Am si eu o intrebare, cum naiba iau jocul?????
Sunt logged in pe Fileplanet, dau download la client, ma trimite pe pagina principala si atat, dau sign in la beta, bag date personale, bag codul din poza verde pe pagina alba, cred ca il bag corect dar ma trimite pe o pagina neagra si...goala.
Who do I have to blow to get the TDU Beta ???
"You're going to burn in a very special level of Hell. A level they reserve for child molesters... and people who talk at the theater."
Solutia 1: uite-te putin mai in spate (pe pagina anterioara parca) sau intreaba-i cum pe cei ce au folosit Download Manager-ul.
Solutia 2: ia-l de pe torrent
Solutia 3: incearca pe oDC (poate merge mai repede)
OMG dude,ar trebui sa mai iei o pauza:P,oricum superbe masinile am testat si eu pe majoritatea,acum trebuie doar sa le cumpar eu am jucat in medie 4-5 ore pe zi de sambata pana azi si am reusit sa cumpar 6 masini printre care si Enzo+tunning lvl 3 superba masina
Ce nu mi-a placut insa e suportul jocului pt tastatura,am incercat azi direct dupa tastatura deoarece in genral o tastatura e mai buna ca un volan de calitate medie-slaba si am fost foarte dezamagit
2K wrote:OMG dude,ar trebui sa mai iei o pauza:P,oricum superbe masinile am testat si eu pe majoritatea,acum trebuie doar sa le cumpar eu am jucat in medie 4-5 ore pe zi de sambata pana azi si am reusit sa cumpar 6 masini printre care si Enzo+tunning lvl 3 superba masina
Ce nu mi-a placut insa e suportul jocului pt tastatura,am incercat azi direct dupa tastatura deoarece in genral o tastatura e mai buna ca un volan de calitate medie-slaba si am fost foarte dezamagit
seteaza la optiuni sa fie pe DRIVING AID apoi o sa vezi diferenta la control
Ghetto_64 wrote:Au luat şi pentru vecini, rude şi tot aşa. Nu văd care e problema. Tu parcă ai cheie, sau ma inşel?
Nu am cheie, daca aveam nu mai eram asa suparat. Asta e, o sa astept sa apara jocul.
Daca nu vezi care e problema in chestia asta, e intr-adevar o problema.
cine are nevoie de cheie sa imi trimita pm. eu unul nu pot juca online din cauza ca sunt intr-o retea de camin, care merge cu hopuri..merge 2 min si dupa aia ma deconecteaza... asa ca... pm me...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Am reusit in sfarsit sa download-ez jocul. In sfarsit !! Amin !! L-am instalat, si acum sa vad ce si cum. Revin mai spre seara cu rezultate/impresii/pareri.
Ne vedem in Hawaii .
A rough road leads to the stars Ad Astra Per Aspera
SoboLAN wrote:Am reusit in sfarsit sa download-ez jocul. In sfarsit !! Amin !! L-am instalat, si acum sa vad ce si cum. Revin mai spre seara cu rezultate/impresii/pareri.
Ne vedem in Hawaii .
Aloha
GamerTagul meu e PSS_Vlad
deobicei ma gasiti prin sud cu un Enzo bleu
Oameni buni am si eu o problema, merge jocul superb pe x1900xtx dar mi se blocheaza uneori cand sunt in casa sau garaj, cand conduc nu am nici o problema, se blocheaza doar in casa si in garaj si atunci ramane imaginea freeze dar am sunet, aveti vreo solutie pentru problema mea. Nu am avut nici o problema cu nici un joc pana acum.
2K wrote:OMG dude,ar trebui sa mai iei o pauza:P,oricum superbe masinile am testat si eu pe majoritatea,acum trebuie doar sa le cumpar eu am jucat in medie 4-5 ore pe zi de sambata pana azi si am reusit sa cumpar 6 masini printre care si Enzo+tunning lvl 3 superba masina
seteaza la optiuni sa fie pe DRIVING AID apoi o sa vezi diferenta la control
Multumesc,eu il aveam pe hypersport da nush cum dreaq de am facut asta ca nu am umblat niciodata acolo
PSS, tu poti sa joci net? Ca mie imi zice tot timpul in stanga sus TDU server anavaible
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Nici mie nu-mi merge sa ma joc online. Am facut ceva conturi si l-am strabatut un pic pe singleplayer. Cand m-am hotarat sa fac un cont final cu care voi merge pana la sfarsit, surpriza: imi zicea ca "This nickname is already in use with another password". Habar n-am de ce nu merge, daca incerc sa ma loghez pe GameSpy merge perfect.
Voi mai "rontai" jocul pe singleplayer, ca n-am ce sa fac.
A rough road leads to the stars Ad Astra Per Aspera
Multumita lui Zeus_XP am facut rost de key . Dar cand incerc sa bag acolo mail-ul si parola pentru gamespy, imi zice parola incorecta. Trebuie sa-mi fac cont pe GameSpy, sau ce?
DjDaLiu wrote:Oameni buni am si eu o problema, merge jocul superb pe x1900xtx dar mi se blocheaza uneori cand sunt in casa sau garaj, cand conduc nu am nici o problema, se blocheaza doar in casa si in garaj si atunci ramane imaginea freeze dar am sunet, aveti vreo solutie pentru problema mea. Nu am avut nici o problema cu nici un joc pana acum.
Este de la joc ...si eu am probleme (nu se blocheaza ,dar merge cu 2 fps)...