Un joc despre care nimeni nu prea stie nimic, ce ziceti de Urban Freestyle Soccer, un joc cu potential pe care Xtrempc la evitat sau poate jocul The incredibles, grafica intersanta, gameplay de toate jocurile astea cred ca o sa apara in revista cand nu au sa mai stie ce sa puna.
MAAM saturat de simulatoare si jocuri de strategi, ajunge cu atata strategie cine vrea strategie sa mai gandeasca strategic si ce reactie au cititori(ma refer la redactori).
In fiecare luna cate un redactor nou, de parca am fi la piata si il intreb pe Gigiel cum ii se par perele, si a doua zi il intreb pe Gheorghe cum ii se par lui merele, mai lasati-o cu schimbarile in redactie,instruitiva ca nu sunteti inca la un nivel EXTREM DE SUPERIOR ca sa faceti schimbari tot timpu.
Jocuri prea putin cunoscute care merita jucate
Moderator: Moderatori
Eu am jucat Urban Freestyle Soccer si pot sa spun ca a fost un joc bunicel dar dupa vreo 2 saptamani m-am plictisit de el pt ca ma plictisisem sa tot dau cu mingea de la o poarta la alta insa ca idee mi-a placut
AMD Athlon64 3200+(Venice),Abit Fatal1ty AN8,Gainward 6600GT GLH,Corsair TWINX1024 C2PT,Seagate Barracuda 160GB S-ATA,Chieftec LBX-02B-B-SL,SAMSUNG SyncMaster 997MB
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv
Tot nu reusesc sa gasesc jocul in special ca nu stiu numele lui
.
Era un joc mai vechi din '97 parca .... incepea cu N parca ....
Uite niste detalii despre el ... incepeai cu un preot care face niste case (templu, si o casa in care iti dadea "research" la turnuri ) niste omuleti care carau o substanta ciudata parca erau niste gaizere cu apa in ele ... puteai sa ai si niste baloana cu ear in loc de acei oamenii.
Jocul se baza pe acele turnuri care le faceai in aer si terbuia sa le conectezi cu niste poduri ... erau diferite turnuri ... unu care tragea in jurul lui ca ( ca un cerc ) ... arata ca un yoyo culcat
... mai era un turn care tragea n sau s sau v sau e ... ( se misca el doar pe 4 directii ) alte turnuri care tragea numai pe directia pe care ii puneai .... nu mai tin minte ... si tu trebuia sa-i prinzi preotul adversarului ( tragea in el cu turnurile ) si apoi veneai cu un om si il luai. Il duceai, preotul adversarului, la tamplul tau ... iar cu pretoul tau il omorai ( il rastignea la templu si incepea sa invoce nu stiu ce chestie si se spargea aia pe ce statea preotul adversar si cadea intr-o groapa)
Am dat niste detalii cam tampite care nu situ daca le veti intelege
... dar e foarte vag ce mai stiu din el ... stiu doar ca mi-a placut mult.

Era un joc mai vechi din '97 parca .... incepea cu N parca ....
Uite niste detalii despre el ... incepeai cu un preot care face niste case (templu, si o casa in care iti dadea "research" la turnuri ) niste omuleti care carau o substanta ciudata parca erau niste gaizere cu apa in ele ... puteai sa ai si niste baloana cu ear in loc de acei oamenii.
Jocul se baza pe acele turnuri care le faceai in aer si terbuia sa le conectezi cu niste poduri ... erau diferite turnuri ... unu care tragea in jurul lui ca ( ca un cerc ) ... arata ca un yoyo culcat

Am dat niste detalii cam tampite care nu situ daca le veti intelege

I'm the root of all that's evil but u can call me kookie
- bloomfield
În legătură cu Netstorm se pare că nişte gigei au făcut cumva rost de cod şi au pus la punct un server. Poate vrei să arunci o privire dacă ţi-a plăcut aşa mult:
http://www.netstormhq.com/news.php
(PS: m-ai făcut curios aşa că o să încerc şi eu să văd cum e. Revin cu impresii dacă reuşesc să îl fac să meargă)
Un joc care se joacă la mine la servici în draci (nu spuneţi la nimeni da?) este Atomic Bomberman în reţea. După părerea mea are un gameplay de ne-egalat iar distracţia e 100% garantată. De cele mai multe ori facem pe noi de râs de-a lungul a 15 minute cât ţine un joc din cauza situaţiilor în care se ajunge. Păcat că are câteva buguri deranjante iar grafica e cam depăşită...
http://www.netstormhq.com/news.php
(PS: m-ai făcut curios aşa că o să încerc şi eu să văd cum e. Revin cu impresii dacă reuşesc să îl fac să meargă)
Un joc care se joacă la mine la servici în draci (nu spuneţi la nimeni da?) este Atomic Bomberman în reţea. După părerea mea are un gameplay de ne-egalat iar distracţia e 100% garantată. De cele mai multe ori facem pe noi de râs de-a lungul a 15 minute cât ţine un joc din cauza situaţiilor în care se ajunge. Păcat că are câteva buguri deranjante iar grafica e cam depăşită...