Battlefield: Bad Company 2

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

PSS 214

Re: Battlefield: Bad Company 2

Post by PSS 214 »

Calin Banc wrote:Cum adică să sară? Când te păleşte inamicul?
random...
am reinstalat si driverele de la mouse, nimic
am incercat cu 2 mousi diferiti, G5 si Ikari laser
in Starcraft 2, GTA4, AVP merge perfect
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Polski

Post by Polski »

3D.Devil wrote: de la ultimul patch am momente(nu pot spune ca des..) cand sacadeaza(1-2fps) de nu pot face nimic timp de 4-6 secunde :-k
Si eu am patit asta, dar se intampla rar.
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Depinde de server la mine. Pe unele merge fără probleme, pe când la altele sacadează pentru 2-3 secunde de parcă aş rămâne fără RAM. [smilie=Nice-try.gif]
@PSS> Fie reinstalezi joc/drivere versiuni diferite, fie aştepţi un nou patch.
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
3D.Devil

Post by 3D.Devil »

mi-am pus noul driver ati 10.4 si timpul de loading a scazut la cum ma gandeam ca trebuia sa fie normal.
1.Athlon II X4 630 3,5@|Gigabyte GA-MA78GM-S2H AM2+| Sapphire HD5850|2x2GB DDR2 A-Data VitestaEx. |WD 500 GB +1 TB Lacite | DvD RW Samsung | Samsung P2470HD 24” |CASE R.Aztec, SolyTech 500W | Windows 7 64bit |
2. SONY VAIO FW56J
3. PS3+SamsungT220HD
Empir

Post by Empir »

De unde downlodez patch-ul acela? ](*,)
Polski

Post by Polski »

Te duci in folderu unde ai instalat jocul si apesi pe BFBC2updater
Core 2 Duo E8400|Gigabyte EP45-DS3L|Sappphire 4870 Toxic 1gb|8gb Corsair 800MHz xms2 DHX|2xWD 640gb AAKS|Corsair TX650w|CM 690|LG W2252TQ
Wooble|Giddyup
Empir

Post by Empir »

Multumesc, am crezut ca se face update ca la bf2 :icon_smile:
m4v3rick

Post by m4v3rick »

kida offtopic, dar avand in vedere ca mie imi place sa joc cu sniperu merge:
Sniper kills Qaeda-from 1½ mi. awayIt was silent but deadly.
A British sniper set a world sharpshooting record by taking out two Taliban soldiers in Afghanistan from more than a mile and a half away -- a distance so great, experts say the terrorists wouldn't have even heard the shots.
Craig Harrison killed the two insurgents from an astounding distance of 8,120 feet -- or 1.54 miles -- in Helmand Province last November firing an Accuracy International L11583 long-range rifle.
"The first round hit a machine-gunner in the stomach and killed him outright," said Harrison, a corporal of horse in the British Army's Household Cavalry, the equivalent of a sergeant in the American military.
"The second insurgent grabbed the weapon and turned as my second shot hit him in the side. He went down, too," Harrison told the Sunday Times of London.
The shots -- measured via GPS -- surpassed the previous record held by Canadian Army Cpl. Rob Furlong, who killed an al Qaeda gunman from 7,972 feet in 2002.
Harrison's shots were roughly equal to the distance between the Statue of Liberty and Battery Park.
Experts called Harrison's sharp shooting as perfect as it gets.
"When you are shooting that far, if you miss by a hair, you miss by a mile," said John Plaster, a retired US Army sharp-shooting instructor and author of "The Ultimate Sniper." "That is about as precise as any marksmen on the planet could shoot."
He said Harrison's targets likely never knew what was coming.
"At a distance like that they cannot even see anyone and they would not even hear the muzzle report," Plaster said.
Harrison, who fired the bullets while his colleagues were under fire, said perfect weather helped him nail the perfect shot.
"[There was] no wind, mild weather, clear visibility," he said.
Harrison learned of his record nine days ago, when he returned to England. In the weeks after his record shot, he suffered a minor gunshot wound and broke his arms when his vehicle hit a roadside bomb.
sursa
[smilie=Respect.gif]

arma folosita L115A3
arma.jpg
arma.jpg (17.41 KiB) Viewed 854 times
Image
TheUgly

Post by TheUgly »

Nu stiu ,poate sunt eu tampit ,dar jocul asta iti fura kiluri in online in anumite conditii pe care nu le pot reproduce (apare totusi uzual cand esti kiler intr-un blindat).
Mi s-a intamplat deje de n ori sa fac praf o masina ticsita cu omuleti sa-mi apara pe ecran punctajul per capita si numele alora ,sa zicem 4 insi cu cate 50 de puncte per cap de om ,adica undeva la 200+ de puncte si ulterior sa ma uit in tabelul cu "giucatori" si sa vad in dreptul meu doar 2 kiluri din alea 4 si punctaj sub 150.Chestia asta apare pentru mine din ce in ce mai des si am observat-o cam de la nivel 20 in sus (unde dispare ceatza surescitarii si apare plictiseala si incepi sa observi tot felul de buguri tampite).
Oricum n am reusit sa filmez problema ca xfire video capture pare mort.
Eu sincer nu mai pot juca cand vad cum ma fura.pacat de joc.
Cat depsre veteranship sa fie al naibii daca reusesc sa-mi adaug BF-urile ,nu ma pot loga in site.
EA sucks! :)
Noroc ca single playerul face toti banii.
>MSI HQ USB Flash Tool(update BIOS via USB stick)

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Polski

Post by Polski »

Se pare ca trebuie sa ma las si de jocul asta(obligat de internet), minim "numa" 190 am pe cand inamicii au pana in 130. Si de ieri numa cu 20 de fps imi merge, am dat detaliile la medium tot asa [smilie=Nice-try.gif]
Wooble|Giddyup
TheUgly

Post by TheUgly »

O sa trebuiasca sa asteptam un patch .Noi astia din Romania sigur nu putem juca decent pe serverele vesticilor ,la stadiul la care e acum netcodeul.Si cunoscand BF 2 si BF2142 nu cred ca se va rezolva.Culmea e ca la aparitie jocul mergea ceva mai bine chiar daca avea crashuri dese.Astia de la DICE cred ca au bagat netcode de BF 2142 si isi vad de MOH si BF 1943.Tunul a fost dat ,se va uita repede.Mai bine s-ar reprofila pe single playere.

Cu 8800 am in jur de 50-60 fps la 1280 ,cu 5770 intre 50-110 FPS uzual medie pe la 70-80 FPS ,iar la latenta 100-120 (ping 50-60) hitregistrationul e prost .Deci stai linistit si daca aveai 60 FPS tot naspa mergea.Iti recomand servere frantuzesti / TV2 /Battlefield No /Multyplay.Nu te speria de latenta ,raportat la COD 4 e cam aceeasi pe serverele vestice doar ca netcodeul e praf rau.

"Ovine meat is called NABSTER when from younger animals and SKILLED when from older ones"
Calin Banc

Post by Calin Banc »

În afară de un CTD după ce-am rupt în două un elicopter cu ghiuleaua de la tanc, alte "minuni" n-am întâlnit să fie permanente. Dacă am selectat Europa la regiune, pingurile sunt mai multe decât ok pentru online gaming. Hitbox-ul de care vorbeşti, a avut probleme şi-n BF 2 fiindcă aşa au ales ei să-l implementeze. Dacă te uiţi cu atenţie, loviturile sunt detectate corect (se aude un clinchet la headshot, iese sânge din inamic), doar că hitbox-ul din raţiuni cam tâmpite l-au lăsat ei mai în spate. :-#)
Nici nu se va remedia fiindcă aşa a fost gândit gameplay-ul.

PS: Jucaţi şi voi pentru fun, nu neapărat pentru puncte/cine-i primul.
Polski

Post by Polski »

TheUgly cum de-ti merge asa de bine? Pe sistemul din semnatura scartiaie rau de tot
Caline, cand mori de 15 ori si omori odata nu mai este fun, cand primesc revive mor imediat daca este un inamic dar daca eu vreu sa-l omor pe unu care este inviat nu moare(gloantele nu-l ating, am patit de foarte multe ori)
Wooble|Giddyup
Calin Banc

Post by Calin Banc »

La tine este ceva problemă în calculator neavând cum să-ţi meargă chiar atât de prost. Din ce spui în privinţa gameplay-ului, am impresia că au un fel de shield la revive, cel puţin până se mişcă. Am păţit la fel, dar din fericire, de prea puţine ori. Internet de unde ai, cum stai în general cu pingurile în europa, în alte jocuri? După cum spuneam mai sus, dacă selectez regiunea Europa, aproape 100% din servere au un ping acceptabil (până prin 65/165ms maxim).
Polski

Post by Polski »

Problema cu sacadatul o am de 2 zile, inainte sucam cu toate pe high si umbrele pe medium. Cat de spre internet nu ma ambalez pentru ca stiu ca este prost, de aceea m-am lasat si de TF2, mai trebuie sa radb maxim inca 2 luni
Wooble|Giddyup
TheUgly

Post by TheUgly »

Nimic deosebit Polski in sistemul meu ,XP SP 3 ,PII X3 720 BE la 3,0Ghz (momentan) ,MSI 790XT-G45 (AM2+),4G de ram la 800Mhz ,Hawk 5770.A si era sa uit antivirus 0 ,doar un firewall cu antipsyware ,cu Avira si Avast parea sa fie mai mult input lag (Avira e chiar exagerat in aceasta privinta) si le-am dat naibii ca si asa cand e sa intre ceva "fresh" intra.

Iar in ceea ce priveste jocul chestia e ca astia nu mor idn cauza hitregistrationului foarte prost ,sare bulionul din ei ,dar hitboxuri ioc ,sunt mai in spate mai in fata ,depinde de lagul din server ,daca e ruber banding e total noroc sa-l faci pe unu.Si e si chestia de armele utilizate.As recomanda UMP 45 ca assault rifle ,dar are si asta un bug ,se blocheaza ocazional.Inainte de patch G3 era parfum.La shoturi USAS ,la sniper e de preferat s-o iei pe prima si a treia (nu mai stiu cum le zice :) ) ,pe restul le-au bushit la patch.M95 ia cam jumate din ce tintesti ,cam jumatate din timp trage cu blankuri (bine ,are si one shot one kill ) :) .

Edit: FPS -urile de ziceam mai sus la rezolutie 1280X1024, AA off pentru ca pe DX9/XP AA nu e suportat si cu 4x AF.
Last edited by TheUgly on Thu May 06, 2010 1:55 pm, edited 1 time in total.

Calin Banc

Post by Calin Banc »

De aproape, în rest nu este one shot kill decât în HC. Acolo şi GOL e one shot kill, deci restul sunt cam inutile.
PSS 214

Post by PSS 214 »

adevarat graiesti The Ugly
daca vreti sa va mearga bine jocul, fara lag, fara sacadari, setati in antivirus sa excluda fisierele de BC2 de la scanare precum si cele 2 din C:\Users\user\Documents\BFBC2 , GameSettings.ini si settings.ini
Polski

Post by Polski »

UMP-45 ramane una din cele mai bune arme din joc, impreuna cu primele 2 de la assault
Cum iti merge cu noua placa PSS
Wooble|Giddyup
TheUgly

Post by TheUgly »

Polski wrote:UMP-45 ramane una din cele mai bune arme din joc, impreuna cu primele 2 de la assault
E buna si chestia aia stil uzi ,nu stiu cum naiba ii zice - triunghiulara la aspect :) .Oricum imi lipseste mult G3-ul dupa patch ca si M1911 desi ala automat e ok acum si merge folosit in loc :)
Eh ,acu' ma refugiez intr-un tanc si-mi vad de lucru ,tancurile au fost mereu preferatele mele.Oricum satisfactia e nebuna cand nimeresti un elicopter cu el.Noroc ca elicopeterele se misca acum similar unor pietre in imponderabilitate.

AndreiD

Post by AndreiD »

Calin Banc wrote:În afară de un CTD după ce-am rupt în două un elicopter cu ghiuleaua de la tanc, alte "minuni" n-am întâlnit să fie permanente. Dacă am selectat Europa la regiune, pingurile sunt mai multe decât ok pentru online gaming. Hitbox-ul de care vorbeşti, a avut probleme şi-n BF 2 fiindcă aşa au ales ei să-l implementeze. Dacă te uiţi cu atenţie, loviturile sunt detectate corect (se aude un clinchet la headshot, iese sânge din inamic), doar că hitbox-ul din raţiuni cam tâmpite l-au lăsat ei mai în spate. :-#)
Nici nu se va remedia fiindcă aşa a fost gândit gameplay-ul.

PS: Jucaţi şi voi pentru fun, nu neapărat pentru puncte/cine-i primul.
Defapt clientul tau inregistreaza headshot-ul corect, dar din cauza latentei crescute sau netcode prost el nu este inregistrat de server, deci de multe ori, cand ii dai sange unuia in ochi, e posibil ca serverul sa nu inregistreze actiunea ta.
Problema a fost intalnita si la CS:Source.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Polski wrote:UMP-45 ramane una din cele mai bune arme din joc, impreuna cu primele 2 de la assault
Cum iti merge cu noua placa PSS
peste asteptari, calitatea imaginii a crescut, BC2 se vede impecabil.
GTX275 cu toate la maxim AAx1 si AFx4 sta pe la 30-45fps
GTX470 cu toate la maxim AAx4 si AFx16 sta pe la 50-65fps
cu procesorul la 3.8Ghz
+ ca nu e cum au zis astia pe net, e mai silentioasa decat vechiul GTX275 in jocuri cel putin.
in FUR si in benchuri intradevar este aspirator dar aici mai conteaza si carcasa + airflow-ul
foarte multumit de noua achizitie.
Last edited by PSS 214 on Thu May 06, 2010 2:38 pm, edited 1 time in total.
TheUgly

Post by TheUgly »

PSS 214 , la ce rezolutie si cu ce OS ?

PSS 214

Post by PSS 214 »

1680x1050, win7 7600 64bit
Alexis

Post by Alexis »

La GTX 470 sa intelegem ca aveai si DX 11?

Sa o stapanesti sanatos! :thumbleft:
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
PSS 214

Post by PSS 214 »

Alexis wrote: La GTX 470 sa intelegem ca aveai si DX 11?

Sa o stapanesti sanatos! :thumbleft:
Da, DX11
TheUgly

Post by TheUgly »

Mai oameni buni nu are DX 11 pe bune .
Am jucat BF BC2 cu 8800 si-n XP si n W7 64 bit si diferenta in calitatea imaginii era imperceptibila ,desi in W7 64 bit se misca cu ceva input lag ,undeva la 40-60 FPS la 1280X1024.
Cu MSI HAWK-ul 5770 framerateul a crescut si in acealsi timp in XP calitatea imaginii a crescut considerabil ,asta in DX 9 -e vorba de efecte HDR mult mai bine redate.
E foarte posibil ca PSS 214 sa observe imbunatarirea imaginii datorita cipului Nvidia , in sfarsit nou dupa atatia ani ,si nu neaparat datorita versiuniii DX din OS.
Si inca ceva jocul nu e facut pentru 64 bit ,asta inseamna performanta mai slaba in 64 bit decat daca se ruleaza direct pe un sistem 32 bit .
De asemenea sunetul jocului e praf pe onboard Realtek indiferent de cipul ALC .Cine are XP sa stea linistit ca se misca mai cu talent pe lagurile din joc :) .

Calin Banc

Post by Calin Banc »

Nu sunt diferenţe vizuale între DX10 şi DX11 fiindcă nu au fost implementate. Noul API este folosit pentru un boost de performanţă sau cel puţin asta au declarat cei de la DICE.
Sunetul pe 2.1 şi în căşti la mine nu este poziţionat tocmai ok, însă încercând pe un sistem 5.1 este cu totul altă poveste.
TheUgly

Post by TheUgly »

Baga un X-FI Xtreme Music sa auzi sunet adevarat.Se spune ca Frostbyte nu foloseste EAX si ca e ceva "facut in software' via CPU ,dar culmea e ca Realtek-urile nu reusesc sa puna sunetele unde trebuie si nici pe toate.In single player am ramas tamp de uimire la plasamentul excelent si bogatia sunetelor de prin jungla plus reverbul destul de reusit per medii (vai /in camp deschis/cladiri /etc).

Calin Banc

Post by Calin Banc »

Nu are rost să mă complic, distracţia nu justifică costurile. :)
Bloodred

Post by Bloodred »

Nu-i vorba de EAX, că așa se auzea în single player (și în beta) și la mine cu Xonar DX.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
TheUgly

Post by TheUgly »

Atunci inseamna ca diferentele constau in DSP-urile superioare pe cele 2 comparativ cu Realtek-ul onboard.Oricum pentru Calin Banc ori de e Xonar ori de e X-FI tot aia e ,ambele costa :) .

cylix

Post by cylix »

Apare patch nou pe saptamana viitoare.
Client R8 / Server R12 are in QA
We will perform another synchronized client/server update. It is expected to take place early next week.

The client update will be roughly 500MB in size.

Changelog:

Server - Some potential sources for lag/rubberbanding have been eliminated
Server - The old reserved slots has been replaced by a kick-on-demand system like in BF2
Server - Log file for server admins: all remote admin interface commands/events are logged
Server - Log file for server admins: major server events + all chat messages are logged
Server - Idle kick is controllable
Server - Profanity filter can be disabled
Server - Teamkill-kick system is controllable
Server - Ticket counts and bleed rate are controllable per-level
Server - Infantry only mode available per-level
Server - Initial spawn delay and respawn delay are adjustable
Server - Server description can be up to 400 characters, and use "|" for line breaks
Server - Banlist can contain up to 10.000 entries
Server - reduced latency in packet handling

Admin Interface - fixed the player.onKill spam that occasionally happened
Admin Interface - ensured that player.onJoin events always report the player name
Admin Interface - events triggered when people spawn
Admin Interface - much more info on kills
Admin Interface - detailed stats are reported at end-of-round

Gameplay - Various minor level bugfixes
Gameplay - Helicopter handling has been tweaked
Gameplay - Weapon tweaks have been implemented based on PC public feedback
Gameplay - Fixed technical hang when a crate was armed outside of the combat area
Gameplay - "Victory is near" message was shown for the wrong team on Valparaíso, this has been fixed
Gameplay - Countermeasures can be fired when driving a helicopter
Gameplay - The brightness of the pilot view in the Russian helicopter has been reduced
Gameplay - Advanced Spotting scope works better
Gameplay - Knifing people in the back works again (we backed out the change that we had done for Server R11)

Server Browser - Servers are sorted into 3 categories: Normal, Modified, Hardcore depending on their settings
Server Browser – Added support for retrieving update progress
Server Browser - Now refreshes information
Server Browser - Join queue system when attempting to join a full server
Server Browser - all settings are automatically saved between sessions
Server Browser - Pings are sent via an alternate mechanism, which should work for non-Administrator users as well

Client - Fixed DX9 issue, which likely caused graphics glitches and perhaps crashes
Client - Fixed some crashes
Client - Toggle/hold crouch is user controllable
Client - Toggle/hold zoom is user controllable
Client - Vsync bugfixed for DX10/DX11
Client - Rewritten how settings are written to disk; this should reduce/eliminate the spawn lag
Client - Fixed bug where a player could join a server before the stats has been downloaded causing faulty stats in "EOR- unlock progression"-screen
Client - New chat system allows chatting when dead (but not during end of round) and keeps a 100 lines log
Client - Improved Play Now functionality
Client - Removed K/D ratio and Skill Level filters in the leaderboards
Client - Any points you get while being dead will be added to your score
Client - Reduced negative mouse acceleration
Client - More informative disconnection/kick reasons
Sper sa rezolve lag-ul de la inceputul rundei, pana intru in joc dispar toate vehiculele din baza..

Si ceva tweak-uri la arme:
Slightly increased the damage of the UZI at long range.
The AKs74u now has more felt recoil when aiming.
The G3, VSS, and all SemiAutomatic rifles now settle slightly faster between shots when aiming.
The PKM, Type 88LMG, G3, An94, and 40mm shotgun have returned to their former glory.
Increased the damage of the MG3 to bring it in line with the rest of the LMGs.
Fixed a bug where the Saiga12 with slugs would do too much damage at long range.
Fixed a bug where the SVU would do too little damage at long range.
Fixed a bug where M95 rounds would not kill armored targets with headshots.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Vic84

Post by Vic84 »

Am si eu o incertitudine in legatura cu BBC2 si MW2. Daca ar fi sa cumparati unul din jocurile astea, numai pentru multiplayer.... Care l-ati alege?
De asemenea as vrea sa stiu daca BBC2 are la fel ca si MW2 sistemul de experienta? Pentru ca mie nu mi-a placut sistemul de XP al lui Modern Warfare 2 [-(
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Aş alege BC2 pentru experienţa mai bogată. Din ce am jucat într-un free weekend, MW2 nu mi s-a părut diferit faţă de alte jocuri în TDM sau DM (ca să nu mai zic că Activition mulge vaca fără nesimţire şi divizează comunitatea). Ce anume nu ţi-a convenit în legătura cu experienţa acumulată? Da, ai nevoie de ea şi să creşti în rang pentru a debloca arme şi gadget-uri, dar se poate rezolva destul de uşor.
Vic84

Post by Vic84 »

Calin Banc wrote:... Ce anume nu ţi-a convenit în legătura cu experienţa acumulată? Da, ai nevoie de ea şi să creşti în rang pentru a debloca arme şi gadget-uri, dar se poate rezolva destul de uşor.
NU-mi place faptul ca favorizeaza pe cei care joaca de mai demult jocul. Practic un nou venit isi face o groaza de nervi pana sa acumuleze o experienta care sa il poata ajuta sa tina pasul cu cei care joaca jocul de mai demult. Desi poate el e mai bun de la inceput la jocul respectiv.
Calin Banc

Post by Calin Banc »

Te descurci şi cu armele de început mai mult decât decent.
Polski

Post by Polski »

Eu de exemplu in BC2 joc cu armele de inceput la clasa de asalt si sunt rank 28. Eu le am pe amandoua si pot psune ca imi place mai mult battlefield, harta mai mare si nu e asa haotic(depinde si de harta)
Wooble|Giddyup
PSS 214

Post by PSS 214 »

BATTLEFIELD Baywatch :d

Sursa: Youtube
robitii

Post by robitii »

prima harta jucata dupa cam multa vreme. it was fun, dar cred ca trebuia sa primesc 20k+ puncte avand 4 medalii de 5000. cred ca e a 2-a oara cand patesc asta. a mai patit careva asa ?
Attachments
BFBC2Game 2010-05-26 23-43-31-84.jpg
Post Reply