Barton@2300Mhz
9800PRO 420/350

Moderator: Moderatori
Unii inca nu au inteles ca placile fara suport SM3.0 nu ruleaza decat jumatate de benchmark si dau inainte cu optimizarile si cu vitezelehardcore wrote:Am sa-l aduc si eu bench-ul asta dar chiar e aiurea sa vad un 6600gt in fata unui x850xt, asta inseamna ca au optimizat atat de mult performantele in soft datorita lui ps3.0 incat o placa video care nu are suport pentru ps2.0 este mult mai lenta. se stie ca ps3.0 nu difera decat foarte putin ca si calitate a imaginii de ps2.0 dar ofera in cazul unei programari inteligente un spor de viteza deloc de neglijat vezi FARCRY cu patchul pentru suport ps3.0 care se misca mult mai bine daca ai asa ceva. Desi mie foarte greu sa vad o astfel de comparatie , 6600gt si 850xt , nu as pune 6800gsul cu occ impotriva unui 850xt in orice joc de acum.
Mai tarziu revin cu scoruri
:_) nici macar nu ai citit ce am scris .. optimizarea aplicatiilor pentru PS3 se pare ca va aduce viteza nu atat calitate (vezi ultimul patch pentru Farcry care se misca mai bine pe placa mea ca inainte, referitor la asta este articolul de pe http://www.guru3d.com) iar cand vine vorba de o aplicatie care foloseste ps2 nu poti compara un X850xt cu un 6600gt. ... si nu ma refeream aici la benchul asta... care la momentul respectiv nici nu-l aveam.danboc wrote:Unii inca nu au inteles ca placile fara suport SM3.0 nu ruleaza decat jumatate de benchmark si dau inainte cu optimizarile si cu vitezelehardcore wrote:Am sa-l aduc si eu bench-ul asta dar chiar e aiurea sa vad un 6600gt in fata unui x850xt, asta inseamna ca au optimizat atat de mult performantele in soft datorita lui ps3.0 incat o placa video care nu are suport pentru ps3.0 este mult mai lenta. se stie ca ps3.0 nu difera decat foarte putin ca si calitate a imaginii de ps2.0 dar ofera in cazul unei programari inteligente un spor de viteza deloc de neglijat vezi FARCRY cu patchul pentru suport ps3.0 care se misca mult mai bine daca ai asa ceva. Desi mie foarte greu sa vad o astfel de comparatie , 6600gt si 850xt , nu as pune 6800gsul cu occ impotriva unui 850xt in orice joc de acum.
Mai tarziu revin cu scoruri.
La cererea fanilor ...poe wrote:Domnul ice doreste sa reface testul, de data asta fara a acvtiva testele de PS3.0 si de cpu?doar SM2.0 si sa afiseze rezultatele detaliate? rezolutia o las la alegera lui (1024 sau 1280).. de curiozotate
![]()