LordMeris ,mersi mersi .....iti ramn dator. alyn3d....pastreaza invitatia pentru altcineva care o doreste ca eu nu am ce face cu doua adrese ,si multumesc mult pentru intentie.
As mai vrea o invitatie, daca se poate.
Adresa: nest1_wsp@yahoo.com
Multumesc!
They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
salut. m-am trezit si eu cu o gramada de invite-uri pe gmail. ( la o adresa am primit 21 ?!?! ) si as mai avea vreo 5 pe care as putea sa le dau membrilor de pe acest forum. daca e cineva interesat sa spuna
Merci, D00d...insa adresa era pentru un prieten...
They wanna lock us all up, and throw away the key/
Don't wanna see us come up, don't wanna see us makin G's/
As long as we know this is the key to our destruction/
Let's make moves, no discussion
se poate si pt mine o invitatie ....m-am tot zbatut sa fac rost de una si nu am avut de unde va rog mult de tot daca mai aveti una in plus va rog sa-mi trimiteti si mie pe e-mail nightman2810@hotmail.com va multumesc din suflet
alyn3d, userii si cei ce trimit invitatii sunt incurajati sa posteze aici daca au fost rezolvati pentru a evita trimiterea la 2 sau mai multe invitatii catre acelasi user. Asadar te rog sa anunti si aici cui ai trimis deja invitatie.
ok. atunci eu am trimis un invite unui prieten de-al lui Moose, alt membru de aici care cerea una cateva posturi mai sus. daca i-a mai trimis cineva intre timp, norocul lui
Pana la urma nu prea cred ca am ce face cu invitatiile astea de GMAIL. Decat sa imi fac eu 15.000 prefer sa va dau voua...
Mai vreau sa dau inca 2 invitatii... mai vrea cineva?
Astept PM.
Am o intrebare: desteptul de mine a vrut sa faca pe desteptul si a dat "remember me for 2 weeks" sau cum s-o zice. Si acum cand vreau sa ma loghez, imi zice: Redirecting to /gmail, si stop. Cum fac?
si eu am dat remember for 2 weeks si n-am probleme.
se mai intampla din cand in cand sa ramana pauza alba, dar nu din cauza asta, si e destul de rar.
incearca link-ul direct: http://gmail.google.com/gmail