Serios? E clar ce "pasarici" am vazut eu!Ionut_xx_ wrote:Din ce am vazut eu era bruneta...si de etnie roma.
Basescu Reloaded
Moderator: Moderatori
Re: Basescu suspendat
Oarecum pe lângă, dar tot e o veste bună:
Basescu i-a retras lui Vadim decoratia data de Iliescu.
Basescu i-a retras lui Vadim decoratia data de Iliescu.
Imediat dupa decorarea lui Vadim, laureatul Premiului Nobel pentru Pace, profesorul Elie Wiesel, a restituit Ordinul "Steaua Romaniei" cu care fusese decorat de presedintele Iliescu in iulie 2002, argumentand ca nu poate face parte dintr-un grup in care este membru si Corneliu Vadim Tudor.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
...crezi ca si blondinei,i se adresa cu "pasarica"?Serios? E clar ce "pasarici" am vazut eu!

In primul rand nu inteleg de ce a primit-o Vadim decoratia cea mai inalta a tarii, asa ca asta este doar o coregare a greselei facuta de Iliescu(PSD) , pe de alta parte Base poate sa se adreseze oricum chiar si blondei atat timp cat el e presedintele ( imunitate) si este cel mai popular om din tara (prin prizma voturilor).
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
- RIP-Toranagah
- RIP
Din aceleasi motive, pt care l-a gratiat si pe Cozma. De c**va ce e **reanta asta ordinara (e vorba de Ilici sa nu existe confuzii).JoKeR-X wrote:In primul rand nu inteleg de ce a primit-o Vadim decoratia cea mai inalta a tarii, asa ca asta este doar o coregare a greselei facuta de Iliescu(PSD)
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
C**vă ca c**vă dar l-a ales poporul în 1992 şi 2ooo, nu?
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
binenteles! apelativul nu cred ca era rasist aici, misogin poate!lazarus wrote:...crezi ca si blondinei,i se adresa cu "pasarica"?...
Eu nu condamn alegerea din 1992 ( sau cel putin nu asa mult ca pe cea din 2000). Dupa revolutie ar fi votat si un cimpanzeu... Problema a fost 2000. In perioada 2000-2004 si-a aratat Ilici adevarata fata.Edge wrote:C**vă ca c**vă dar l-a ales poporul în 1992 şi 2ooo, nu?
Do Good by stealth, and blush to find it Fame.
Macar se face progres! De la "de ce ma huiduiesti, mai animalule" ajungem la "pasarici" cu sau fara treburi.
...hmm,poate daca as fi pus blondina intre ghilimele,ai fi prins ideeabinenteles! apelativul nu cred ca era rasist aici, misogin poate!

bai ce tâmpit sunt!lazarus wrote:...hmm,poate daca as fi pus blondina intre ghilimele,ai fi prins ideea

cred ca da! pare genul careia ii place să se joace tare..
@ vica
...da,cam asa ceva:
On
Nu prea am vazut comentarii,la declaratia facuta ieri in Parlament din care care am "pescuit" sintagme de genul,"o noua constitutie","o noua clasa politica"...desi sunt curios,cam care ar fi aia?
...da,cam asa ceva:

On
Nu prea am vazut comentarii,la declaratia facuta ieri in Parlament din care care am "pescuit" sintagme de genul,"o noua constitutie","o noua clasa politica"...desi sunt curios,cam care ar fi aia?
Vad ca nu mai zice nimeni nimic. A trecut referendumul si gata? Azi va fi supusa la vot motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece" initiata de PD.
Eu propun schimbarea titlului topicului in "Poiana lui Iocan - online" sau ceva asemanator si astept opinii. Show-ul este inca in desfasurare...
Eu propun schimbarea titlului topicului in "Poiana lui Iocan - online" sau ceva asemanator si astept opinii. Show-ul este inca in desfasurare...

Mie asa sila mi-e sa mai deschid televizorul sau vreun site de stiri de nici nu va inchipuiti.
A fost doar o perioada mai relaxata, pana s-a asezat marinaru la timona, acum incepe iar bataia, mai ales ca am auzit azi pe la radio ca Basescu va cere adoptarea legii lustratiei cat mai curand, sa vezi atunci cum ies balaurii astia comunisti de prin grotele lor la atac.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
- nemesys_alien
E deja un show ca la tigani. Aiurea si cam nasol pentru tara noastra. Mi se face deja greataMerced wrote:Vad ca nu mai zice nimeni nimic. A trecut referendumul si gata? Azi va fi supusa la vot motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece" initiata de PD.

http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

- RIP-Toranagah
- RIP
Subscriu la cele spuse de către Serban. Nici nu-mi mai aduc aminte, când mi-am deschis ultima oară tembelizorul. Oricum, dacă se întâmplă ceva important, aflu urgent de pe net.
Vezi pentru prima data aşa ceva?nemesys_alien wrote:E deja un show ca la tigani. Aiurea si cam nasol pentru tara noastra. Mi se face deja greata.
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
- nemesys_alien
Nu pentru prima data din pacate dar de data asta, sa zicem ca ii mai nasol ca oricand. Tara noastra pierde bani de la UE pe zi ce trece. Nici nu vreau sa mai stiu cati..
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing