![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Moderator: Moderatori
Am testat eu acum tool-ul. Eu am monitor wide 16:10 si scoate barele de sus.burebista wrote:Azi am dat peste tool-ul asta. Acu's la munca si oricum am parte de BSOD-uri, poate cineva sa-l incerce si sa ne spuna daca scoate barele alea negre pe monitoare 4:3?
Thanks.
burebista wrote:Azi am dat peste tool-ul asta. Acu's la munca si oricum am parte de BSOD-uri, poate cineva sa-l incerce si sa ne spuna daca scoate barele alea negre pe monitoare 4:3?
Thanks.
Sunt reale. Dar din pacate s-au grabit, si au facut-o si pe sest, probabil ca sa vada cam cum arata DX10.1.van helsing wrote:DX10.1 in Assassin's Creed...Dovezile par reale,dar nu suficiente.Ceva opinii???
Eu acu' stau si astept patch-ul ca nu-l pot termina. Mi se blocheaza in aproximativ acelasi loc si cred ca-s aproape de final. Si e plictisitor ca tre' sa iau memory block-ul de la inceput de fiecare data. Luptele nu ma deranjeaza da' cut-scenele alea deja ma plictisesc.In addition to addressing reported glitches, the patch will remove support for DX10.1, since we need to rework its implementation. The performance gains seen by players who are currently playing Assassin’s Creed with a DX10.1 graphics card are in large part due to the fact that our implementation removes a render pass during post-effect which is costly.
burebista wrote:din pacate sunt unul din cei care au aceasta problema. Incercat 2 drivere in XP si unul in Vista64. No luck.Dupa un interval aleator ma trezesc cu artefacte (rosii in XP, albastre in Vista) urmate de un BSOD in nvdisp.dll sau freeze. In mod sigur nu e de la placa video, nici de la temperaturi, orice alt joc/test merge fara probleme.