World of Warcraft

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

andrei

Post by andrei »

Oh god, vor face IAE fără să mai necesite puncte investite. Magul va a vea şi IAE şi va putea merge şi full fire/full frost. Ownage. Magul va rula efectiv.

work harder
Crysumoner

Post by Crysumoner »

mie miar place la alianta sa fie o rasa noua gen NAGA si sa aiba o clasa noua ellemental summoner, care sa summoneze elemente poate atunci mas juca si eu cu aliati :P
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Nu poate fi Naga pt. ca aia sunt inamici de moarte cu night elfii. Nu, conform zvonurilor cele mai...numeroase, noua rasa va fi Draenei sau asa ceva. Cica sunt deja draeni in WoW dar sunt doar npc-uri si nici nu stiu pe unde poti sa-i vezi.
burner
Radioactiv

Post by burner »

Scuze ca ma bag, dar daca introduc draenei atunci au avut dreptate in interviul ala cand au intrebat daca pun o rasa urata la alianta si una misto la hoarda...
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Pai da se stia chestia asta. Cat despre urat sau frumos....uita-te te rog cu atentie la bloodelfi si observa ca sunt la fel de slab modelati ca si toate caracterele de la Hoarda. :sad1: Singura rasa modelata la perfectie sunt Nightelfii. Restul sufera din greu fie din cauza unor texturi slabe fie din cauza unor animatii facute din topor.

EX:

- femeile orc, atunci can alearga, tin tot timpul degetele mari de la ambele maini, ridicate, iar atunci cand cast-eaza, degetelea alea arata ca ca niste morcovi.
- femeile troll sunt prea rigide si au animatii nerealistice.
- femeile human sunt cele mai prost modelate caractere din joc. Uita-te cu le ies umerii din corp si ce animatii de kko au.
burner
Radioactiv

Post by burner »

Dupa standardele mele (elf obsessed ) arata bine :D
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
deco

Post by deco »

Cho-Mag wrote:Nu poate fi Naga pt. ca aia sunt inamici de moarte cu night elfii. Nu, conform zvonurilor cele mai...numeroase, noua rasa va fi Draenei sau asa ceva. Cica sunt deja draeni in WoW dar sunt doar npc-uri si nici nu stiu pe unde poti sa-i vezi.
Swamp of Sorrows
Fuu ftw
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Niste screenuri, ceva ?
Ithanium

Post by Ithanium »

pai Draenei is cam aiurea :( ...era un quest npc in blasted lands...ala la care ii aduceai crystals....e ca un fel de ent...da e cam mic....
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Mda, oficial nu exista nici o confirmare de la Blizz dar zvonurile conforma carora noua rasa va fi Draen, sunt cele mai numeroase ( ca sa zic asa ). Se poate ca pana la urma sa nu fie totusi astia. :wink: :wink:
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

Astazi am cerut ajutor la un elite q de lvl 59+ (deh... n-am ce face...) si mi-a raspuns un druid de lvl 9. :laughing6: Evident ca vroia sa ma ajute cu "alt-ul" lui dar cand am ajuns la destinatie am aflat ca "alt-ul" respectivului era un Hunter lvl 60 doar ca la hoarda. [smilie=maniac.gif] Am vorbit pe tot parcursul questului prin druid-ul de lvl 9 si tot ce a trebuit sa fac a fost sa evit frost nova. :wink: Interesant party, nu?
Poate pentru unii din voi nu e mare lucru si ati mai intalnit cazuri... but it's my first one. :)

PS: La final m-am facut si healer ca mage. =D>
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
y0py

Post by y0py »

You need gear. Badly. Cu toale de 26 la lvl 53 nu mai merge.
GabYO
Moderator

Post by GabYO »

y0py wrote:You need gear. Badly. Cu toale de 26 la lvl 53 nu mai merge.
Hehe...
Am trecut prin AH pe la level 28-33 si m-am falimentat in asa hal incat mi-am luat mount-ul la level 43 abia. :sad1: Dar acum am suficient de multi bani incat am ajuns sa imprumut lumea prin guilda fara sa ma afecteze deloc financiar. =D>
Apoi la roll n-am noroc (ieri spre exemplu "am pierdut" Eye of Flame) si uite asa ceea ce am pe mine o sa fie schimbat doar de Magister's Regalia set (wrist-ul e mai greu de gasit (sa-l cumpar) si apoi trec in instante)... sper...

PS: Privesc partea buna a lucrurilor... asa cum sunt imbracat acum nu ma bazez prea tare pe gear si prind experienta mai repede... [smilie=maniac.gif]
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Crysumoner

hi

Post by Crysumoner »

ce ziceti ii greu de facut "baron run" in 45 min ??
astazi fac parti pt baron run si la un moment dat cand, am ajuns pa la a 3-ia capela pristu zice ca ii foarte stresat si ca nu mai poate in ritmul asta si imediat dupa aia pristul nu ma mai heal-uit am murit si ne-am luat al 2-lea wipe si sa terminat run-ul :laughing6:
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
andrei

Post by andrei »

...preot constipat.

work harder
Seraph

Post by Seraph »

Asa, noi suntem in <Windwalkers> pe Vek'Nilash. Ce romani stiu eu pe server:
eu( Livius ), Snowflake (GM-ul Windwalkers), Sparrowhawk, Ares, Axor, Naaleh, Azraelle, Sefo si la Hoarda Rusky in <Albion>.

Mai sunt niste romani in <Divine Legacy> , dar nu stiu cum ii cheama ca n-am vb cu ei inca.

Cel mai mare level e la hoarda si e 48 acum (serverul a fost lansat joi 6 aprilie la ora 17:00). Queue-uri de 2 ore, in parte pentru ca multi odata intrati folosesc programe anti-AFK, dar in rest e ok. Daca vreunul din voi joaca acolo spuneti-mi sa va adaug la Friends.
I may be lying.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

OMFG !!

Patch-ul 1.11 se zvoneste ca va aduce buff-uri utile pt. warrior. About f*****g time !!

Repet, se zvoneste, pt. ca Blizz nu a zis nimic dar se pare ca informatia asta a transpirat pe un site chinezesc:

Warrior:
- One handed weapon specialization will be changed to add 1%-3% chance to hit with melee weapons and add 1%-5% to damage with one handed weapons.

- Enrage - The talent was redesigned. When a Warrior enters Enrage, it's phisical damage improves by 8%-40%, but each successful hit will make that damage drop by 1%-5%. The talent lasts 12 seconds

- Bloodcraze - The talent was redesigned. Now warriors who are critically struck will instantly gain 2%-6% of their HP.

- Dual Wield Specialization - In addition to upgrade off-hand weapon damage, it will also improve its hit chance by 1%-5%.

- Intercept - All movement impairing effects will be removed from the warrior.

- Berserker Rage, Death Wish, Recklesness. When any of these abilities are activated, the warriors will become immune to deathcoil, but they will still be damaged.

http://forums-en.wow-europe.com/thread. ... 152855&P=1
Trotilatu'

Post by Trotilatu' »

De parca nu erau destul de overpowered...
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
andrei

Post by andrei »

Cho-Mag, a fost 1 aprilie, stii doar nu?
Ce ai dat copy paste acolo sunt niste aberatii nascocite de vreun plictisit fasolar. Chestia cu immune la deathcoil.. yeah right. Daca eram la gradinita poate mai credeam absurditatile astea.

Cea mai misto e asta:
- Intercept - All movement impairing effects will be removed from the warrior.

ROFLMAO

Si ca sa te linistesti, patchul 1.11 va fi concentrat pe imbunatatirea magului, cum s-a spus in stiri oficiale.

work harder
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

s|lent wrote: Chestia cu immune la deathcoil.. yeah right. Daca eram la gradinita poate mai credeam absurditatile astea.
Bine ca esti tu destept cu 60-urile tale. Ce ne-am fi facut noi daca nu ai fi iesit tu de la Academia World of Warcraft, ca sa ne inveti si pe noi astia de la "gradinita" cum sta treaba. Oh, brother. [smilie=Nice-try.gif] [smilie=Nice-try.gif]

Revenind. Se pare ca totusi faza e fake ( nu ca asta ar fi vreo scuza pt. un anumit nivel de aroganta al unora ), mai ales pt. ca si pe topicul magilor au aparut niste "patch notes" dintr-un asa numit site chinezesc, si astea chiar ca suna al naibii de fake:

- Mana shield redesigned, now reduces damage taken by the mage, but
has a 30 charge limit. While mana shield is up, mage is not affected
by mana burn or mana drain, but those attacks will destroy mana shield
very fast.
- Lower ranks of polymorph will not affect higher level targets.
- Counterspell cooldown lowered.
- Arcane power now creates a cooldown equal to its duration,
preventing it from being used together with trinkets like ToEP and
ZHC.
- Ice armor now reduces all physical damage taken, increases frost
resistance, and reduces damage taken from frost spells. While ice
armor is in effect, chill effects on the mage is reduced, all melee
attacks against the mage will cause the attacker's attack and movement
speed to be reduced.
- Mage armor now reduces all spell damage received, increases all
magic resistances. While mage armor is up, all hostile spells have a
chance to be reflected. Mage armor can't be dispelled or purged.
- Fire ward will now absorb a higher amount of fire damage. While fire
ward is up, mage will not be affected by impact or blastwave slowing
effect.
- Frost ward will now absorb a higher amount of damage. While frost
ward is up, mage will not be affected by frost nova or frostbite, and
will be immune to freeze traps.
- Frostbolt's chill effect will now slow less, but will last longer.
- Lower rank spells have a lower chance to proc frostbite, ice armor
will no longer proc frostbite.
Last edited by Cho-Mag on Wed Apr 12, 2006 10:54 am, edited 2 times in total.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Dublu post
andrei

Post by andrei »

inceteaza sa mai dai copy paste de la chinezi, ca nu intereseaza pe nimeni.

work harder
Yoshi

Post by Yoshi »

Sunt fakes clar, avantajează anumite clase şi le dezavantajează pe altele. Warlockul ar trebui să tankeze warriors acum, la fel şi magi.
Un warrior bun bate orice clasă la gear echivalent, timing e tot. Cu changes alea nici nu te mai uiţi la monitor, apeşi direct hotkeys pentru charge/zerk stance/intercept/MS/whirl/int shout/Execute.
deco

Post by deco »

Seraph wrote:Asa, noi suntem in <Windwalkers> pe Vek'Nilash. Ce romani stiu eu pe server:
eu( Livius ), Snowflake (GM-ul Windwalkers), Sparrowhawk, Ares, Axor, Naaleh, Azraelle, Sefo si la Hoarda Rusky in <Albion>.

Mai sunt niste romani in <Divine Legacy> , dar nu stiu cum ii cheama ca n-am vb cu ei inca.

Cel mai mare level e la hoarda si e 48 acum (serverul a fost lansat joi 6 aprilie la ora 17:00). Queue-uri de 2 ore, in parte pentru ca multi odata intrati folosesc programe anti-AFK, dar in rest e ok. Daca vreunul din voi joaca acolo spuneti-mi sa va adaug la Friends.
Il sti pe Sefo ? hm... de unde ? :0
Fuu ftw
0vershade

Post by 0vershade »

Lol...noua rasă de la Alianţă va fi WISP [smilie=Victory.gif]
Throw the rules out the window, odds are you'll go that way too.
Crysumoner

gg

Post by Crysumoner »

faza de pomina .....
a nu stiu a cata oara intru in raid pt UBRS si uit sa ii intreb pe copii daca au cheia si ma duc ca fraieru ajungem toti acolo si in fata usi incepem sa ne intrebam cine are cheia
lol..........
nimeni

asa ca miam luat questu de la un m8 din ghilda si vreau sa va interb de unde iau cele 3 gemuri si mai nu stiu ce chestie ?
stiti cumva ?
mersi
si nu uitati !!!
Ithanium

Re: gg

Post by Ithanium »

Crysumoner wrote:faza de pomina .....
a nu stiu a cata oara intru in raid pt UBRS si uit sa ii intreb pe copii daca au cheia si ma duc ca fraieru ajungem toti acolo si in fata usi incepem sa ne intrebam cine are cheia
lol..........
nimeni

asa ca miam luat questu de la un m8 din ghilda si vreau sa va interb de unde iau cele 3 gemuri si mai nu stiu ce chestie ?
stiti cumva ?
mersi
Gemurile cad la bossi din LBRS...ogre, voone si wyrmthalak.

Si Cho-mag nu face pe desteptu cu silent ca tu habar nu ai cum e WoW cu adevarat....
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Deci banuiesc ca daca "stii cum e WoW cu adevarat" ai dreptul dat de Thrall Cel Mare sa spui ca ceilalti sunt prosti facuti gramada. Buuuun !!

Cine face pe desteptu' ?!?

Iar tu, te rog dai sonoru' mai incet. Te-am rugat atunci sa-mi dai 2 gold, iar tu te-ai facut ca ploua, desi banuiesc ca la levelu' tau umbli cu sute de gold pe tine. Nu ca ar fi fost de datoria ta sa ma ajuti in vreun fel, doamne-fereste, ( nu spun ca asa ar fi fost bine sau ca eu as fi dat cu draga inima ) dar macar puteai sa spui ca nu ai, ca iti trebuie pt. mount epic, sau orice altceva, nu sa ma faci sa intru periodic pe alt-ul de pe serverul ala doar ca sa vad daca am primit ceva.
andrei

Post by andrei »

Vreau sa joc la alianta:) am sa incep un gnome warlock. Are cineva nevoie de warlock in ghilda pe vreun server?

Uhm, precizez ca este MUSAI ca ghilda sa fie formata din membri MATURI. Este singurul lucru pe care il cer. Adica nu pustani de 14 ani care se injura nonstop. Daca dau de asa ceva, /gquit instant fara nici o jena. Prin maturi inteleg lume decenta, friendly. Nu neaparat helpful, eu niciodata nu cer ajutor de obicei la absolut nici un quest, si nici nu cer vreodata bani nimanui. Joc de ceva vreme si stiu sa ma finantez singur, chiar si de la zero si sa imi fac questurile solo. Dar vreau o ghilda in care sa nu mai vad zilnice injuraturi si urlete precum:"fcuking noob die mofo".

Se poate? Tnx.
A, si btw, nu, nu imi pot permite sa joc 24 din 24. Nu sunt player hardcore, exista si alte lucruri prioritare.

work harder
Crysumoner

Post by Crysumoner »

s|lent wrote:Vreau sa joc la alianta:) am sa incep un gnome warlock. Are cineva nevoie de warlock in ghilda pe vreun server?

Uhm, precizez ca este MUSAI ca ghilda sa fie formata din membri MATURI. Este singurul lucru pe care il cer. Adica nu pustani de 14 ani care se injura nonstop. Daca dau de asa ceva, /gquit instant fara nici o jena. Prin maturi inteleg lume decenta, friendly. Nu neaparat helpful, eu niciodata nu cer ajutor de obicei la absolut nici un quest, si nici nu cer vreodata bani nimanui. Joc de ceva vreme si stiu sa ma finantez singur, chiar si de la zero si sa imi fac questurile solo. Dar vreau o ghilda in care sa nu mai vad zilnice injuraturi si urlete precum:"fcuking noob die mofo".

Se poate? Tnx.
A, si btw, nu, nu imi pot permite sa joc 24 din 24. Nu sunt player hardcore, exista si alte lucruri prioritare.
daca vrei o ghilda de treaba si matura vino la mine pe server, eu sunt intro ghilda de swe, norw, finlandeji si 3 romani mi se par super de treaba singura conditie ie sa fi lvl 45, fiindca nu mai suporta baieti faza ca: ierau din astia mici care cand, ajungeau lvl 40 incepeau sa streseze lumea ca eu vreau mount si gesturi din astea.
eu pana acum am dat imprumut la vreo 3 in jur de vreo 100g si ceau au disparut baieti
eu sunt la Hoarda pe serverul Amagaagnon sau cam asa ceva ca nu pot sa tin minte numele asta de loc :P /w Crys

si pt. >> Cio-Mag << hai la mine pe server daca vrei si iti dau tot goldu care il am :P
si nu uitati !!!
Ithanium

Post by Ithanium »

Cho-Mag wrote:Deci banuiesc ca daca "stii cum e WoW cu adevarat" ai dreptul dat de Thrall Cel Mare sa spui ca ceilalti sunt prosti facuti gramada. Buuuun !!

Cine face pe desteptu' ?!?

Iar tu, te rog dai sonoru' mai incet. Te-am rugat atunci sa-mi dai 2 gold, iar tu te-ai facut ca ploua, desi banuiesc ca la levelu' tau umbli cu sute de gold pe tine. Nu ca ar fi fost de datoria ta sa ma ajuti in vreun fel, doamne-fereste, ( nu spun ca asa ar fi fost bine sau ca eu as fi dat cu draga inima ) dar macar puteai sa spui ca nu ai, ca iti trebuie pt. mount epic, sau orice altceva, nu sa ma faci sa intru periodic pe alt-ul de pe serverul ala doar ca sa vad daca am primit ceva.
Deci in primul rand era dimineata si chiar atunci a trebuit sa plec la munca, si in al doilea rand eram in BFD dooh...In plus stiam ca nu are rost sa iti dau pentru ca tu ai numai alt chars...deci waste of gold.

As si pentru prima replica cand intrii intr-un joc..."give me some gold"....gg noob [smilie=Nice-try.gif]

Silent poti sa vii pe venture daca vrei, poate chiar direct in TAS...majoritatea membriilor au peste 18 ani. De injurat nu se injura dar mai apare guild drama din cand in cand. In plus mai sunt vreo 3-4 romani in ghilda... Jerek(warrior), Julyan(priest), Persus(lock), Fyamma(pally) (nu prea mai joaca). Personal ma doare in cot daca sunt romani sau nu, pot sa zic ca am mai mult respect pentru oricare din ghilda decat pentru cho-mag.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Astea nu sunt motive.

1. Chiar daca in momentul ala nu puteai, ai fi avut timp berechet timp de 4 zile cat am urmarit eu mailbox-ul ca sa imi trimiti. Deci [smilie=Nice-try.gif]
2. 2 gold e risipa cand tu ai peste 1000 pe tine ?!? OMFG !! Get a life !!! Te ingropi cu ei sau ce ?!? Probabil ca daca iti ceream 10g imi dadeai direct "/ignore" sau cum ? Deci pt. chestia asta iti urez din inima inca un [smilie=Nice-try.gif]
3. Stiu ca e noobish sa ceri bani dar asa nu aveam absolut nici un chef sa o iau iar de la inceput cu adunatul capitalului minim, de nici nu-ti poti imagina. Si apoi nici nu as fi cerut oricui altcuiva dar credeam ca daca ne cunoastem de undeva anume trebuie sa insemne ceva. Se pare ca nu inseamna.

In concluzie, work on your social skills. Oi fi tu l33t la WoW dar esti noob la Real Life. Te las pe tine sa hotarasti care este mai important. :tongue3: :tongue3: :wink: :wink:
deco

Post by deco »

M-am plictisit de vechea interfata si mi-am facut alta :)

Image

and btw stop the whine :P
Fuu ftw
andrei

Post by andrei »

dude, fantastic. zi repede ce mods sunt acolo :)

work harder
deco

Post by deco »

-CleanMinimap
-Confab
-DiscordActionBars
-DiscordArt
-DiscordFrameModifier
-Moog_Hud
-SatrinaBuffFrame
rezolutia la maxim si UI scale la minim
plus alte mici addons , dar ai de setat ca sa se vada asa :)
Fuu ftw
Trotilatu'

Post by Trotilatu' »

Ding ! In sfarsit , lvl 60 :) . De-abia acum incepe greul ...
Zambeste!
Maine va fi mai rau!
andrei

Post by andrei »

Ithanium, am intrat, nu te-am gasit dar anyway din ghilda ta erau online doar lv60 ... recrutati un warlock lv<10? :P

Apropo, fiind p server RP PVP, am inteles regulile de naming si chat dar trebuie sa mai fac ceva anume legat de RP?

Si a 3a intrebare.. o ciudatenie care mi s-a intamplat.. pe realmul ala un horde lv ?? m-a provocat la duel.. wtf?! se pot duela hordes cu allies pe RP PVP?

work harder
Ithanium

Post by Ithanium »

GZ trotilatu [smilie=Respect.gif]
Silent...faza e ca acum avem nevoie acuta de locks...
Cu RP-PVP nu e big deal...numele si atat...de obicei nu bag in seama...oricum TAS e nonRP si PvE guild :d
Stiu ca erau numai de lvl 60, singurele caractere <60 sunt alts de-ai nostrii. Faza e ca baietii o zis ca putem invita "RL friends" sau ceva de genu...
Cam in cat timp crezi ca poti ajunge la lvl 60?
andrei

Post by andrei »

cam intr-o luna 1-60.

luati si radeti si voi de doua linkuri care m-au facut efectiv sa ma tavalesc pe jos de ras....

- cum se fac bani in wow cu cybersex- [smilie=maniac.gif] ffs!:
http://www.somethingawful.com/articles.php?a=3635 -cititi toti "loverii" ca unii sunt roflmao

- ninja talent specs:
http://www.wowgoodness.com/talents.html

work harder
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Rofl, :laughing5: nu ma pot opri din ras... vaaai, tare. Blizzard, mare ti-e gradina.
Dum zomfies...
Post Reply