Da stiu , frumoooos rau , dar un pic cenzurat , asa ca ptr forumpoe wrote:Frumos background.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Pe mine restul ma interesa:D
Moderator: Moderatori
Se poate ridica la 2,4Ghz(12x200) daca ai un Sempron 2800+, adica daca ai multi 12x...sau daca ai memorii care sa duca frecvente mai mari...Good Man wrote:Eu am auzit că Sempron 2400+ se poate ridica până la 2.4G, dacă multiplicatorul nu e blocat. A mai auzit cineva aşa ceva ? Oare cum se poate debloca ?
Pai nu se prea pune , avand in vedere faptul ca asa ceva este foarte usor de realizat , partea cea mai grea este aceia cu stabilitatea , fara de care o.c. este complet inutil , iar aici se pare ca o.c.-ul tau a cazut din pacate cu un mare succes ...V0rt3x wrote: totusi la frecventa asta aveam erori in superpi..
Aici iti dau dreptate. Atunci cand te-ai plafonat pe o anumita situatie, nu prea iti mai vine cheful de drăcii.RoyaL wrote:stiu tot despre platforma 478 si nu ma mai distez cu ea..as avea nev de ceva nou.. soon fac upgrade
CG-urile nu au atat de multe probleme cu memoriile si sunt destul de overclock-abile. Eu am posibilitatea sa-mi aleg orice componenta cumpar, dar poti face asta si in magazin, daca memorezi codul procesorului.poe wrote:Inca o intrebare: de unde aveti toti revizia CG la A64? ati cautat mult, sau se gaseste in orice magazin de la noi.
Maine o sa fac si diverse teste, intru in concediu. Sper sa am destul timp la dispozitie, chiar in conditiile astea.RoyaL wrote:dr led:treci un PI la 310? ar fi mishto..
imediat.. mai rulau niste chestii pe acolo...Dr.LED wrote:Parca spuneai ceva de 4 gigi...MIKI ALEXANDRESCU wrote:p4 slabut...
insa pentru prima oara merge..
revin cu teste..deocamdata....![]()
In SuperPI scartaie rau de tot.