The Elder Scrolls V - Skyrim

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

EsQuire

Re: The Elder Scrolls V - Skyrim

Post by EsQuire »

Shader wrote:Freeze-urile alea pot fi de la detalii. Sau de la joc. Sau de la drivere. Pt. început mai umblă prin opțiuni/modifică slider-ele. Media aia de 30 FPS asta ar indica.
Iar patch-ul ți-l ia Steam-ul automat.
Mersi mult, Shade, dar tot nu s-a rezolvat. Am redus detaliile la minim(~60 fps in medie) si am actualizat driver-ul, dar parca freez-urile sunt mai frecvente !
Any other ideas ?
Edit : Am pus ultimul patch si am executat tot ce s-a scris aici, dar continui sa am frame drops-uri usoare si freez-uri.
Last edited by EsQuire on Sat Nov 12, 2011 7:44 pm, edited 1 time in total.
andrei

Post by andrei »

Il are cineva original? :D

Voiam sa stiu daca e mai bug free decat din alte surse. Ma gandesc sa-l cumpar.

work harder
Majin

Post by Majin »

Mitrandir , si eu sufer de aceeasi problema si tot nu am reusit sa ma prind ce si cum. Cu cat cobor setarile spre mediu sau low cu atat merge mai prost.Incep sa cred ca o sa`l joc undeva la anu` cand o sa fie un pachet complet cu tot ce inseamna patch / dlc. Dar daca gasesti vre`o rezolvare a`si aprecia un PM.
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
andrei

Post by andrei »

l-am instalat si eu. am o problema in sensul ca o data pe minut jocul se tot minimizeaza si e foarte enervant. la alt-tab nu revine pe ecran desi pare ca are focus.

a intampinat cineva problema?
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

De ce-si da minimeze singur nu stiu, ca n-am patit.

Dar ca sa treci inapoi la joc dupa iesirea pe desktop, la mine am observat ca e nevoie de 3x ALT+TAB. Astfel cu Skyrim in taskbar, cu alta fereastra activa (browser de exemplu):
- 1-ul ALT+TAB pare sa faca fereastra jocului activa dar nu se vede nimic;
- al 2-lea ALT+TAB face alta fereastra activa (desi Skyrim ramane inca sa para activ, doar ca fara sunet);
- al 3-lea ALT+TAB incarca fereastra jocului;

PS: Probabil or sa rezolve si treaba asta in alt patch.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
gamihai

Post by gamihai »

Uite ca am dat de primul bug serios. La quest-ul cu
Spoiler!
esbern cand te duci sa vorbesti cu el , nu se aude ce zice , subtitles dureaza 1 secunda si nu deschide usa = nu poti continua main story line
. Ca sa treci peste am gasit comanda : movetoqt mq202 1
Nick vechi : strikerr
Image
Spoiler!
Humanity is afraid of me .... I have seen its true face.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Dupa ce am jucat ceva mai mult (level 21), incep sa-mi schimb parerea initiala.
Sigur, inca are lucruri pe care as putea sa le reprosez, dar cu cele mai grave (initiale) m-am impacat. De exemplu, cu meniul m-am obisnuit, iar grafica e salvata de artwork si atentie la detaliu.

Apropo de grafica, am reluat stagiul introductiv sa vad daca doar nu eram initial obisnuit cu grafica. Ma gandeam ca poate am pretentii prea mari de la ultimele jocuri aparaute... Da' de unde, primul stagiu e pur si simplu urat! L-au desenat cu stanga, nu stiu... Ca apoi parca e alt joc, chiar foarte placut ochiului.

In fine, personajul initial e Mage si m-am cam pierdut in multitudinea de alegeri la perks. Plus ca am pe el active vreo 8 chestii daunatoare, de care nu m-am prins inca cum sa scap, si-mi spun toti prin oras ca sunt bolnav. [smilie=maniac.gif]

Am facut si o pisica pe post de rogue, just for fun. Dar n-o pot lua in serios totusi, wtf, e o pisica! :d

Oricum, in concluzie pot spune ca m-a prins jocul. Atmosfera, libertatea in alegeri si mai ales multitudinea de activitati... Parca-mi da o impresie de "mai multa libertate" decat Gothic 4 sincer sa fiu.

andrei

Post by andrei »

Gabyo multumesc pt lamuririle cu alt-tab. Am mai umblat prin setari, prin fisierele ini, si din fericire nu s-a mai intamplat chestia cu minimizatul. fingers crossed

edit -tot mage joci? once a mage, always a mage:)

work harder
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Da, corect... mage 4 life! [smilie=maniac.gif]

Desi regret putin ca n-am parte de melee (finishing blows), dar nici battlemage n-as vrea ca 99% din jucatori. :tongue3:

La inceputul jocului am facut o greseala pe care s-ar putea s-o regret, si anume level 100 la sneak desi nu folosesc nici un talent de acolo. Ce inseamna asta e ca am crescut prea repede in level (~17 levele), inamicii se scaleaza la levelul meu, si eu stau cu 8 puncte ca n-am ce perks sa iau din cele pe care le-as folosi. Altfel spus, power-level cu un perk care nu-l folosesc nu face decat sa-mi faca jocul mai dificil.
Dar, partea buna ar fi ca, teoretic la final o sa ating mai usor max-level... [smilie=maniac.gif]

Later edit: S-ar putea totusi s-o iau de la capat, jucand cum trebuie (fara "smart use of game mechanics")... ca tocmai m-a omorat un alt mage, Challenger, in 3 secunde (de 5 ori!)... Sunt level 22 si am spellurile de inceput, nu pot face nimic... cand el da dual-fireball si eu n-am nici macar unul... :-k

gamihai

Post by gamihai »

Wow dar tu chiar ai gresit caracterul asta rau de tot :) . Mag cu 100 sneak si fara fireball la lvl 21 :P. Cand te lupti cu magi puternici trebuie sa ai un ward activ anti magie si pe cealalta mana sparks upgradat (consuma mana inamicului si face mai mult damage) / thunder . Dai un shout sa il puna la pamant inainte ;)
Image
Spoiler!
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Mama da ati jucat ceva :)
Eu sunt abia lvl4, battlemage cred. Cu dreapta dau cu ghiaga iar cu stanga castez flames. Sunt nitel confuz totusi pt ca nush in ce directie sa evoluez. Jocul pana acum mi se pare foarte usor. Joc pe adept (al 3-lea nivel de dificultate parca) si e super usor. Am murit o singura data din greseala. Am dat cu flames intr-o balta de benzina (nu stiam inca ce e), si al explodat :P

In alta ordine de idei, mi-am pierdut calul :(. Aveti idee cum pot sa il recuperez; exista vreo chemare speciala?
Si alta intrebare, cum vad care arme sunt 1h si care sunt 2h fara sa le echipez?
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pai eu defapt am jucat putin...
Pe langa partea introductiva am mai facut doar 1 side-quest (dungeon) si alt dungeon de amuzament.

Am trisat cand am crescut sneak, fara sa stau langa calculator defapt (run against the wall :tongue3: )... si acu' m-a pedepsit jocul... [smilie=maniac.gif]
Adica nah, irelevant levelul daca NPC se scaleaza dupa mine iar eu am acces doar la spelluri/abilitati de inceput. Nu-i problema, o iau de la inceput...
Dar notam ca am ajuns primul la level 22, sau? :d

Infernos

Post by Infernos »

Am impresia sau are si unele elemente de gameplay din Fallout?
Am pus si eu mana pe joc , urmeaza sa il joc.
Old nickname: pompiliu92
gamihai

Post by gamihai »

Notam , notam :D . Nu mi-am imaginat ca ai trisat la level :P. In jocul asta nu e auction house :)
Image
Spoiler!
Infernos

Post by Infernos »

Am observat deja din Fallout, lock picking,sistemul de echipare(armura,arme),sistemul de loot.
Old nickname: pompiliu92
morbo

Post by morbo »

andrei wrote:Il are cineva original? :D

Voiam sa stiu daca e mai bug free decat din alte surse. Ma gandesc sa-l cumpar.
Da, eu l-am cumparat original, dar nu am apucat sa il instalez de pe dvd inca, am doar versiunea crackuita.. cel putin pana ajung acasa :iconbiggrin:

Am doar un mag/arcas de lvl 9, dar impresia initiala este foarte buna. Imi place in special cum este facut sistemul de perks.
Oricum, sunt sigur ca vor urma cateva patchuri in viitorul apropiat sa mai curete din micile buguri.
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Mergeam eu liniștit spre o peșteră și când colo, ce văd:

Image

Un dragon luptând cu un uriaș! Dar asta nu-i nimic.

Image

A mai apărut un dragon. Mulți dragoni în jocul ăsta.
gamihai

Post by gamihai »

Am observat ca un Gigant bate 1on1 un Dragon. 2 giganti bat un dragon cam in 20 sec daca dragonul a aterizat. Daca profiti de chestia asta poti face level up mai usor lasandu-i sa se lupte intre ei si la sfarsit dai magie la distanta si iei XPul. De obicei caut giganti pe harta si ii atrag pana la un dragon sa se lupte intre ei. Eu fiind mag lvl 14 mor din 1-2 lovituri maxim de la un gigant :( . Stamina+magica potions ftw !! :D
BTW am avut si eu bug-ul cu marriage. Nu stiam ca trebuie sa vorbesc repede cu sotia dupa si am lasat-o sa iasa din capela. Mi-a luat 4 zile de dormit si 6 ore de wait in capela ca sa reapara :|
Image
Spoiler!
burner
Radioactiv

Post by burner »

gamihai wrote:Am observat ca un Gigant bate 1on1 un Dragon. 2 giganti bat un dragon cam in 20 sec daca dragonul a aterizat. Daca profiti de chestia asta poti face level up mai usor lasandu-i sa se lupte intre ei si la sfarsit dai magie la distanta si iei XPul. De obicei caut giganti pe harta si ii atrag pana la un dragon sa se lupte intre ei. Eu fiind mag lvl 14 mor din 1-2 lovituri maxim de la un gigant :( . Stamina+magica potions ftw !! :D
BTW am avut si eu bug-ul cu marriage. Nu stiam ca trebuie sa vorbesc repede cu sotia dupa si am lasat-o sa iasa din capela. Mi-a luat 4 zile de dormit si 6 ore de wait in capela ca sa reapara :|
O fi avut niste... treaba [smilie=maniac.gif]

Nu cred ca in inteles insa cum functioneaza levelup-ul in jocul asta... Cresti in nivel doar daca iti cresti abilitatile... Destruction Magic, Sneak, one-hand, wtv. Deci scopul ca sa cresti in nivel e sa dai in mobi cat mai mult sau sa incasezi lovituri... sau sa furi, wtv, ai inteles ce vreau sa spun... deci daca ii lasi pe aia sa se bata si tu doar ii termini de fapt ai pierdut mare parte din 'xp'. Pe mine ma streseaza cand gasesc ceva genul asta ca am impresia ca imi mananca din lvl :sad1:

Dragonii astia apar in tot felul de momente cretine... cea mai ciudata lupta a implicat un urias, un mamut, un dragon si calu. Uriasul si mamutul ma urmareau pe mine, dragonu' se batea cu calu' si eu incarcam sa dau ii dau foc fara sa imi omor calu' si fara sa ma loveasca ailalti doi. Si asta fost primu' dragon random intalnit pe harta... fun times.
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
EsQuire

Post by EsQuire »

La level 7 de jucat pe scut si sabie am prins brusc gustu de a juca Archer, ceea ce ma indeamna printre altele sa incep un carcater nou pe Archery :D Imi puteti da ceva sfaturi pt. a juca "pe arc" ? Ce e clar pt. mine e ca merg pe talent tree-ul (ma rog aici e Perk Tree) Archery + Sneakig si ca am nevoie de o tinta buna, multe potiuni si sagetati si curaju' vinatorului. Ce nu intelegeam cind jucam Archery cu skill mic ( pe warrior :O -> de test ), de ce uneori cind trageam din sneak (crhoshair-ul in forma de punct era chiar pe cap), sageata zbura la vreo 30 de "ţenti" deasupra capatanilor inamicilor (am mers cu gindul la skill-ul poate prea mic ?!).
Ma rog, pe moment ce explorez imensa harta jocul imi place din ce in ce mai mult ... mai rar asa ceva ...
Spoiler!
eram ocupat cu cu Companionii (si cu Aela [smilie=maniac.gif] )
dar acum vad ca voi reincepe cel mai probabil cu un Khajiit cu numele : "<<Nume>> The Hunter".
Zircon

Post by Zircon »

In caz ca aveti probleme cu gigantii, incercati asa:

Sursa: Youtube

Am jucat in total vreo 10 ore pana acum, pe 2 personaje. Jocul mi se pare destul de bun pana acum, chiar superior lui Oblivion, care nu a reusit sa ma prinda. Cu povestea nu am avansat foarte mult, nici la
Spoiler!
Graybeards
nu am ajuns inca, stau si fac multe quest-uri secundare si incerc sa progresez pe quest line-ul de la Companions (merg spre Beast Form :) )

La inceput am fost putin confuz cu privire la directia de dezvoltare a personajului, dar momentan am ramas pe un Wood Elf axat pe arc, daggere si furat. Nu prea stiu pe unde sa imi pun perk-urile, imi puteti da ceva sfaturi?
EsQuire

Post by EsQuire »

@Zircon : Mersi de video, dar deseori uriasii traiesc pe langa mamuti, treaba complicindu-se ...
Eu unul am optat pentru 2 perk talent trees : Archery si Sneaking, astea doua cam conlucreaza unele cu altele (dar am pus destul de multe pe Archery). Momentan joc cu un "motan" Archer (eu zic mai degraba Hunter) sincer nu imi place cum arata Wood Elfii.
Foarte interesanta chestia cu marriage ... Multe optiuni bune acolo desi m-am decis din prima o data ce am ajuns la Companions [smilie=maniac.gif] .
GoreMotel

Post by GoreMotel »

Aoleo, caii! Până acum n-am putut ține un cal lângă mine mai mult de 10 minute. Mereu m-a atacat ceva și calul fie a luat-o la sănătoasa (câteodată reapare când dau fast travel, nu mereu din păcate), fie a atacat și a dat colțu'. Nici nu-mi mai cumpăr cal, oricum de-abia se mișcă.
gamihai

Post by gamihai »

@zircon : frumos filmuletul dar eu cu o sageata fac dmg insesizabil :(. In schimb daca sumonez un storm elemental (sau cum ii zice :) ) + shout inferno + 3 fireball dual hand focused (cu destruction 24% increase de la items) sigur castig. Daca nu m-am concetrat deloc pe archery... :(
Image
Spoiler!
Bloodred

Post by Bloodred »

Eu am jucat vreo 42-43 de ore deja, chiar nu mă așteptam să mă prindă având în vedere că Oblivion nu mi-a plăcut sub nici o formă (și nici alte jocuri Bethesda recente). Jocul are unele probleme evidente (interfața foarte proastă, bug-uri mici, pathfinding prostuț uneori, interfața de consoală) dar totuși îmi place foarte mult.

Joc mag concentrat pe Conjuration și Destruction și atâta timp cât nu mă ia ceva prin surprindere distrug tot. Că ziceți de Giant, eu dau Conjure Dremora Lord și mă uit. [smilie=maniac.gif]
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
Racer

Post by Racer »

Am ajuns si eu level 30 cu wood elful meu. Light armor, dual wield swords, niste manusi cu +30% one hand attack+ un necklace cu +20% atac, deja nu-mi mai sta nimic in cale. Am evitat pe cat de mult posibil questurile principale, pentru a savura din plin ceea ce ofera jocul si din cate vad mai sunt muuuuuulte de facut.Cum au putut oamenii astia sa bage atat de mult content in 5 giga juma...nu stiu. Superb joc, absolut fantastic. Luni ma duc sa-l cumpar, merita din plin!
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Pai ei se lauda ca poti juca la infinit. Adica daca faci questuri secundare in principiu il joci pana te plictisesti, ca nu le termini niciodata cica... [smilie=maniac.gif]

Apropo de cal, eu am dat timpul inapoi cand am vazut ca: merge la fel de "repede" precum fuga pe jos, trebuie sa am grija sa nu-l omor cand sunt atacat prin surprindere, nu mai pot sa adun plante in fuga spre alt obiectiv, apare/dispare cand vrea la fast travel, etc... Mi-a placut ca, desi s-a dus de nebun, a reusit totusi sa omoare 2 inamici (timp in care eu ma prapadeam de ras :d ). Dar e o grija in plus momentan, de care pot sa ma lipsesc. :-#)

O intrebare, ca eu nu prea am timp de joc in timpul saptamanii...
Mi-a dat
Spoiler!
Jarl of Whiterun un companion (cred ca e), pe una care cica-si da viata pentru mine.
Daca o duc acasa (urmeaza sa-i cumpar casa, ca saracul destro-mage n-a dormit de zile intregi, traumatizat fiind de experienta initiala ce implica separarea capului de restul corpului... si plus ca n-avea timp si nici bani de inchiriat un pat 8-[ ), face mancare si toate cele precum o nevasta? Sau e doar asa, sa vina cu mine in lupta?

Racer

Post by Racer »

GabYO wrote: Mi-a dat Jarl of Whiterun un companion (cred ca e), pe una care cica-si da viata pentru mine.[/spoiler] Daca o duc acasa (urmeaza sa-i cumpar casa, ca saracul destro-mage n-a dormit de zile intregi, traumatizat fiind de experienta initiala ce implica separarea capului de restul corpului... si plus ca n-avea timp si nici bani de inchiriat un pat 8-[ ), face mancare si toate cele precum o nevasta? Sau e doar asa, sa vina cu mine in lupta?
[smilie=Victory.gif]
ScreenShot2.jpg
Si apropos de cal: stiti ca puteti da SPRINT cu el la fel ca si cu caracterul nu? Tineti apasata tasta ALT.
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
Zircon

Post by Zircon »

Bloodred wrote:Jocul are unele probleme evidente (interfața foarte proastă, bug-uri mici, pathfinding prostuț uneori, interfața de consoală) dar totuși îmi place foarte mult.
Legat de interfata, e in lucru o versiune a comunitatii, mie imi place cum arata.
GabYO wrote:O intrebare, ca eu nu prea am timp de joc in timpul saptamanii...
Mi-a dat
Spoiler!
Jarl of Whiterun un companion (cred ca e), pe una care cica-si da viata pentru mine.
Daca o duc acasa (urmeaza sa-i cumpar casa, ca saracul destro-mage n-a dormit de zile intregi, traumatizat fiind de experienta initiala ce implica separarea capului de restul corpului... si plus ca n-avea timp si nici bani de inchiriat un pat 8-[ ), face mancare si toate cele precum o nevasta? Sau e doar asa, sa vina cu mine in lupta?
Din cate stiu, ar trebui sa te casatoresti cu ea ca sa faca toate alea pentru tine. :d Eu inca nu am facut nunta, dar iti spun din ce am auzit: trebuie sa mergi in Riften, la Temple of Mara si sa vorbesti cu Maramal. Cumperi de la el un Amulet of Mara, il echipezi, si apoi te duci si vorbesti cu cea cu care vrei sa te casatoresti. In mod normal, vor aparea mai multe optiuni de discutie, ii spui la aia ca vrei sa te casatoresti cu ea si apoi te intorci la Temple of Mara si vorbesti din nou cu Maramal. Apoi astepti in templul ala vreo 24 ore si ar trebui sa apara nevasta, ca sa oficiati casatoria. :thumbleft:
Stainer

Post by Stainer »

GabYO, la problema ta cu calul ai o rezolvare usoara, poti pune cu putin efort stapanire pe Shadowmere.
Bloodred

Post by Bloodred »

Da' nu se învaţă minte nici cum...
Image
Pe lângă ăştia mai sunt vreo 3 la College şi încă tot vreo 3 în jurul Winterhold. Nu ştiu de ce se adună aici toţi dragonii. [smilie=maniac.gif]
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
Shader

Post by Shader »

GabYO wrote:Pai ei se lauda ca poti juca la infinit. Adica daca faci questuri secundare in principiu il joci pana te plictisesti, ca nu le termini niciodata cica... [smilie=maniac.gif
E chiar foarte adevărat. Anumite questuri secundare sunt generate la infinit cu tot cu bonusurile materiale aferente.
De genul celor de la Companions cu Kill {insertbeastname here} near {insertlocation} sau Kill the escaped criminal.
Live in your world, get pwned in mine!
Stainer

Post by Stainer »

partea amuzanta e ca n-au gandit prea mult questurile generate aleatoriu sau astia din skyrim trebuie sa-si imbunatateasca securitatea in inchisorile lor hehe
darkmitza

Post by darkmitza »

Image
El e Mitza.LVL 24.<Sneaky warrior>. :d
Fiind un fan RPG nu puteam rata Skyrim-ul in niciun caz.Am jucat ~20 de ore; campania principala am abandonat-o repede
Spoiler!
mai exact dupa prima lupta cu dragonul, in Whiterun-ului
si pe care nu cred ca o voi continua prea devreme, si am intrat direct in salbatica lume a Skyrim-ului.

Cred ca am facut, pana acum, cea mai neinspirata alegere in crearea caracterului.Pur si simplu ii aproape in balans perfect in jurul numerelor 40-50 la sneak, 2H, Heavy armor, Archery si Smithing(mai putin la magii pe care le-am folosit foarte putin spre deloc), neiesind cu nimic in evidenta.Greseala mea :sad1:

In fine, jocul mi se pare un candidat serios la GOTY fara dar si poate, la cat content are(exceptand questurile acelea repetitive cu kill x or clear y).
La aspectul grafica e ok, n-am avut asteptari mari din punctul acesta de vedere. Cred ca toata frumusetea jocului consta in atmosfera pe care o creaza in acest univers + efectele meteorologice sunt fabuloase in special aurorele boreale.

Dar AI-ul mi se pare foarte 'dumb' in unele situatii in special companionul, ba ramane blocat, ba fuge si nu loveste.Daca nu ar face munca murdara(caratul itemelor) ar fi inutil in unele sitatii.

In final...jocul mi se pare un 'must play', chiar daca are unele inconveniente, le treci usor cu vederea :iconbiggrin:

Apropo, stie careva unde pot vinde oasele de dragon?Ca pana acum n-am dat de niciul care sa vrea sa le cumpere ](*,)

Spor la joc!
The Force be with you!
Zircon

Post by Zircon »

darkmitza wrote:Apropo, stie careva unde pot vinde oasele de dragon?Ca pana acum n-am dat de niciul care sa vrea sa le cumpere ](*,)
Se pot crea niste armuri foarte bune cu ele. Vezi aici de ce ai nevoie. Oricum, nu merita sa le cari cu tine. Pune-le intr-un chest daca ti-ai cumparat casa.
gamihai

Post by gamihai »

Orice 'general goods store' ti le cumpara. In orase te uiti dupa un semn atarnat infatisand o scala (un taler din ala cu care pui in balanta greutati). Doar ca daca nu ai skill bun la negocieri iei cam 130-150 pe oasele de 500 gold si cam 100 pe cele mai ieftine.
Eu nu reusesc sa strang de o casa cotata la 12.000 . Am deja una complet mobilata in Whiterun dar de vreme ce am
Spoiler!
cucerit Whiterun deja si schimbat Jarl-ul
vreau sa imi iau ala intr-un oras mai linistit :D .

Voi in razboi de partea cui ati intrat ? Eu am ajuns la rang de Bone-Breaker in
Spoiler!
armata StormCloack
. De asemenea am intrat in
Spoiler!
DarkBrotherhood
si in curand o sa fiu seful chapter-ului :D
Image
Spoiler!
Zircon

Post by Zircon »

@gamihai: Vreau sa incep quest-urile cu
Spoiler!
Dark Brotherhood.
Unde ii gasesc?
gamihai

Post by gamihai »

Ca sa incepi questul asta trebuie sa gasesti un baiat in capitala StormCloak. E inchis intr-o casa acolo. Cand dai de el , tocmai face
Spoiler!
un ritual sa cheme DB ca sa ii omoare educatoarea :) . Omoar-o , dormi si te trezesti rapit intr-o cabana. Acolo ti se cere sa omori un om din 3. Poti sa o omori pe aia care iti da questul si iti apare ca ai distrus DarckBrotherhood :D , sa omori unul din aia 3 sau sa ii omori pe toti aia 3 si sa fii vazut mai bine si poate un bonus.
.
Uite niste info complete : http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dark ... 8Skyrim%29
Image
Spoiler!
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

gamihai wrote:Voi in razboi de partea cui ati intrat ?
Eu unul prefer sa aman sa aleg vreo parte, ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa fiu fortat sa aleg cred.

Momentan Stormcloack m-au lasat oarecum indiferent. Ei sunt pe post de underdogs, si deci cei mai viabili in a fi compatimiti. Totusi eu unul nu le impartasesc ideea de "singuri putem fi cineva, altfel Imperiul ne submineaza, si-l omoram pe rege pentru a ne impune punctul de vedere"... Par prea individualisti, incapatanati si cu o viziune sumara a imaginii de ansamblu.
Bine, nu ca de partea Imperial ar fi o lume perfecta. Au si astia destule probleme, dar macar e o tenta mai concreta de a nu diviza "omenirea".

Desigur, totul e destul de subiectiv. Sunt putine cazuri in care poti spune concret care-s alegeri bune si care rele, jocul fiind plin de nuante gri, tocmai ceea ce face deliciul in opinia mea. :wink:
Eu incerc sa-l joc din perspectiva unui mage "bun", "non-egoist", incercand sa rezolv problemele cu cat mai putine repercursiuni negative. Uneori treaba asta intra in conflict cu faptul ca vorbesc cu toti, si nu pot sa anulez vreun quest de "steal/kill that thing/guy"... F8 ftw! [smilie=maniac.gif]
Stainer wrote:GabYO, la problema ta cu calul ai o rezolvare usoara, poti pune cu putin efort stapanire pe Shadowmere.
N-o sa devin rau doar pentru un cal... Nu cu personajul principal cel putin. :-$

burner
Radioactiv

Post by burner »

Screw this game, am folosit chest-ul din camera mea din Jorvaskkr 90% din joc fara probleme pana pe la nivelul 38 cand mi-am luat si eu casa, nevasta, etc. Drept pentru care nu am mai trecut pe acolo. Pana m-am hotarat sa mut tot in casa din Windhelm si am descoperit ca mi-au disparut toate itemele vechi si au mai ramas doar cele ceva mai recente.... toate oasele de dragon si vreo 5 masti de dragon priest + masca de lemn pierdute... pe langa tot felul de arme unice si ce mai aveam pe acolo.

rush main quest -> uninstall -> sob in a dark corner
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Post Reply