Johhny_T wrote:Sursa nu stiu daca am sa o schimb pentruca nu a facut niciodata probleme, duce foarte bine toate ventilatoarele, si chiar + 4 hdd-uri...
Trebuie sa mai schimb cate ceva prin el, si am sa fac si un cable management mai bun...Si m-am uitat in primele pagini dar n-am vazut carcase ca a mea...si nici macar nu pot vedea imaginile...
HDD_urile si fan-urile nu consuma asa mult, la un OC mai maricel s-ar putea sa nu mai fi asa mandru de sursa
Curata si tu cooler-ul ala de jos ca e plin de praf, un adevarat SAHARA. Controller-ul de la Flashlight-ul Sharkoon pune-l pe primul slot PCI de jos, ca sa nu se vada asa de tare. Sa cumperi cablurile IDE rotunjite pt aspect si sa asigura un flux de aer cat mai bun
Am sa iau niste cabluri rotunjite, daca nu sunt bune am sa le scot pe tusa. dar cele rotunjite da un aspect ,ai placut, mai ales in preajma neoanelor..
Packard Bell - Intel Core Duo T 2250 @1730mhz - ATI Radeon 200M, 256 MB - SO-DIMM DDR2 512, 667mhz - HDD S-ATA WD 800BEVS - Panasonic DVD-RW - Realtek LAN - audio - Wireless - mouse Logitech LX7
Johhny_T wrote:Am sa iau niste cabluri rotunjite, daca nu sunt bune am sa le scot pe tusa. dar cele rotunjite da un aspect ,ai placut, mai ales in preajma neoanelor..
Atunci ajungem la neoane & UV.
Nu ma pasioneaza asa ceva, din cauza asta ti-am recomandat o alternativa mai eficienta, mai ieftina si mai sobra.
Johhny_T wrote:pai eu deja am ceva neoane in calc. unu rosu de 30cm, si 2 vent. cu leduri albastre care au venit cu carcasa si intentionez sa mai pun cateva. )
That's sick.
Daca se ard LED-urile, le vinzi ca sa iei altele?
Sa NU faci greseala asta. Mai bine cumperi niste cabluri PATA normale si le foldezi. Arata mult mai bine si nu impiedica deloc air-flowul.
Ghetto_64, nu oferii informatii false.
Pune tu un sistem cu cabluri rotunjite pe langa unu cu cabluri late foldate cum zici tu. Sa vedem care arata mai bine. Si tu crezi ca toti se pricep la foldat cabluri, sincer? Eu am incercat si nu am fost multumit de rezultat.
Ghetto_64 wrote:Pune tu un sistem cu cabluri rotunjite pe langa unu cu cabluri late foldate cum zici tu. Sa vedem care arata mai bine. Si tu crezi ca toti se pricep la foldat cabluri, sincer? Eu am incercat si nu am fost multumit de rezultat.
Atunci pe invit sa vizionezi sistemul facut de PISU670 pt. concursul de WM.
Johhny_T wrote:poze cu calculatorul dupa cateva schimbari...
nu prea vad ce ai aranjat acolo, daca vrei sa fie frumos aranjate trebuie sa-ti petreci cateva ore bune la ce ai tu acolo.
intai ascunde cat mai multe cabluri, apoi incearca sa legi mai multe fire si sa fie bine lipite unele de altele.
O aranjare mai buna a cablurilor nu prea vad cum asi putea sa fac...deoarece sursa mea are doar 4 conectori molex, si am 5 ventilatoare care au extensi de conectori molex ca ele sunt alimentate de la acesti conectori...si cand pun toate extensile iese o brambureala acolo, am incercat eu sa ascund cat pot cablurile acelea,am montat controlerul neonului mai jos ca sa nu steie cablurile peste placa de baza...si conectori ATA i-am aranjat cum am putut mai bine,doar daca mai are cineva si alte idei......si hdd-ul nu am cum sa il intorc invers,ca pe partea cealalta este panou complet,si nu am cum conecta cablurile, doar sa-l intorc 90 grade,dar nu-mi prea place....Trebuie sa cumpar o sursa ceva mai de firma si vad ce pot face mai bine....
Packard Bell - Intel Core Duo T 2250 @1730mhz - ATI Radeon 200M, 256 MB - SO-DIMM DDR2 512, 667mhz - HDD S-ATA WD 800BEVS - Panasonic DVD-RW - Realtek LAN - audio - Wireless - mouse Logitech LX7
Johhny_T wrote:O aranjare mai buna a cablurilor nu prea vad cum asi putea sa fac...
incearca sa "lipeste" cat mai multe fire unele de altele. incepe cu , cablurile alea 2 negre de langa CPU. nu stiu daca m-ai inteles.... zic sa vina in paralel si sa fie legate bine unu de altu. acum ce ai tu acolo, unu e intr-o directie, altu in alta directie. mai e un cablu negru care atarna putin peste dimm-urile de pe placa de baza.... ascunde-l !!!
mai rasfoieste putin topic-ul, o sa gasesti destule exemple
cablurile alea 2 de alimentare sunt prinse printr-o pamblica, dar daca vreau sa le prind mai bine trebuie lipite cu banda izolatoare...ar fi si asta o modalitate dar cand vreau sa dau sursa jos din carcasa, va fi mult de lucru pana le deslipesc iara. O sa-mi mai dedic cateva ore pentru asta, ca oricum foarte mult nu ma ocup eu de el...ca sta jos intre un dulap si masa......cand am sa ma mut inapoi in camera mea unde sta expus la vedere, am sa ma ocup de el...pana atunci poate mai primesc ceva idei...si asi vrea sa-mi schimb sursa asta cu un thermaltake purepower...
Johhny_T wrote:si asi vrea sa-mi schimb sursa asta cu un thermaltake purepower...
de ce thermaltake ? o alegere mult mai buna ar fi un Fortron Bluestorm! sunt mai bune decat thermaltake-urile, si pe langa performanta te poti bucura de o sursa albastra cu sleeving tot albastru, care se potrivesc la fix cu carcasa ta http://www.darer.ro acolo gasesti surse Fortron Bluestorm. parca au si la http://www.shopit.ro
dr_dream wrote:
de ce thermaltake ? o alegere mult mai buna ar fi un Fortron Bluestorm! sunt mai bune decat thermaltake-urile, si pe langa performanta te poti bucura de o sursa albastra cu sleeving tot albastru, care se potrivesc la fix cu carcasa ta http://www.darer.ro acolo gasesti surse Fortron Bluestorm. parca au si la http://www.shopit.ro
Corect. Am un Fortron BlueStorm si iti post confirma ca sursa este excelenta, are cate cabluri vrei, de lungime indestulatoare pt a le putea ascunde bine, sleevingul este excelent iar despre zgomot... care zgomot??? Pur si simplu nu se aude.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
si hdd-ul nu am cum sa il intorc invers,ca pe partea cealalta este panou complet,si nu am cum conecta cablurile, doar sa-l intorc 90 grade,dar nu-mi prea place....
Sunt multi pe forum cu carcase ca ale tale (ma refer aici si la locasul pt hdd-uri). Si daca ei au reusit nu vad de ce tu nu ai reusi.
Uite aici ca Lord Executron nu e de acord cu tine
Carcasa e un Thermaltake Shark si poti vedea foarte usor ca hdd-urile se pot foarte usor plasa si invers si astfel scapi de cablurile lor si in spatele lor mai poti ascunde si altele.
Vin si eu cu o poza care m-a lasat masca...nu e al meu dar e al unei persoane indepartate pe care teoretic ar fi trebuit sa o stiu dar nu o stiu etc etc...superb si in acelasi timp monstruos...
Attachments
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
alexwinfast wrote:Vin si eu cu o poza care m-a lasat masca...nu e al meu dar e al unei persoane indepartate pe care teoretic ar fi trebuit sa o stiu dar nu o stiu etc etc...superb si in acelasi timp monstruos...
E vechi asta, e de mult pe net si nu cred ca e din Romania.
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
alexwinfast wrote:Vin si eu cu o poza care m-a lasat masca...nu e al meu dar e al unei persoane indepartate pe care teoretic ar fi trebuit sa o stiu dar nu o stiu etc etc...superb si in acelasi timp monstruos...
E vechi asta, e de mult pe net si nu cred ca e din Romania.
Nu...nu e din romania, tipul sta undeva in SUA daca nu ma insel...am primit poza de la o cunostina comuna, probabil luata de pe net...m-a impresionat totusi carcasa aia...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Unu din asta am eu la munca, in rest sint numai iMac-uri si G4 Powerstation, asta a costat cit un Logan si aliniaza orice calc am vazut pina acuma, il tinem pt chestii grele. Pot sa spun ca e fantastc (are 4GB de memorie (din 16Gb cit este maxim posibil) , 2 procuri dual dual core IBM cu 1 MB de lvl2 cache si cireasa de pe tort (de 1700 de euro) Quadro FX 4500 )
Monitorul este asta
de 23 de inch care este de departe cel mai tare LCD care l-am vazut. (Sa vedeti ce display-uri au Macurile pe laptoape)
*ala de 30 de inch e huuge si prea scump.
Ca performante regardez:
Stie cineva un PC care se poate pune cu varianta "full options" a astuia?
Acasa nu va arat ce calc am ca e "socotitoare" pe linga asta.