Gothic 2 : Pareri si impresii
Moderator: Moderatori
defapt asta e una dintra partile mishto ale jocului...stiind ca mai toata lumea te poate bate cu o bata... trebuie sa te porti altfel... si deobicei sa fugi de toata lumea, da' pe la sfarsit... inafara de aia invincibili, poti sa bati pe orcine... RAZBUNARE :evil:ZiaN009 wrote:Ce mai e naspa la jocul asa este ca mori f repede fata de adversari tai
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
asa e, chiar ma intrebam cum o sa bage add-on-ul... fac pariu ca te apuca furtuna si pierzi iar tot.... :-? boss-ul de la sfarsit a fost mult prea usor, faze grele au fost: evitarea orcilor si altor chestii care atunci erau prea tari, lupta cu ice dragon-ul.. brrr, lupta cu Sylvestro... de care nici acum nu am trecut(m-am teleportat repede) acu' m-am apucat iar ca magician.... insa e mult mai rezonabil la inceput sa devii fighter, te costa 1100 de gp ca sa te primeasca aia la manastire... cat despre folosirea codurilor... fiind obisnuit cu primu nu m-a deranjat nimic ca sa am nevoie.Nexxus wrote:A fost greu? cum ti s-a parut? Mare shmecher e Xaradasburner wrote:l-am terminat.. destul de naspa tinand cont de faptul ca sfarsitul te face sa astepti add-on-ul ... care pana apare in englezama apuc de invatat germana..
Man, dar la inceput, in castelul lui X... , unde gasesti o arma ceva, ca el zice "ia tot ce crezi ca iti trebuie" da' cum pana mea sa iei, am incercat cu action, draw weapon etc (pe o cheie, pe o sticla cu potiune). Pls help, ca simt un urias val de draci care creste in mine impotriva jocului (controlul ala ma omoara), si-i pacat, pare un joc bunicel.
I know Kung-Fu!!!
Hello!!Mare prblema!!Help!!(Sper sa nu ziceti ca sunt timpit.
))Dar eu nu reusesc sa-l gasesc pe al3lea flacau cu ore-ul.Stiti voi ma trimite liderul Castelului din valley of mines sa aflu cum sta treaba in cele 3 mine de pe harta pe care mi-o da.
La mine treaba sta cam asa:1 are 2 lazi cu ore ceilalti au murit toti dar au reusit sa ascunda intr-o pestera 4 lazi cu ore.Problema apare acum ca la a3a mina m-am dus si muncitorul mi-a zis ca baietzasii au plecat spre castel cu ore-ul minat(ca ar fi pe undeva prin vest sau est"n-am inteles exact")Problema e ca il caut pe ala de vreo 2 saptamini si nu-l gasesc,am omorit aproape pe toti de pe harta si tot nu am gasit convoiul ala.UNDE E???A incercat Burner sa-mi explice ceva dar nu am inteles prea bine.Va rog spuneti-mi exact unde ii gasesc pe aia.PLS!!!!!.Mersi!!
P.S.Cele 3 x-uri de pe harta au disparut(nush de ce) si cind ma duc la lider spune ca inca asteapta noutati de la cea dea 3a mina.E o cale de a rezolva asta??Sunt desperat.Pls ziceti ca stau pe loc de 2saptamini.
10X.PAPA!!

La mine treaba sta cam asa:1 are 2 lazi cu ore ceilalti au murit toti dar au reusit sa ascunda intr-o pestera 4 lazi cu ore.Problema apare acum ca la a3a mina m-am dus si muncitorul mi-a zis ca baietzasii au plecat spre castel cu ore-ul minat(ca ar fi pe undeva prin vest sau est"n-am inteles exact")Problema e ca il caut pe ala de vreo 2 saptamini si nu-l gasesc,am omorit aproape pe toti de pe harta si tot nu am gasit convoiul ala.UNDE E???A incercat Burner sa-mi explice ceva dar nu am inteles prea bine.Va rog spuneti-mi exact unde ii gasesc pe aia.PLS!!!!!.Mersi!!
P.S.Cele 3 x-uri de pe harta au disparut(nush de ce) si cind ma duc la lider spune ca inca asteapta noutati de la cea dea 3a mina.E o cale de a rezolva asta??Sunt desperat.Pls ziceti ca stau pe loc de 2saptamini.
10X.PAPA!!
Anggell > mai incerc odata(ma oftic ca nu stiu exact cum sa explic :-? ) daca mergi pe drum este IMPOSIBIL sa nu gasesti aproape de castel un fel de tabara IN SPATELE EI e o pesterea, iar in fata pesterii e un paladin, acolo e cea ce cauti!!!!!!!!!!! deschide harta... vezi drumu ala care iese din castel? e, urmeaza-l pe ala din stanga(cred :oops: ) si o sa gaseti tabara de care am zis mai sus... faza e ca nu mai am nici o salvare de acolo, iar ca magician inca nu vreau sa plec pana nu sunt la un nivel rezonabil... oricum azi ma mai joc si daca ajung pana acolo, revin cu detalii...
ZiaN009 > trimite-mi si mie un pm cu "surpriza" ca sa vad daca am pierdut ceva(io i-am omorat pe toti
) [/b]
ZiaN009 > trimite-mi si mie un pm cu "surpriza" ca sa vad daca am pierdut ceva(io i-am omorat pe toti

a aparut o mica eroare in scris ("nu") nu era in fraza aia ma refeream sa treci de zidburner wrote: Anggell > mai incerc odata(ma oftic ca nu stiu exact cum sa explic :-? ) daca mergi pe drum este IMPOSIBIL sa nu gasesti aproape de castel un fel de tabara IN SPATELE EI e o pesterea, iar in fata pesterii e un paladin, acolo e cea ce cauti!!!!!!!!!!! deschide harta... vezi drumu ala care iese din castel? e, urmeaza-l pe ala din stanga(cred :oops: ) si o sa gaseti tabara de care am zis mai sus... faza e ca nu mai am nici o salvare de acolo, iar ca magician inca nu vreau sa plec pana nu sunt la un nivel rezonabil... oricum azi ma mai joc si daca ajung pana acolo, revin cu detalii...
ZiaN009 > trimite-mi si mie un pm cu "surpriza" ca sa vad daca am pierdut ceva(io i-am omorat pe toti) [/b]
Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
Manu pot sa iti zic motamo ca nu mai am screenshot-ul dar suna cam asa
Vad ca ai reusit sa treci de marele zid al orcilor felicitari ,dupa cum aici este sfarsitul lumi nu mai exista nimic ..............mai zice niste nume si dupa asta iti zice sa ai grija la extraterestri -e cam confuza faza dar cum este scrisa de iei suna misto rau asa ca foloseste si tu codul ala de trecut prin zid!
Vad ca ai reusit sa treci de marele zid al orcilor felicitari ,dupa cum aici este sfarsitul lumi nu mai exista nimic ..............mai zice niste nume si dupa asta iti zice sa ai grija la extraterestri -e cam confuza faza dar cum este scrisa de iei suna misto rau asa ca foloseste si tu codul ala de trecut prin zid!

Since there was no more room in hell I do walk the Earth...
- Pretorianu'
Nu te supara Sir, ce naiba de versiune ai ???!! :oSir Ice wrote:Nici nu l-am instalat bine si deja am o parere proasta: niecate optiuni instalare partiala, niecate EAX3, engine patratos, diferente intre subtitrari si ce spun personajele.

La mine arata extraordinar...iar la diferentele de subtitrari, nu sunt semnificative, de fapt sunt sinonime si se intampla un cuvant la cateva zeci de fraze.
Mie imi place mult, eu zic ca e un joc reusit (n-am jucat Gothic I)...
Intel i7 920 @4.0GHz | Asus P6T SE X58 | Corsair 12Gb DDR3, 1600MHz, | MSI Radeon R390X 8GB | Crucial RealSSD M4 256GB | Zalman CNPS10X-Quiet | CM HAF922 & Windows7 64bit
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
Daca esti prost de mic, cand cresti mare numa' te joci.
- Elven_Destroyer
- Radioactiv
Bai jocu asta e super, l-am terminat si cu paladin si cu mercenar dar am de raportat un bug (sau poate nu e bug): cand cobori pe scarile de langa valea cu Circle of the Sun(unde repari Eye of Innos) am gasit o pestera unde prima oara cand am jucat ca paladin am gasit cadavrul lui Silvio desi il omorasem in Valley of the Mines, iar a doua oara am gasit (ca mercenar) cadavrul lui Xardas!!!!
"You can discover what your enemy fears most by observing the means he uses to frighten you."
-Eric Hoffer
-Eric Hoffer
daca tii apasat pa ctrl si pe urma apesi pe stanga, drapta sau fata vei ataca si de pe loc....ithanium2 wrote:Ajutor !!! plz Nu stiu ca sa fac ca sa scap cu viata dupa intalnirea cu cei 2 goblini chiar la inceput. Faza nasoala e ca nu pot sa lovesc doar daca merg inainte. Am versiunea 1.31. Si la voi e faza cu atacu asa ??? :o
faza cu cadavrul lui xardas e un bug.. nu ai cum sa gasesti asa ceva... doar ai nevoie de el in expansion....
Fratilor am o solutie pentru cei care vor sa treaca de "bodyguards"
(orci). Pe drum gasiti scroll-uri de genul morph to lurker; va transformati si "baietii nici nu va baga in seama.
Daca vreti sa scapati de multi orci din jurul castelului, aducetii pana la RAM si ii "finisati cu arbaleta pentru ca nu pot sa urce dupa voi. Evitati doar Orc Shamanii.
INTREBARI:
1) De ce level am nevoie ca sa fiu acceptat ca paladin ?
2) Unde naiba il gasesc pe Pedro (ala care o furat ochiu) ?
3) Cum pot face multa experienta ?

Daca vreti sa scapati de multi orci din jurul castelului, aducetii pana la RAM si ii "finisati cu arbaleta pentru ca nu pot sa urce dupa voi. Evitati doar Orc Shamanii.
INTREBARI:
Raspunsuri:ithanium2 wrote: INTREBARI:
1) trebuie sa faci un quest ca se te accepte....
2) il gasesti in ultimul capitol.... deci nu il mai cauta...
3) questuri-monstrii... nu ai cum ca faci altfel experienta... :-?
Alta tura de intrebari:
1) Ce quest trebe sa fac ca sa ma accepte ca paladin? (am adus dovada despre dragoni si ala mi-o dat o scrisoare ca sa ma duc la manastire dupa ochi, unde aflu ca este furat) ?
2) Unde gasesc ochiu (de preferat ar fi o harta cu un X daca poate cineva)
3)Cum pot sa castig increderea lu tamplaru ala care te pote invata sa deschizi lacate? (mie imi zice ca nu ma invata nik pentru ca nu are incredere in mine)
1) Ce quest trebe sa fac ca sa ma accepte ca paladin? (am adus dovada despre dragoni si ala mi-o dat o scrisoare ca sa ma duc la manastire dupa ochi, unde aflu ca este furat) ?
2) Unde gasesc ochiu (de preferat ar fi o harta cu un X daca poate cineva)
3)Cum pot sa castig increderea lu tamplaru ala care te pote invata sa deschizi lacate? (mie imi zice ca nu ma invata nik pentru ca nu are incredere in mine)
Rezolvat problemele dar acuma sunt de level 19 si am dexterity 65 si nu pot sa ajung la 70. Unde imi pot creste dexteritatea? Am nevoie de 70 pentru heavy crossbow.
Am rezolvat. Era in castel un dragon hunter care si-o pierdut sabia, acolo pe stanca aia unde il omori pe hosh-pak si cand ii aduci sabia poti sa iti cresti strength si dexterity.
Voi ce caracteristici aveti la lider??
EU: level 20 Paladin
51 strenght
70 dexterity
60%crossbow
astea cred ca is cele mai importante pentru ca eu nu lupt doar cu arme de departare.
Am rezolvat. Era in castel un dragon hunter care si-o pierdut sabia, acolo pe stanca aia unde il omori pe hosh-pak si cand ii aduci sabia poti sa iti cresti strength si dexterity.
Voi ce caracteristici aveti la lider??
EU: level 20 Paladin
51 strenght
70 dexterity
60%crossbow
astea cred ca is cele mai importante pentru ca eu nu lupt doar cu arme de departare.
intreba cineva de arcul lui Bosber il gasesti in canalizarile orasului cat despre arbaleta lui dragomir ogasesti la circle of fire un se repara ochiul lui innos daca n-ai ajuns la misiunea respectiva iti pot spune ca e in nord relativ aproape de black troll.Am si eu o problema sunt in capitolul 4 cel cu vanatoarea de dragoni i-am omorat pe 3 (ice fire water) insa ultimul cel de langa fortareata parasita este deja mort ce mai trebuie sa fac ca nici un npc nu-mi spune nimic important iar cand vorbesc cu Oric in castel personajul meu Ii spune ca nu a omorat toti dragonii.
L-am terminat de vreo luna ca paladin.... am luat o pauza de vreo 2-3 sapt si acuma sunt in ultimu capitol ca fire-mage.
Sa va arat 2 imagini. Prima e cu stats-urile mele ca paladin (puteau fii mai mari dar deh lenea asta
) si a doua se pare ca personajul nostru face reclama la Ariel. sau poate e invers
Oricum imaginile nu sunt trucate
Sa va arat 2 imagini. Prima e cu stats-urile mele ca paladin (puteau fii mai mari dar deh lenea asta

Oricum imaginile nu sunt trucate
Harta de mai sus ce naiba crezi ca arata? :-?PIROMANU' wrote: iti pot spune ca e in nord relativ aproape de black troll.
daca nu l-ai omort tu.. atunci e un bug... ia-i luat inima? ai vorbit cu Garond?PIROMANU' wrote:Am si eu o problema sunt in capitolul 4 cel cu vanatoarea de dragoni i-am omorat pe 3 (ice fire water) insa ultimul cel de langa fortareata parasita este deja mort ce mai trebuie sa fac ca nici un npc nu-mi spune nimic important iar cand vorbesc cu Oric in castel personajul meu Ii spune ca nu a omorat toti dragonii.
Piromanu ca sa te invete ala sa spargi lacate dute la mateo care te trimite sa iei banii de la fiica tamplarului. Aia iti zice ca nu are bani si te imbarliga cu tot felu de chestii. Plateste tu pentru ea banii si dute inapoi la tamplar si o sa fie deacord sa te invete.
Cat despre dragoni: l-ai omorat pe cel de la fortareata? ala care reprezinta elementul "earth", nu trebuie neaparta sa ii iei inima dar te sfatuiesc sa o faci ca sa incarci amuleta. Cat despre vorbitu cu Oric ala e un bug. Tre sa vorbesti cu Garond si daca ii zici ca iai omorat pe toti iti da documentele si poti sa pleci.
Acum am si io 2 intrebari:
1) Pe cine tre sa fac sa ma voteze ca sa ma accepte ca mercenar? (tinand cont ca nu m-am luptat cu militia ci am fost dupa bani la sekob).
2) pentru a ajunge in canalizare trebuie neapart sa il omor pe Attila asta insemnand ca tre sa il parasc pe Regnaru, sau are tipa din "hotel" si ea cheie ?
Cat despre dragoni: l-ai omorat pe cel de la fortareata? ala care reprezinta elementul "earth", nu trebuie neaparta sa ii iei inima dar te sfatuiesc sa o faci ca sa incarci amuleta. Cat despre vorbitu cu Oric ala e un bug. Tre sa vorbesti cu Garond si daca ii zici ca iai omorat pe toti iti da documentele si poti sa pleci.
Acum am si io 2 intrebari:
1) Pe cine tre sa fac sa ma voteze ca sa ma accepte ca mercenar? (tinand cont ca nu m-am luptat cu militia ci am fost dupa bani la sekob).
2) pentru a ajunge in canalizare trebuie neapart sa il omor pe Attila asta insemnand ca tre sa il parasc pe Regnaru, sau are tipa din "hotel" si ea cheie ?