Basescu Reloaded
Moderator: Moderatori
- Calin Banc
S-au saturat cu totii de atatea minciuni si jocuri politice. Vine Tariceanu si zice ca s-a organizat un referendum care a costat bani bla, bla, bla...de parca nu ar fi fost din cauza lor. Si nu stiu care amarat mai adauga ca populatia i-a acordat a 2-a sansa lui Base
...imi vine sa ii plesnesc rau de tot cand abereaza asa, dar e democratie cica
. Voiculescu (aka FELIX) vine si zice ca-l vegheaza personal pe Traian B. Doar are experienta turnatorul!
.
Rad cand ma gandesc cum isi ling intre ei ranile UDMR-PRM-PSD and co.
Tot ce a mai ramas din opozitie este o gluma proasta, o molima la care marinarul e leacul potrivit.
Sa nu uit de Geoana care zice ca presedintele a castigat fara suport prea mare din partea populatiei.
, cand colo 1 milion de oameni l-au votat in plus fata de cei din 2004.
In rest scuze peste tot, ca lumea ii satula(si de aceea nu au venit multi la vot, ceea ce stiau deja avand in vedere ca au schimbat legea cu jumate plus unul=> vrajeala pe fata), ca vrea schimbare in clasa politica, aceleasi gogosi la toti liderii, aceleasi speach-uri rasuflate de la alegerile din 2004. PR-ul sufera rau de tot![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

Rad cand ma gandesc cum isi ling intre ei ranile UDMR-PRM-PSD and co.

Tot ce a mai ramas din opozitie este o gluma proasta, o molima la care marinarul e leacul potrivit.

Sa nu uit de Geoana care zice ca presedintele a castigat fara suport prea mare din partea populatiei.

In rest scuze peste tot, ca lumea ii satula(si de aceea nu au venit multi la vot, ceea ce stiau deja avand in vedere ca au schimbat legea cu jumate plus unul=> vrajeala pe fata), ca vrea schimbare in clasa politica, aceleasi gogosi la toti liderii, aceleasi speach-uri rasuflate de la alegerile din 2004. PR-ul sufera rau de tot
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
- RIP-Toranagah
- RIP
Ma, eu altceva ma intreb, de undeIonut_xx_ wrote:Cam nasol pentru Tariceanu, 58% din electoratul tau sa voteze cu Basescu...

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Calin Banc
Tariceanu ii mancat...deja se scandeaza jos Tariceanu. Spre binele lui, luni la cotroceni cand se int cu Base sper sa aibe bagajele facute.
Cred ca Base le dicteaza la astia in parlament sa bage o motiune de cenzura si-l trimite pe calin la plimbare. De asemenea, trebuie sa adopte in max 1 luna votul uninominal iar din acel mom e drumul liber spre anticipate pt parlament.
Cred ca Base le dicteaza la astia in parlament sa bage o motiune de cenzura si-l trimite pe calin la plimbare. De asemenea, trebuie sa adopte in max 1 luna votul uninominal iar din acel mom e drumul liber spre anticipate pt parlament.
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Sondajele astea s-au facut la iesirea de la vot, au intrebat oamenii cum au votat acum, cu ce partid au votat in 2004 sau cu ce partid ar vota acum etc etcONE LOVE wrote:A comparat probabil rezultatul la alegerile din 2004. Saustd wrote:Ma, eu altceva ma intreb, de undemea ştia ăsta cum au votat 58% din electoratul lui Tăriceanu?
![]()
Nu pot sa spun decat ca am nimerit partial macar unul din exit poll-uri cu pronosticul meu. Se pare ca sondajele nu fura, dar sa vedem totusi numaratoarea oficiala in care cred eu ca diferenta va fi cu ~5-10% mai mica, pentru ca mi-e greu sa cred ca nu s-a furat. Frate-meu a fost la o sectie ca observator si numai acolo au votat vreo 150 de prin alte parti pe liste speciale. Nici nu vreau sa ma gandesc in cate locuri or mai fi fost macar o parte din respectivii oameni.
Pana cand nu se va introduce ca obligatie folosirea cartii de alegator la alegeri/referendum eu n-am sa pasesc pe acolo. Ca asa ma duc si eu cu buletinu', votez aici, rup stickeru' ala si fac turu' orasului dupaia. Ce porcarie...
Vad ca unii se gandesc ca-si face Tariceanu bagaju'. Fiti seriosi ca n-o fi prost sa plece. Daca acum credeti ca reintra Base in scena si-i termina pe toti o sa fiti profund dezamagiti. Tara asta are o Constitutie care interzice chestiile astea, dar vad ca unii parca si-ar dori o dictatura sub Basescu. Nu trebuie vreodata sa ne intoarcem acolo, trebuie sa avem o democratie functionala si nu doar un individ care sa faca ce vrea el. Deci linistiti-va si pregatiti-va de continuarea "spectacolului". O sa fie tare, abia acum incepe partea frumoasa. Linistea va veni peste mult, mult timp.
Pana cand nu se va introduce ca obligatie folosirea cartii de alegator la alegeri/referendum eu n-am sa pasesc pe acolo. Ca asa ma duc si eu cu buletinu', votez aici, rup stickeru' ala si fac turu' orasului dupaia. Ce porcarie...
Vad ca unii se gandesc ca-si face Tariceanu bagaju'. Fiti seriosi ca n-o fi prost sa plece. Daca acum credeti ca reintra Base in scena si-i termina pe toti o sa fiti profund dezamagiti. Tara asta are o Constitutie care interzice chestiile astea, dar vad ca unii parca si-ar dori o dictatura sub Basescu. Nu trebuie vreodata sa ne intoarcem acolo, trebuie sa avem o democratie functionala si nu doar un individ care sa faca ce vrea el. Deci linistiti-va si pregatiti-va de continuarea "spectacolului". O sa fie tare, abia acum incepe partea frumoasa. Linistea va veni peste mult, mult timp.
Fraudarea mi se pare o tampenie, parca cele 4-5 partide care doreau suspendarea au stat si s-au uitat cu fraudeaza Basescu si PD alegerile.
La fel de bine puteau sa voteze de mai multe ori si cei care erau anti-Basescu, pur si simplu asta a votat poporul. Acum cateva zile cand s-a facut public sondajul cu 75% pro-Basescu au sarit toate posturile tv si toate ziarele de partid ca e un sondaj cumparat si suntem manipulati.
Uite ca a fost corect, iar Geoana si Voiculescu, care au declarat dupa ca Basescu a fost votat doar de 30% din populatie pentru ca 50% au stat acasa, au fost de-a dreptul penibili, parca cei 50% erau toti pentru demitere.
La fel de bine puteau sa voteze de mai multe ori si cei care erau anti-Basescu, pur si simplu asta a votat poporul. Acum cateva zile cand s-a facut public sondajul cu 75% pro-Basescu au sarit toate posturile tv si toate ziarele de partid ca e un sondaj cumparat si suntem manipulati.
Uite ca a fost corect, iar Geoana si Voiculescu, care au declarat dupa ca Basescu a fost votat doar de 30% din populatie pentru ca 50% au stat acasa, au fost de-a dreptul penibili, parca cei 50% erau toti pentru demitere.
Nu e chiar aşa. Adică acum, din ce s-a observat, situaţia a fost mai drastică, iar listele alea se compară mai atent decât în 2004; dacă se doreşte verificarea de furturi, sigur vor fi găsiţi cei frauduloşi, mai ales dacă s-a repetat votul în acelaşi judeţ. Şi eu am votat pe listă separată, a trebuit să semnez o declaraţie pe propria răspundere şi dacă mai votam în altă parte şi eram prins asta echivala cu o condamnare. A naibii cei de la BEJ, nu au vrut să ne ofere statistici cu prezenţa la urne, cică primiseră o circulară în sensul ăsta. Şi atât, altceva nu au avut ce face.Ca asa ma duc si eu cu buletinu', votez aici, rup stickeru' ala si fac turu' orasului dupaia. Ce porcarie...
Ce se va întâmpla în continuare va fi interesant, că la rezultatul ăsta se aşteptau şi măreţii şmecheri din parlament.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
- Calin Banc
Pai daca s-ar fi facut scandal pe aceasta tema, a fraudarii, atunci s-ar fi cautat unde s-a intamplat si daca tocmai tu ai fost mai smecher o incurcai cu restul smecherilor
.
Ma intreb ce se va alege din urmatoarele proiecte avand in vedere dezbinarea care predomina in viata politica si mai ales urmatoarele miscari ale presedintelui. Poate inca un referendum pe alte baze ca un fel de razbunare pe cei 322.
Devine interesant, imi fac comanda pentru pop corn si suc.

Ma intreb ce se va alege din urmatoarele proiecte avand in vedere dezbinarea care predomina in viata politica si mai ales urmatoarele miscari ale presedintelui. Poate inca un referendum pe alte baze ca un fel de razbunare pe cei 322.
Devine interesant, imi fac comanda pentru pop corn si suc.

De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
- Calin Banc
- RIP-Toranagah
- RIP
- RIP-Toranagah
- RIP
Re: Basescu suspendat
Un articol foarte interesant al lui Sever Voinescu:
"Antena 3. Victoria de ieri a dlui. Băsescu a produs efecte halucinante în mintea antibăsescienilor de serviciu de la cea de-a treia antenă. Acolo a fost locul în care bunul simţ şi logica au fost pălmuite şi trimise la culcare după ora 20,00. În studioul dlui. Gîdea s-a strîns urgent un “dream team” de comentatori care s-au opintit să dovedească, într-o emisiune de cîteva ore, că scorul 75 - 25 e o înfrîngere pentru cel care are 75, depinde cum numeri, şi că milionul de voturi obţinut de dl. Băsescu în plus faţă de alegerile din 2004 nu înseamnă nimic, iarăşi, depinde cum numeri. Ca să dovedeşti că noaptea e zi şi că 25 e mai mare decît 75 presupune un efort pe care mulţi l-ar socoti imposibil. Ei bine, armata voiculesciană a fost dispusă la acest efort ieri seară. Admirabil! Am rămas stupefiat în faţa dimensiunii travaliului la care, cei cinci sau şase, s-au angajat. Am reţinut o replică a dlui. Ciutacu, unul dintre “favoriţii” mei: scuipă-mă, dar nu-mi spune că plouă. Nu, nu plouă…"
"Antena 3. Victoria de ieri a dlui. Băsescu a produs efecte halucinante în mintea antibăsescienilor de serviciu de la cea de-a treia antenă. Acolo a fost locul în care bunul simţ şi logica au fost pălmuite şi trimise la culcare după ora 20,00. În studioul dlui. Gîdea s-a strîns urgent un “dream team” de comentatori care s-au opintit să dovedească, într-o emisiune de cîteva ore, că scorul 75 - 25 e o înfrîngere pentru cel care are 75, depinde cum numeri, şi că milionul de voturi obţinut de dl. Băsescu în plus faţă de alegerile din 2004 nu înseamnă nimic, iarăşi, depinde cum numeri. Ca să dovedeşti că noaptea e zi şi că 25 e mai mare decît 75 presupune un efort pe care mulţi l-ar socoti imposibil. Ei bine, armata voiculesciană a fost dispusă la acest efort ieri seară. Admirabil! Am rămas stupefiat în faţa dimensiunii travaliului la care, cei cinci sau şase, s-au angajat. Am reţinut o replică a dlui. Ciutacu, unul dintre “favoriţii” mei: scuipă-mă, dar nu-mi spune că plouă. Nu, nu plouă…"
Where nothing ever changed until one outsider changed everything
La cronica carcotasilor am vazut...
Cu o zi inainte de referendum, pe antena, intr-un singur calup de stiri a aratat 4 stiri despre afacerile presupus murdare a lui basescu. Si aia d-acolo in frunte cu voiculescu mai vorbesc de manipularea poporului...
Cu o zi inainte de referendum, pe antena, intr-un singur calup de stiri a aratat 4 stiri despre afacerile presupus murdare a lui basescu. Si aia d-acolo in frunte cu voiculescu mai vorbesc de manipularea poporului...
Abit sucks.
Dar de "tiganca imputita" de ce nu zice nimeni nimic? Haideti, nu va sfiiti, vreau sa va stiu parerea.
A zis asta in intimitate, nu e opinia sa publicaMerced wrote:Dar de "tiganca imputita" de ce nu zice nimeni nimic? Haideti, nu va sfiiti, vreau sa va stiu parerea.

- moonwalker
Voi da cu părerea când voi auzi şi înregistrarea din magazin.Merced wrote:Dar de "tiganca imputita" de ce nu zice nimeni nimic? Haideti, nu va sfiiti, vreau sa va stiu parerea.
All humans want is just a little more than they'll ever get...
Chiar ştii să foloseşti Google?
faptul ca i'a luat telefonul, a fost in mod clar un gest gresit.
daca ar fi zis , inca de la prima intrebare a ziaristei: no comment, ar fi fost alta situatia.
ce zici in spatiu privat, trebuie sa ramana privat. dar la faza asta , baselu si'a tras singur teapa cu telefonul ziaristei.
daca ar fi zis , inca de la prima intrebare a ziaristei: no comment, ar fi fost alta situatia.
ce zici in spatiu privat, trebuie sa ramana privat. dar la faza asta , baselu si'a tras singur teapa cu telefonul ziaristei.
Ionut_xx_ wrote:A zis asta in intimitate, nu e opinia sa publica
"Un secret e secret cand il stie numai unul"
![Grin-Nod [smilie=Grin-Nod.gif]](./images/smilies/Grin-Nod.gif)
Revenind la subiect, acuma baselu' a plasat mucii in fasole masiv si e o dovada in plus ca n-are habar de diplomatie, ce sa mai zic de autocontrol.
Astept cu nerabdare sa-l apuce iar crizele de lider regional si sa ii faca observatii lu' Putin, ca tot nu se marise pretul la gaze demult.
Uite inregistrarea:moonwalker wrote:Voi da cu părerea când voi auzi şi înregistrarea din magazin.Merced wrote:Dar de "tiganca imputita" de ce nu zice nimeni nimic? Haideti, nu va sfiiti, vreau sa va stiu parerea.
http://www.youtube.com/watch?v=2gYUQtqZKYY
Si aici ii ia telefonul:
http://www.youtube.com/watch?v=2gYUQtqZKYY
Respectiva a fost prea nesimtita, sa ii pui astfel de intrebari presedintelui, parca a facut liceul cu el. Eu ma intreb daca n-a fost trimisa special pentru asta.
Vezi ca ai pus acelasi link de doua ori.
Nu cred ca are rost sa ne gandim daca a fost sau nu trimisa special pentru asta, ci trebuie sa ne dea de gandit ca presedintele Romaniei a intrat in jocul ei. IMHO trebuia pur si simplu sa o ignore din start, ca poti avea pretentii de jurnalist cu telefonu' in mana...
Nu cred ca are rost sa ne gandim daca a fost sau nu trimisa special pentru asta, ci trebuie sa ne dea de gandit ca presedintele Romaniei a intrat in jocul ei. IMHO trebuia pur si simplu sa o ignore din start, ca poti avea pretentii de jurnalist cu telefonu' in mana...
Last edited by Merced on Wed May 23, 2007 2:27 pm, edited 1 time in total.
Stirea cu telefonul "furat" si remarcile "pasarica"(remarca spusa in public) si "tiganca imputita"(spusa intr-un mediu privat, dar ajunsa la opinia publica prin prostia acestuia si incompetenta oamenilor sai) a facut inconjurul lumii.
Asa cum spuneam, presedintele-manea a fost reales, si show-ul continua. A inceput repede, cu acest incident.
Apropo, vreau alegeri anticipate. Nu pot rezista ispitei unui guvern PD-PNG-PLD! Va dati seama ca ar fi un show total!
Asa cum spuneam, presedintele-manea a fost reales, si show-ul continua. A inceput repede, cu acest incident.
Apropo, vreau alegeri anticipate. Nu pot rezista ispitei unui guvern PD-PNG-PLD! Va dati seama ca ar fi un show total!
Only the mediocre work at their best...
Asta era al doilea:
http://www.youtube.com/watch?v=H8zVG3a4Fb8
http://www.youtube.com/watch?v=H8zVG3a4Fb8
Ba dar ce e in mintea omului asta. Daca tot luase telefonu' putea sa-l dea si el la S.R.I.-isti sa-l "curete" total. Sau putea sa opreasca filmatul cand l-a luat... Nu se poate, suntem intr-adevar de rasul lumii...
I l-au curatat dar nu si de inregistrarea video, doar de poze. Oricum, baselu' a fost mojic cu 'pasarica'. Iar cu 'tiganca imputita' cam la fel, dar nu se face public asa ceva, e discutie privata. Si se stia ca va fi acolo pentru ca il astepta presa afara si mai erau si alti reporteri.
L.E. Am editat Merced. Video..
L.E. Am editat Merced. Video..
Last edited by Red Baron on Wed May 23, 2007 2:56 pm, edited 1 time in total.
Ce audio, ca ala era un film dar presupun ca bagase telefonu pe undeva si d-aia e trei sferturi negru. La cati "priceputi" ar trebui sa aiba astia de la S.R.I., nici nu trebuia sa se mai intoarca acelasi telefon la persoana in cauza, ci unul identic din toate punctele de vedere, de la aspect la IMEI. M-au dezamagit, inca o data... 

" Probabil i-a pus pa aia de la SRI sa stearga inregistrarea cu burtile alea ale lor " (sau ceva de genu`, e o replica de a lui Mircea Badea)
Abit sucks.
Am văzut faza atunci când a fost dată prima dată la observator. Reportera era un pic cu capul, ca să nu spun altfel. Se duce lângă el la maşină, portbagajul deschis şi zice:
Iar în magazin filmarea era interzisă. Scria clar, iar Băsescu a zis şi el: nu dau interviuri. Dar tantea insista, insista, că doar s-a face de o ştire mică. Na că s-a ales cu una babană. Faptul că nici măcar nu a închis telefonul arată că omul era doar supărat că nu e lăsat în pace. Dar pentru ce a zis îşi asumă răspunderea şi trage ponoasele.
I-am văzut pe doi băieţi, tare amabili şi drăguţi, când îi dădeau tare pe Antenă cu următoarea replică:
Una peste alta, preşedintele trebuie să îşi ceară scuze şi anteniştii să nu se mai facă de cacao cu mojicii şi cu reporteri care pun întrebări de doi lei şi nu numai.
Se vedea clar ce luase omul, dar na, trebuia să pună o întrebare încuietoare, nu?Dar ce aţi cumpărat? Cam multe cumpărături...
![Erm [smilie=Erm.gif]](./images/smilies/Erm.gif)
I-am văzut pe doi băieţi, tare amabili şi drăguţi, când îi dădeau tare pe Antenă cu următoarea replică:
Haide bre, mă duc şi eu să filmez printr-un loc public unde filmarea e interzisă pe tantea sau pe băieţii de mai sus cum înjură în limbaj cât mai colorat la adresa preşedintelui după ce îi provoc puţin, (că acum au motiv, nu?) şi apoi dau pe net şi pe tv faza asta. E corect ceea ce fac?Păi i-a luat pâinea, telefonul ăla era obiectul muncii. Ea îşi făcea doar meseria. Nu a greşit cu nimic.
Una peste alta, preşedintele trebuie să îşi ceară scuze şi anteniştii să nu se mai facă de cacao cu mojicii şi cu reporteri care pun întrebări de doi lei şi nu numai.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
- moonwalker
Preşedintele trebuie să îşi ceară scuze faţă de comunitatea rromă, iar Antena 1&3 faţă de întreg poporul român.
All humans want is just a little more than they'll ever get...
- RIP-Toranagah
- RIP
Deci Basescu a gresit ca i-a luat telefonul si a plecat cu el. Trebuia doar sa i-l inchida si sa i-l puna in mana. A rugat-o inainte sa inceteze. Iar fazele cu "tiganca imputita" iarta-ma dar cati dintre noi nu vorbesc asa in PRIVAT? Era o discutie privata. Iar analfabeta aia de ziarista trebuia draq sa termine dupa ce i-a spus base sa taca. Pe langa faptu ca debita niste ineptii de intrebari ...si un copil de gradinita era in stare de mai mult.
Ma enerveaza ca CTP s-a apucat repede sa zica " clubul roman de presa face plangere penala". Pai <> <> lui de om ,dar podoabele lu Becali, Vadim, Geoana si toate lichelele alea au fost vreodata puse sa dea socoteala ???
Ziarista aia sa zica merci ca nu i-a intors ala si o palma peste ochi. Altul probabil asa ar fi facut. Totul are o limita.
Ma mir cum draq aia de la SPP au fost in stare sa returneze telefonul asa... cat de greu era sa ii scoata cardu din el si sa il joace cu calcaiu si la telefon sa ii dea restore to factory settings??? Damn...
Ma enerveaza ca CTP s-a apucat repede sa zica " clubul roman de presa face plangere penala". Pai <> <> lui de om ,dar podoabele lu Becali, Vadim, Geoana si toate lichelele alea au fost vreodata puse sa dea socoteala ???
Ziarista aia sa zica merci ca nu i-a intors ala si o palma peste ochi. Altul probabil asa ar fi facut. Totul are o limita.
Ma mir cum draq aia de la SPP au fost in stare sa returneze telefonul asa... cat de greu era sa ii scoata cardu din el si sa il joace cu calcaiu si la telefon sa ii dea restore to factory settings??? Damn...
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.