World of Tanks
Moderator: Moderatori
- Zâna Măseluţă
- Admin
Re: World of Tanks
La inceput chiar am vrut să dezactivez chatul cumva.
Prea mult spam, recrutări, siema, cz, kurwa turk și zeci de ctrl click pe toata harta vreo 5 minute dar nimic nu depășește smiorcăiții, nici nu începe un meci și primul dobitoc care a fugit să pupe linia roșie moare si începe cu noob team, please kill my team sau alte boceli băbești.
Acum nu mai vreau să dezactivez ba chiar aș vrea un tanc-chat, cel mai distractiv tanc din joc cine înjură mai mult cu el să ia și medalii ceva.
Prea mult spam, recrutări, siema, cz, kurwa turk și zeci de ctrl click pe toata harta vreo 5 minute dar nimic nu depășește smiorcăiții, nici nu începe un meci și primul dobitoc care a fugit să pupe linia roșie moare si începe cu noob team, please kill my team sau alte boceli băbești.
Acum nu mai vreau să dezactivez ba chiar aș vrea un tanc-chat, cel mai distractiv tanc din joc cine înjură mai mult cu el să ia și medalii ceva.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Mamă câte medalii aș lua eu. Pe mine mă enervează cel mai mult sistemul lor de balansare, care e de tot râsul, de fapt nu prea există. În 99% din cazuri o echipă e bună, alta e proastă, nu-s echilibrate de loc. Normal că după patru meciuri eșuate încep să-mi înjur echipa înainte să plec de pe loc. 

Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
- Zâna Măseluţă
- Admin
N-ar strica sa am măcar niște înjurături predefinite cu shortcuts, sau măcar să se declanșeze automat la primul siema sau noobs în chat, ceva simplu gen stfu bitch dacă nu încap alea elaborate cu tot neamul și cimitirul cel mai apropiat. Cu arty mi-am zburat păna acum vreo patru coechipieri, un T28 s-a ascuns în spatele hărții fix în fața mea înainte să trag și nu l-am văzut decât la statisticile finale, unul a văzut săgeata aia pe tancul ales ca țintă si s-a repezit ca ratonul în ăla de i-a luat locul și pe doi din ei i-am zburat în jocuri diferite în flacări direct în garaj cu câte 2* 152mm de howitzer pentru că încercau să ma împingă în prăpastie, probabil le ocupasem locul de campat că pe IS-uri și KV-uri vezi numai sniperi.
Deocamdata sunt cu SU-5 si nu cred că merg mai departe pe linia asta, SU-8 se încarcă greu, ținta se fixează până se termină meciul și e posibil să nimerești cu el un portavion cât juma de hartă ca să-i ia 200dmg.
Deocamdata sunt cu SU-5 si nu cred că merg mai departe pe linia asta, SU-8 se încarcă greu, ținta se fixează până se termină meciul și e posibil să nimerești cu el un portavion cât juma de hartă ca să-i ia 200dmg.
Egzista nenea.Zâna Măseluţă wrote:N-ar strica sa am măcar niște înjurături predefinite cu shortcuts
Iti definesti ce fraze vrei tu acolo.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Cit despre arty ruseasca nu ceda inca. Pe drum ai 2 arty care o sa te faca sa zimbesti cu gura pina la urechi uneori. Depinde pe ce ramura mergi, daca e aia clasica atunci ai SU-14 (renumitul School bus) sau daca mergi din KV-2 ai S-51.
Ambele au tunul de 203 care e...n-am cuvinte, pentru Tier 6 sunt pur si simplu monstruoase.
Cu aiming time-ul asta e, la arty nu le poti avea pe toate. Ai doua stiluri de arty. Cele franceze si germane care sunt rapide (atit la deplasare cit si la reload/aiming) dar dau damage cam naspa si cele rusesti si americane care se misca mai greut si au reload/aiming time cam mare dar cind dau nu mai creste iarba unde a cazut obuzu'.

Parerea mea e sa-ti tii o arty in garaj ca pentru mine e supapa de siguranta cind mi-o iau in freza cind joc cu tancurile in meciurile cu arty-party.
Ah si bine ai venit pe topicul asta ca-mi lipseau comentariile tale.
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Nu mai stiu daca am scris si p'aici dar m-am gindit sa insir modurile folosite de mine.
XVM. Pe linga mult-hulita eficienta mie imi este mult mai util la customizarea interfetei jocului.
zuamgua tank icons. Niste iconite mai simpatice decit alea stock.
Disable bloom. Dap, scoate uritenia aia de bloom introdusa cu 0.8.0
Jimb0's Crosshair. Crosshair mult mai OK decit cel stock. Sunt nspe versiuni de crosshair-uri dar eu m-am oprit la asta.
Sniper clean. Fara chenarul ala negru in sniper mode.
Damage panel. Un hitlog cu damage-ul primit.
Ingame clock and compass. Ceasul e de pamplezir dar compasul e util pentru TD/arty sa vezi unghiul de traverse la tun sau chiar la tancurile normale sa apreciezi exact unghiul la care sa inclini hull-ul.
No fog. Alta "imbunatatire" adusa de 0.8.0 a fost ceata care se intindea pe harta in departare. Nu mai e cu modul asta.
Minimap HD. Incercati-l si o sa vedeti despre ce-i vorba. E alt minimap.

Duke. Daca jucati WoT fara vocea lui Duke pierdeti jumatate din savoarea jocului.

Statistici suplimentare after battle.
Vertical research tree. Alta abominatie introdusa cu 0.8.0. Modul asta va readuce tech-tree-ul familiar pe verticala.
Sauron Sixth Sense. In loc de becul ala anemic cind esti detectat acu' o sa-ti apara ochiul lui Sauron si plus de asta si o voce de avertizare. N-ai cum sa-l mai ignori acu' trust me.

Aici aveti arhiva mea cu folderul res_mods pentru ultimul XVM beta cu hitlog si damage colorat in functie de sursa. La colegii de pluton e violet iar al vostru e galbui, restul e clasic rosu la inamic si verde la colegii de echipa. Am mai vazut albastru la team damage si un gri pentru aia care cad de pe stinci sau fac ramming.
Mai sunt si alte chestii p'acolo si trebuie sa instalati si fontul ala care e in arhiva ca sa va apara frumos pe ecran.
La final o sa iasa ceva de genu'.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
multumesc frumos pt moduri
cand am vazut si eu crosshair deala jmecher pe youtube nu am stiut ca e mod si am cumparat binocular telescope coated optics crezand ca aia e....](./images/smilies/eusa_wall.gif)

cand am vazut si eu crosshair deala jmecher pe youtube nu am stiut ca e mod si am cumparat binocular telescope coated optics crezand ca aia e....
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
bure poti sa pui te rog toate modurile pe un site de upload te rog ?
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Folderul MODS din JSGME are ~800 mega. Unde sa-l pun nene?
Google Drive si dup-aia click dreapta "share". Si pui linku' aici. 

Closer to home with every step away from it.
Iaca.
In plus fata de ce-am insirat mai sus e un nou set de crosshair (Minimal sights+arty sight), motoarele lui GnomeFather (nu le folosesc ca-mi sparg urechile in Sniper view) si un mod de hangar care-ti intoarce tancul cu fata la usa daca folosesti skin de hangar Premium pe cont standard (e doar cosmetic).
Folositi ce vreti din ele, sunt JSGME ready.
In atasament am pus si un font care trebuie instalat ca sa apara steluta si simbolul tancului in XVM.
In plus fata de ce-am insirat mai sus e un nou set de crosshair (Minimal sights+arty sight), motoarele lui GnomeFather (nu le folosesc ca-mi sparg urechile in Sniper view) si un mod de hangar care-ti intoarce tancul cu fata la usa daca folosesti skin de hangar Premium pe cont standard (e doar cosmetic).
Folositi ce vreti din ele, sunt JSGME ready.
In atasament am pus si un font care trebuie instalat ca sa apara steluta si simbolul tancului in XVM.
- Attachments
-
- xvm-simbols.zip
- (458.73 KiB) Downloaded 115 times
- Zâna Măseluţă
- Admin
Mersi pentru moduri, am băgat și eu câteva. Nimic nu-i mai plăcut decât să pârlești orbește trei arty care uită să-și mute catrafusele după ce trag.
Da' scoru'... cat e scoru'?
Apropo, eu cel mai mult XP la un meci (fara x2, x3 sau x5) am facut acum vreo 2 zile cu Patrol Duty. Era sa lesin, ca am facut un meci mediocru si vad 2.5k XP...
Apropo, eu cel mai mult XP la un meci (fara x2, x3 sau x5) am facut acum vreo 2 zile cu Patrol Duty. Era sa lesin, ca am facut un meci mediocru si vad 2.5k XP...

It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Patrol Duty e una din cele mai apreciate medalii de mine.
Si da, iei XP cu ghiotura daca ai mult Damage upon spoting. Daca mai dai si tu damage atunci deja devine mirobolant.
Dar la tine a fost 2000 XP bonus pentru acest event.
Si da, iei XP cu ghiotura daca ai mult Damage upon spoting. Daca mai dai si tu damage atunci deja devine mirobolant.

Dar la tine a fost 2000 XP bonus pentru acest event.

Eu ieri mi-am scăzut media de xp la Lowe cu vreo 40%... Cred că din 18 meciuri am câştigat doar patru, şi, normal, atunci nu nimeream pe nimeni. Când jucam şi eu mai OK, pierdeam că echipa era la cules de căpşuni. Jocul ăsta e enervant de tot, păcat că e interesant. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
- Zâna Măseluţă
- Admin
Scoru mic acolo, ceva gen 9000/430, maxim cred că am facut vreo 800exp cu SU5 fara bonus. Apropos de bătălii echilibrate, un M2 Light ca să-și se scobească IS-urile cu el noroiul din șenile.
M2 Light ala era in pluton cu un ARL 44 asa ca aici MM-ul n-are nicio vina daca polacii sunt retarzi din nascare. 

Am jucat si eu mai mult aseara, dar mi-am cam luat-o in freza, am un PzIIIA (level 3) si tot nimeream cu tancuri de nivel IV si V, cam rar numai cu tancuri de acelasi nivel. Cand sunt si alea de nivel V implicate, sau campez prin baza, poate castiga echipa runda si n-am de platit reparatii, sau ma duc ca nebunul (cam vitezoman PzIIIA), dau niste damage la ceva de nivel V, descopar pozitiile catorva tancuri din echipa adversa, si apoi tancul ajunge pe lumea ailalta...
Momentan strang bani, sa trec la level IV, inca nu m-am decis ce o sa cumpar
Cateva moduri suna bine, probabil ca voi pune cateva, asa ca multumiri!
PS: pana sa se zica de ele cu cateva posturi in urma, nu stiam ca exista mod-uri pentru WoT, se vede ca m-am apucat de putin timp
Momentan strang bani, sa trec la level IV, inca nu m-am decis ce o sa cumpar

Cateva moduri suna bine, probabil ca voi pune cateva, asa ca multumiri!
PS: pana sa se zica de ele cu cateva posturi in urma, nu stiam ca exista mod-uri pentru WoT, se vede ca m-am apucat de putin timp

for lack of a better signature
Foloseste voucher-ul UQWJNQY9 la PC Garage pentru un discount de 1%
Aici e sectiunea de moduri de pe forumul oficial iar aici e un site cu moduri la kil.
Aici sau aici va puteti evalua ca jucator si va puteti tine log-ul cu activitatea zilnica. Din cite vad zina noastra e pe drumul cel bun.
Aici va puteti uploada fisierul ala cu nume imposibil si puteti vedea in detaliu ce-ati facut cu fiecare tanc in parte.
Cam atit ca v-am facut capul calendar.
Aici sau aici va puteti evalua ca jucator si va puteti tine log-ul cu activitatea zilnica. Din cite vad zina noastra e pe drumul cel bun.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Aici va puteti uploada fisierul ala cu nume imposibil si puteti vedea in detaliu ce-ati facut cu fiecare tanc in parte.
Cam atit ca v-am facut capul calendar.

am si eu nevoie de un sfat....vreau un tanc de tier cat mai mic dar sa fie bun la farmat(nu am premium si nici nu o sa bag bani in jocu asta) momentan mai am doar cromwellu si centurion dar sunt in faliment...adica dau 2-3 jocuri cu cromwellu sa am bani sa repar centurionu
am cercetat kv1s dar nu am bani de el... e bun? sau sa incep cu altceva?
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
am cercetat kv1s dar nu am bani de el... e bun? sau sa incep cu altceva?
Depinde si de cum joci, dar da... KV-1S e bun per total, unii chiar il lauda ca e printre tancurile foarte bune de farmat silver.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Incerc sa sar peste SU-8, eu sunt analfabet cu tancul ala, am tras de patru ori intr-un KV1 care dormea, am lăsat ținta până la capăt, am ochit același loc și o dată s-a dus în stânga, o dată în dreapta, o data peste si o dată undeva în marginea ecranului că dacă nu se răscolea pământul la vreo 40m de tanc credeam că iar am zburat un coechipier care s-a lipit de mine. Nici nu m-am uitat ce procentaj am cu el, ceva gen 17% cred. Cu SU-5 pot lovi și Stuart-uri în mișcare iar cu SU-8 ratez si muntele.burebista wrote: Cit despre arty ruseasca nu ceda inca. Pe drum ai 2 arty care o sa te faca sa zimbesti cu gura pina la urechi uneori. Depinde pe ce ramura mergi, daca e aia clasica atunci ai SU-14 (renumitul School bus) sau daca mergi din KV-2 ai S-51.
Ambele au tunul de 203 care e...n-am cuvinte, pentru Tier 6 sunt pur si simplu monstruoase.
Probabil o să iasă la pensie și cleopatra stratan până fac exp cu SU-5 penru a lua un SU-14.
Zana S-51 e peste SU-8 si face damage ca nesimtitu'
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
- Zâna Măseluţă
- Admin
Trebuie sa trec prin KV1 si KV2 si e mai scump decat SU-14.
Eu tin minte ca PZ IV era bun de farmat, asta inainte de nerf, acum nu mai sunt asa sigur. KV-1 e bun sigur, da' tre sa ai rabdare cu dansu'.
Never trust women and brakes....
In general astea de tier 5 isi scot banii chiar daca mori fara sa fi facut nimic.
Closer to home with every step away from it.
- MAXKOOL999
M-am apucat si eu sa joc de vreo cateva luni WOT, burebista vezi ca iti fur si eu mod-urile.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
Folositi cu incredere ce va place. Multe din ele fac jocul mai placut atit ochiometric cit si ca playstyle. 

- Zâna Măseluţă
- Admin
Am testat SU-14 și nu știu de ce are șenile, e un hambar mobil ca un hectar de pământ, e posibil să fie deplasabil la un cutremur ceva. Sixth sense e foarte util cu SU-14, în clipa în care ai fost depistat știi că mai trăiești vreo cinci secunde si având două etaje poate fi depistat din județul vecin. Unde dă face piscine dar până ajungi trei metri mai încolo s-a terminat lupta.
Am reconsiderat totuși SU-8.
Am reconsiderat totuși SU-8.
Mai baga mai ca ma tavalesc pe jos. 

Iata mesajul lui Bump (seful eSports de la World of Tanks) pentru participantii la LANpocalypse.
Sursa: Youtube
Sursa: Youtube
Old nickname: pompiliu92
- Zâna Măseluţă
- Admin
LOL mai, a fost acu' fo' juma' de ora. 
Io nu ma prea uit pe rooster. Sry ca n-am zis hello sau ceva.
BTW muta si tu hitlog-ul ala mai jos si spre stinga ca se intersecteaza cu bara de captura.

Io nu ma prea uit pe rooster. Sry ca n-am zis hello sau ceva.
BTW muta si tu hitlog-ul ala mai jos si spre stinga ca se intersecteaza cu bara de captura.
Da' voi n-aveți somn? La 7 jucați WoT? 

Eu am reusit ieri sa fiu Kamikaze
Am palit alt tanc, l-am facut praf, dar l-am facut si pe al meu praf
Am ajuns ieri cu PzIIIA-ul fata in fata cu un KV-1, tot ce-am reusit a fost sa-i stric putin o senila....
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Am ajuns ieri cu PzIIIA-ul fata in fata cu un KV-1, tot ce-am reusit a fost sa-i stric putin o senila....

- Zâna Măseluţă
- Admin
Kamikaze ăla l-am luat și eu cu arty că a intrat un berbec în mine si a explodat.
Oricum văd în wot mulți jucători de carmageddon, ratează cu tunul din 10m un tanc cât garsoniera dar cu tot tancu e mai greu să ratezi ținta.
Am prestat weekendu ăsta că am avut 3 zile premium, evident am jucat mediocru dar nici nu mă uit prea mult pe cifre, trebuie să am grijă să nu explodez rezervorul vreunui coechipier sau să nu cad în apa. Cel mai vesel weekend, în 9 din 10 meciuri trebuia să se găsească un smiorcăit mare expert dar defavorizat de soartă prin introducerea lui într-o echipă de nubi, mi-am cerut scuze așa de frumos pentru echipă încât unii chiar m-au contactat după meci pe chatul jocului să mă întrebe ceva de anal fisting. O fi cu fistic d-ăla mâncat anual.
Întotdeauna politicos pe chat, dacă dau un oneshot blind unui arty îi scriu repede în chat "boom", în caz că nu a observat și mulțumirile primite pentru mine și familia mea sunt instantanee și aproape lingușitoare.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Oricum văd în wot mulți jucători de carmageddon, ratează cu tunul din 10m un tanc cât garsoniera dar cu tot tancu e mai greu să ratezi ținta.
Am prestat weekendu ăsta că am avut 3 zile premium, evident am jucat mediocru dar nici nu mă uit prea mult pe cifre, trebuie să am grijă să nu explodez rezervorul vreunui coechipier sau să nu cad în apa. Cel mai vesel weekend, în 9 din 10 meciuri trebuia să se găsească un smiorcăit mare expert dar defavorizat de soartă prin introducerea lui într-o echipă de nubi, mi-am cerut scuze așa de frumos pentru echipă încât unii chiar m-au contactat după meci pe chatul jocului să mă întrebe ceva de anal fisting. O fi cu fistic d-ăla mâncat anual.
Întotdeauna politicos pe chat, dacă dau un oneshot blind unui arty îi scriu repede în chat "boom", în caz că nu a observat și mulțumirile primite pentru mine și familia mea sunt instantanee și aproape lingușitoare.
Da, sunt multi fosti campioni de carmageddon; cum te vad, un-doi vin sa faca schimb de vopsele. Ma distreaza mai ales aia care au foarte putina viata, vin si se baga in tine sa te faca praf, iar de fapt ei se fac praf
Cu coechipierii nu prea am probleme, daca ma paleste careva ii intorc favoarea; cu vreo 2 am patit, s-au bagat in tirul meu fix cand trageam, evident s-au trezit cu turelele zburate, ce sa le fac
O singura data mi s-a intamplat sa dau peste o echipa cu care te puteai coordona. Pe la jumatatea meciului, pagubele erau similare de ambele tabere, dar cei care ramaseseram ne-am coordonat si-am facut praf echipa adversa.
Cu coechipierii nu prea am probleme, daca ma paleste careva ii intorc favoarea; cu vreo 2 am patit, s-au bagat in tirul meu fix cand trageam, evident s-au trezit cu turelele zburate, ce sa le fac

O singura data mi s-a intamplat sa dau peste o echipa cu care te puteai coordona. Pe la jumatatea meciului, pagubele erau similare de ambele tabere, dar cei care ramaseseram ne-am coordonat si-am facut praf echipa adversa.
Pentru cei care aveti citeva meleoane de credite care stau degeaba si vreti sa aveti si mai multe meleoane dupa peci cititi asta.
Pe scurt fiecare obuz d'ala cumparat acum produce 45 credite la vinzare dupa peci.
Io vreau sa-mi iau 90k obuze deseara ca sa produc moka fo' 4 meleoane de credite.![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Pe scurt fiecare obuz d'ala cumparat acum produce 45 credite la vinzare dupa peci.
Io vreau sa-mi iau 90k obuze deseara ca sa produc moka fo' 4 meleoane de credite.
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
- Zâna Măseluţă
- Admin
Am luat și eu 45k. Mă detonez cu toate în garaj dacă iau leapșă cu ele.