McDonald's VS KFC

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Mănânc mai bine la:

McDonald's
36
38%
KFC
60
63%

Total votes: 96

madwh

Post by madwh »

I-a trebuit la soră mea nişte bomboane de la Sweet Factory şi cel mai aproape am gasit pe Google Earth în Redmond. După ce ne-am învârtit p-acolo până ne-o luat cu ameţeli am intrat la un KFC să cerem directions. Cu ocazia că am intrat prima dată la KFC am zis să văd ce e de el că nu mai mâncasem în viaţa mea de la KFC. Am cerut la spaniolu ăla ce îi mai popular pentru că habar nu am cum stă treaba la KFC. Mi-a dat ceva mashed potatoes (?) şi ceva sandwich cu cheese. Pireul ăla cu grăunţe a fost destul de bun şi interesant deşi n-am putut mânca mult pentru că aveam impresia că îmi ia foc stomacul dar sandwich-u n-a fost nu ştiu ce. Cartofii îs ciudaţi la aspect, parcă îs dinăia mexicani sau aşa ceva dar îs gustoşi. KFC nu mi se pare mare lucru pe lânga McDonald's când vine vorba de gust dar la cât îi de sănătos să mănânci de la aşa restaurante aia îi clar.
Last edited by madwh on Wed Feb 07, 2007 8:13 am, edited 1 time in total.
Think whatever™!
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Am trimis un moş de la serviciu, d-ăsta ramas în structuri - să-mi ia o saormă, cu harta în mână. Pentru cei ce-şi amintesc de moşul comunist, da, e ăla pe care l-am trimis mai demult să-mi ia o şaormă de la un coteţ de lânga Fornetti şi ăsta mi-a venit cu o punga de pateuri. Mi-a adus acum patru hamburgeri de la mac...
O chiflă cât un kiwi, un fel de pastă care ar fi trebuit sa fie carne, ketchup cât sa se ude chifla si la unul din hamburgeri am găsit si o felie de castravete, nu ştiam eu de ce era aşa mare faţă de celelalte. Pasta aia nu ştiu ce era, sunt carnasier de meserie si dau şi-n scris că aia nu apartine de regnu animal...
madwh

Post by madwh »

McDonald's. Cel mai naşpa restaurant de pe faţa pământului. No doubt. Zâna Măseluţă certified after years of research and experiments proving experience like no other®.
Think whatever™!
paradox

Post by paradox »

Dintre cele doua...nici unul; si nu neaparat pentru mancarea junk, ci pt preturile cam mari. Daca e sa fie fast-food, e fast food turcesc/arabesc. Shaorma and kebab rulz :P
Image
Christian

Post by Christian »

problema cu shaormele ca nu prea le gasesti peste tot... Dar sunt mai ieftine mai sanatoase si chiar si mai gustoase (bineinteles ca depinde de shaormerie)

de exemplu in ploiesti sunt cam vreo 2-3 din cate stiu eu si sunt anemice cu draci chiar si alea mari, risti sa le scapi pe gat cam repede(300 de grame parca). Cel putin la mare stiu ca luam cu 12 ron o mini-shaorma de 900 de grame cu 2 treimi carne, pai aia da domn'le :laughing6:

un crispy strips la kfc bate cam tot ce are Mac-ul :D
Merced
Moderator

Post by Merced »

Christian wrote:problema cu shaormele ca nu prea le gasesti peste tot...
Eu zic ca gasesti mult mai usor o saormerie decat un KFC sau McDonald's. Plus ca si cea mai anemica saorma e mai satioasa decat un produs de la McDonald's. KFC-ul are intr-adevar un meniu mai interesant, dar e mai rar in tara(se deschide si prin Pitesti unul la toamna... ). :d
m4v3rick

Post by m4v3rick »

Prefer sandvichiurile de la alte fast-fooduri, Paninni, Papaya, etc. decat celor de la cheieffsii sau macdonald, sau o shaorma, etc. la astea paine e paine, snitzelu snitzel, iar carnea o taie in fata ta, intr-un cuvant te saturi si manci ceva gustos. aripioarele condimentate de la KFC sunt atat de condimentate incat nu mai simti gustu' carnii, iar chiflele de la Mc zici sa-s sintetice, so tot mai bine manci la un FF de oras nu multinational, chiar daca nici aici hrana nu e 100% sanatoasa.
Image
gabe_racer

Post by gabe_racer »

un meniu Kentucky la KFC este dupa mine mult mai hranitor si mai consistent decat sa zicem 4 cheesburgeri la Mc Donalds(ca sa fie cam acelasi pret).Dupa mine KFC! :laughing6:
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
myx4ever

Post by myx4ever »

si dupa mine tot KFC.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Christian

Post by Christian »

[<Merced>] wrote:
Christian wrote:problema cu shaormele ca nu prea le gasesti peste tot...
Eu zic ca gasesti mult mai usor o saormerie decat un KFC sau McDonald's. Plus ca si cea mai anemica saorma e mai satioasa decat un produs de la McDonald's. KFC-ul are intr-adevar un meniu mai interesant, dar e mai rar in tara(se deschide si prin Pitesti unul la toamna... ). :d
m-am exprimat putin gresit, prin saorme am vrut sa zic saorme, adica categoria grea, heavy duty, d-alea de care abia poate maselutz sa manance 2 [smilie=maniac.gif] , nu jucarioarele care sufera nu numai de anemie, ci si de sindromul "sunt proaspete de acum 2 zile".
O saormerie serioasa e cam greu de gasit, caci nu orice bronzat le face cum trebe, cu cantitatea potrivita si cu ingrediente proaspete. Dar la kfc macar stii din cap la ce sa te astepti.
Post Reply