Promotii si reduceri jocuri
Moderator: Moderatori
Re: Ieftiniri jocuri
La Altex, in magazinul Unirea, un munte de jocuri gratis, printre care Titan Quest + Immortal Throne, Assassin's Creed, Stalker, SC Double Agent, si multe altele, fiecare la 30 lei.
King's Bounty: The Legend $2.49 @ GOG.com
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
Sistem
Just Cause 1 si 2 la oferta pe Steam.
Nu as fi anuntat asta, dar eu am luat jocul la runda de ieftiniri din decembrie si am ramas foarte foarte placut surprins de JC2. Primul nu mi'a placut si din aceasta cauza nici nu am luat continuarea, dar am cedat la ieftiniri si singurul regret e ca nu l'am luat mai repede
Jocul e extraordinar. (povestea e o parodie a ceea ce se intampla in zilele noastre, dar e foarte scurta si putea la fel de bine sa si lipseasca. ce ma atrage pe mine e modul sand box, imensitatea lumii si multitudinea de posibilitati.)
Nu as fi anuntat asta, dar eu am luat jocul la runda de ieftiniri din decembrie si am ramas foarte foarte placut surprins de JC2. Primul nu mi'a placut si din aceasta cauza nici nu am luat continuarea, dar am cedat la ieftiniri si singurul regret e ca nu l'am luat mai repede

Jocul e extraordinar. (povestea e o parodie a ceea ce se intampla in zilele noastre, dar e foarte scurta si putea la fel de bine sa si lipseasca. ce ma atrage pe mine e modul sand box, imensitatea lumii si multitudinea de posibilitati.)
Pierdut semnatura, ofer recompensa
Reducere de 50% pana pe 24 Feb la orice joc (exceptand precomenzile) pe GameShop.ro
Pierdut semnatura, ofer recompensa
inclusiv la StarCraft 2 ? l-am pus in cos dar e tot pretul normal... wtf
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Inclusiv.
Toate jocurile care au trecut titlul În stoc beneficiază de această reducere. La comanda online îți va apărea în continuare cu prețul întreg însă la telefonul de confirmare vei fi lămurit. Deasemenea pe factură o să apară reducerea.
Toate jocurile care au trecut titlul În stoc beneficiază de această reducere. La comanda online îți va apărea în continuare cu prețul întreg însă la telefonul de confirmare vei fi lămurit. Deasemenea pe factură o să apară reducerea.
Live in your world, get pwned in mine!
Noroc de voi, altfel nu alfam niciodata.
Mi-am luat si eu Black Ops cu ocazia asta ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
i5 750 @ 2,66 Ghz | MB Gigabyte P55 - UD3L | 16 gb Corsair @ 1600 | Gigabyte HD5770 1024 Ram | WD 750 gb + WD 500 gb | Antec Three Hundred |Antec EarthWatts 650W | Asus ProArt PA246Q 24"
Pt. cine interesează, în nr. pe Martie 2011 revista Level va oferi ca joc full Torchlight. Nu se poate activa pe Steam însă.
Empire & Napoleon Game Of The Year Edition 7.5£ pe Direct2Drive
Conțin toate DLC-urile și fiind titluri Steamworks se pot activa pe Steam.
Folosiți codul VATFREE și mai obțineți o reducere de 20%, rezultând un preț final de 6£. Pomană curată!
PS. Accept orice fel de mici și mari atenții.
Conțin toate DLC-urile și fiind titluri Steamworks se pot activa pe Steam.
Folosiți codul VATFREE și mai obțineți o reducere de 20%, rezultând un preț final de 6£. Pomană curată!
PS. Accept orice fel de mici și mari atenții.

Tot pe Direct2Drive avem Pay Day Sale cu reduceri de până la 75% ale unor jocuri destul de interesante.
- omul_maimutza
Da, este joc Steamworks. Nu numai că se poate activa ba chiar trebuie să o faci.
unde scrie daca-s steamworks au ba?
vad ca AC II e restrictionat pt Romania
vad ca AC II e restrictionat pt Romania
loc de recclama....
Cosmote: 0765485461
Cosmote: 0765485461
Când vine vorba de seria Total War îți sugerez să mă crezi pe cuvânt.
Pe pagina D2D este menționat explicit:
Deasemenea:

Pe pagina D2D este menționat explicit:
3rd party download se referă la Steam.This product is available for purchase worldwide and is not eligible for refunds. This title installs and requires a 3rd party download to play.
Deasemenea:
În final:In order to play Napoleon: Total War™ you will need to authenticate your copy of the game by registering it online with the free STEAM gaming service.
You only need to connect to the internet once to do this and the installer will take you through the process when you put the Napoleon: Total War™ disc in your drive.
Steamworks will support both the retail and electronic versions of Napoleon: Total War™, giving you fast access to game updates and downloadable content, while also connecting to your existing STEAM friends list and messaging tools.
You can also earn STEAM Achievements in-game, perfect for bragging rights on the rest of your friends list.
So whether you purchase a boxed copy of Napoleon: Total War™ or the buy directly via STEAM as a digital download - you will enjoy all the benefits of Steamworks.
L-am luat eu și pot confirma că e pe Steam. Doar iei key-urile de pe direct2drive, Add Game în Steam și gata.
Sistem
Sistem
- omul_maimutza
L-as fi luat, dar aveam deja Empire plus ca nu sunt fan foarte mare al jocurilor Total War, empire nu am jucat deloc lol.
picz or it didn't happen
- Pretorianu'
Shader asta e in cardasie cu "dusmanii" ! ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Care dușmani ?
Meanwhile pe GreenManGaming avem Weekend Deal: Aliens vs. Predator (2010) la 4.97 €. Steam key, Steamworks title.

Meanwhile pe GreenManGaming avem Weekend Deal: Aliens vs. Predator (2010) la 4.97 €. Steam key, Steamworks title.
Mafia 2 pe Steam la Midweek Madness cu 10 € (-75%).

Total War Collection -50% pe Steam, adică 64.99 €.
Conține:
- Rome Total War Gold (Rome + Barbarian Invasion)
- Medieval 2 Total War
- Empire Total War
- Napoleon Total War Imperial Edition
- Shogun 2 Total War
Deasemenea doar Empire Total War este -75% tot pe Steam: 7.50 €.
PS. Am impresia că toate jocurile din lista de mai sus vor fi la -75% pe rând începând cu Empire Total War.
King Arthur aproape gratis pe Impulse. Si mai sunt cateva titluri mari "la oferta"
Last edited by Keos on Thu Mar 24, 2011 11:20 am, edited 2 times in total.
There is no order...
Darksiders 7,50€ @ Steam
Monday Night Combat 7,69€ @ Steam
MNC e și gratuit pentru weekend-ul ăsta.
Monday Night Combat 7,69€ @ Steam
MNC e și gratuit pentru weekend-ul ăsta.
Sistem
Sistem
Lead & Gold: Gangs of the Wild West la doar 2,25€ pe Steam, până luni. De asemenea, jocul poate fi încercat de oricine weekendul acesta.
Pacat ca is caca serverele.
LE: The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena, 5 EU pe Steam.
LE: The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena, 5 EU pe Steam.
Last edited by Keos on Sun Apr 03, 2011 12:34 am, edited 1 time in total.
There is no order...
Reduceri de weekend pe Impulse Driven:
- M4 Sci-Fi Pack (Dark Matter + Shadowgrounds + Space Hack) la $9.99;
- Tropico 3 Gold Edition la $14.14;
- Disciples 3 la $14.99;
- The Whispered World la $4.99;
- Warhammer 40,000 Dawn of War Collection (Warhammer 40,000 Dawn of War Gold + Warhammer 40,000 Dawn of War Dark Crusade + Warhammer 40,000 Dawn of War Soulstorm) la $12.49.
Promoție de weekend pe Steam: The Potato Sack, costă 33,72€ și conține 13 jocuri (toate sunt la preț redus, dacă nu vreți pachetul întreg).
Reducere pe GOG la jocurile scoase de Rebellion.
Lara Croft and The Guardian of Light la £4.99.
- M4 Sci-Fi Pack (Dark Matter + Shadowgrounds + Space Hack) la $9.99;
- Tropico 3 Gold Edition la $14.14;
- Disciples 3 la $14.99;
- The Whispered World la $4.99;
- Warhammer 40,000 Dawn of War Collection (Warhammer 40,000 Dawn of War Gold + Warhammer 40,000 Dawn of War Dark Crusade + Warhammer 40,000 Dawn of War Soulstorm) la $12.49.
Promoție de weekend pe Steam: The Potato Sack, costă 33,72€ și conține 13 jocuri (toate sunt la preț redus, dacă nu vreți pachetul întreg).
Reducere pe GOG la jocurile scoase de Rebellion.
Lara Croft and The Guardian of Light la £4.99.
@Keos
se aplica si pentru Romania?FREE Delivery on all orders
Closer to home with every step away from it.
Din cate stiu eu, nu prea. Dar e vreo 2 lire transportul (sau cel putin asa era acu vreo juma de an).
1 liră e (singura posibilitate, not signed) iar la ultima ofertă de genul (free delivery) de acum câteva săptămâni s-a aplicat și pt. comenzile internaționale. La asta dacă nu e menționat explicit nu se aplică. Oricum poți vedea în coș dacă apare și ceva shipping cost.
Legat tot de zavvi, am vazut ca la majoritatea jocurilor care nu sunt de actualitate timpul mediu de livrare afisat e de o luna. Is that .... for real?
Closer to home with every step away from it.
Nu, cel putin in cazul meu nu a fost si nu am luat nimic de actualitate...
There is no order...
Nu am timp sa verific daca a mai fost postat sau nu... eu abia azi am vazut:
Battlefield Bad Company 2, varianta pt. PC la doar 29,90 lei !

vai... si eu acum 1 an am dat 50euro pe steamBlue Max wrote:Nu am timp sa verific daca a mai fost postat sau nu... eu abia azi am vazut:
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Am comandat BC2, la prețul ăsta n-am putut rezista, cu toate că am avut doar probleme cu gameshop și am zis că nu mai iau nimic de la ei. Sper ca de data asta să-mi dea motiv să-mi schimb părerea sau dacă nu cel puțin să-mi primesc jocul. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Sistem
Sistem
PSS, tu ai fost mai fraier și l-ai luat de pe Steam. La acea vreme se găsea în magazine la 139.9 lei. În orice situație nimic nu se compară cu un joc primit/jucat/palpat/cumpărat fix în ziua lansării.