The Witcher 2

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

EsQuire

Re: The Witcher 2

Post by EsQuire »

L-am terminat şi pot spune că e un RPG foarte reuşit.
O scurtă recenzie (PRO/CONTRA):

Witcher 2 este un sequel mult aşteptat. Primul lucru care m-a impresionat cînd am lansat jocul a fost ... muzica (coloana sonoră)care pur şi simplu m-a încîntat, mai ales tema principală (din meniul jocului). Pe loc îmi vine în minte că asemenea muzică superbă(dintre cele mai bune game soundtrack-uri pe care le-am ascultat) nu are de a face cu ceva joc slab... şi uite că aşa a şi fost:
PRO :
# Grafică surprinzătoare, care reflectă realitatea. Chiar şi cei care nu au PC-uri bombă se pot bucura de un detaliu grafic de mare calitate.
# Poveste superbă (cei drept, lăsată în coadă de peşte pentru un nou sequel), matură. Multe decizii de luat, care afectează direct acţiunile ce vor urma. Mă declar foarte mulţumit din punctul ăsta de vedere.
# Gameplay îmbunătăţit, mod de luptă structurat pe mai multe talente bine gîndite, astfel încît abordările de gameplay în general sunt multiple, iar firul principal împărţit în funcţie de alegerile făcute în joc.
CONTRA :
# Probleme cu ubersampling-ul şi alte optiuni grafice, deci optimizarea în linii mari, oricum băieţii de la CDPR promit să le rezolve pe parcursul lansării patch-urilor şi a unui eventual Enhaced Edition ?
Concluziune : Pentru mine e cel mai bun joc din ultimul timp / ultimii ani.
Bloodred

Post by Bloodred »

Nu sunt probleme cu UberSampling, pur și simplu are nevoie de un sistem foarte, foarte puternic. Parcă am văzut undeva un benchmark cu 3 GTX 580, mergea la aproape 60FPS la 1920x1080.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
EsQuire

Post by EsQuire »

pur și simplu are nevoie de un sistem foarte, foarte puternic. Parcă am văzut undeva un benchmark cu 3 GTX 580, mergea la aproape 60FPS la 1920x1080.

Eu consider chestiunea asta o problemă, chiar dacă nu merg poate pe definiţia "By the book".
Bloodred

Post by Bloodred »

Păi înseamnă că tu nu înțelegi ce face UberSampling. UberSampling randează fiecare frame de câte 4 ori cu mici diferențe, apoi compune imaginile și abia după asta afișează un singur frame. Nu e o problemă, asta e pur și simplu. Evident, dacă randează de 4 ori fiecare frame vei avea nevoie de un sistem foarte rapid.
Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.

Sistem
KodiaK
Radioactiv

Post by KodiaK »

Deci ubersampling-ul este chiar f bine optimizat. Ar trebui sa scada framerate-ul cu 75% si nu il scade decat cu 40-50% :D
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

A aparut EE si am reusit sa il termin si eu, foarte scurt circa 30 de ore cu aproape toate questurile secundare facuta, primu abia il dadeai gata in 40, in rest e putin peste 1, pacat ca nu mai are orasul acela mare.
picz or it didn't happen
Post Reply