Cu si despre nickname-uri
Moderator: Moderatori
si pe baza a ce afirmi tu lucrurile astea?Anggell wrote: Cu riscu de a ma repeta eu stiu ca in marea majoritate sunt looseri asa ca n-are sens sa vb frumos cu voi sau sa fiu atent la ortografie shi altele.
ai facut vreun studiu ceva referitor la cat de ratati sau nu suntem?
omule,de afirmatii gratuite si nefondate sunt satul...
si ca sa-mi inchei postul intr-un mod inteligibil si usor de inteles tie:
<<cine zice ala este,ca magaru din poveste>>
cred ca nu ai intampinat dificultati in interpretarea acestei expresii,folosita (de altfel) frecvent in comunitatile 6-7 ani ....
Alt-F4
Angel, cred ca in curand o sa afli dc ai nickname-ul asta ... fiindca daca mai scrii multe reply-uri din astea s-ar putea sa zbori ... mai ales cand sunt in cadrul unui topic care-mi apartine. :evil:Anggell wrote:Cu riscu de a ma repeta eu stiu ca in marea majoritate sunt looseri asa ca n-are sens sa vb frumos cu voi sau sa fiu atent la ortografie shi altele.
Daca vrei sa te manifesti, fa-o in alta parte. :x
Ptr fishbone : man, imi cer scuze de reply-ul asta, dar nu suport cand vad ca se posteaza off-topic asa, doar de dragul de a posta, si mai ales cand se intrece si limita nesimtirii pe deasupra.

Truth is relative. Pick one that works
Anggell wrote:Bossman ce intzelegi tu prin limita nesimtzirii??:))
Chestia asta iti zice ceva? :-?Anggell wrote:Cu riscu de a ma repeta eu stiu ca in marea majoritate sunt looseri asa ca n-are sens sa vb frumos cu voi sau sa fiu atent la ortografie shi altele.
Truth is relative. Pick one that works
Heh, mi-a ramas nicku asta vechi si cam "complicat" dar decat sa ma inregistrez inca o data am ramas cu el, pe care il foloseam intr-un joc vechi, antic si de-demult fumat pe nume CounterStrike pe IRC intru cu TRyx14 si nickul meu folosit in rest este K
+RIP+ Undernet... | last.fm
"Românii sunt o naţie de miei în drum continuu spre abator." Alain Gavriluţiu
Nick-ul meu: mi-e o greata maxima de pseudo-intelectuali, de geniile neintelese care simt nevoia sa ne impartaseasca din "perlele intelepciunii" lor, de aberatiile idioate ale unor oameni care se cred buricul pamintului. De lipsa de toleranta, de pushtani care cred ca, daca au 13 ani, inseamna ca au experienta de viata, de prosti care se cred destepti, de smecheri, de..., de...
Si pentru ca toate astea trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus Hurl. Nick ce mi-a venit intr-un moment de inspiratie (a se citi sictir maxim).
Pentru cei care nu stiu (a se vedea unii useri care ne sugereaza ca avem mai multe cunostinte de engleza decit mîna) "to hurl" inseamna "a da la boboci, la ratze, a te rasti la bocanci", intr-un cuvint "a borî".
[edit]
Am uitat sa ii multumesc domnului Anggell pentru cuvintele frumoase si delicate, de apreciere la adresa userilor forumului. Asadar... "Va multumim".
[/edit]
Si pentru ca toate astea trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus Hurl. Nick ce mi-a venit intr-un moment de inspiratie (a se citi sictir maxim).
Pentru cei care nu stiu (a se vedea unii useri care ne sugereaza ca avem mai multe cunostinte de engleza decit mîna) "to hurl" inseamna "a da la boboci, la ratze, a te rasti la bocanci", intr-un cuvint "a borî".
[edit]
Am uitat sa ii multumesc domnului Anggell pentru cuvintele frumoase si delicate, de apreciere la adresa userilor forumului. Asadar... "Va multumim".
[/edit]
Ce reprezinta nick-ul vostru?
Pai sa incep eu
Zeus reprezinta puterea si dorinta de a fi No1 in orice, de a fi boss-ul cel mare, pe cand _XP dovedeste afinitatea catre lumea IT-ului.
Zeus reprezinta puterea si dorinta de a fi No1 in orice, de a fi boss-ul cel mare, pe cand _XP dovedeste afinitatea catre lumea IT-ului.
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Nickul meu reprezintă felul în care mă simt când văd topicuri noi în loc de posturi la "Ce avatare aveţi şi ce nickuri aţi mai schimbat". Ăla e locul în care se discută nickurile şi avatarele dacă nu mă înşel.
Later edit: La cel din linkul pe care l-a dat Ocean Soul mai jos mă gândeam când am dat citatul de mai sus. Se pare că mă înşelam.
Later edit 2: Dar se pare că e la Arhivă, deci go ahead.
Later edit 4: Şters Later Editul 3. Nickul meu mai jos.
Later edit: La cel din linkul pe care l-a dat Ocean Soul mai jos mă gândeam când am dat citatul de mai sus. Se pare că mă înşelam.
Later edit 2: Dar se pare că e la Arhivă, deci go ahead.
Later edit 4: Şters Later Editul 3. Nickul meu mai jos.
Last edited by Sanguine on Thu Apr 29, 2004 10:30 pm, edited 7 times in total.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
Promoter of the New World Order.
Neah, acolo te dai mare cu avatarul nou si cu nick-ul nou, cand e nevoie. Mai era un thread pe tema asta dar... see for yourselves:
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... light=nick
Nick-ul meu... Err pai Ocean Soul este o melodie a trupei mele de suflet [ Nightwish ]. Si mi-a placut cum suna, desi am inceput sa ma cam plictisesc de el. Poate voi deveni si eu un fel de Void, cine stie
http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.p ... light=nick
Nick-ul meu... Err pai Ocean Soul este o melodie a trupei mele de suflet [ Nightwish ]. Si mi-a placut cum suna, desi am inceput sa ma cam plictisesc de el. Poate voi deveni si eu un fel de Void, cine stie

+RIP+ Undernet... | last.fm
Ogre*|NsaN3... heh...păi pe când m-am înscris eu pe forum, eram maniac dupa Quake2/3. Aveam un clan local, "INsaN3".
Ogre, vine de la căpcăun...de ce...pentru că de multe ori mă băgam cu capu' înainte ca un căpcăun, fără să mă gândesc la consecinţe.
Între timp s-a mai "ameliorat" treaba, şi conseider mai mult un joc de cuvinte (LAME
). Căpcăunul-Nebun...de ce? Probabil pentru că nu mă mai comport ca un capcăun...WTF...careva să mă împuşte...
Mulţumesc
Ogre, vine de la căpcăun...de ce...pentru că de multe ori mă băgam cu capu' înainte ca un căpcăun, fără să mă gândesc la consecinţe.
Între timp s-a mai "ameliorat" treaba, şi conseider mai mult un joc de cuvinte (LAME

Mulţumesc

Zeus: ai avut noroc ca topicul celalalt e la Arhiva si nu poate fi postat pe acolo.
Dar ca sa nu ma repet:
Dar ca sa nu ma repet:
Am ales acest nick in urma cu 5 ani si credeti sau nu, de atunci nu l-am schimbat niciodata. Cum si de ce l-am ales? Eram intr-o criza de identitate online chiar cand am dat de chat (in zilele acelea MS Chat ruled all). Mi-a placut sigla si numele firmei de BMX-uri/MTB-uri profesionale Fishbone Gyro, am renuntat la gyro si am ramas cu fishbone (intotdeauna cu f mic).
- Dr. Voidberg
- Moderator
Ce insemnau nick-urile mele:
Nightwish - primul meu nick pe acest forum, eram in perioada in care imi placea foarte mult Nightwish
Count Zero Interrupted - pentru cei ce au citit Gibson, nu mai e nevoie de nici o descriere
White Whisper - cantec de la Deep Forest care imi place mult
si in final...
Void - din tipul de date din c/c++, din Destination Void a lui Herbert, din cauza faptului ca sunt cam gol...
Nightwish - primul meu nick pe acest forum, eram in perioada in care imi placea foarte mult Nightwish
Count Zero Interrupted - pentru cei ce au citit Gibson, nu mai e nevoie de nici o descriere
White Whisper - cantec de la Deep Forest care imi place mult
si in final...
Void - din tipul de date din c/c++, din Destination Void a lui Herbert, din cauza faptului ca sunt cam gol...
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
Nickul meu este de fapt o prescurtare de la o expresie mai lunguiatza shi care descrie felul de a fi ...
icub4ucm = i c u b4 u c m = i see you before you see me
Mai pe romaneshte imi place intai sa cunosc omul shi dupa aceea ma cunoashte el pe mine.
icub4ucm = i c u b4 u c m = i see you before you see me
Mai pe romaneshte imi place intai sa cunosc omul shi dupa aceea ma cunoashte el pe mine.
I saw a light at the end of tunnel. I went closer and I was right...It was a light...The light of a flamethrower
carter_ de la Vince Carter jucator in NBA la Toronto Raptors. E preferatul meu..desi sunt cam slab la basket!
Intodeauna cu "c" deoarece atunci cand l-am pus nu tineam cont de litere mari/mici (acum tin), cu "_" pt ca mereu nickul carter era folosit(pe vrmurile cand eram IRQ-oman)
Intodeauna cu "c" deoarece atunci cand l-am pus nu tineam cont de litere mari/mici (acum tin), cu "_" pt ca mereu nickul carter era folosit(pe vrmurile cand eram IRQ-oman)
Errare humanum est sed perseverare diabolicum
Tovarashi la scoala imi ziceau Niky si ca sa nu para prea "naspa" am pus si un DJ in fata ca tot sunt un fan infocat al manelelor! 

AMD64 3000+ Winnie 939 | Gigabyte K8NS-939 | 2x512DDR400 KingMax TinyBGA 2.5-2-2-5 | MSI ATI 9800PRO@XT 128DDR Hynix 2.8ns | Audigy 2 ZS 7.1 + Genius 5.1 5000W | WD 80GB S-ATA 8MB & Seagate 60GB | DVD-RW LG 4163B & CD-RW Teac | Sursa Rhycom 550W | TFT Samsung 710N
ARES.
Ares, the Greek god of war, is tall and handsome, but vain and as cruel as his brother Hephaestus was kind. His sister Eris, the goddess of strife, is his constant companion, but he is also attended by his sons Deimos and Phobos, as well as Enyo, an old war-goddess.
When Ares heard the clashing of arms, he grinned with glee, put on his gleaming helmet, and leapt into his war chariot. Brandishing his sword, he rushed into the thick of battle, not caring who won or lost as long as blood was shed. A vicious crowd followed at his heels, carrying with them Pain, Panic, Famine and Oblivion. Once in a while, Ares was wounded. He was immortal but whenever he would get hurt he would run back to his father, Zeus and was healed. Needless to say, Zeus was very
ed with his son. Ares was mainly worshipped in Thracia, a region known for its fierce people.
Ares, the Greek god of war, is tall and handsome, but vain and as cruel as his brother Hephaestus was kind. His sister Eris, the goddess of strife, is his constant companion, but he is also attended by his sons Deimos and Phobos, as well as Enyo, an old war-goddess.
When Ares heard the clashing of arms, he grinned with glee, put on his gleaming helmet, and leapt into his war chariot. Brandishing his sword, he rushed into the thick of battle, not caring who won or lost as long as blood was shed. A vicious crowd followed at his heels, carrying with them Pain, Panic, Famine and Oblivion. Once in a while, Ares was wounded. He was immortal but whenever he would get hurt he would run back to his father, Zeus and was healed. Needless to say, Zeus was very

Nick-ul meu cred ca numai are nici o nevoie de descriere...se subintelege ca se refera la marca de masina BMW de care sunt pasionat.
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
- chrisTopher
Zaelu vine de la ZAEL un player de Quake 3, cam mediocru (deci imi seamana
), pe care l-am articulat. Imi place ca e o prescurtare de la Azazael un nume care e confundat cu michidutza :evilbat: . Citisem pe undeva ca Zael ar fi fost totusi un "inger" in armata lui uciga-l-toaca, but who gives a damn?.