Ce va mai jucati acum?
Moderator: Moderatori
- Zâna Măseluţă
- Admin
- m0rpheus``
- Xan_ the_Reaper
Joc si eu ce mai pot ..adica ce imi mai place.... Hitman 3, FIFA 2005 (challange anything), si mai nou The Settlers V...
Pana acum ceva timp aveam impresia ca sunt atat de multe jocuri care apar tot timpul incat imi faceam griji ca o sa ratez eu stiu ce mare hit... Insa acum sunt la moda mmorpg-urile, celelalte jocuri fiind oarecum neglijate... mai ales genul shooter, dupa half life 2 si doom 3 nu prea a mai miscat nimic... sau nu?
Pana acum ceva timp aveam impresia ca sunt atat de multe jocuri care apar tot timpul incat imi faceam griji ca o sa ratez eu stiu ce mare hit... Insa acum sunt la moda mmorpg-urile, celelalte jocuri fiind oarecum neglijate... mai ales genul shooter, dupa half life 2 si doom 3 nu prea a mai miscat nimic... sau nu?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
-
eu acum ma joc dea-v-ati ascunselea
ba nu, de fapt ma joc SACRED.
caut un RPG D&D bun dar nu gasesc
ba nu, de fapt ma joc SACRED.
caut un RPG D&D bun dar nu gasesc
Last edited by feykinblues on Sat Apr 16, 2005 11:18 am, edited 1 time in total.
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
- SuperSonic
- Xan_ the_Reaper
Spellforce: Shadow of the Pheonix, dar ma las de el imediat ce Scrapland ajunge pe hdd-ul meu. SOTP asta este al naibii de greu, adica nu "greu" in sensul de dificil, ci cu sensul de "lung si enervant", in primul rand datorita datorita inamicilor foarte numerosi si foarte puternici.
De abia astept sa am altceva decent de jucat ca scap de SOTP asta.
De abia astept sa am altceva decent de jucat ca scap de SOTP asta.
- MustangSVT
Joc niste Project Gotham Racing 2 pe Xbox. Foarte misto joc cu masini.. La moment ma intrec cu un Ferrari Enzo de 600hp. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Core 2 Duo E6400 @ 3.2, Gigabyte P965-DS3, Powercolor Radeon HD-4890, 4GB Mushkin PC-8000, Audigy 2 ZS, Logitech Z5500 5.1, Technics RPDJ1200A (casti), Logitech G7, Logitech G15, Logitech G25, Dell 2407FPW (24" LCD)
-
-
BloodRayne
Sunt fan Blood Rayne , super jocul!
- Attachments
-
- 029[1].jpg (2.44 KiB) Viewed 319 times
My universe is hacked up
yo
momentan joc republic commando , kotor 2, budokai 3{pe ps2} , from dusk till dawn{cam aiurea jocu dar am o ambitie absurda sa termin jocu asta} , will rock {doar pe la 4 dimineatza cand ma relaxez dupa ce joc ceva mai serios} , doom 3 addonul....si bineinteles heroes3 wog!
ja!
ja!
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
M-am apucat de Project Snowblind. Captivant joc tinand cont ca l-am jucat vreo 4 ore non-stop.
Later edit: Un joc bun dar foarte-foarte scurt. L-am terminat deja dupa juma' de zi de jucat.
Later edit: Un joc bun dar foarte-foarte scurt. L-am terminat deja dupa juma' de zi de jucat.

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Need For Speed - Hot Pursuit 2 (NFS6)
(ca numai asta il am instalat pe HDD - in afara de sloitaire).
M-am cam plictisit de el.
In rest, joculete marunte gen yahoo games.
(ca numai asta il am instalat pe HDD - in afara de sloitaire).
M-am cam plictisit de el.
In rest, joculete marunte gen yahoo games.

- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
- brutalistu
1.Quake 3 + Mp3-uri in spate. Parca nici nu mai pot sa deschid winamp-ul fara quake3.exe
2.am tone de reflexive.com games (am un spil pt ele PM for more info
) Si ma joc Telltale Texas Hold'em
3. am descoperit prafuit pe undeva dintr-o plictiseala XIII-ul! chiar dragutel..
4. Republic Commando - il temin pentru a 4-5-a oara .. cand ma plcitisesc de HL2
5. Age of Mithology - d-abea l-am procurat si sa vad ce stie inainte de AOE3
6. Disciples 2 la greu - oare or face astia un 3 ceva? Miam! Am un erou exportat care ii ruleaza pe genuki cam pe toti de pe harta de unul singur .. dar e bine sa luam si trupe cu el pentru ca evolueaza si aia ... Booooo!
7. POP2 cat de curand ...
2.am tone de reflexive.com games (am un spil pt ele PM for more info

3. am descoperit prafuit pe undeva dintr-o plictiseala XIII-ul! chiar dragutel..
4. Republic Commando - il temin pentru a 4-5-a oara .. cand ma plcitisesc de HL2
5. Age of Mithology - d-abea l-am procurat si sa vad ce stie inainte de AOE3
6. Disciples 2 la greu - oare or face astia un 3 ceva? Miam! Am un erou exportat care ii ruleaza pe genuki cam pe toti de pe harta de unul singur .. dar e bine sa luam si trupe cu el pentru ca evolueaza si aia ... Booooo!
7. POP2 cat de curand ...

Eat shirt and pie!
- Crysumoner
www.b
frozen throne pe net

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!