La mine iara a venit Craciunul

Acum 2 zile am primit componentele noului system shi cu ajutorul lui
Pretorianul am reushit sa le pun la un loc shi sa dau drumul la system. In premiera, dupa 15 ani de istorie alaturi de intel, am rupt traditzia shi am trecut pe AMD. Sper sa fie doar ceva temporar pana la trezirea gigantului din amortzeala. Ceva detalii tehnice pentru cei care nu au urmarit threadul cu Workstationul:
MB: ASUS A8N32 SLI - Deluxe
CPU: AMD X2 4800+
RAM: 2 x 1GB TwinX DDR500 Corsair
VIDEO1: Sapphire ATI X1900XT / 512
VIDEO2: Sapphire ATI X550 / 256
HDD1: 2 x WD Raptor 74G SATA (RAID 0)
HDD2: 2 x Samsung 250G SATA2 (RAID 1)
DVD: 4 x DVD-RW NEC 35xx
CASE: CM Stacker
PSU: Enermax Liberty 620
COOLING: Asetek Waterchill Xtrem Double kit (1217)
La capitolul performantze voi dezvolta intr-un topic viitor. Nu am avut timp sa ma joc cu setarile prea mult. Nishte scoruri default totushi (fara OC sau tunning):
3DMark 01 - 29.233
3DMark 05 - 10.627
3DMark 06 - 5.246
La multitasking... "bestia" s-a descurcat incredibil. In timp ce scriam 2 DVD-uri diferite la 12X + DVD Ripping la al 3-lea pe acelashi HDD + Copiere de pe compul vechi prin retzea Gigabit (~20MBps).... well incarcarea CPU era 30-40% shi nu au fost nici un fel de erori de buffer. In timpul asta am putut naviga pe net nestigherit shi printa etichete pentru DVD-uri din Corel. NOW.. That's what I call multitasking
Cateva poze:
Preto' dupa ungerea CPU-ului cu AS shi montarea Water Block-ului. Apoi tot el dupa discutzia cu sotzia lui la telefon, incercand sa ii explice (fara success) cat de frumoasa este placa video. Thanks
Preto' 4 support

. La final un CloseUp al celor 2 WB-uri.
Considerand cantitatea imensa de cabluri ce au trebuit routate prin carcasa (fie ea shi CMStacker) consider ca am facut o treaba rezonabila. Tot timpul e loc de mai bine. Am sa mai iau nishte grile pentru fan-urile de jos.
La capitolul racire shi zgomot... Well.. treaba asta sta mai rece in full-load decat Northwood-ul vechi in IDLE

. 40C Idle, 45C Full. Zgomot? Care? Ce? Unde? A zis cineva zgomot? ... Deah... mi s-a parut
In final, biroul meu de unde va postez acum. Multzumesc tuturor cate m-au ajutat cu idei in constructzia acestul system shi in special
Lord Executron care m-a asistat la comenzi.
Hmmm ...