on topic>>..adica referitor la ultimul post...
da mai ai dreptate...adica in mare ..ca in lac...
ma rog..
eu nu cred ca tocilarii sunt inteligenti,de fapt sunt ..da nu-s exagerat...faptul ca poti face poza la ceva nu-i usor,,punctul lor forte e puterea de memorare.
eu am respect pt ei pt ca pot sa faca ceva ce eu nu pot...sa toceasca...
frate cat poa sa bage in ei!!!!!ce conteaza ca peste 2 luni uita...ei au invatata la timp si-au ramas cu .......... cu ce???nu s-au ales cu nimic..nu sunt mai destepti decat erau ininte.sunt exact la fel..nu au acumulat cunostinte noi..cel putin doar aparent...ca ceva ceva tot le-a intrat in cap...
un om inteligent nu invata comentarii sau ceva legat de genu asta..el trebuie pus sa creeze...pt ca opera unui individ e interpretata in mod diferit de oameni...si nu-l poti pune pe cineva sa invete ceva ce nu crede si nu i se pare firesc..literaura nu are margini..tine de personalitate..
de aia imi place mie bacovia si eminescu...
iar blaga si toti ceilalti mi se par nuli...nu as putea sa le analizez opera..din punct meu de vedere aia nu e opera.........
sa iau o poezie la intamplare de sorescu ori stanescu...hmmm cu dictionaru in fata fac si eu ceva pe-aproape....
ma rog...ma abat...........
un om inteligent stie sa traiasca...de ce trebuie ca un om inteligent sa ajunga marginalizat...hmmm m-am exprimat tamp..
adica nu pot concepe un om inteligent sa impartaseasca soarta lu eminescu(sau mai stiu eu care)
cu toate ca eminescu e (imho) inteligent...
adica un individ cu creier nu-si fte viata cu buna stiinta..pt daca nu-si da seama e nebun de-a dreptul....
si faza e ca in lume nu iesi cu qi-ul pe frunte...si in fata altora tot dobitoc esti...............
ce e dupa mine un om inteligent??un tip cu iq ridicat :lol:
hahahaaaa,ca parca am vorbi de tensiune sa nr globulelor rosii :lol:
ce-i inteligenta asta??cum se manifesta ea?..dupa mine se manifesta prin creeatie..___proprie__ ...pt ca e *usor* sa imitam,sau sa copiem dupa altii...
un om inteligent stabileste standardele ..etc....
de fapt nici nu stiu ce inseamna inteligenta...
si nu as rezumao la priceputul rapid al anumitor chestii...
eu din punctul asta de vedere as fi natang chiar....
si asta nu pt ca eu as fi dobitoc ...ci pt ca ala care explica este...
si un imbecil ii explica mult mai bine altui imbecil decat unuia superior lui

cu inteligenta ne nastem(fiecare cu cat ia fost dat) conteaza sa ne-o punem in valoare....asta tine de noi...ori de incadrarea in societate,cum te vad altii mai precis..toti suntem si prosti si destepti in ochii diferitor oameni...
si nu trebuie sa judecam oamenii dupa ce au in cap...sau ce nu au...nu-i vina lor ........
un lucru e cert!!nu suport indivizii care nu-si recunosc prostia...daca tu nu te impaci cu ideea esti distrus tare...ori esti suficient de tampit incat sa nu vezi cat de prost esti.....
dupa mine inteligenta e capacitatea de a pricepe rapid lucrurile banale ..nu ecuatii nu chestii d-astea ...
adica de ce nu ne doare cand ne apasa tot aeru de deasupra noastra

sau de ce nu putem tine intinsa o sfoara perfect orizontal...
sau de ce un kil de fier e la fel de greu ca un kil de pepeni...