LE: Astea sunt pozele si asta-i placa.Scuze de mesajul anterior scris mai haotic, dar eram pe telefon si pe fuga

Moderator: Moderatori
Deci sa-nteleg ca fiecare sofer cand pleaca de-acasa e pupat si-mbratisat de familie precum un pilot de Typhoon in WW2 ?... Sunt chiar in halu' asta de constienti ?Zyklon wrote:Tocmai pentru că acolo se produc multe accidente.
georgeleus wrote:Cum se face ca-n Mother Russia multi soferi au camere fixe montate pe bordurile masinilor ?
M-am crucit de cate accidente filmate live exista pe anumite site-uri.
Am văzut că motocicliștii/scuteriștii greci se apropie destul de mult de indieni din punctul ăsta de vedere.georgeleus wrote:Si io care credeam ca India detine suprematia la treaba asta.
Am dat mai mult, dar din simplu motiv ca acum e mult mai comod sa fac rost de carti. Acu', daca aud de o carte in 10 minute o am; inainte, in saptamana cat imi lua sa gasesc site-ul care o avea si o livra in Romania imi cam trece.Sadwick wrote:O întrebare pentru cei care citesc cu regularitate şi au trecut de la cărţi tipărite la cele în format electronic: aţi plătit, în medie, mai puţin pentru cărţile în format electronic faţă de cele tipărite?
Corect, tehnologia E-Ink nu necesita backlight... dar E-Books din astea mai noi includ chestii gen "Paperwhite" si au iluminare in spate. Mie personal mi se pare o prostie, d'aia eu mentionam daca gaseste fara.fishbone wrote:Și ca sa fac o corectie la ceva ce s-a scris mai sus apropo de lumina, eink nu are "lampă", deci lumina de fundal e zero. In plus nu consuma curent decât atunci când dai pagina, odată ce textul e afisat nu mai necesita electricitate. De aici si durata de standby de o lună de zile sau mai mult, el afișând tot timpul ceva pe ecran.
In principiu tiganii se leaga de cine le convine, iar in momentul in care vad un "nerd" sau un slabanog cu casti in urechi se iau de el fara motiv. Pentru ca, la fel ca si cainii, simt frica si profita.Asgard wrote:cum poți să te ferești de ei și ce poți face dacă se leagă de tine
Asgard wrote:poate mă învață cineva tehnici de "supraviețuire"
Iti confirm eu.știu doar (din auzite) că românul nu prea se bagă să te ajute dacă treaba devine violentă.
Nu cred că vrei să "supraviețuiești", ci să eviți, pe cât posibil, violența. Poți realiza asta printr-un răspuns rapid, foarte hotărât și total disproporționat (a se citi agresiv) - dar asta funcționează doar dacă îți "joci rolul" foarte convingător. Dacă nu o faci, așa cum bine spunea georgeleus, simt frica. Și vor deveni și mai agresivi (fără să se oprească la agresivitate verbală). Sau poți realiza asta printr-un atac foarte rapid (ei nu se vor aștepta) - dar dacă ești nesigur pe tine sau nu faci față unei eventuale confruntări fizice, mai bine alegi calea "rușinoasă" și te retragi.Asgard wrote:poate mă învață cineva tehnici de "supraviețuire"
georgeleus wrote: Krav Maga e cea mai la indemana alternativa.
georgeleus wrote: Iti confirm eu.
Niciodata nu va sari un roman sa te-ajute.
Testata si verificata.