Pepsi vs Coca Cola vs ...
Moderator: Moderatori
Re: Pepsi vs Coca Cola vs ...
Ia uitati ce efecte are un component al colei, nu de alta, da' si eu beau>
http://en.wikipedia.org/wiki/E211
http://en.wikipedia.org/wiki/E211
Efectele alea is pentru cantitati foarte mari. Ca si aspartamul, cantitati mari pe timp indelungat.
eu m-am lasat total de Pepsi, cola si alte carbogazoase decand am facut piatra la rinichi, acum beau limonada , ceaiuri si lipton de lamaie cand simt nevoie de un suc dulce 

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Si eu m'am lasat de cola/pepsi... si de fapt sucuri in general. Am trecut pe apa plata.
Mai beau cate un pahar foarte rar, la ocazii speciale.
Mai beau cate un pahar foarte rar, la ocazii speciale.
Pierdut semnatura, ofer recompensa
e asa nasol cu pepsi asta ? ca eu nu mi-am dat seama ca sunt dependent decat dupa ce am citit pe aici..
sa va spun cum sta treaba, eu nu stiu cand am baut ultima oara apa... in fiecare zi beau pepsi, cand ies in oras la un suc.. beau pepsi... cand ma spal.. folosesc pepsi
am mereu sub birou 4 sticle de pepsi.. una pe jumate si restul goale ...
ma sfatuiti sa ma las ?
sa va spun cum sta treaba, eu nu stiu cand am baut ultima oara apa... in fiecare zi beau pepsi, cand ies in oras la un suc.. beau pepsi... cand ma spal.. folosesc pepsi

ma sfatuiti sa ma las ?
Men are like guns. They're funny.
Ar trebui să citeşti ce conţine Lipton la sticlă.PSS wrote: lipton de lamaie cand simt nevoie de un suc dulce
Old nickname: Rayden
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Da' frate, apa minerala/plata ce are? ![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
- Zâna Măseluţă
- Admin
Apa e pentru femei, peşti şi pentru culturile de ovăz, bărbaţii adevăraţi deschid capota şi beau acidul direct din baterie. Apropo de băuturi de femei, eu am avut aritmii numai de la ceai verde concentrat sau supradoze de termogenice, niciodată de la redbuli, halbe de cafea, damigene de cola.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
ai uitat de WCZâna Măseluţă wrote:Apa e pentru femei, peşti şi pentru culturile de ovăz....

Men are like guns. They're funny.
No, they just explode when they're fiftyRatshasa wrote:Păi bărbaţii adevăraţi nu folosesc veceul.

1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
In cinstea discutie voastre, beau o cana cu lapte
.
Legat de cum sa te lasi de Pepsi si eu eram dependent dar pur si simplu mi s-a taiat intr-o zi si am trecut pe sucuri naturale... desi daca ma uit la ce am prin camera vad ca nu am renuntat total la Pepsi sau nu am mai dus sticlele de mult
.

Legat de cum sa te lasi de Pepsi si eu eram dependent dar pur si simplu mi s-a taiat intr-o zi si am trecut pe sucuri naturale... desi daca ma uit la ce am prin camera vad ca nu am renuntat total la Pepsi sau nu am mai dus sticlele de mult
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Cam in situatia asta sau poate mai grav , eram si eu acum o luna.Apa ? ce-i aia apa ?.De 3 sapt beau doar apa minerala sau apa plata si sincer constat ca ma simt mai energic si mai "bine" de cand nu mai beau pepsi.Plus de asta nu mai am pofta aia de mancare de nestavilit ,am slabit ~ 6-7 kg, pot spune ca mi-a fost greu , m-am simtit ca in sevraj , cand mergeam la biliard si vedeam sticla de 2 jumate pe raft imi venea sa zbier si sa cer cel mai mare bax pe care il arePigoo wrote:e asa nasol cu pepsi asta ? ca eu nu mi-am dat seama ca sunt dependent decat dupa ce am citit pe aici..
ma sfatuiti sa ma las ?
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Beau ocazional jumatate de pahar dupa ce halesc 3 sendvisuri cu salam , sau cand mai ies la un suc.Asa nu se mai putea , cel putin pentru mine
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
Take every advantage in consideration