Sistem mATX cu video on-board n-o sa traga in veci 250W din sursa. Doar daca ai vreun Nehalem OC-at in draci.

Moderator: Moderatori
Seasonic X-750 @jonnyguru.The AX1200 is currently the best 1200W unit we have seen
Ripple suppression was amazing, and you can't fault that efficiency or the voltage regulation. But I can't quite ignore the slightly out of spec spike I saw on the 5VSB rail when it was maxed out either. So, I'm giving this unit a 9.5.
Arata bine jucaria...burebista wrote: CoolerMaster Silent pro Gold 600 @hardware.no Asta e pentru cei care vorbesc fluent norvegiana.Io care am admirat pozele am dedus ca singura plingere serioasa e despre pret.
Cooler Master Silent Pro 600M. Este foarte silentioasa si o gasesti la 390 lei.energy wrote: de când nu prea mai dau pe aici am văzut că au apărut mărci noi de surse(cougar, fractal, vantec si alte ozn uri), poate îmi recomandaţi una de vreo 600W la fel de silenţioasă ca şi fortronul - odihnească-se-n pace!
iconicpaul wrote:La seria X de la Seasonic, poate modelul de 550W va avea un pret mai acceptabil pentru multi potentiali clienti care nu dispun de resurse financiare, pentru ca modelul de 650W va fi undeva la 550 - 600 lei.
http://www.pcgarage.ro/surse/seasonic/x-560-560w/Neon Biker wrote: Eu n-am auzit de nicio intentie de a lansa si un model de 550. Din pacate pare a fi un trend catre surse cat mai mari. Si Corsair abia ce lansase HX450 ca l-a si tras pe dreapta. Cica nu e rentabil sa faci surse de calitate de putere mica, pentru ca omul de rand nu e dispus sa plateasca pentru calitate. Daca tot da un ban, macar sa stie ca are o sursa la care sa poata pune si un Quad-SLI... ce conteaza ca de fapt n-o sa cumpere el 4 placi video high-end nici la pastele cailor?
Ce sa mai zica cei care au dat pe sursa cam cat valoreaza CPU+Mobo+RAM+Video la un loc?pegas wrote:chestia e ca am un blocaj psihologic... adica, numai gandul ca voi da pe sursa cat am dat pe placa video...
Doar un an mestere, doar un an.VDtot wrote:Sa inteleg ca nici dupa 2 ani nu a reusit nimeni sa faca o sursa mai buna ca Seasonic X-750-ul?