El e Mitza.LVL 24.<Sneaky warrior>.

Fiind un fan RPG nu puteam rata Skyrim-ul in niciun caz.Am jucat ~20 de ore; campania principala am abandonat-o repede
si pe care nu cred ca o voi continua prea devreme, si am intrat direct in salbatica lume a Skyrim-ului.
Cred ca am facut, pana acum, cea mai neinspirata alegere in crearea caracterului.Pur si simplu ii aproape in balans perfect in jurul numerelor 40-50 la sneak, 2H, Heavy armor, Archery si Smithing(mai putin la magii pe care le-am folosit foarte putin spre deloc), neiesind cu nimic in evidenta.Greseala mea
In fine, jocul mi se pare un candidat serios la GOTY fara dar si poate, la cat content are(exceptand questurile acelea repetitive cu kill x or clear y).
La aspectul grafica e ok, n-am avut asteptari mari din punctul acesta de vedere. Cred ca toata frumusetea jocului consta in atmosfera pe care o creaza in acest univers + efectele meteorologice sunt fabuloase in special aurorele boreale.
Dar AI-ul mi se pare foarte 'dumb' in unele situatii in special companionul, ba ramane blocat, ba fuge si nu loveste.Daca nu ar face munca murdara(caratul itemelor) ar fi inutil in unele sitatii.
In final...jocul mi se pare un 'must play', chiar daca are unele inconveniente, le treci usor cu vederea
Apropo, stie careva unde pot vinde oasele de dragon?Ca pana acum n-am dat de niciul care sa vrea sa le cumpere
Spor la joc!