Bazaconii de prin filme
Moderator: Moderatori
- Zâna Măseluţă
- Admin
Re: Bazaconii de prin filme
Parcă nu mai era cu mărturii prin tribunale în filmul ăsta.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Pai in asta nu joaca Stallone... 

Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
in skyfall, saracele broscute n-au nici motor.. nici bara spate.. se vede prin ele 

- Zâna Măseluţă
- Admin
O bășină de film e acum pe cinemax, se numește "Oh! What a lovely war", știu titlul e mai ghei decât filmul. Nu m-am uitat prea mult, e un fel de musical de propagandă în care niște cârnați dansează și cântă cu niște pene în cap (în poză cu bursuci).
Acum, cât de pinguini au fost de au făcut o pancartă cu world war one in timpul primului război mondial când ăia nu știau că va mai fi încă un război mondial ...
Acum, cât de pinguini au fost de au făcut o pancartă cu world war one in timpul primului război mondial când ăia nu știau că va mai fi încă un război mondial ...
- Zâna Măseluţă
- Admin
Cred că merge băgată aici ...

- Zâna Măseluţă
- Admin
Nu stiu ce calculatoare au ăstia de prin filme, in Taxi 3 una se duce cu un switch langă un calculator, lipeste pe monitor o ventuză de-aia de care se agată prosopul la baie si imediat incepe downloadul bazei de date a politiei ... in Devils Tomb unu cu un laptop la care avea conectat un cablu usb (probabil incarcator de Nokia) il tot baga prin incuietorile usilor blindate si alea se deschideau si la sfarsit pentru ca era greu sa inchida un calculator impusca monitorul si din unitate ies scantei...
Plus ca nu mai pot cu pianiştii ăştia de tastatura de prin filme, se conectează la baza de date NASA clăpanind aiurea la tastatura "sdfhszeijhhjrasjras;hafhewrtewtij" evident fără a folosi vreodata tasta Space că toate cuvintele sunt legate in viață şi fără Backspace că nimeni nu greseste o literă cand scrie ceva la calculator. Nu nimeresc ei parola de conectare din prima dar din a doua incercare clar sparg serverul CIA la care s-au conectat cu Firefox, folosind calculatorul de acasă pe care joacă minecraft si prepelix si cu care ei inchid centrale nucleare, se conecteaza la sateliti şi deviază rachete balistice pentru că scriu in notepad "override security" si apoi dau cu sete in tasta enter.
Si eu mi-am uitat si pinul de la card din patru cifre din care două erau la fel...
Plus ca nu mai pot cu pianiştii ăştia de tastatura de prin filme, se conectează la baza de date NASA clăpanind aiurea la tastatura "sdfhszeijhhjrasjras;hafhewrtewtij" evident fără a folosi vreodata tasta Space că toate cuvintele sunt legate in viață şi fără Backspace că nimeni nu greseste o literă cand scrie ceva la calculator. Nu nimeresc ei parola de conectare din prima dar din a doua incercare clar sparg serverul CIA la care s-au conectat cu Firefox, folosind calculatorul de acasă pe care joacă minecraft si prepelix si cu care ei inchid centrale nucleare, se conecteaza la sateliti şi deviază rachete balistice pentru că scriu in notepad "override security" si apoi dau cu sete in tasta enter.
Si eu mi-am uitat si pinul de la card din patru cifre din care două erau la fel...
- georgeleus
Which reminds me:
Sursa: Youtube
Tot la noi pe forum l-am vazut prima data, nu mai stiu cine l-a postat.
Iti dai seama cat de mult a marcat pe toata lumea faza, intrucat scena se repeta cu mai multe nume pe YouTube.
Sursa: Youtube
Tot la noi pe forum l-am vazut prima data, nu mai stiu cine l-a postat.
Iti dai seama cat de mult a marcat pe toata lumea faza, intrucat scena se repeta cu mai multe nume pe YouTube.
--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Nu e prima oara, in Westeros au automate de cafea cu pahare rosii.
- Zâna Măseluţă
- Admin
In Anacondas, urca unii pe o barca, asta se rastoarna si it-stul filmului scoate un cd-rom antic ud si spune ca nu mai merge hardul. Interesant e ca se urcase pe barca cu un laptop...
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
- Zâna Măseluţă
- Admin
Asta e dintr-un film cu Charles Bronson, ceva cu razbunare ca de obicei in filmele lui. Aia de la masa erau doi mafioti care spuneau nasoale de Bronson sau ceva si screenshotul e din momentul in care explodeaza o bomba pe masa, nici macar nu s-au chinuit sa faca manechinele alea sa semene un pic cu actorii ...