Assassin's Creed
Moderator: Moderatori
Re: Assassin's Creed
Poate o sa reusesc eu sa va "suplimentez" cu o salvare dar asta dupa ce reusesc sa termin cu Jerusalim 

- razvanrazy
pana apare jocu oficial si complet, o sa va plictisiti de el. mai bine mai aveti putina rabdare ca nu mai e mult.
Fratilor il are cineva original?
Si dacă da de unde ? k deja vad k il jucatzi iar la gameshop apare pe 22 aprilie .
asa k as vrea sa-l cumpar dar nu am de unde
.
Si dacă da de unde ? k deja vad k il jucatzi iar la gameshop apare pe 22 aprilie .
asa k as vrea sa-l cumpar dar nu am de unde

Nu ai de unde sa il iei deoarece jocul NU A APARUT in magazine, inca, va ma trebuie sa astepti
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
E vreo posibilitate de a scoate benzile negre ?
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
Rezolutie wide.
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Doar sa joci pe TV sau orice dispozitiv ce are format 16:9 (asta e remanescenta de la versiunea sa pe consola) pe monitoarele WIDE de PC formatul majoritar e de 16:10 (1280x800/1440x900/1680x1050/1920x1200) => tot benzi negre.Alien-base wrote:E vreo posibilitate de a scoate benzile negre ?
- Cristy10best
eu il jucam pe LCD-TV la 1920x1080 si nu are benzi negre deloc ,in schimb la 1680x1050 apar benzi negre (are un prieten)
benzile negre apar din cauza diferentei dintre standardele "p" si "i". pixel/interlace. depinde de cum detecteaza softul monitorul. "p" binienteles ca e cel mai bun standard.
sindromul meu: jocurile vechi ma fac sa vars (pe bune!)
Il joc si eu la 1680x1050 si pana acum nu observasem ca are benzi negreAlex_230 wrote:eu il jucam pe LCD-TV la 1920x1080 si nu are benzi negre deloc ,in schimb la 1680x1050 apar benzi negre (are un prieten)

7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
abea cand am inceput sa cotocesc steagurile alea mi-am dat seama cat de imens e jocu asta. e ca gta3sa in evu mediu
Eu unul l-am lasat deoparte pana apare varianta originala
Cel mai enervant lucru este ca nu aud vocile personajelor ( lucru care era intalnit si in prince of persia ) si inca cateva buguri ...per total => dezinstal (dupa 2 zile ) Per total e un joc bun .

Cel mai enervant lucru este ca nu aud vocile personajelor ( lucru care era intalnit si in prince of persia ) si inca cateva buguri ...per total => dezinstal (dupa 2 zile ) Per total e un joc bun .
pana acuma gagica e singura care mi-a pus mintea la incercare. noroc cu "prietenii" de pe strada
Later edit: Poate sa-mi explice si mie cineva ce-i cu sfarsitul ala?
Later edit: Poate sa-mi explice si mie cineva ce-i cu sfarsitul ala?
Spoiler!
Mai e ceva? Am impresia ca imi scapa ceva.
Last edited by GabYO on Thu Mar 27, 2008 11:04 pm, edited 1 time in total.
Reason: Use edit!
Reason: Use edit!
am si eu o intrebare mai mult legata de hardware .. merge mai bine pe x2600pro@700/1800 sau 8600gt@650/1800 ?
mentionez ca am de gand sa il joc la rezolutia 1024x768
Men are like guns. They're funny.
- SharpShooter
pai daca e francizazombie wrote:pana acuma gagica e singura care mi-a pus mintea la incercare. noroc cu "prietenii" de pe strada
Later edit: Poate sa-mi explice si mie cineva ce-i cu sfarsitul ala?Spoiler!Mai e ceva? Am impresia ca imi scapa ceva.

...to be continued
Nu stiu de x2600pro dar eu am avut 8600 GT si mergea ca draq.Pigoo wrote:am si eu o intrebare mai mult legata de hardware .. merge mai bine pe x2600pro@700/1800 sau 8600gt@650/1800 ?
As a performer of the dark arts, I DEMAND that the Directx10 client also features Devil Rays!
intreb asta pentru ca am jucat la un prieten pe x2600pro stoc , x2 4200+@2.4ghz si 2gb ram si merge chiar ok .. la 1280x768 si cu toate spre maxim in dx9 vista .
multumesc de raspuns , am ocazia sa cumpar aceasta placa cu 100 ron si deaia intrebam .. sa stiu daca are rost sa mai pun cativa bani in plus sa iau 8600gt![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
multumesc de raspuns , am ocazia sa cumpar aceasta placa cu 100 ron si deaia intrebam .. sa stiu daca are rost sa mai pun cativa bani in plus sa iau 8600gt
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Men are like guns. They're funny.
Chiar sunt curios.. Imi cer scuze daca s-a mai discutat dar nu am observat: cum merge in vista DX9 fata de XP dx9?
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Eu am un Ati HD2600Pro 600/1000 si ma joc la rezolutia 1280x1024 detalii aproape maxim
Pe 8600Gt nu mai zic
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Pe 8600Gt nu mai zic
- razvanrazy
http://www.gametrailers.com/player/32574.html
http://www.gametrailers.com/player/32572.html
mi se pare mie, sau au umblat serios la calitate ? texturi mai mici si mai sterse, oameni cu fff putine poligoane (uitati-va la mainile lu'ala de la sf. primului trailer). vad k este jucat si fara umbre...nush de ce or fi ales sa publice aceste filmuletze....sper k nu o sa arate asa....
http://www.gametrailers.com/player/32572.html
mi se pare mie, sau au umblat serios la calitate ? texturi mai mici si mai sterse, oameni cu fff putine poligoane (uitati-va la mainile lu'ala de la sf. primului trailer). vad k este jucat si fara umbre...nush de ce or fi ales sa publice aceste filmuletze....sper k nu o sa arate asa....

Mie si acum la varianta finala a jocului imi apar benzile alea widescreen la 1280x1024, credeam ca au rezolvat problema asta. Aveti si voi problema asta in continuare, sau stie cineva cum sa-l faca sa se vada in format 4:3?
In plus, au adaugat nivele in plus la graphic detail si la detail level (merge pana la 4/4 acum maxim, inainte era pana la 3/3) si se misca parca mai bine cu absolut totul la maxim (inclusiv multisampling 3/3 si AF 16X).
PS: Jocul a primit 8,5 pe Gamespot.
Review: http://www.gamespot.com/pc/action/assas ... ot;title;1
In plus, au adaugat nivele in plus la graphic detail si la detail level (merge pana la 4/4 acum maxim, inainte era pana la 3/3) si se misca parca mai bine cu absolut totul la maxim (inclusiv multisampling 3/3 si AF 16X).
PS: Jocul a primit 8,5 pe Gamespot.
Review: http://www.gamespot.com/pc/action/assas ... ot;title;1
Last edited by big_bob28 on Wed Apr 09, 2008 10:05 am, edited 2 times in total.
Win XP SP2 32 -Asus P5B -Intel Core2 Duo E6600 2,4 Ghz -3 GB RAM Kingmax 800MhzDDR2 -Asus GeForce 8800 GTS 320MB 648/972 -Western Digital 400GB+320GB -Logitech G11 -Logitech G9Mouse -Audigy 4 Sound Blaster -Logitech Z5500 -Power ATX 580W -Asus MB19TU 2ms.
Benzile le am si eu
dar nu ma deranjeaza prea mult
. Ce ma deranjeaza e luminozitatea cand sunt in prezent ; sclipesc peretii de numa
in rest nota 9.5 din partea mea
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Chestiile cu luminozitatea accentuata si cu luminile care trec prin personaj imi apar doar cand selectez nivelul de multisampling la 1/3. Cand selectez multisamplingul la 2/3 sau 3/3 nu mai imi apar glitchurile alea de luminozitate, chiar mi se pare foarte curios. Initial credeam ca e de la optiunea PostFX data pe on, dar e de la multisampling de fapt. In rest, foarte multumit de joc.
Win XP SP2 32 -Asus P5B -Intel Core2 Duo E6600 2,4 Ghz -3 GB RAM Kingmax 800MhzDDR2 -Asus GeForce 8800 GTS 320MB 648/972 -Western Digital 400GB+320GB -Logitech G11 -Logitech G9Mouse -Audigy 4 Sound Blaster -Logitech Z5500 -Power ATX 580W -Asus MB19TU 2ms.
Merge bine pe un 8600GT(602@800) in 1280x800, shadows pe 2/3, multisampling 3/3. Restul nu mai stiu cum le-am setat. Se vede si se misca chiar foarte smooth. Insa mananca procesor destul, cand ies din joc si ma uit in task manager observ ca saracul proc 5200+ X2 a stat mai tot timpul in full.
Eu am un monitor de 22 si in 1680x1050 cum vroia el nu era jucabil. Avand si conexiune pe dvi nu am reusit sa-l aduc in 1280x800 decat cu custom resolution in nvidia control panel. Dar asa merge si arata excelent. Cat despre joc, parca am un feeling de Prince of Persia. E interesant, a reusit sa ma tina 2-3 ore.
Merita sa jucati cu un gamepad cu stickuri analogice. Se controleaza mult mai usor personajul, butoanele HUD din coltul dreapta sus se regasesc direct pe gamepad, si parca e mult mai intuitiv controlul.
Ce ma enerveaza la culme e modul in care se vede in prezent. Lumini de te dor ochii si doua ore dupa. WTF?! E prezent, de ce trebuie atata glow si liniile alea pe ecran.
Eu am un monitor de 22 si in 1680x1050 cum vroia el nu era jucabil. Avand si conexiune pe dvi nu am reusit sa-l aduc in 1280x800 decat cu custom resolution in nvidia control panel. Dar asa merge si arata excelent. Cat despre joc, parca am un feeling de Prince of Persia. E interesant, a reusit sa ma tina 2-3 ore.
Merita sa jucati cu un gamepad cu stickuri analogice. Se controleaza mult mai usor personajul, butoanele HUD din coltul dreapta sus se regasesc direct pe gamepad, si parca e mult mai intuitiv controlul.
Ce ma enerveaza la culme e modul in care se vede in prezent. Lumini de te dor ochii si doua ore dupa. WTF?! E prezent, de ce trebuie atata glow si liniile alea pe ecran.
am jucat si eu pe DirectX 10 si nu vad nici o diferenta de calitate.. ba din contra umbrele se vad ciudat si cu glitchuri iar pe XP merge mult mai bine decat pe Vista, 44-48fps-uri fata de 35-38 cat am in vista
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
![Wonder [smilie=Wonder.gif]](./images/smilies/Wonder.gif)
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
- razvanrazy
am citit un review zilele trecute (nu mai stiu exact pe ce site) in care spuneau ca sunt uimiti de cat de bine este facut controlul cu tastatura si mouse, incat au pus si la un PS3 tastatura si mousecaraboy wrote:Merita sa jucati cu un gamepad cu stickuri analogice. Se controleaza mult mai usor personajul, butoanele HUD din coltul dreapta sus se regasesc direct pe gamepad, si parca e mult mai intuitiv controlul.

mie personal mi se pare foarte bun controlu din tast. si mouse, cred k este cea mai buna "portare" dpdv control.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
cat de luminile din prezent...toata lumea se plange. mie nu mi se pare chiar asa exagerat. mi se pare k arata foarte realist dpdv al paletei de culori si texturi.
si...sincer vorbind..."prezentul" nu este chiar prezent, cred k este un viitor, avand in vedere ce tehnologii au
sincer..e primu joc din ultimii 1-2 ani, care ma impresioneaza prin realitatea paletei de culori, texturilor si iluminarii. iti da o senzatie de realism si de "acolo" ca nici un alt joc. si la toate astea....se adauga animatiile excelente.
o capodopera...o opera de arta in adevaratu sens al cuvantului
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)

pacat ca faci mereu aceleasi tipuri de misiuni.
sunt la a 4-a tinta si deja mi se face de el cand ma gandesc ca tre sa fac aceleasi chestii cum am facut ptr primii 3 tinte in aceleasi orase.
sunt la a 4-a tinta si deja mi se face de el cand ma gandesc ca tre sa fac aceleasi chestii cum am facut ptr primii 3 tinte in aceleasi orase.
- razvanrazy
asta e genu de joc super tare jucat in reprize mici, de max 1.5 h. dupa cum am zis cnad am jucat beta-u, erau super binevenite crash-urile in desktop
la fiecare ora
Last edited by GabYO on Fri Apr 11, 2008 5:05 pm, edited 1 time in total.
Reason: Stop the quote, Luke!
Reason: Stop the quote, Luke!
Eu personal ii acord un 6-7,datorita faptului ca dupa ce il asasinezi pe primu ai cam vazut tot ce e de facut in joc,restu e doar o repetitie,pacat totusi de potential si de grafica.
Grafica (punct de vedere artistic) - 9.5
Grafica (punct de vedere tehnic) - 8.0(alta era povestea daca era exclusiv PC)
Sunet - 9
Story - 7
Gameplay - 8.5
Feeling - 8.5
Sunet - 9
Story - 7
Gameplay - 8.5
Feeling - 8.5
L-am jucat ieri cam 3 ore si mi-am schimbat un pic parerea. In primul rand am revenit la mouse si tastatura din cauza freelook-ului. Din stick ramaneai cu camera rotita exact cand nu-ti trebuia. Era mai usor cu gamepadul de controlat personajul in timpul unui fight, dar cand venea vorba sa fugi aleluia camera.
Dupa o ora de catarat si sarit pe acoperisuri incepi sa te plictisesti. Si nu-ti ramane altceva de facut decat misiunile, din cate vad eu 6 la numar si sincer, cam stupide. Fura-i harta aluia (am furat vreo 2-3 harti, toate misiunile sunt la fel), iti mai ramane sa-l bati pe altul de 3-4-5-6 ori, si apoi sa tragi cu urechea la alti 5-6-7 in acelasi mod.
Barem e misto sa-i omori pe aia, mai aflii si din story. Oare numai mie mi se pare cam stupida ideea de a citi creierul si de a retrai trecutul (care nici macar nu e al tau). Mai bine tineau tot jocul in the past.
Per total e un joc bun, il voi juca numai pentru a descoperi orasele noi si de a ma catara in fiecare turn care-mi sare in cale.
Dar nu cred ca merita 9 sau 10. Un 8.5 din partea mea pentru efortul graficienilor mai ales.

Dupa o ora de catarat si sarit pe acoperisuri incepi sa te plictisesti. Si nu-ti ramane altceva de facut decat misiunile, din cate vad eu 6 la numar si sincer, cam stupide. Fura-i harta aluia (am furat vreo 2-3 harti, toate misiunile sunt la fel), iti mai ramane sa-l bati pe altul de 3-4-5-6 ori, si apoi sa tragi cu urechea la alti 5-6-7 in acelasi mod.

Per total e un joc bun, il voi juca numai pentru a descoperi orasele noi si de a ma catara in fiecare turn care-mi sare in cale.

Eu ieri am bagat o sesiune de 8 ore
in care am facut toate misiunile secundare si tot n-am terminat jocul ![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
"E genu de joc super tare jucat in reprze mici, de maxim 1.5 ore" ??? Sunt putin cam nedumerit privind majoritatea gamere-ilor de aici... 1 ora si jumate e deja prea mult in viziunea mea. Nu cred ca vreau sa stiu cat va jucati voi in general pe zirazvanrazy wrote:asta e genu de joc super tare jucat in reprize mici, de max 1.5 h. dupa cum am zis cnad am jucat beta-u, erau super binevenite crash-urile in desktopla fiecare ora

LE:
8 hours dude? WTF?!?!?psypc2 wrote:Eu ieri am bagat o sesiune de 8 orein care am facut toate misiunile secundare si tot n-am terminat jocul
...
Spoiler!
...- Calin Banc
Sunt si jocuri care te tin 12 ore +... pacat ca nu se mai fac asa ceva. 
In varianta finala s-a schimbat ceva ori e aceasi treaba ca si-n trecut?

In varianta finala s-a schimbat ceva ori e aceasi treaba ca si-n trecut?
De ce a murit melcul? S-a uitat in priză.
Defapt e vorba de "DNA memory machine"... aparatul respectiv nu citeste creierul, ci ADN-ul. Este stiut ca parti din ADN sunt transmise din generatie in generatie, asa ca ideea asta are o baza reala. Mai exact, ideea care sta la baza povestii este ca instinctul se dobandeste prin evolutia memoriei ADN. Astfel stramosii nostri au invatat anumite lucruri si ceea ce au invatat a fost transmis la urmasi prin ADN. Cu alte cuvinte, conform acestei idei se spune ca genele noastre nu transmit doar codul pentru corp, ci si codul pentru ceea ce corpul nostra a invatat sa faca.caraboy wrote:Oare numai mie mi se pare cam stupida ideea de a citi creierul si de a retrai trecutul (care nici macar nu e al tau).
Daca asociem instinctul cu evolutia (si mai ales in cazul animalelor) atunci ideea jocului este din ce in ce mai plauzibila. Dar fiind vorba de un joc adauga, desigur, suficiente elemente fictive (precum modul de citire a memoriilor efective).
PS: Desi producatorii au considerat discutia despre "DNA memory machine" ca fiind spoiler inainte de lansarea jocului eu zic ca nu mai e cazul acum atata timp cat se afla despre asta in prima sesiune de joc.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
Ma mie imi place jocu' imi mere bine la Graphic 4,Shadow 1,Multisample 3,1680x1050 imi mere foarte bine dar de la un moment dat,de la Memory bank 4 ma iese din joc dupa ce il asasinez pe bossu din Damasc ,cand ies din palat ma misc otara si ma iese fara nici o eroare,nimic
plzzzz astept un raspuns 
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

The Force be with you!
N-aveam ce face si tot se vorbea acum ceva vreme ca luptele contra mai multi adversari sunt dificile (am incercat pe cat posibil sa folosesc doar counter):
Sursa: Youtube
Sursa: Youtube
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
- gabe_racer
Am ajuns la asasinarea lui Jubaier Al Hakim si aici va trebui sa-mi perfectionez skillul la dueluri.Ma enerveaza ca brusc jocul a devenit mult mai greu.Inamicii sunt mult mai precauti si duelurile sunt mult mai dificile.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2