Xbox 360

Totul despre console.

Moderator: Moderatori

razvanrazy

Re: Xbox 360

Post by razvanrazy »

deja incepe sa ma enerveze hdd-ul. e de 20 gb. aveam liber 14.7 gb si am sters niste demo-uri, si acm mai am 13.2 gb....DE CE ? are vre-un recicle bin ? sau ce pot sa fac ??
R@2! Image
RaptoR921

Post by RaptoR921 »

Cosmin Aionita wrote:Nu confunda memoria RAM (512MB la Xbox 360)
Asta inseamna ca si Xbox 360 are memorie ram de 512 mb. corect?
||Gigabyte GA-P35-DS3L || Intel E6750@3.12ghz || 4 Gb Ram Kingmax @ 936 MHZ || MSI GTX560 OC 1 GB Ram ||
Cosmin Aionita
Redactor

Post by Cosmin Aionita »

Toate Xbox 360-urile au 512MB memorie RAM care poate fi folosita fie ca memorie de sistem, fie ca memorie video.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

razvanrazy wrote:deja incepe sa ma enerveze hdd-ul. e de 20 gb. aveam liber 14.7 gb si am sters niste demo-uri, si acm mai am 13.2 gb....DE CE ? are vre-un recicle bin ? sau ce pot sa fac ??
chiar nu ma poate "lumina" nimeni in legatura cu hdd-u ??
R@2! Image
PSS 214

Post by PSS 214 »

Cablu VGA HD Xbox360 Image
as putea sa trimit semnal video de calitate prin acest cablu intr-un tv sony trinitron ( folosindu-l ca monitor) care are doar mufe scart intrare si iesire, folosind si un adaptor AV / scart ? :-k
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Quitek

Post by Quitek »

Asta face maxim 1680x1050. Compara asta cu rezolutia TV-ului, si vezi daca va face stretch sau nu.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

PSS wrote:Cablu VGA HD Xbox360 as putea sa trimit semnal video de calitate prin acest cablu intr-un tv sony trinitron ( folosindu-l ca monitor) care are doar mufe scart intrare si iesire, folosind si un adaptor AV / scart ? :-k
yo personal folosesc exact cablu ala, dar pe un monitor de 22" si pot spune k face treaba foarte buna, singura chestie pe care o pot reprosa, este sunetul, care, inafara faptului k e doar stereo, e foarte prost gandit pt un monitor, in sensu k am fost nevoit sa-mi cumpar 3 adaptoare pt a putea folosi boxele, si asta doar pe 2.1
R@2! Image
psypc2

Post by psypc2 »

Credeti ca se va lansa un drive Bluray extern pentru Xbox 360?
Quitek

Post by Quitek »

Nu, incep sa cred ca nu. Filmele se vor duce online, iar jocurile nu vor fi pe Blu-Ray...
drrakku11

Post by drrakku11 »

Sincer nu cred ca se va lansa un blu-ray extern pt xbox.Nu mai are rost.Termenul de viata al consolei se apropie de sfarsit, ergo de ce ar mai scoate asa ceva spre final?La fel nu cred ca e adevarat ceea ce spune si Quitek.Se vehicula ideea asta si acum cateva luni, dar nu.Nu cred ca toata lumea are conexiune la net.Si cum vor fi satisfacuti cei care vor sa cumpere si sa detina anumite filme din categoria asta?Nu, nu vor fi dati la o parte pt ca si banii lor au valoare.Si toti pana la urma vor sa faca bani.Pot sa ma insel evident, dar deocamdata tind sa cred ca nu.
Numai de bine!
The Xbox 360 has a shorter life expectancy than the average african.

Una lume, nu numai ca stie ce e, dar si poseda A.I.
Quitek

Post by Quitek »

drrakku11 wrote:La fel nu cred ca e adevarat ceea ce spune si Quitek.Se vehicula ideea asta si acum cateva luni, dar nu.Nu cred ca toata lumea are conexiune la net.Si cum vor fi satisfacuti cei care vor sa cumpere si sa detina anumite filme din categoria asta?Nu, nu vor fi dati la o parte pt ca si banii lor au valoare.Si toti pana la urma vor sa faca bani.Pot sa ma insel evident, dar deocamdata tind sa cred ca nu.
Uhm... pe XBL se gasesc filme de la Matrix (primul) la HP5. Sunt o gramada, iar lista e updatata mai mereu. Uita-te si la STEAM. Nu sunt putini cei ce prefera STEAM-ul in detrimentul disk-ului clasic.

Nu toata lumea are acces la iNet, dar nu toata lumea e obligata sa cumpere.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

drrakku11 wrote:Termenul de viata al consolei se apropie de sfarsit!
De unde ai tu informatia asta?

De unde pana unde sa se apropie de final xbox 360 cand pe aceasta platforma urmeaza a fi lansate titluri next gen ca: Fable 2, POP, Gears of War 2, Alan wake, Splinter Cell Conviction, Fallout 3, End War, Brothers in Arms Hell's Highway etc etc...

Tind sa cred ca afirmatia ta e gresita, cel putin eu nu am auzit pe nicaieri de vreun nou Xbox iar Microsoft nu isi permite sa riste nimic in conditiile in care platforma lor e folosita de milioane de gameri...ar fi anuntat ei ceva...
Eu ii mai dau cel putin 1 an si jumatate xbox-ului, hardware-ul de 360 poate inca rula cele mai noi titluri next gen in conditii excelente, fiind inca principala platforma de dezvoltare pt multi producatori...

Traim si vedem...
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
kagemusha

Post by kagemusha »

drrakku11 wrote:Sincer nu cred ca se va lansa un blu-ray extern pt xbox.Nu mai are rost.Termenul de viata al consolei se apropie de sfarsit, ergo de ce ar mai scoate asa ceva spre final?
Microsoft a anuntat de foarte multe ori ca nu planuieste sa renunte la Xbox 360 in curand( se vehicula in anumite interviuri 2009-2010) , dar mai mult ca sigur ca deja se lucreaza la un viitor Xbox. Iar titluri exclusive ca mult asteptatul Peter Jackson's Halo Project, Gears 2, Fable 2, Halo Wars,Banjo Kazooie, Too Human, Forza 3,Splinter Cell Conviction( care nu se stie sigur daca va aparea si pe PC) si multe alte titluri care nici nu au fost anuntate dovedesc ca Xbox-ul inca mai poate. Plus ca Microsoft mai mult ca sigur va scoate pe piata viitorul next-next-gen Xbox inaintea concurentei ( Sony, Nintendo), o miscare care s-a dovedit a fi foarte profitabila atat pentru Microsoft cat si pentru consumatorul de rand.
Ze

Post by Ze »

Vreau să`mi iau şi eu un Xbox dar încă nu m`am hotărât pe motiv că nu am găsit nici un site pe care să scrie exact diferenţele dintre un Xbox Pro şi un Xbox Premium am văzut că amândouă se vând la acelaşi preţ şi sunt puţin derutat :/ Ştie cineva diferenţele, sau un site, poate aţi dat voi peste unul ...

A şi deasemenea am văzut că la unele la Tip media (Pro, Premium) specifică că sunt doar DVDROM, şi la altele zic că sunt DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD, JPEG Photo CD ? sau toate pot citi/face aşa ceva?
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
psypc2

Post by psypc2 »

Nu de ce ii zic unii Xbox Pro singurele console Xbox 360 fiind Arcade, Premium si Elite.
Legat de a doua intrebare Xbox-urile au DVD-ROM capabil sa citeasca acele discuri pe care le-ai mentionat
Ze

Post by Ze »

Ah şi ce vroiam să mai sţiu, dacă imi iau premium şi peste un timp îmi iau şi cablu de HDMI pot conecta consola la un TV HD? sau trebuie şi un upgrade hardware la consolă? A şi de la ce magazin aţi zice să`mi iau consola? până acum m`am orientat spre eMag ? e bine nu e bine? cum e cu garanţiile etc :P

PS: am văzut că alexwinfast zicea că Premium pică repede.... şi că trebuie să aleg nu ştiu ce versiune nouă, care e mai bună/rezistentă, după ce caracteristici trebuie să mă uit să îmi aleg consola potrivită?
Şi încă ceva ce n`am găsit, XBL e free? adică am cumpărat jocul şi dupaia pot să mă joc online cu alţii ? sau e un abonament de plătit pentru aşa ceva?
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
psypc2

Post by psypc2 »

Premium include un cablu HD component pentru conectarea la un TV HD. La eMag nu stiu cum e cu garantiile dar eu iti recomand gameshop.ro. Din cate am auzit Arcade sta cel mai bine la capitolul hardware ca are procesor pe 60 nm si revizie Falcon oricum un lucur e sigur cand iti cumperi Xbox-ul trebuie sa verifici ca acesta sa provina dintr-un lot mai nou ca cele fabricate in 2006 pica foarte repede. Legat de Live, daca vrei sa te joci online iti trebuie cont Live Gold care e contra-cost, totusi exista jocuri care iti ofera diverse trial-uri (unele o lune altele doar 48 ore sau chiar deloc :d )
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Daca vrei sa iti iei Xbox 360 atunci recomand variante Elite, proces de fabricatie nou si sistem de racire mai competent.
Inca ceva, daca iti iei xbox, nu iti bate joc de consola si nu o moda...mai bine nu cumperi xbox decat sa te apuci sa il modezi!

Cand iti creezi cont de xbx live acesta va fi la inceput Silver, urmand a il trece tu in Gold in momentul in care platesti.
Modalitatea de plata este foarte usoara si nu necesita nici un efort, totul se face online de la PC si ai contul Gold.
Daca nu il faci Gold vei fi foarte limitat si nu vei putea sa joci mai nimic online.

Daca vrei mai multe lamuriri ma poti contacta pe PM!

:occasion14:
psypc2

Post by psypc2 »

Noua varianta Premium de 60 GB este disponibila la noi aici la pretul de 1,149.8 ron :thumbleft:
crater

Post by crater »

Salut,
Pana acum am sarit topicul asta ca nu prea aveam de ce sa ma uit.Acum vreau sa-mi iau un xbox 360 cu hdd.
Rugamintea este daca are cineva poze sau poate sa faca poze la eticheta unde scrie anul de fabricatie,locatia unde vad ce unitate optica are si alte informatii care trebuie sa le stiu la achizitionare.Daca gasesc ceva sh,probabil voi cumpara,d-asta trebuie sa stiu.

LE: am gasit pe google si youtube cam ce ma interesa, firul galben e belea , liteon, alb e benq si rosu cred ca e samsung.
Last edited by GabYO on Sun Nov 02, 2008 6:20 pm, edited 1 time in total.
Reason: No moding here!
Nu ma mai vedeti pe forumul asta.Succes tuturor cu care am colaborat!
razvanrazy

Post by razvanrazy »

sal ppl. ajutati-ma plz. nu am consola conectata la net, dar am luat un demo de x360, si am citit de unde l-am luat, ca daca il fac pe un dvd5, pot intra la games library sa-l joc, dar nu mi-l recunoaste... are careva vreo idee cu ce sa-l scriu pe dvd sau cum sa fac ?
R@2! Image
psypc2

Post by psypc2 »

Uite aici un tutorial despre cum sa copiezi demo-uri pe CD/DVD-uri :wink:
I decided to make a new turorial because the one that is available is quite confusing.

So lets start by getting those frequent questions out of the way :thumbsup:

FAQ:
Q:What do i need to play an xbox360 demo?
A:An xbox360, and the latest firmware on your xbox 360 (not on the DVD drive,on the 360 itself)

Q:Will burning and playing a demo disk get me banned?
A:Nope
(tnhx to loaded and loki)

Q:Do I need the hard drive or memory card to play the demos on dvd or cd?
A:no

Q: How do I know if my Xbox firmware is enought?
A:on the games tab you should have an option saying "demos and more", if it only says "demos" you cant play with a recorded media.

Q: Do I need a hacked Xbox to play demos recorded on a cd\DVD?
A:No

Q:On what media should i burn my Demos?
A: all media you have laying around CD-R\RW, DVD+R\RW, DVD-R\RW.

OK i hope that helped.

now the demos.

1st method
*One demo per CD\DVD*

1) Download the demo from blackcats.

2) Extract the demo

3) burn the extracted iso on a CD\DVD as a data CD

4)Play it!

Its that simple!!!

2nd method
*Several demos per DVD*

1) OK so you downloaded these demos:
Image

2) now you want them all in one DVD...lets extract them all first
Image

3)now lets make some folders:
-go to your drive C:
-create a folder and name it content.
-create an other inside it and name it 0000000000000000 (sixteen 0)

You should have
Image

Ok we are done here....for now...

4) mount the isos with daemon tools, create 3 devices and mount images.
Image
(you can get daemon tools here)

5)ok now that all the images mounted
Image

Lets extract the game from it.
you should have noticed that the game ISO uses the same folders that you created earlier on drive C:

Inside the folder 0000000000000000 you on the drive you mounted should be an other folder called 534587FE or something like that
Image
copy them to your drive C: (this may take a while)

6)now that you have the folders on you drive C:
Image

cut them and paste them inside the folder name 0000000000000000 on your drive C:
Image

your folders should be as the ones fallowed

C:\Content�00000000000000\54518816
C:\Content�00000000000000\4B4E87EB
C:\Content�00000000000000\534587FE

7)Burn the folders and play the games!

If the game you have is not an image

Fallow these steps

1-go to your drive C:
2-create a folder and name it content.
3-create an other inside it and name it 0000000000000000 (sixteen 0)
4-paste the file without extension inside the 0000000000000000 folder
5-Burn the demo as a data CD

IMPORTANT NOTES!

*******keep in mind that the content folder must be on the root of the Media you burned the demos with*******

******dont touch or remane the folders or files inside 54518816, 4B4E87EB, and 534587FE folders doing so will make the game unplayable.*******

******the file inside thouse folders arent suposed to have extensions so dont remane them******

good gaming :biggrin:
razvanrazy

Post by razvanrazy »

multumesc frumos. este foarte detaliat. din pacate, nu inteleg un singur lucru. pun pe dvd folderul 0000000000000000 ? sau ce e in el ? pt ca am stricat deja 4 dvd-uri cu asta, si tot nu merge :(
imi poti spune, te rog, de unde ai luat asta ? multumesc

LE: :( m-am prins de ce :( :(
Q: How do I know if my Xbox firmware is enought?
A:on the games tab you should have an option saying "demos and more", if it only says "demos" you cant play with a recorded media.
la mine scrie doar demos. cum pot face update la firmware ?
R@2! Image
psypc2

Post by psypc2 »

Deci folder-ul Content trebuie sa fie in root pe urma in el trebuie sa fie folder-ul 0000000000000000 si dupa acea urmeaza folderele jocurilor (care se afla tot intr-un folder Content\0000000000000000 cand le downloadezi)
razvanrazy

Post by razvanrazy »

dap. asta m-am prins. si am inteles si faptu ca pe dvd pun ce e in content, adica folderu cu 16 de 0.
dar...din pacate, imi trebuie alt firmware, si... :sad1:
R@2! Image
psypc2

Post by psypc2 »

Mie mi-a mers cu vechiul si nou dashboard :|
razvanrazy

Post by razvanrazy »

tot nu-mi merge :sad1: in cazul in care ai facut asta pana acum, si ma poti ajuta, ti-as ramane recunoscator...

sau poate tot nu am inteles eu bine, poate trebuie sa pun folderu 45418851 in loc de 0000000000000000 ?
R@2! Image
crater

Post by crater »

Am tot asteptat cu gandul ca azi o sa downloadez ultima versiune de NXE (dashboard),dar observ ca nu o gasesc si nici nu mi-a aparut sa o downloadez singur.
La voi s-a instalat?
Mentionez ca sunt inregistrat pe UK.
Daca incerc sa ma inregistrez pe site-ul microsoft imi zice:

You cannot sign up for NXE is LIVE Play & Win because this program is not offered in your region.

Deci nu s-a lansat oficial ultima versiune de dashboard?

Later edit:
Si-a facut acum la ora 12 AM update :)
Apropo,cum se folosesc castile alea.Am joy wireless.Casca e doar cu un difuzor si microfon.
Exista adaptor sa folosesc casca "dop" ,dar stereo?
A incercat cineva?
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Ma bucur ca ai reusit pana la urma sa te linistesti cu update-ul...
Mie cel putin noul dashboard mi se pare o mizerie...cel putin unele submeniuri mi se pare gretoase de-a dreptul...l-am umplut de respect...
Dashboard-ul vechi era f f f tare...trebuia sa faca mizeria asta...imi e si urat sa browsez prin el pe cuvant...cu infantilii aia mici prin meniuri pe acolo...ma rog...jocurile conteaza :D

Referitor la acele casti nu stiu ce sa iti spun pt ca nu am si nici nu am vz asa ceva pana acum si nu vreau sa te induc in eroare...
psypc2

Post by psypc2 »

Avatarele sunt chiar amuzante :d
crater

Post by crater »

alexwinfast wrote: Referitor la acele casti nu stiu ce sa iti spun pt ca nu am si nici nu am vz asa ceva pana acum si nu vreau sa te induc in eroare...
Castile sunt cele care vin cu xbox.1 difuzor + 1 mic.Am aflat ca sunt doar pentru chat.Pacat ca nu le pot folosi sa aud sunetul din joc.

Referitor NXE,mi se pare mult prea misto interfata.Interfata asta noua,are fonturile mai mari si e mai bine pentru cei cu tv crt,ca sa se vada scrisul mai bine.Pe interfata veche ma chinuiam sa citesc meniurile scrise cu fonturi mici.
In viitor mi-oi lua si eu un lcd fullhd :),dar mai trebuie sa astept.
psypc2

Post by psypc2 »

Mai bine iti iei TV HD ready ca pe Full Hd face upscale si calitatea imaginii va fi mai proasta :wink:
crater

Post by crater »

Mi se pare ca se vede patratos pe hd ready si diagonala > 66 cm
Vreau sa-mi iau un monitor lcd (DVI + HDMI + VGA) de 24" cu 1920x1080 sau 1920x1200 .Asta prin februarie martie...
Oricum am vazut ca sunt jocuri de xbox360 cu rezolutie nativa de 1080p.
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Dap sunt jocuri f multe care suporta 1080p dar nu asta e problema...
Cu cat ai un TV mai mare cu atat se va vedea mai prost in fct de rezolutia setata...
La ce vreau sa ma refer...un 720p pe 66sau 83cm arata la fel ca un 1080p pe >102cm...
LCD-TV-urile HD ready cu diagonala >66 sunt super ok sa stii nu sunt penalizari la calitatea imaginii...ba chiar in segmentul asta recomand cu mare caldura Sony Bravia pe care il detin...se vede cristal in 720p atat pe xbox cat si pe PS3...e super ok.
Iarasi modele f bune de LCD TV HD Ready gasesti de la Samsung, insa ti-as recomanda sa eviti Philips si LG...eu de ce m-am lovit de la astea 2 nu mi-au placut de nici un fel...culori calde si calitate ca la Sony si Samsung inca nu ofera nimeni...
razvanrazy

Post by razvanrazy »

am o pb. mi s-a stricat controlleru original, cel care a venit cu consola.
in primu rand, nu mai vibreaza. dar nu asta e partea cea mai deranjanta, ci faptul ca, nu-mi mai sta aprins ledu pe pozitia controller-ului logat la consola, ci se invarte incontinuu, si dupa app 15-20 min ma deconecteaza fara sa fac nimic. bateriile sunt noi. am schimbat mai multe baterii si tot la fel face. credeti ca se paote repara ? daca il duc in service, il repara sau il schimba ? daca il repara, exista riscul ca problema sa reapara ?
R@2! Image
alexwinfast

Post by alexwinfast »

Cel mai bine ar fi sa te duci cu el la garantie si ti-l vor schimba automat.
Nu au ce sa repare la el...cea mai ieftina metoda de a "repara" in Romania este sa il inlocuiasca... :icon_smile:
razvanrazy

Post by razvanrazy »

problema este ca mi-l inlocuieste cu tot cu consola. ceea ce nu-mi convine, in primu rand pt ca am consola modata (sunt genu de om care chiar nu da banii pe toate porcariile de jocuri de x360, ci cumpar doar ce e cu adevarat bun, gen GTA 4, GoW 1 si 2, Mirrors Edge...), si chiar nu imi convine, ca dupa schimb, sa dau 300 ron pe modare, cand, cel mai usor e sa imi iau altul.
cine imi poate recomanda un site/magazin, unde gasesc mai ieftin de 169 ron ?
R@2! Image
crater

Post by crater »

Opa,si al meu face asa si n-are 1 luna.Chiar ma uitam azi zici ca innebunea.Se rotea in toate directiile butonul ala cu x,de unde il aprinzi,dar de functionat functioneaza impecabil.Eu ma gandesc sa nu fie interferente ca tot pe 2,4G este ca si retelele f multe de la mine din cartier,pe care le vad cu wireless-ul de la laptop.
razvanrazy

Post by razvanrazy »

yo ma gandesc, ca din moment ce in ultime 6 luni, de cand am consola, nu am avut probleme cu asa ceva, e in mod clar de la controller, mai ales ca nici nu mai vibreaza...
R@2! Image
crater

Post by crater »

sigur nu e dezactivata vibratia din meniu?
Post Reply