Need for Speed Undercover
Moderator: Moderatori
-
Re: Need for Speed Undercover
Volkswagen-ul arată bine. La o primă privire par a fi din GRID.
Live in your world, get pwned in mine!
Asa si ce-i cu apa aia la rotile masinilor....sau ce o fi acolo?
Reducere 1% la PC Garage: NQTB2Z1R
- razvanrazy
e un fenomen ciudat, se numeste ploaie. stii...atunci cand cad picaturi de apa din cer, si...din cauza fortei gravitationale, se lipesc de pamanat.Racer wrote:Asa si ce-i cu apa aia la rotile masinilor....sau ce o fi acolo?
in caz ca nu ai vz alte filmulete din acest joc, erau unele si pe ploaie, si erau unele si fara "apa aia de la rotile masinilor".
banuiesc ca au facut aceste screenshot-uri cu "apa aia de la rotile masinilor" pentru ca, probabil, considera cei de la EA ca arata bine, cool, tru...
in afara de de merc ,nu prea le-as considera masini noi
razvanrazy...in loc sa fii sarcastic poate te uiti si tu mai bine sa vezi ca in unele poze nu prea e apa pe jos,dar totusi...la rotile masinilor sunt niste "tasnitori"

razvanrazy...in loc sa fii sarcastic poate te uiti si tu mai bine sa vezi ca in unele poze nu prea e apa pe jos,dar totusi...la rotile masinilor sunt niste "tasnitori"
Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
- razvanrazy
din cate vad doar in pozele de mai sus, in pozele cu Mercedes si Audi nu e apa la roti, si nici pe jos, iar in restu, se vede ceva ud. hai sa nu ne mai luam de absolut toate detaliile minore acum. hai sa asteptam sa iasa jocu. din imagini arata bine, chiar foarte bine. nu mai criticati absolut tot. cu siguranta il veti juca cu totii, si poate chiar il veti si termina majoritatea, dar tot il veti critica dupa aia, ca asa sunteti obisnuiti.
Unde vezi tu, razvanrazy, carosabil umed in screenshoturile alea? Mai este si senin, pe deasupra. Eu cred ca in zona aia s-a spart canalizarea.
Referitor la masini, arata satisfacator, dar nu pot sa nu observ efectul exagerat de reflexie. MW+Carbon+PRostreet (asta in cazul controlului masinilor)...
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Referitor la masini, arata satisfacator, dar nu pot sa nu observ efectul exagerat de reflexie. MW+Carbon+PRostreet (asta in cazul controlului masinilor)...
...
Spoiler!
...Re: Need for Speed Undercover
din cate tin eu minte, la celelalte nfs-uri lumea in general se intrecea in care face cel mai tare drift, cea mai tunata masina... Evident se mai trezea si cate un nostalgic Porche, sa zica de naspa, insa in general jocul era apreciat si nu criticat. Exceptie ProStreet, care a fost zero.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Dacă v-ați fi uitat la toate filmulețele de până acum ați fi văzut că se laudă cu modul în care au creeat suprafețele ude. Asta s-a încercat și în câteva din screenshot-urile de mai sus, evidențierea acestui aspect, lucrat puțin prin diverse programe. Că le-a ieșit normal/exagerat sau deloc este altă poveste.
Live in your world, get pwned in mine!
despre screenshoate era si vorba pana la urma,nu jocul propriu zis...
sa fie asa cum se lauda ei...dar mai bine lucrau la poveste,ca sincer pro street-ul nu cred ca a zgariat la ochi asa tare
sa fie asa cum se lauda ei...dar mai bine lucrau la poveste,ca sincer pro street-ul nu cred ca a zgariat la ochi asa tare

Foloseste la cumparaturile tale de la Pc Garage voucherul WYF5BJTA si vei avea 1% reducere
- Jizaz Craist
apare si noul Renault Megane in joc http://www.jeuxvideo.com/videos_editeur ... entlaVideo
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
au inebunit astia de la EA,pe cuvant.iar o sa vad dueluri echilibrate gen "fiat punto vs lambo gallardo" si bineinteles poti depasi lejer un lambo...
inteleg ca sunt scumpe licentele...dar totusi..parca vad,toata politia din tri city alearga dupa un megane![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
inteleg ca sunt scumpe licentele...dar totusi..parca vad,toata politia din tri city alearga dupa un megane
Hmm,daca tot baga Megane eu personal le recomand sa bage si Dacia Sandero sau Logan.Ca sa faci o liniuta cu un Porsche. ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Superfly
4 masini noi , '06 Ford GT , '06 Koenigsegg CCX , '06 Aston Martin DB9 , '06 Mitsubishi Lancer Evo IX MR

Bun pai nu va suparati, da Megane-ul ala poate echivala cu un golf 5... vechiul Megane F1 (spre exemplu) are performante multumitoare chiar si pe pista. Sigur, nu s-ar compara cu un Porsche, insa daca ar fi sa rationam astfel, multe alte modele ar trebui excluse. In plus, arata foarte fain masina, eu sunt bucuros ca a fost selectata 
Logan, Sandero? Daca compari megane sport cu alea 2...
LE: Stiati ca in urma testelor ultimul model de Laguna GT cu active drive e comparabila la performante (in special manevrabilitate) cu un Porsche boxster? Si aia daca aparea, tot asa sareati in sus, gresesc?:P

Logan, Sandero? Daca compari megane sport cu alea 2...
LE: Stiati ca in urma testelor ultimul model de Laguna GT cu active drive e comparabila la performante (in special manevrabilitate) cu un Porsche boxster? Si aia daca aparea, tot asa sareati in sus, gresesc?:P
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Stiu si eu ce poate vechiul F1...ma rog ,nu prea vechiul
dar hai sa fim seriosi...megane pe langa koenigsegg,golf pe langa lambo...
LE:din ultimul trailer postat de shader mi-am dat seama ca nfs-urile au devenit o mizerie![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

dar hai sa fim seriosi...megane pe langa koenigsegg,golf pe langa lambo...
LE:din ultimul trailer postat de shader mi-am dat seama ca nfs-urile au devenit o mizerie
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Megane in actiune pentru pasionati.
Need for Speed Undercover - Renault Megane
Need for Speed Undercover - Renault Megane
Agende lucrate manual, format A5 si A6
Gandesc deci exist!
Gandesc deci exist!
nu stiu daca s-a mai zis in paginile anterioare, dar NFS UC pare sa aiba din nou o culoarea de fond maronie/aurie ca in MW. Oamenii de la EA au ochelari heleomati, sigur!
In mana tin ceea ce pot face cu mintea! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
Oamenii seriosi sunt niste copii frustrati! by me
Dupa caine, arma este cel mai bun prieten al omului! by me
Triumful oamenilor mici, e mai mare ca triumful oamenilor mari! by me
- georgeleus
Eu tot ce nu inteleg e de ce tot scot filmulete cu Megane-uri , Nissan-uri si Audi-uri cand o galagie de lume-l asteapta pe M6 ...
Cu ala cand naiba or scoate ceva material ?...

Cu ala cand naiba or scoate ceva material ?...

--
"I have to think hard in order to name an interesting man who doesn't drink"
Burt Reynolds.
Burt Reynolds.
- razvanrazy
daca tu astepti un filmulet cu M6 nu inseamna ca toata lumea asteapta asta. multumeste-te cu ce primesti. "calul de dar nu se cauta la dinti". cand va aparea jocul, te vei putea delecta conducand acel M6 cat vrei tu.
- georgeleus
Mdeah ... pan' atunci imi tratez anxietatea bavareza cu M3GTR-u din NFSMW .
Si la cat de "departe" e termenul de lansare, cred ca-l mai termin de 2 ori pana cand o aparea UnderCoverul .
Ma rog, whatever .
Si la cat de "departe" e termenul de lansare, cred ca-l mai termin de 2 ori pana cand o aparea UnderCoverul .
Ma rog, whatever .
--
Burt Reynolds.
Burt Reynolds.
o noua masina

video cu Elise http://www.needforspeed.com/undercover/ ... eo&pageNum
si VW Scirocco

si Bugatti Veyron

video cu Elise http://www.needforspeed.com/undercover/ ... eo&pageNum
si VW Scirocco

si Bugatti Veyron

Imi place Veyronu
pacat ca nu e apare si ferrari cu cateva modele

Sper sa fie macar putin din feelig'ul pe care l-am avut la NFSU2 sau Carbon ... ca Most Wanted sau Pro Street nu m-au prea incalzit. Eu as face si o alta chestie. As face un fel de "legal mode cruising" unde as baga semafoare cu rosu si verde, cu semnalizare, cu cedeaza trecerea la pietoni samd. mai ales pentru tzari ca a noastra. Prinde bine putina educatie rutiera chiar si pentru pushtii care joaca jocul sa exerseze niste semne. Cred ca ar fi interesant 

it is not about the money. it is about the game. the game between people
@nfsplanet.de Video NFS UC Maneuvers
o masina noua:
'71 Dodge Challenger
$115,000, RWD, 385HP, 480 lbs/tq, Top Speed: 125mph
un mic filmulet cu ea link
o masina noua:
'71 Dodge Challenger
$115,000, RWD, 385HP, 480 lbs/tq, Top Speed: 125mph
un mic filmulet cu ea link
alta perspectiva cand mergi cu spatele...uuuuuuu
ceva ce nu s-am ai facut in nici un nfs
ceva ce nu s-am ai facut in nici un nfs

L-au facut mai arcade si, din cate se poate observa, controlul nu pare a semana cu cel din ProStreet. E mult mai smooth. Seamana cu Carbon, mai degraba. Nu am putut sa nu remarc faptul ca s-a eliminat acel strat-reflex la masini. Nu zic ca l-au eliminat de tot, dar se vede mult mai natural acum.
...
Spoiler!
...Re: Need for Speed Undercover
'08 Shelby GT500KR (KR vine de la "king of the road")
425 cai putere , 155 mph
video cu GT500KR http://www.nfs-planet.de/nfsuc_shelbygt ... p?lang=eng

425 cai putere , 155 mph
video cu GT500KR http://www.nfs-planet.de/nfsuc_shelbygt ... p?lang=eng
am o intrebare...poate s-a scris si eu nu am citit...care sunt posibilitatile de tuning?
am vazut ca la exterior sunt cam aceleasi,dar la performanta?
am vazut ca la exterior sunt cam aceleasi,dar la performanta?
- georgeleus
Amin to that brother !
Si eu m-am exaltat si extaziat enorm cand am vazut Dodge Charger '78 intr-un trailer

Si eu m-am exaltat si extaziat enorm cand am vazut Dodge Charger '78 intr-un trailer

--
Burt Reynolds.
Burt Reynolds.
Am mai zis pe un thread ,cred ca la MW cam tot pe vremea asta acum 3 anieRAZr wrote:Imi place Veyronu![]()

Nu mai au licenta de la Ferrari cei de la EA. Scria intr-un comunicat de presa ,pe vremea lui HP2 ca (,) contractul pt licente Ferrari se incheie in 2002. Si dupa HP2 ceva "mahari" de la Ferrari au spus ca prin jocurile de genul lui ,cu politie si urmariri spectaculoase ,pun intr-o viziune proasta marca lor si de atunci nu mai au dreptul la un nou contract pt a reproduce Ferrari-uri in jocurile lor. Mda ,very lame
Eu nu inteleg de ce se complica asa de mult cu denumiri de astea idioate,just make a good game and cut the cr@p!
Si am mai vazut un trailer in care se lauda cel care a conceput jocul cu noile lucruri aduse in Undercover,so guess what? poti vedea masina din fata in timp ce mergi cu spatele...uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau,omg ftw!!11
Insa eu inca sper sa fie un joc cat de cat jucabil,sper...
Si am mai vazut un trailer in care se lauda cel care a conceput jocul cu noile lucruri aduse in Undercover,so guess what? poti vedea masina din fata in timp ce mergi cu spatele...uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau,omg ftw!!11

Insa eu inca sper sa fie un joc cat de cat jucabil,sper...
Superfly