E un mare mister , ca si sexualitatea indoielnica a lui VOID , o fii vreo pedeapsa ce ii vine ptr inducerea in eroare a tuturor useri-lor de atata amar de vreme si a post-hunt-ului turbat de care da dovada ...Void ...iti plang de mila !Moose wrote:Si ce e cu postu' 666?
Cel mai lung topic din lume - Topicul offtopic
Moderator: Moderatori
Ca de obicei, Satori strica tot.
Bah, lasa-ne cu orezu si mai bine baga niste sarmale d-ale lui Maselutz. Iti trece foamea si ii fi si tu mai fericit.
Maselutz, sar-na pentru masa.
(felu' 3).
Later edit: postu' cu numaru' 195. La doua sute primesc cadou un AMD FX-53? :bday:

Maselutz, sar-na pentru masa.

Later edit: postu' cu numaru' 195. La doua sute primesc cadou un AMD FX-53? :bday:
Learn things the hard way and you'll never forget 'em, learn things the easy way and you'll forget 'em in a minute!
- omul_maimutza
- omul_maimutza
- Zâna Măseluţă
- Admin
Tocmai am mers în autobuz lângă un moş care a gângurit melodii religioase tot drumul. Nu tăcea nici când, "din greşeală", îi mai zdrobeam metatarsienele pe la curbe, la un moment dat mi s-a părut ca mi-a zis ceva, dar eram prea ocupat cu scobitul în nas.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Popescu Victor
Pfoaa.. cand ai trecut ma de 7000 de posturi?? Esti extraordinar
Edit: Inca ceva.. your avatar sux
Imi plac mai mult alea cu culori deschise.. te prind mai bine 
Edit: Inca ceva.. your avatar sux

Last edited by Daedalus on Sun Aug 29, 2004 10:42 pm, edited 1 time in total.
Omul bun la toate
- Popescu Victor
si mai trece o vaca manata de un individ cu corbaciu...btw ati incercat sa pocniti din corbaci vreodata...eu in afara de faptul ca m-am ales cu o vanataie nu am rezolvat nimic 
La un moment dat isi ridica Marushka privirea din iarba...se uita asa lung catre Joiana si ii zice...Bah!...Joiana...Ba da prosta mai esti....

La un moment dat isi ridica Marushka privirea din iarba...se uita asa lung catre Joiana si ii zice...Bah!...Joiana...Ba da prosta mai esti....
- Zâna Măseluţă
- Admin
Tocmai am văzut cel mai lung topic din lume, zic eu ... e pe un forum străin şi are vreo 7000 (şapte mii) de pagini. Nu ar trebui să ne ia mai mult de 2~3 săptămâni ...
Last edited by Zâna Măseluţă on Sun Aug 29, 2004 10:58 pm, edited 1 time in total.
- omul_maimutza
Pentru cei carora le arde de cearta un sfat de la bunica:

Nu m-am putut abtine,no offence!

Mori mă ... ce, eu m-am luat de avatar-ul tău care e ... e ... de fapt nu e nimic, e logo-ul jocului şi atât

Nu m-am putut abtine,no offence!

Last edited by omul_maimutza on Sun Aug 29, 2004 11:00 pm, edited 1 time in total.
picz or it didn't happen
Pai si ce vrei tu sa zici, ca ala din avatar esti tu?Bossman wrote:Mori măDaedalus wrote:Edit: Inca ceva.. your avatar suxImi plac mai mult alea cu culori deschise.. te prind mai bine
... ce, eu m-am luat de avatar-ul tău care e ... e ... de fapt nu e nimic, e logo-ul jocului şi atât

Btw, crezi ca era mai bine cu figura mea in avatar?? :black:
Slash, n'aveam si eu de cine sa ma iau in minutul ala

Omul bun la toate
- omul_maimutza
Daca facem un mic calcul.. in 3 zile s'au facut 6 pagini.. inseamna ca 7000 de pagini se vor face in 3500 de zile. Impartind la 365 de zile cat are un an, obtinem vreo 9 ani si jumatate aproximativ. Cam vreo 2-3 saptamani, cu alte cuvinteZâna Măseluţă™ wrote:Tocmai am văzut cel mai lung topic din lume, zic eu ... e pe un forum străin şi are vreo 7000 (şapte mii) de pagini. Nu ar trebui să ne ia mai mult de 2~3 săptămâni ...

Omul bun la toate
- omul_maimutza
Ce povara ma?
Si daca mai fac un mic calcul.. Daca postez macar 2 posturi per pagina.. la 7000 de pagini inseamna 14.000 de posturi.. plus ce mai adun si in alte topicuri.. o sa mai am inca 7500 de posturi (3 ani.. ~ 2500 de posturi).. deci peste 20.000 de posturi. :crazyeyes: WHOAAAA!!
Omul bun la toate
- omul_maimutza
Re: Ce povara ma?
[quote="Daedalus"]Si daca mai fac un mic calcul.. Daca postez macar 2 posturi per pagina.. la 7000 de pagini inseamna 14.000 de posturi [quote]
Hmm sa ma gandesc mai bine daca postez 1000 posts per day in 7zile in intrec pe Bossman!
asa ca la treaba! me dirty spammer!God of dark spam!Yaaaa 
Hmm sa ma gandesc mai bine daca postez 1000 posts per day in 7zile in intrec pe Bossman!

picz or it didn't happen
- omul_maimutza
Mda, intr-adevar este un topic activ. Cred ca jumate de forum o sa creasca cu peste 200 de posturi pe putin. Asta pana cand cineva vine si zice ca si la topicul cu povestile ca sa nu se puna posturile astea la nr. de posturi. Asa ca Daedalus... be realistic! 

"Daca regele vrea, atunci si legea vrea"
--vechiul nickname: D00d --
--vechiul nickname: D00d --
- omul_maimutza