Moderator: Moderatori
Chestia e ca n-am ce sa joc atata timp cat toate misiunile sunte exact la fel. Trebuie facute aceleasi nimicuri pana la asasinatul final, care oricum e floare la ureche. Din pacate jocul este mai mult pentru cei ce se joaca rar, restul il vor gasi al naibii de plictisitor.GabYo wrote:Sincer sa fiu cred ca depinde cum il abordezi... Daca treci prin el in graba, mecanic, aproape din obligatie si nu acorzi atentie la detalii si la ce se intampla in ceea ce priveste povestea atunci in mod sigur va dezamagi pentru ca misiunile secundare devin repetitive si astfel privit jocul devine monoton. In schimb, cu putin mai multa rabdare, si de preferat luat in doze mici Assassin's Creed poate fi distractiv, interesant si chiar relaxant luand in considerare faptul ca nu este foarte dificil. Altfel spus: savurat precum un vin scump poate fi comparat cu un film bun! Desigur asta este explicatia mea (subiectiva) fata de perceptia diferita asupra jocului...
PS: Salvarile sunt in: C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
Cum ti s-au adeverit vorbele si s-a mai amanat un pic pana in aprilieSharpShooter wrote:noutati?
pe cand se mai prognozeaza o alta amanare?
Corect, sfarsitul lui Martie este data de lansare pt. EU. Eu am dat-o pe cea din US. Totusi chiar si asa nu s-a amanat nimic.Phorkias wrote:Hmmm.. eu stiam ceva de sfarsitul lui martie, si abia pe 4 martie am vazut stirea cu amanarea.
Nu e greu Burebista da eram cam adormit.burebista wrote:*Cough*
Speedy e chiar asa de greu sa dai un link?
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
Nu fuge de nebun fara sa apesi pe click drapta. Daca dai odata se schimba comenzile, astfel el fuge, inca un click si merge normalsper sa iasa bine versiunea finala, ca asta are muuuuulte bug-uri. sunt unele super stresante. alearga singur, fara sa dau pe click dreapta, nu-mi raspunde la comenzi, in batai nu pot sa dau sau sa ma apar....
cel putin la mine e un bug. fuge asa chiar daca nu apas pe click dreapta, iar in cazul in care apas pe click dreapta si incepe sa fuga (desi la inceput trebuia sa tin apasat pentru a fugi) daca apas iar pe click dreapta nu se opreste din fuga. s-au luat de multe ori garzile de mine pt k fugeam pe langa ei si loveam lumea.calin_banc wrote:Nu fuge de nebun fara sa apesi pe click drapta. Daca dai odata se schimba comenzile, astfel el fuge, inca un click si merge normalNu critica ca si bug o chestie ce ai luat-o tu gresit.