in total.
Green.
Vantu l-a chemat ,daca Vantu era interesat sa i-o traga lui Geoana cu vizita ,i-a tras-o azi.S-a dat cu Base ca-l tine ala de oua ,simplu.Emisiunile pro Base de la Realitatea sunt proba ca Vantu a facut-o deliberat.Realitatea l-a tot pupat pe Base ,cu mici intreruperi ,din 2004.Cand tatelul vroia ceva tzipa la TV ca Vantu nush ce face si in cateva zile problema se rezolva si era pace.Underdog wrote:E ma refeream ca Vantu isi pazeste pielea, sansele sunt mari sa iese Basescu dupa ce l-a prins cu pantalonii in vine pe Geoana, si Vantu e normal sa intoarca foaia ca vezi doamne televiziunea lui e impartiala, sa nu si-o fure dupa alegeri, e chestie de diplomatie, bine jucata.TheUgly wrote:Underdog tocmai mi-ai confirmat teoria...
Am observat ca se vehiculeaza si ideia ta, dar mie imi pare fortata.
Parerea mea e c-a fost aranjament si ca cineva din staful lui Geoana n-a stiut s-au l-a lasat sa faca semipocinogul.
Pe de alta parte suntem inca intr-o tara libera ,unde ne putem intalni cu cine vrem.Vantu e clean din punct de vedere penal asa ca practic vizita nu inseamna nimic.
Faptul ca intalnirea a fost filata arata si ocupatiile viitorului regim Basescu ,santajul si frica vor fi la ordnea zilei .Fereasca Dumnezeu sa fii om de afaceri in Romania ,daca iese iar Base ,creca platesti tot profitul ca taxa de protectie.
Ce nu s-a văzut la TV:
http://www.catavencu.ro/ce_nu_s_a_vazut ... 11574.html
Geoană repetând după dictare: Şi una genială, nu e în stare nici măcar să se încheie la şliţ singur. Superb again. La dracu, ăsta e mai prost decât pare.
http://www.catavencu.ro/ce_nu_s_a_vazut ... 11574.html
Geoană repetând după dictare: Şi una genială, nu e în stare nici măcar să se încheie la şliţ singur. Superb again. La dracu, ăsta e mai prost decât pare.
Bine Conrad_QS ,o sa-l votez pe ala dastept care repeta ce tzipa Macovei din ultima banca.
Poate era unul de-i aseza microfonul ?!
Poate era unul de-i aseza microfonul ?!
Sa presupunem ca asa a fost, pai atuci inseamna ca Basescu e un geniu daca e instare sa joace pe degete un partid ca PSD. Chestia asta pare rupta din "Law Abiding Citizen", inca odata prea fortata, televiziune care sa il pupe in cur pe Basescu e B1, Vox, OTV... Realitatea a dat in el decand cu alegerile la greu. Ia exemplu pe Patriciu care acum anunta ca a vazut pe Basecu lovind un copil, a doua zi apare caseta, cat de post prost sa fii, mai astepti o zi doua macar pana o faci publica. Cam asta e nivelul conspirativ de la noi, iar acum sa il scoti pe Vantu si pe Basescu mastermind...nope...fortat.TheUgly wrote: Vantu l-a chemat ,daca Vantu era interesat sa i-o traga lui Geoana cu vizita ,i-a tras-o azi.S-a dat cu Base ca-l tine ala de oua ,simplu.Emisiunile pro Base de la Realitatea sunt proba ca Vantu a facut-o deliberat.Realitatea l-a tot pupat pe Base ,cu mici intreruperi ,din 2004.Cand tatelul vroia ceva tzipa la TV ca Vantu nush ce face si in cateva zile problema se rezolva si era pace.
Parerea mea e c-a fost aranjament si ca cineva din staful lui Geoana n-a stiut s-au l-a lasat sa faca semipocinogul.
Pe de alta parte suntem inca intr-o tara libera ,unde ne putem intalni cu cine vrem.Vantu e clean din punct de vedere penal asa ca practic vizita nu inseamna nimic.
Faptul ca intalnirea a fost filata arata si ocupatiile viitorului regim Basescu ,santajul si frica vor fi la ordnea zilei .Fereasca Dumnezeu sa fii om de afaceri in Romania ,daca iese iar Base ,creca platesti tot profitul ca taxa de protectie.
LE: Esti liber sa votezi pe cine vrei, romania are ce merita, nimic mai mult.
Green.
Pe parcursul întâlnirii a avut două lavaliere, emiţătoarele fiind prinse la spate. Firul şi implicit mâna omului nu au ce căuta la şliţ. Poate îi aranja pantalonii, dar oricum asta mi s-a părut funny. Că în rest mi s-a acrit de tot. Dau bir cu fugiţii, pe 6 o să fiu undeva unde nu voi putea vota. Nu tu telefon, TV, curent, nimic. Merg la relaxare, mă voi întoarce a doua zi sau în miez de noapte dacă avem maşină. Care votează şi pentru mine? Dau o bere.TheUgly wrote: Poate era unul de-i aseza microfonul ?!
- Zâna Măseluţă
- Admin
Exact, unu minte ca se vede pe fata lui, celalalt e precum clinton, el doar da o ue, n-are relatii secsuale.newbie wrote:Erau niste intrebari la care amandoi minteau cu siguranta , chestia e ca Geoana a mintit pana la capat , Basescu a mintit prin omisiune.
Deci geoana chiar daca a miscat un pic in prima parte - a cazut apoi in mai toate gropile, majoritatea facute chiar de el daca i se cerea detalii la poesia cu care venise (fazele cu numele institutului, legea cu tractoarele, contractul nou cu rusia), i-a dat basescu test de cultura generala de vreo patru ori ca la scoala, l-a pus in situatii de inferioritate sau umilinta brevetate de basescu si in 2004 dar incercate cu esec si pe antonescu la cluj. Apoi cu vantu... geoana mai bine pocnea un copil aseara decat sa se vada cu ala. Basescu a fost pierdut la faza fixatiile lui putine dar strasnice cu "vanghele", iliescu si respectul lui pentru femei, la faza cu marioara chirita din satul Curani care are opt copii, la partea cu "romania puternica si socialista" si cand a spus cum se face branza din lapte.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Oricum nu se va schimba nimic la vot.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
pai geoana avea foite si carnetel dupa care recita poezii electorale:
"ca romanii o sa traiasca bine" "ca o sa dam bani la profesori si medici" "ca o sa facem case pentru tineri" bla bla bla bla...
basescu macar avea consilieri si creier, ii punea o intrebare lui geoana, asta se bloca..
acum depinde de pregatirea fiecaruia, unii vor sa fie condusi de papagali ce repeta poezii si sunt papusi..
altii prefera sa fie condusi de oameni care stiu sa vorbeasca si au ceva materie cenusie in penthouse.
eu cand ma gandesc la dezbaterea de aseara imi vine in minte reclama de la clicknet cu papagalul...
ghici cine e papagalul... da ati ghicit, e geoana, consilierul sau principal fiind nevastasa care il tine sub papuc si e o cață...
daca stai sa te uiti, nevasta lui basescu e o doamna, decenta, chiar si pozitia sa pe scaun conteaza...
nevasta lui geoana e o hahalera din aia, destul sa te uiti la ea, si vezi scandal la OTV...
nevasta lui iliescu e o doamna, nu s-a bagat in treburile omului
nevasta lui constantinescu e o doamna, la fel, nu s-a auzit niciodata nimic de ea
asta a lui geoana, e o hahalera de doi lei, saracul geoana il compatimesc, cred ca l-a castrat de mult... trage toate sforile in familie, iar mircea saracu e subminat
P.S. cat de hahalera e nevasta lui geoana, cum naiba poti scoate trusa de machiaj si sa te dai cu ruj si alte vopseluri cand toate camerele toate televiziunile sunt cu ochii pe ei.
pai e vorba de codul bunelor maniere, nici in birouri la servici nu e permis... cineva sa-i dea codul bunelor maniere lu Mihaela Geoana...
"ca romanii o sa traiasca bine" "ca o sa dam bani la profesori si medici" "ca o sa facem case pentru tineri" bla bla bla bla...
basescu macar avea consilieri si creier, ii punea o intrebare lui geoana, asta se bloca..
acum depinde de pregatirea fiecaruia, unii vor sa fie condusi de papagali ce repeta poezii si sunt papusi..
altii prefera sa fie condusi de oameni care stiu sa vorbeasca si au ceva materie cenusie in penthouse.
eu cand ma gandesc la dezbaterea de aseara imi vine in minte reclama de la clicknet cu papagalul...
ghici cine e papagalul... da ati ghicit, e geoana, consilierul sau principal fiind nevastasa care il tine sub papuc si e o cață...
daca stai sa te uiti, nevasta lui basescu e o doamna, decenta, chiar si pozitia sa pe scaun conteaza...
nevasta lui geoana e o hahalera din aia, destul sa te uiti la ea, si vezi scandal la OTV...
nevasta lui iliescu e o doamna, nu s-a bagat in treburile omului
nevasta lui constantinescu e o doamna, la fel, nu s-a auzit niciodata nimic de ea
asta a lui geoana, e o hahalera de doi lei, saracul geoana il compatimesc, cred ca l-a castrat de mult... trage toate sforile in familie, iar mircea saracu e subminat

P.S. cat de hahalera e nevasta lui geoana, cum naiba poti scoate trusa de machiaj si sa te dai cu ruj si alte vopseluri cand toate camerele toate televiziunile sunt cu ochii pe ei.
pai e vorba de codul bunelor maniere, nici in birouri la servici nu e permis... cineva sa-i dea codul bunelor maniere lu Mihaela Geoana...
Mai bine se culca cu Udrea si il lasa pe Valentin Stan cu failu' sa candideze in locul lui, ca tot aia e Domnuuuuuu'! Zana.Zâna Măseluţă wrote:... geoana mai bine pocnea un copil aseara decat sa se vada cu ala....
Eu tot nu imi scot din cap (ca bine ia zis Iliescu...prostanac), dupa fiecare lucru care il zicea sau remarca care o facea, avea un zambet din ala de idiot, de gen "mama ce i-am zis-o si ce mandru sant", nu am nimic cu bietul om, inteleg ca PSDul nu mai are pe cine sa propuna ca presedinte, singurul care a fost mai ok si care nu se compara a fost Nastase, da il pui pe ala un metru si un zambet sa se confrunte cu ***** de Basescu, e ca si cand ai pune pe unu de la categoria fluture cu Tyson. Eu am vazut confruntarea printre degete, nu am putut sa ma uit normal era prea cruda. De faza cu Vantul nu mai are rost, se pierduse in spatiu si arata cum e Eba deobicei. Pai Mazare e de 100 de ori mai capabil decat pampalaul ala.
Green.
- Calin Banc
Bine spus. Geoană s-a făcut de minune şi chiar dacă Băselu a mai călcat în strachini, l-a jucat pe PSD-ist cum i-a poftit inima. E clar că în momentul de faţă exceptând alianţa asta grotească între partide de toate culorile, nu prea e nimic acolo concret. Toate contrele, toate "uite că ne merge prost, sau ăia şi-au închis porţile" sunt spuse să fie spuse. Zero argumentele, zero fapte concrete. În rest parcă era Ceauşescu: "vom găsi bani pentru X, vom găsi bani să facem y, dar nu sunt bani domnu' Geoană - nu-i nimic, guvernul Johanis va găsi bani! ". Era chiar haios, îmi amintea de bancurile alea cu Jack Norris, doar că în locul binecunoscutului actor era, probabil, viitorul guvern Johanis.Zâna Măseluţă wrote:Exact, unu minte ca se vede pe fata lui, celalalt e precum clinton, el doar da o ue, n-are relatii secsuale.newbie wrote:Erau niste intrebari la care amandoi minteau cu siguranta , chestia e ca Geoana a mintit pana la capat , Basescu a mintit prin omisiune.
Deci geoana chiar daca a miscat un pic in prima parte - a cazut apoi in mai toate gropile, majoritatea facute chiar de el daca i se cerea detalii la poesia cu care venise (fazele cu numele institutului, legea cu tractoarele, contractul nou cu rusia), i-a dat basescu test de cultura generala de vreo patru ori ca la scoala, l-a pus in situatii de inferioritate sau umilinta brevetate de basescu si in 2004 dar incercate cu esec si pe antonescu la cluj. Apoi cu vantu... geoana mai bine pocnea un copil aseara decat sa se vada cu ala. Basescu a fost pierdut la faza fixatiile lui putine dar strasnice cu "vanghele", iliescu si respectul lui pentru femei, la faza cu marioara chirita din satul Curani care are opt copii, la partea cu "romania puternica si socialista" si cand a spus cum se face branza din lapte.![]()
Oricum nu se va schimba nimic la vot.

De iese Geoană, îmi trec Antena 3 pe prima tasta a telecomenzii, iar "Sinteza zilei" ca emisiune principală a săptămânii. Cât vor preamării oare şi cât vor crita? "Astăzi, o nouă victorie în lupta contra crizei. Iarba creşte mai verde, iar grânele ţării sunt într-asemenea cantitate încât nu s-a mai pomenit de prin secolul trecut. România se exclude singură din NATO şi UE, Johanis declarând - Sunt doar nişte căpuşe, nişte obstacole pentru avântul nestăvilit al poporului şi-a muncii româneşti. FMI-ul a fost invitat la discuţii privind un eventual împrumut strategic al acestuia la Banca Naţională a României... Aseară s-a servit caviar în pieţele marilor oraşe. Nu era nimeni acolo, românul trăieşte prea bine sub noua coducere".
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
PS: Lăsând gluma la o parte, alianţei şi susţinătorilor ei înfocaţi, vă recomand următoarea piesă - Eterna şi fascinanta Românie.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
meciul nu are inca un invingator sigur.Dl. Basescu a punctat vis-a-vis de prestatia d-lui Geoana.Aseara l-am vazut pe dl.Geoana ca aluneca si la capitolul Politica Externa, in conditiile in care se tot lauda ca a fost ambasador in SUA.
L-am vazut pe dl. Basescau destul de retinut in declaratii vis-a-vis de coruptie probabil si datorita faptului ca in cei 5 ani de mandat si-a dat seama ca batalia este mult mai grea.degeaba vrei tu ,Presedintele Romaniei, sa rezolvi problema daca nu vrea si Parlamentul si Justitia.
Dl.Geoana a avut de unde sa scada si cred ca a fost prea sigur de victorie.Inexplicabile cele 2 greseli colosale pe care dl. Geoana le-a facut in numai 2 zile - Timisoara si vizita "de placere si relaxare" la dl. Vantu chiar in ziua in care a fost arestat marele disparut Popa.
Acest episod s-ar putea sa-i fie fatal politic d-lui Geoana avand in vedere ca in 2004 ambasada Ro din Jakarta i-a acordat pasaport lui Popa, in conditiile in care era cautat international si condamnat la 15 ani de inchisoare.Ministru de Externe in 2004 era....(ati ghicit) dl. Geoana.Meciul inca se joaca.
poate raspunde la niste intrebari ale oamenilor care tot insista "de ce nu a bagat basescu niciun mogul la parnaie in 5 ani de mandat"
nu poti mon cher... cum sa te atingi de oameni care sunt plini de bani si de cunostiinte si legaturi peste tot ?
iar geoana ne dovedeste inca odata ca toti infractorii care fug din tara.. nu sunt disparuti, ministerul de externe, SRI, SIE, stiu unde se afla, dar e interesul altora sa ramana acolo
la fel cu nenea ala care aproape a falimentat CFR-ul si a fugit pe o plaja din Miami...
L-am vazut pe dl. Basescau destul de retinut in declaratii vis-a-vis de coruptie probabil si datorita faptului ca in cei 5 ani de mandat si-a dat seama ca batalia este mult mai grea.degeaba vrei tu ,Presedintele Romaniei, sa rezolvi problema daca nu vrea si Parlamentul si Justitia.
Dl.Geoana a avut de unde sa scada si cred ca a fost prea sigur de victorie.Inexplicabile cele 2 greseli colosale pe care dl. Geoana le-a facut in numai 2 zile - Timisoara si vizita "de placere si relaxare" la dl. Vantu chiar in ziua in care a fost arestat marele disparut Popa.
Acest episod s-ar putea sa-i fie fatal politic d-lui Geoana avand in vedere ca in 2004 ambasada Ro din Jakarta i-a acordat pasaport lui Popa, in conditiile in care era cautat international si condamnat la 15 ani de inchisoare.Ministru de Externe in 2004 era....(ati ghicit) dl. Geoana.Meciul inca se joaca.
poate raspunde la niste intrebari ale oamenilor care tot insista "de ce nu a bagat basescu niciun mogul la parnaie in 5 ani de mandat"
nu poti mon cher... cum sa te atingi de oameni care sunt plini de bani si de cunostiinte si legaturi peste tot ?
iar geoana ne dovedeste inca odata ca toti infractorii care fug din tara.. nu sunt disparuti, ministerul de externe, SRI, SIE, stiu unde se afla, dar e interesul altora sa ramana acolo
la fel cu nenea ala care aproape a falimentat CFR-ul si a fugit pe o plaja din Miami...
o sa poata dupa ce castiga iar alegerile si dizolva parlamentul. Si-atunci o sa fie interesant sa ii vezi pe toti care incotro alearga.Merced wrote:Pai daca nu poate, dece lupta impotriva lor e portdrapelul campaniei sale?
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
N-o sa poata pentru nu o sa aiba majoritate parlamentara.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
"Sa il asculti pe Geoana vorbind despre economie e ca si cum ai face pipi pe tine. In prima faza simti ceva caldut, dar pe urma te copleseste mirosul."
mai multe aici: http://hymerion.wordpress.com/2009/12/0 ... i-basescu/

mai multe aici: http://hymerion.wordpress.com/2009/12/0 ... i-basescu/
Daca cineva crede ca in cazul in care Basescu iese presedinte, si in loc sa faca un guvern(cu PSD-ul evident) ca sa ne vina si noua banii aia de care suntem dependenti de la FMI, el dizolva parlamentu' sperand ca o sa aiba cea mai mica sansa ca PD-L-ul sa castige 50%+1 voturi pentru o majoritate absoluta in noul parlament, fara aliante(lucru, zic eu, imposibil in ziua de azi, alegerile anticipate ar incurca si mai mult socotelile), ori e foarte realist(caz care ma face sa pun stampila pe Geoana) ori e nebun...
Alios si Underdog ,nu stiu de ce tot va bucurati.Geoana a iesit mai bine decat ne asteptam multi din emisiune ,iar Basescu a avut vreo cateva faze fara replica ,fata tradandu-i niste grimase cumplite ,generate poate de la lovituri neasteptate.Rasul cretin de la faza cu Cocos si posta mi-a dat de gandit.Parerea mea e ca Basescu nu va reusi sa mai conduca ,in cazul unui al doilea mandat ,cred ca va sta la pat ,iar Macovei si Udrea vor face jocurile.
Omu' e bolnav cel putin fizic.
Tipii care ranjeau sadistic si cu superioritate ,din spatele lui Base ,au fost suficienti pentru mine ca sa stiu ca nu votez cu el.N-as mai vrea ciocoii aia la putere iar ,sunt curios ce-au facut astia cu cele cateva miliarde imprumutate ,ce-a facut fratele lu' base in afacerile cu arme ,pe ce bani sunt casele pipitelor lui Base (fatucile ,Macovei si restu) si alte multe "afaceri" in the house ale familiei prezidentiale.Daca basescu ramane in continuare lipit de putere ,suntem terminati ,influenta camarilei lui a crescut masiv si catelusii lui dau comenzi.
Omu' e bolnav cel putin fizic.
Tipii care ranjeau sadistic si cu superioritate ,din spatele lui Base ,au fost suficienti pentru mine ca sa stiu ca nu votez cu el.N-as mai vrea ciocoii aia la putere iar ,sunt curios ce-au facut astia cu cele cateva miliarde imprumutate ,ce-a facut fratele lu' base in afacerile cu arme ,pe ce bani sunt casele pipitelor lui Base (fatucile ,Macovei si restu) si alte multe "afaceri" in the house ale familiei prezidentiale.Daca basescu ramane in continuare lipit de putere ,suntem terminati ,influenta camarilei lui a crescut masiv si catelusii lui dau comenzi.
theugly tu cand postezi ceva, parca e o gargara infinita propagandista, nu stiu daca se oboseste cineva sa-ti citeasca laudele la adresa PSD-ului..
ai fi fost un comunist perfect, adica mincinos, super-indoctrinat si asemenea unui taune, numai pe a lui o tine
noi pe aici facem misto, postam link-uri, articole... dar tu vii numai cu aceiasi propaganda... TRAIASCA PARTIDUL, GEOANA IS THE BEST,
ce mai conteaza ca l-a facut basescu de cacao la TV in direct... prostananul a si recunoscut ca a fost cam lunga dezbaterea (in timp ce basescu zicea ca a fost cam scurta)
pai evident, s-au terminat notitele scrise pe carnetel de iliescu, hrebenciuc si nevastasa
P.S. cea mai frumoasa faza a fost cand geoana ii reprosa lui basescu ca nu are bun simt... in timp ce nevastasa se machia in direct la TV din primul rand![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
ai fi fost un comunist perfect, adica mincinos, super-indoctrinat si asemenea unui taune, numai pe a lui o tine
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
noi pe aici facem misto, postam link-uri, articole... dar tu vii numai cu aceiasi propaganda... TRAIASCA PARTIDUL, GEOANA IS THE BEST,
ce mai conteaza ca l-a facut basescu de cacao la TV in direct... prostananul a si recunoscut ca a fost cam lunga dezbaterea (in timp ce basescu zicea ca a fost cam scurta)
pai evident, s-au terminat notitele scrise pe carnetel de iliescu, hrebenciuc si nevastasa

P.S. cea mai frumoasa faza a fost cand geoana ii reprosa lui basescu ca nu are bun simt... in timp ce nevastasa se machia in direct la TV din primul rand
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Alios ,n-am nevoie de linkuri sa-mi exprim parerea in conformitate cu ceea ce gandesc.Mi-a dat statul cap sa-l folosesc .Daca vroiam sa vad care-i mai inteligent dintre Geoana si Base le ceream sa joace sah sau GO.Tu intr-adevar faci misto ,dar intr-o singura directie.
La fel de nesimtite erau si fetele lui Base care comentau la fiecare declaratie a lui Geoana ca si vociferarile lui Macovei.N-am vazut-o pe nevasta-sa lui Geoana facand altceva decat sa priveasca.Nu te mai forta sa ma spoiesti cu vopsea politica PSD ca nu-s membru si nici nu repet ca un papagal ce zice Guru-ul cum faci tu.
Aseara n-a invins nimeni nimic ,toate raman cum au fost inainte de emisiune.
Daca vrei sa inveti "sa faci gargara" zi-mi ,ca-ti trimit niste cursuri ce le am prin biblioteca ,asta in cazul in care intelegi ce scrie prin ele.
Deci Cocos e ala de vrea posta ,acum sa vedem care dintre basestieni vrea salinele!?
La fel de nesimtite erau si fetele lui Base care comentau la fiecare declaratie a lui Geoana ca si vociferarile lui Macovei.N-am vazut-o pe nevasta-sa lui Geoana facand altceva decat sa priveasca.Nu te mai forta sa ma spoiesti cu vopsea politica PSD ca nu-s membru si nici nu repet ca un papagal ce zice Guru-ul cum faci tu.
Aseara n-a invins nimeni nimic ,toate raman cum au fost inainte de emisiune.
Daca vrei sa inveti "sa faci gargara" zi-mi ,ca-ti trimit niste cursuri ce le am prin biblioteca ,asta in cazul in care intelegi ce scrie prin ele.
Deci Cocos e ala de vrea posta ,acum sa vedem care dintre basestieni vrea salinele!?
uite remarc ca totusi ai si simtul umorului..
incearca sa deslusesti ce-i trece prin cap lu mihaela geoana in clipul de mai jos:
mazare saracu e cam obosit si/sau ingrijorat de viata (se citeste pe fata lui)
in general toti PSD-istii parca sunt la inmormantare... pana si copii lui geoana se uita pe pereti, probabil tatal lor e la fel de interesant si captivant si acasa
Sursa: Youtube
incearca sa deslusesti ce-i trece prin cap lu mihaela geoana in clipul de mai jos:
mazare saracu e cam obosit si/sau ingrijorat de viata (se citeste pe fata lui)
in general toti PSD-istii parca sunt la inmormantare... pana si copii lui geoana se uita pe pereti, probabil tatal lor e la fel de interesant si captivant si acasa
Sursa: Youtube
in putinul timp liber pe care-l am de frecat pe net, am gasit asta:
Citatu de mai sus l-am gasit prin HotNews, aici
Genial....A-l intreba pe Geoana cam ce crede despre economie e ca si cum ai intreba un stalp ce crede despre caini.

Citatu de mai sus l-am gasit prin HotNews, aici
Cu o foarte mare dezamagire admit ca in astfel de momente cei care s-au sacrificat in 89 au facut-o degeaba....pt ca noi sa fim furati pe fata si sa acceptam aceste lucruri plecand capul!Keos wrote:Me I guess, prefer o marioneta a mogulilor rai decat un tiran...