Discuţii Filme
Moderator: Moderatori
Si eu folosesc imdb dar mai mult ma iau dupa prezentarea cuiva(sunt si prezentari bine facute). Notele de multe ori sunt date de cei mai cretini oameni posibil, de obicei aceiasi oameni care folosesc "sucks" si "rulz" ca unitate de masura pentru un film. E bine a se vedea graficul unei note inainte de a o lua in considerare. De multe ori o sa vedeti situatii de genul 50% - 1 / 50% - 10, asta deja spune multe despre cei care au votat...
There is no order...
plus ca unele note sunt date conform unor interese comerciale...
MariusStuparu.com | Twitter: marius_stuparu | Facebook: mstuparu
King Kong - 9/10 Din pacate nu am vazut originalul Kong si nici remake-ul din '76 (daca nu ma insel) asa ca pentru mine povestea era in mare parte necunoscuta. Ca realizare grafica filmul este o capodopera, cu cele mai tari efecte speciale pe care le-am vazut de la Return of the King incoace. Povestea are unele puncte slabe (si unele scene sunt cam trase de par), dar nu am ce sa comentez. Dupa parerea mea trilgia Lord of the Rings ramane cea mai mare realizare al lui Jackson, dar nu am nici un dubiu ca filmul asta va primi cel putin un Oscar.

"All you have to decide is what to do with the time that is given to you."
Retired
Am vazut Super Size Me, un film facut de un american obisnuit, care a vrut sa vada cat de daunatoare sunt junk-foodurile, asa ca s-a supus unui test : sa manance numai mancare de la McDonald's timp de o luna...Poate au fost si exagerari in film, dar oricum va taie pofta de a va mai duce la mec, sau sa deveniti cetateni americani 

Closer, am ajuns si eu sa-l vad
, 7/10, si tot e mult. Filmul n-are cine stie ce actiune, e un film cu o distributie de zile mari si cam atat. Ce-mi place e cum joaca Natalie Portman, dar skill-urile i se vad mai bine in primele 3 episoade din Star Wars. Deci bla.
How High - 4/10 - Timp pierdut. Big time. Niste indivizi. Ce fac cand se drogheaza, so boring.

How High - 4/10 - Timp pierdut. Big time. Niste indivizi. Ce fac cand se drogheaza, so boring.
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe - daca va placut "Lord of the Rings" sau "Harry Poter",ei bine filmul acesta este ceva intre,....totul incepe prin primul sau al II -lea razboi mondial,...asta reprezinta doar 1% din film,...restul de 99% are la baza o profetie intr-o lume inconjurata de creaturi mitice(lipsesc Elfi,Dwarfi si Oamenii cu exceptia personajelor principale,...),...Inceputul si Sfarsitul seamana putin cu "Alice in tara minunilor",..doar ca lipseste iepurele,...
...in ansamblu filmul este reusit,...o sa aveti parte de aventura,efecte speciale si razboi,...poate suna cam ciudat pentru unii dar lipseste dragostea(Boy & Girl) si asta face filmul si mai incantator,...in sfarsit un film care prezinta o lume mirifica fara sa mai avem parte de scene de dragoste,..asta ar strica totul,...
...eu personal am fost incantat de acest film,..felul cum au fost ansamblate toate elementele asemena unui puzzle fara piese lipsa,combinand previzibilul cu imprevizibilul pot spune ca acest film este un succes,...filmul poate fi vizionat de toata familia (fara sex si scene de groaza),..sunt ferm convins ca ar fi pe placul tuturor.
...in ansamblu filmul este reusit,...o sa aveti parte de aventura,efecte speciale si razboi,...poate suna cam ciudat pentru unii dar lipseste dragostea(Boy & Girl) si asta face filmul si mai incantator,...in sfarsit un film care prezinta o lume mirifica fara sa mai avem parte de scene de dragoste,..asta ar strica totul,...
...eu personal am fost incantat de acest film,..felul cum au fost ansamblate toate elementele asemena unui puzzle fara piese lipsa,combinand previzibilul cu imprevizibilul pot spune ca acest film este un succes,...filmul poate fi vizionat de toata familia (fara sex si scene de groaza),..sunt ferm convins ca ar fi pe placul tuturor.

Last edited by Alante on Fri Dec 30, 2005 2:55 am, edited 1 time in total.
- Zâna Măseluţă
- Admin
War of the worlds
Vai ce tâmpenie. Nu bag tagurile pentru spoilere că eu unul n-am înţeles nimic de acolo. Hai că bag totuşi, poate sunt fani Top Gun pe aici ...
Vai ce tâmpenie. Nu bag tagurile pentru spoilere că eu unul n-am înţeles nimic de acolo. Hai că bag totuşi, poate sunt fani Top Gun pe aici ...
edit una-alta[color=red]Spoiler ...cred[/color] wrote: Familia Smith sau cum naiba în chema pe Tom Cruise ăla e în divorţ si are doi copii isterici. Dar vine furtuna şi ies nişte caracatite din pâmânt si trag cu lasere verzui (aşa am aflat si eu - chiloţii nu ard de la laser). Caracatitele aveau scut ca ştiau că se va trage cu Comanchele şi cu tancu după ele nu aveau decât nişte lăsăruţe aşa că omorau oamenii unu câte unu, cum orice civilizaţie extraterestră inteligentă şi ostilă ar face. Se bagă repede în scenariu nişte reporteri sa ne spună că sunt mai mulţi trepiezi d-ăia cu lasere şi că extratereştrii au îngropat caracatiţele sub pământ ca să revină după un milion de ani să-i bage în mixere pe oamenii care vor evolua din amibe si să stropească pământul cu ei că au fost prea preocupaţi cu dezvoltarea tehnologiilor de teleportare şi nu au stiut cum să facă alt îngrăşamânt. Apoi pe final o voce din studio (probabil Gordon Freeman) ne spune că a căzut scutu de pe caracatite că cei care au plănuit asta de un milion de ani au murit de gripă ca n-au ştiut să faca penicilină.
Last edited by Zâna Măseluţă on Fri Dec 30, 2005 1:35 am, edited 1 time in total.
- Zâna Măseluţă
- Admin
King Kong - ăsta noul.
Un bullshiet. Adică ideea e răsuflată, violată fumată şi abandonată. King Kong, uau filmu cu maimuţa mare, aia care se urcă pe clădire. E ca un film nou cu superman, ăla cu chiloţii galbeni. Se vedea clar ca au băgat un cocoşat într-o blană de gorilă ca pe vremea cu charlie chaplin, parca era un hoax cu yeti aboninabilu, iar mâna aia mare avea evidente mişcari de macara. Clişee peste tot, frumoasa şi bestia, tribu ostil si răpitor de americani, blonda proastă şi horny, omu rău care cade în groapa lăsată de gorila, godzilă etc, profesoru universitar devenit indiana jones. Ciudat, dar negru nu moare primul.
Un bullshiet. Adică ideea e răsuflată, violată fumată şi abandonată. King Kong, uau filmu cu maimuţa mare, aia care se urcă pe clădire. E ca un film nou cu superman, ăla cu chiloţii galbeni. Se vedea clar ca au băgat un cocoşat într-o blană de gorilă ca pe vremea cu charlie chaplin, parca era un hoax cu yeti aboninabilu, iar mâna aia mare avea evidente mişcari de macara. Clişee peste tot, frumoasa şi bestia, tribu ostil si răpitor de americani, blonda proastă şi horny, omu rău care cade în groapa lăsată de gorila, godzilă etc, profesoru universitar devenit indiana jones. Ciudat, dar negru nu moare primul.
Am văzut zilele trecute Doom; cam de rahat filmul, nu m-a impresionat, poate şi din cauză că nici sonorizarea de la cinema (Festival) nu era grozavă. Oricum, nu m-a speriat. Să zicem că merge ceva între 6 şi 7, mai aproape de 6.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
King Kong 2005 - Jurassic Park plus romanţă zoofilă.
Varianta din '76 pe care am văzut-o zilele trecute este MULT mai bună. Anyway, ăsta nou este copie fidelă a celui din 76 cu Jeff Bridges.
Filmul este prost spre foarte prost, după cum urmează:
Maimuţă gigant - 0.1 puncte
Blondă - 0.1p
Blondă in love cu maimuţa - 0.1 p
Efecte speciale - 1.5p
Alte creaturi - 1p
caft maimuţă cu alte creaturi pt a-şi revendica blonda - 0.2p
trib de sălbatici - 0.2p
scenariu - 0.1p
Total (nota finală) - 3.30
Varianta din '76 pe care am văzut-o zilele trecute este MULT mai bună. Anyway, ăsta nou este copie fidelă a celui din 76 cu Jeff Bridges.
Filmul este prost spre foarte prost, după cum urmează:
Maimuţă gigant - 0.1 puncte
Blondă - 0.1p
Blondă in love cu maimuţa - 0.1 p
Efecte speciale - 1.5p
Alte creaturi - 1p
caft maimuţă cu alte creaturi pt a-şi revendica blonda - 0.2p
trib de sălbatici - 0.2p
scenariu - 0.1p
Total (nota finală) - 3.30
work harder
King Kong (2005) - nu eram impotriva unui Remake dar aveam asteptari mai mari legate de acest film,...nu cred ca au cheltuit nici 1 milion de $ cu filmul acesta,...prea multe scene gen Picture on Picture,...poate pentru anii '80 era impresionant dar acum,....la tehnologia zilelor noastre,...actrita s-a zbatut sa iasa ceva,...la fel si cocosatul in costum de maimuta dar de geaba,...de la 65% nu am mai suportat,...am vizionat restul filmului pe faze,...
...nu mai stiu ce varsta aveam cand s-a difuzat celalt remake,...dar stiu ca mi-a placut,..l-am vizionat cu placere,...nu pot spune acelasi lucru si despre filmul de mai sus,...si totusi ce cauta Jack Black in acest film,...cel putin soundtrackul a fost reusit,...
...nu mai stiu ce varsta aveam cand s-a difuzat celalt remake,...dar stiu ca mi-a placut,..l-am vizionat cu placere,...nu pot spune acelasi lucru si despre filmul de mai sus,...si totusi ce cauta Jack Black in acest film,...cel putin soundtrackul a fost reusit,...
Lord Of War - un film despre putere si succes patat cu sange...in adevaratul sens al cuvantului,...un film despre traficanti de durere,...nu ma refer la trafic cu droguri si nici trafic de fiinte umane,...este vorba de arme,...“Guns don't kill people, people kill people",...dar ca sa se ajunga la asta este nevoie de un traficant de arme,...aici intervine Nicolas Cage care joaca rolul unui rus Yuri Orlov,...care printr-un incident involuntar, afla scopul lui in viata asta,...si anume traficul cu arme,...de la prima lui vanzare isi da seama ca se pricepe si in scurt timp ajunge de la vanzarea unui Uzzi la o afacare care implica 3000 Ak47,...
...la inceput il implica si pe fratele sau care intre timp devine dependent de droguri si este nevoit sa mearga pe cont propriu,..dar ca sa se simta mai intregit alearga dupa o pasiune din trecut,...o femeie,un fotomodel,...reusteste sa-si cladeasca o relatie cu ea avand la baza doar minciuni,...incepe sa-si dezvolte afacerea ajungand in final un traficant important,...se invarte printre liderii lumii,...si stie sa-si expuna produsul,...urmarit de o agentie de securitate devine tot mai dificil sa ascunda sotiei sale ocupatia lui,...desi afla ii mai da o sansa si cum o iubea foarte mult intra intr-o afacere legala,...
..dar trecutul il ajunge din urma si pus fata in fata cu pasiunea lui decide sa mai incerce o ultima data,...fratele sau trecuse peste dependenta sa de droguri,...si cum avea cea mai mare incredere in fratele sau decide sa-l ia si pe el in aceasta ultima tranzactie,...desi parea o simpla tranzactie,...lucrurile se complica si fratele lui este ucis,...si astfel devine prada propriei pasiuni,...ajuns si-n mainile justitiei,...el scapa datorita pilelor suspuse,...trecand peste viata personala el se intoarce la vechea lui pasiune si ca sa citez ultiemele randuri din film:
Stiti cine va mosteni Pamantul?..."traficantii de arme",pentru ca ceilalti vor fi prea preocupati sa se omoare între ei.
Acesta este secretul supravietuirii.
Sa nu te lupti niciodata.
Mai ales cu tine însuti.
...a si inca ceva,..."Acest film se bazeaza pe fapte reale."
-În timp ce traficantii de arme se îmbogatesc,cei mai mari furnizori de arme sunt: Statele Unite,Marea Britanie,Rusia,Franta si China.
-De asemenea, aceste tari sunt cele cinci membre permanente ale Consiliului de Securitate
al Natiunilor Unite.
...la inceput il implica si pe fratele sau care intre timp devine dependent de droguri si este nevoit sa mearga pe cont propriu,..dar ca sa se simta mai intregit alearga dupa o pasiune din trecut,...o femeie,un fotomodel,...reusteste sa-si cladeasca o relatie cu ea avand la baza doar minciuni,...incepe sa-si dezvolte afacerea ajungand in final un traficant important,...se invarte printre liderii lumii,...si stie sa-si expuna produsul,...urmarit de o agentie de securitate devine tot mai dificil sa ascunda sotiei sale ocupatia lui,...desi afla ii mai da o sansa si cum o iubea foarte mult intra intr-o afacere legala,...
..dar trecutul il ajunge din urma si pus fata in fata cu pasiunea lui decide sa mai incerce o ultima data,...fratele sau trecuse peste dependenta sa de droguri,...si cum avea cea mai mare incredere in fratele sau decide sa-l ia si pe el in aceasta ultima tranzactie,...desi parea o simpla tranzactie,...lucrurile se complica si fratele lui este ucis,...si astfel devine prada propriei pasiuni,...ajuns si-n mainile justitiei,...el scapa datorita pilelor suspuse,...trecand peste viata personala el se intoarce la vechea lui pasiune si ca sa citez ultiemele randuri din film:
Stiti cine va mosteni Pamantul?..."traficantii de arme",pentru ca ceilalti vor fi prea preocupati sa se omoare între ei.
Acesta este secretul supravietuirii.
Sa nu te lupti niciodata.
Mai ales cu tine însuti.
...a si inca ceva,..."Acest film se bazeaza pe fapte reale."
-În timp ce traficantii de arme se îmbogatesc,cei mai mari furnizori de arme sunt: Statele Unite,Marea Britanie,Rusia,Franta si China.
-De asemenea, aceste tari sunt cele cinci membre permanente ale Consiliului de Securitate
al Natiunilor Unite.
Narnia: Harry Potter reloaded
Pride and Prejudice: foarte bun, imi plac la nebunie povestile astea de dragoste british. Prima replica a lui Darcy "Not if I can help it" si contextul in care este spusa mi se pare de milioane... Exact ce as fi spus si eu in aceleasi circumstante
. O ecranizare reusita, actorii sunt bine alesi, joaca bine, poate ca ar trebui sa citesc totusi si cartea 
The Descent si The Cave: sunt cam identice, subiecte asemanatoare. Doar ca unul din ele, cred ca The Cave, are un fel de semi happy end. Interesante, mai trece timpul cu ele.
Dungeons and Dragons 2: mda, respecta regulile D&D, party-ul e echilibrat, actiunea are un scenariu bunicel... pentru cat de prost ar fi putut sa fie! Ala rau de respira greu e introdus din primele 5 minute, cu tot esafodajul pe care vrea sa il puna in miscare, eroul e deja casatorit si fericit... ce mama dracului e asta, melodrama de familie? Unde e suspansul, demoazela in pericol samd?
Deuce Bigallow: am ras la prostia aia, fara pretentii de mare film, cu poante usurele spre stupide... dar mai descreteste fruntea.
Into the blue: n-am idee de actiune, ceva cu scufundari si trafic de droguri si comori ascunse... nu conteaza, orice pretext e bun ca sa o vad pe Jessica Alba in costum de baie
rooling: Are femeia asta un corp si un fund
rooling again:
.
Sin City: de-abia la sfarsit sunt legate povestile intre ele, filmul face sa para comic book-urile optimiste, e foarte intunecat, actorii joaca excelent si sunt foarte bine distribuiti, scenariul urmeaza indeaproape linia comics-urilor... Efectele de imagine sunt superbe, foarte reusit filmul!
Pride and Prejudice: foarte bun, imi plac la nebunie povestile astea de dragoste british. Prima replica a lui Darcy "Not if I can help it" si contextul in care este spusa mi se pare de milioane... Exact ce as fi spus si eu in aceleasi circumstante

The Descent si The Cave: sunt cam identice, subiecte asemanatoare. Doar ca unul din ele, cred ca The Cave, are un fel de semi happy end. Interesante, mai trece timpul cu ele.
Dungeons and Dragons 2: mda, respecta regulile D&D, party-ul e echilibrat, actiunea are un scenariu bunicel... pentru cat de prost ar fi putut sa fie! Ala rau de respira greu e introdus din primele 5 minute, cu tot esafodajul pe care vrea sa il puna in miscare, eroul e deja casatorit si fericit... ce mama dracului e asta, melodrama de familie? Unde e suspansul, demoazela in pericol samd?
Deuce Bigallow: am ras la prostia aia, fara pretentii de mare film, cu poante usurele spre stupide... dar mai descreteste fruntea.
Into the blue: n-am idee de actiune, ceva cu scufundari si trafic de droguri si comori ascunse... nu conteaza, orice pretext e bun ca sa o vad pe Jessica Alba in costum de baie

Sin City: de-abia la sfarsit sunt legate povestile intre ele, filmul face sa para comic book-urile optimiste, e foarte intunecat, actorii joaca excelent si sunt foarte bine distribuiti, scenariul urmeaza indeaproape linia comics-urilor... Efectele de imagine sunt superbe, foarte reusit filmul!
Eu azi pe la 3 am ma uitam impreuna cu iubita la " The Neverending Story ". Este un film care mi-a marcat copilaria,un film extraordinar pe care l-as recomanda oricui ar vrea sa se simta din nou copil. 10 (daca as putea i-as da 11 pt ca imi aduce aminte de multe amintiri placute).
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Pacat ca si-au batut joc de el cu niste continuari din ce in ce mai proaste, cu un serial jegos si cred ca si desene animate ca sa nu le scape ceva.
King Kong: au cam exagerat cu efectele speciale, dar au respectat linia de actiune din original si din cel din 1940. Si acum mi-a parut rau ca moare maimuticu', el nu voia decat sa fie... acceptat cred. Multe clisee, dar nu a fost asa de rau.
King Kong: au cam exagerat cu efectele speciale, dar au respectat linia de actiune din original si din cel din 1940. Si acum mi-a parut rau ca moare maimuticu', el nu voia decat sa fie... acceptat cred. Multe clisee, dar nu a fost asa de rau.
Am fost destul de ocupat in ultima vreme si am vazut foarte multe filme (am recuperat din perioada de examene), mai jos sunt cele care le-am vazut si au ramas pe HDD ca filme ce m-au impresionat:
Attila - 9 / Blow - 10 (cam acelasi fir epic ca si "Lord of War") / Broken Flowers - 8 / Criminal - 9 / Doom - 9 / King Kong - 8 / Nemesis Game - 9 / Red Eye - 8 / Revolver - 8 (ii dadeam 9, dar finalul e cam nasol) / Saint and soldiers - 10 / Seven Swords - 9 / Shawshank redemption - 11!!!! / Transporter 2 - 9
Fiind sarbatorile, am decis sa dau numai note mari, dar asta nu inseamna ca nu le merita. Sincer, astea sunt unele dintre cele mai bune filme care le-am vazut in ultima vreme. Am vazut si filme de genul mustele ucigase, omul dinozaur si alte porcarii, dar care din pacate nu au rezistat mai mult de 10 min pe HDD. Daca gasiti vreunul din filmele de mai sus... vizionati-l
Attila - 9 / Blow - 10 (cam acelasi fir epic ca si "Lord of War") / Broken Flowers - 8 / Criminal - 9 / Doom - 9 / King Kong - 8 / Nemesis Game - 9 / Red Eye - 8 / Revolver - 8 (ii dadeam 9, dar finalul e cam nasol) / Saint and soldiers - 10 / Seven Swords - 9 / Shawshank redemption - 11!!!! / Transporter 2 - 9
Fiind sarbatorile, am decis sa dau numai note mari, dar asta nu inseamna ca nu le merita. Sincer, astea sunt unele dintre cele mai bune filme care le-am vazut in ultima vreme. Am vazut si filme de genul mustele ucigase, omul dinozaur si alte porcarii, dar care din pacate nu au rezistat mai mult de 10 min pe HDD. Daca gasiti vreunul din filmele de mai sus... vizionati-l

.:. Just passing by...don't mind me. .:.
-
intradevar ala film bun nu am mai vazut unu de mult ca alaShawshank redemption
Chronicles of narnia desi asteptam cu nerabdare filmul nu prea mi-a placut sincer la fel si King Kong (daca observati faza cand sare salbaticul cu prajina parca e facuta in 1900 toamna dezamagire si acesta) ma asteptam mai mult de la Peter Jackson
sa vedem ce vor face cu X-men 3 al carui trailer arata interesant la fel si cu underworld 2 (e cam greu sa scoti ceva now asa ca ce sa faca mai adauga cate o cifra la sfarsitul fiecarui film bun)
sunt chiar curios cum va fi Gladiatorul 2 care cica e in proect
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
un film care mi-a placut si am ras cu lacrimi a fost secondhand lions
alte filme in proiect care m-au amuzat au fost
Terminator 4 (asta va fi fara arnold

Superman Returns
Garfield 2
tiger roar to all
A Sound of thunder - alta poveste care implica calatorii in timp doar ca de data asta nu are la baza stiinta ci distractia,...o companie organizeaza calatorii in timp,in era preistorica pentru o vantaroare de dinozauri,...inca un lucru diferit la acest film este felul cum afecteaza schimbarile facute in trecut,viitorul...are la baza una dintre teoriile cum ca daca schimbi ceva in trecut alterezi viitorul,...lucru care se si intampla,...unul dintre clienti omoara un fluture,...lucru care schimba total omenirea,...apar corcituri intre reptile si urangutani,lilieci cat masina,si cate si mai cate,...efectele speciale sunt realizate destul de bine,...lipsesc momentele intrigante care sa te surprinda la tot pasul,...sunt cateva dar nu indeanjuns,...in ansablu filmul este bun,..are destula atiune cat sa nu te plictisesti pe tot parcursul vizionarii....a si inca ceva,...oamenii in ce credeti ca s-au transformat?....va las sa aflati singuri
.
PS. The Chronicles of Narnia:The Lion, the Witch and the Wardrobe nu este Harry Poter Reloaded,...nu o sa auziti nici o incantatie in tot filmul,...alt gen de poveste,...singurul lucru care il are in comun cu Harry Poter ar putea fi faptul ca este facut dupa o poveste care face parte dintr-un set de carti si anume The Chronicles of Narnia s-ar putea sa mai fie o continuare sau 6 cine stie,cum ar fi:"The last battle",...The Silver Chair",..."The Horse and his Boy",..."The Magiciens Nephew",..."The voyage of the Dawn treader" sau "Prince Caspian",...comparatia intre cele doua filme nu pare prea plauzibila,...asta-i ca si cum ai compara filmul Rambo cu Matrix,or fi avand ele ceva in comun cum ar fi armele,numarul de morti si tortura,...dar povestea si stilul difera,...

PS. The Chronicles of Narnia:The Lion, the Witch and the Wardrobe nu este Harry Poter Reloaded,...nu o sa auziti nici o incantatie in tot filmul,...alt gen de poveste,...singurul lucru care il are in comun cu Harry Poter ar putea fi faptul ca este facut dupa o poveste care face parte dintr-un set de carti si anume The Chronicles of Narnia s-ar putea sa mai fie o continuare sau 6 cine stie,cum ar fi:"The last battle",...The Silver Chair",..."The Horse and his Boy",..."The Magiciens Nephew",..."The voyage of the Dawn treader" sau "Prince Caspian",...comparatia intre cele doua filme nu pare prea plauzibila,...asta-i ca si cum ai compara filmul Rambo cu Matrix,or fi avand ele ceva in comun cum ar fi armele,numarul de morti si tortura,...dar povestea si stilul difera,...
-
Ok so let's start : Harry Potter 3 + 4 si o comedie : Buying the cow.
Sincer nu ma asteptam ca Harry Potter sa-mi placa mai ales dupa primele 2 parti am zis ca seia asta e "dead & burried". Dar pe masura ce HP & friends se maturizeaza devin mai bune filmele. Inteleg de ce a avut acuma partea a 4-a PG-13. Dar cred ca ar fi trebuit si partii a 3-a acelasi calificativ.
Buying the cow : o comedie in care pe scurt e vorba de cautarea "soulmate"-ului. De vazut neaparat ! Mai ales cu iubita/iubitul.
Note : HP 3 - 9,HP 4 - 9, Buying the cow - 10.
Sincer nu ma asteptam ca Harry Potter sa-mi placa mai ales dupa primele 2 parti am zis ca seia asta e "dead & burried". Dar pe masura ce HP & friends se maturizeaza devin mai bune filmele. Inteleg de ce a avut acuma partea a 4-a PG-13. Dar cred ca ar fi trebuit si partii a 3-a acelasi calificativ.
Buying the cow : o comedie in care pe scurt e vorba de cautarea "soulmate"-ului. De vazut neaparat ! Mai ales cu iubita/iubitul.
Note : HP 3 - 9,HP 4 - 9, Buying the cow - 10.
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Deci cam asa sta treaba :
G - General Audience
PG - Parental Guidance Suggested
PG13 - Parents Strongly Cautioned (children under 13)
R - Restricted (accompanying parent/guardian)-pentru cei sub 17 ani
NC-17 - No one 17 or under addmited
G - General Audience
PG - Parental Guidance Suggested
PG13 - Parents Strongly Cautioned (children under 13)
R - Restricted (accompanying parent/guardian)-pentru cei sub 17 ani
NC-17 - No one 17 or under addmited
Night Watch - de obicei cand ma gandesc la filme rusesti imi vin in minte gunoaiele care ni le baga pe Gat TVR1 pe vremea comunismului si dupa,....dar uite ca se poate,in 2004 au realizat acest film,...care e facut in acelasi stil rusesc,...dar cu efecte speciale mai spectaculoase ca ale americanilor,...cred ca o sa le mai dau o sansa filmelor rusesti sunt curios ce urmeaza,...
...legat despre film,...dupa cum am mai spus este facut in stil rusesc,...deci multe lucruri par incurcate in el,...dar se descalcesc ele pe parcurs,...filmul reprezinta batalia dintre lumina si intuneric asta in viziunea unui producator rus,...desi am mai vazut filme care prezinta acest aspect dar nu si ca acesta,...pot sa spun ca filmul e original,...diferit de ce am vazut pana acum,...deci daca doriti un film care sa includa urmatoarele genuri: Actiune,Fantezie,SF ,Thriller, Horror si Mister exprimate in limba ruseasca
,...posibil sa gasiti cea ce cautati in acest film.
...legat despre film,...dupa cum am mai spus este facut in stil rusesc,...deci multe lucruri par incurcate in el,...dar se descalcesc ele pe parcurs,...filmul reprezinta batalia dintre lumina si intuneric asta in viziunea unui producator rus,...desi am mai vazut filme care prezinta acest aspect dar nu si ca acesta,...pot sa spun ca filmul e original,...diferit de ce am vazut pana acum,...deci daca doriti un film care sa includa urmatoarele genuri: Actiune,Fantezie,SF ,Thriller, Horror si Mister exprimate in limba ruseasca

- NightWalker
Enumerand intr-o ordine aleatoare ce am vazut in scurta vacanta de sarbatori, as zice:
Goodfellas - 9.5/10
Das Boot - 8/10
Planet of the Apes - 9.5/10 (cu toate ca privit din 2006, efectele si ideile celor din 1968 par un pic depasite, intra in aceeasi categorie cu StarTrek TOS - oldie but goldie)
Beneath the Planet of the Apes - 9.5/10 (idem ca mai sus)
Phone Booth - 7.5/10 (hai sa zicem totusi un 8, pentru idee si final <previzibil de altfel>)
Star Trek TNG Season 1 - 10/10 (goldie)
PS: Nu prea am timp de comentarii si review-uri acum, dar cei interesati stiu de unde sa obtina informatii
.
Goodfellas - 9.5/10
Das Boot - 8/10
Planet of the Apes - 9.5/10 (cu toate ca privit din 2006, efectele si ideile celor din 1968 par un pic depasite, intra in aceeasi categorie cu StarTrek TOS - oldie but goldie)
Beneath the Planet of the Apes - 9.5/10 (idem ca mai sus)
Phone Booth - 7.5/10 (hai sa zicem totusi un 8, pentru idee si final <previzibil de altfel>)
Star Trek TNG Season 1 - 10/10 (goldie)
PS: Nu prea am timp de comentarii si review-uri acum, dar cei interesati stiu de unde sa obtina informatii

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
The Asylum - Un film atat de prost... vroiam s-o omor dupa ce m-a obligat sa ne uitam la o asemenea porcarie. Nota: 2.00
The Perfect Score - Un grup de adolescenti vor sa fure subiectele de la examenele SAT. Merita vazut, cel putin pentru Scarlett Johansson care mie mi se pare super buna... Nota: 7.20
Basic - Destul de bun, insa nu exceleaza in ceva anume. Merita vazut pentru John Travolta si Samuel L. Jackson. Nota: 8.30
The Forgotten - Captivant pe toata durata sa iar Julianne Moore joaca foarte bine pe mamica disperata. Nota: 9.00
The Manchurian Canditate - Parerea mea este ca orice film cu Denzel Washington este un film superb. The Manchurian Canditate nu face exceptie de la regula, luand in calcul si restul distributiei desigur. Nota: 10.00
Saw I + II - Filme de exceptie, gandite pana la cel mai mic detaliu. Ambele exceleaza in genul Thriller/Horror. Nota: 10.00
Mindhunters - Un grup de profileri FBI in devenire se duc pe o insula sa se pregateasca pentru viitoare meserie. Din pacate lucrurile nu merg atat de bine precum erau preconizate. Foarte interesant. Nota: 9.20
Natural City - Destul de prost, dar cu efecte speciale si scenele de bataie foarte bine realizate (japonezii astia). Nota: 6.30
Man on Fire - Denzel Washington... need I say more? Nota: 10.00
The Island - Scarlett Johansson si Ewan McGregor intr-unul din cele mai bune filme Sci-Fi din 2005. Nota: 9.50
Tears of The Sun - Povestea tipica de razboi: Soldati de elita (americani desigur) pleaca intr-o tzara vai mortii ei (care era in razboi civil) si fac acolo o gramada de fapte eroice, printre care salveaza si o doctorita (americanca desigur) foarte dragutza. Cu Bruce Willis si Monica Bellucci. Merita vazut. Nota: 7.90
Hide and Seek - Robert De Niro intr-un rol mai putin obisnuit. Ciudat filmul dar destul de previzibil de la un punct. Nota: 7.00
Fallen - Nu va spun cine e actorul principal ca dup'aia ziceti ca sunt obsedat
Oricum un film foarte bun cu o idee misto si un sfarsit pe masura. Nota: 10.00
Goodfellas - Cel mai bun film despre mafie din cat cate s-au facut, evident, exceptand Nasul I/II/III. Nota: 9.70
Alexander - Nu este un film despre cel mai mare Imparat al tuturor timpurilor ci despre un poponar lipsit de orice ratiune. Una dintre cele mai mari dezamagiri din istoria cinematografica... pacat de Angelina Jolie. Nota: 3.50
Batman: Begins - Cel mai bun film inspirat din benzi desenate. Cine nu l-a vazut si comenteaza despre el aiurea sa-l vada si dup'aia sa mai zica ceva. Nota: 9.00
Cookout - O comedie cu oameni de culoare, despre oameni de culoare. Nu are nici o valoare artistica dar la o punga mare de popcorn si o cola la 2L, seara, merge
. Nota: 6.10
The Fantastic 4 - Pentru copii dar mie mi-a placut... Jessica Alba
Da, si filmul de misto. Nota: 7.90
War of the Worlds - Cel mai tembel sfarsit din cate am vazut pe lumea asta. Nota: 5.80
The Perfect Score - Un grup de adolescenti vor sa fure subiectele de la examenele SAT. Merita vazut, cel putin pentru Scarlett Johansson care mie mi se pare super buna... Nota: 7.20
Basic - Destul de bun, insa nu exceleaza in ceva anume. Merita vazut pentru John Travolta si Samuel L. Jackson. Nota: 8.30
The Forgotten - Captivant pe toata durata sa iar Julianne Moore joaca foarte bine pe mamica disperata. Nota: 9.00
The Manchurian Canditate - Parerea mea este ca orice film cu Denzel Washington este un film superb. The Manchurian Canditate nu face exceptie de la regula, luand in calcul si restul distributiei desigur. Nota: 10.00
Saw I + II - Filme de exceptie, gandite pana la cel mai mic detaliu. Ambele exceleaza in genul Thriller/Horror. Nota: 10.00
Mindhunters - Un grup de profileri FBI in devenire se duc pe o insula sa se pregateasca pentru viitoare meserie. Din pacate lucrurile nu merg atat de bine precum erau preconizate. Foarte interesant. Nota: 9.20
Natural City - Destul de prost, dar cu efecte speciale si scenele de bataie foarte bine realizate (japonezii astia). Nota: 6.30
Man on Fire - Denzel Washington... need I say more? Nota: 10.00
The Island - Scarlett Johansson si Ewan McGregor intr-unul din cele mai bune filme Sci-Fi din 2005. Nota: 9.50
Tears of The Sun - Povestea tipica de razboi: Soldati de elita (americani desigur) pleaca intr-o tzara vai mortii ei (care era in razboi civil) si fac acolo o gramada de fapte eroice, printre care salveaza si o doctorita (americanca desigur) foarte dragutza. Cu Bruce Willis si Monica Bellucci. Merita vazut. Nota: 7.90
Hide and Seek - Robert De Niro intr-un rol mai putin obisnuit. Ciudat filmul dar destul de previzibil de la un punct. Nota: 7.00
Fallen - Nu va spun cine e actorul principal ca dup'aia ziceti ca sunt obsedat

Goodfellas - Cel mai bun film despre mafie din cat cate s-au facut, evident, exceptand Nasul I/II/III. Nota: 9.70
Alexander - Nu este un film despre cel mai mare Imparat al tuturor timpurilor ci despre un poponar lipsit de orice ratiune. Una dintre cele mai mari dezamagiri din istoria cinematografica... pacat de Angelina Jolie. Nota: 3.50
Batman: Begins - Cel mai bun film inspirat din benzi desenate. Cine nu l-a vazut si comenteaza despre el aiurea sa-l vada si dup'aia sa mai zica ceva. Nota: 9.00
Cookout - O comedie cu oameni de culoare, despre oameni de culoare. Nu are nici o valoare artistica dar la o punga mare de popcorn si o cola la 2L, seara, merge

The Fantastic 4 - Pentru copii dar mie mi-a placut... Jessica Alba

War of the Worlds - Cel mai tembel sfarsit din cate am vazut pe lumea asta. Nota: 5.80
vechiul nickname: Spetsnaz
- The Godfather
Harry Potter and the Goblet of Fire - antrenant, e bine ca este actiune, intrigi misterioase, personaje bine conturate deja...mi`a placut 8/10
The Family Stone - drama cu subiectul Craciun in familie, cu un outsider care se straduieste sa primeasca acceptul familiei...totusi apar niste probleme
mi`au placut personajele in mod special, se vede ca s`au straduit actorii 9/10
The Family Stone - drama cu subiectul Craciun in familie, cu un outsider care se straduieste sa primeasca acceptul familiei...totusi apar niste probleme

When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
Multumesc, m-ai facut sa folosesc cu brio 2 din cele 96 de ore trecute din acest an... si eu care credeam ca nu se mai fac si filme de calitate, fiind inconjurat de Doom-uri si comedii de doi lei...phradamon wrote:The life of David Gale- super filmul... Maybe death is a gift... 12/10, e cu Kevin Spacey.
Probabil am mai recomandat si cu alta ocazie O Brother, Where Art Thou?10/10, o comedie absolut geniala din punctul meu de vedere, aduce putin cu farmecul filmelor cu Stan si Bran. (cea mai buna comedie cu adevarat care am vazut-o in viata mea).
Dintre clasicele mai greu de obtinut, am vazut un film cu titlu scurt: Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb 9/10o comedie care a aparut in mijlocul unui razboi rece, in care rosu insemna inamic (probabil similar cu impactul Dictatorului lui Chaplin in timpul celui De-al Doilea Razboi mondial).
"Science without religion is lame. Religion without science is blind."