dr_dream wrote:daca vrea si carcasa best of the best --> VOILA <--
Carcasa este super din toate punctelede vedere si este imensa!
Eu as recomanda doua 7900GTX 512 daca gaseste ar fi ideal!Detalii despre 7900GTX AICI!:P
Dupa cum vezi parerile sunt impartite si fiecare vine cu cate o idee!La mariosoft am vazut ca au o oferta foarte diversificata cu FX 60 si alte nebunii!Am vazut ca au si asa ceva!:P
Eu as recomanda doua 7900GTX 512 daca gaseste ar fi ideal!
Cu tot respectul dar...
In momentul de fata nimic nu se poate compara cu X1900XTX,e pacat sa dai 500$ pe o placa video si sa nu poti sa joci cu AA+HDR ...plus ca X1900XTX este mai rapida cand sunt bagate AA/AF
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
Eu as recomanda doua 7900GTX 512 daca gaseste ar fi ideal!
Cu tot respectul dar...
In momentul de fata nimic nu se poate compara cu X1900XTX,e pacat sa dai 500$ pe o placa video si sa nu poti sa joci cu AA+HDR ...plus ca X1900XTX este mai rapida cand sunt bagate AA/AF
Sa incep ce?Pur si simplu nvidia nu a fost in stare sa scoata un driver capabil sa ruleze AA+HDR si asta ii arunca pe locul 2!Punct!
Nu am ce sa incep pt ca treaba este clara ca lumina zilei!
Nu dai 500$ ca sa joci cu HDR si sa ai dungi,e cam aiurea
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
alexwinfast wrote:Sa incep ce?Pur si simplu nvidia nu a fost in stare sa scoata un driver capabil sa ruleze AA+HDR si asta ii arunca pe locul 2!Punct!
Nu am ce sa incep pt ca treaba este clara ca lumina zilei!
Nu dai 500$ ca sa joci cu HDR si sa ai dungi,e cam aiurea
Tu nu auzi ce zice novi ??? Nu incepe si aici !!!!! Chiar nu mai am nevoie sa mai vad chestia aia cu "Pe Nvidia nu merge HDR+AA". Chiar nu am nevoie. Scuze ca m-am suparat, dar s-a discutat despre asta prea mult ca sa o mai poti suporta. Sorry inka o data.....
A rough road leads to the stars Ad Astra Per Aspera