Star Trek

Discutii despre filme si seriale

Moderator: Moderatori

std
Moderator

Re: Star Trek

Post by std »

Păi cam așa e :P. Bine, TNG a devenit de trei ori mai bun după ce a plecat Mozart ăla de Crusher, și comparativ cu Voyager mi se pare cu mult mai bun oricum. Sezoanele 3-5 mi s-au părut ok, cu câteva episoade interesante prin 6 și 7.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu pot spune ca e mult mai bun ca Voyager. Inca nu l-am vazut cap-coada, dar am vazut majoritatea episoadelor duble, am vazut cam tot ce se vrea a fi reprezentativ din el, deci am o idee despre ce e vorba. Cred ca episoade de umplutura mai multe ca in TNG n-au existat in nicun alt Star Trek. Uitandu-ma la DS9(mai am cateva episoade si-l termin) nu pot sa-mi explic cum au putut sa distruga sezonul 7 care e si ultimul. In afara de vreo doua episoade(din 16 cate am vazut pana acum) restul sunt numai de caterinca. S-au departat mult de ceea ce au facut sezoanele 5 si 6 foarte bune si au revenit la boala "holo"(episoade in holosuite in cazul DS9, cred ca au fost mai multe in sezonu' 7 decat in primele 6 sezoane).
Finalul Voyager-ului l-am revazut acum doua zile, ca mi se facuse chef de un episod misto si mi-era lene sa caut pe net sa vad care erau interesante si care nu, de asta stiam sigur cum e. Se termina urat, adica episodul e meserie, dar cand se termina, se termina si punct. Nu tu vreo imagine cu ce se intampla cu membrii echipajului, nimic. Asa a fost si cu TNG, si ma astept sa fie la fel si cu DS9. Macar TNG a fost urmat de niste filme, desi Nemesis-ul n-a avut nici el vreun final concludent ca sa zici ca nu mai are ce sa se intample.
Si cam atat, mai bine incerc sa termin DS9 zilele astea pentru concluzia finala. :d
Multumesc de split, chiar ma gandeam sa sugerez asa ceva dar am zis ca e prea complicat de adunat de pe topcuri fiecare post in care s-a vorbit de Star Trek. Se pare ca m-ai contrazis.
Tot respectul!
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Eu tot cu Voyager, mai am vreo doua sezoane. Nu inteleg in primul rand ce e aia "schimb de noapte', "ne vedem dimineata", "midnight snack" sau alte treburi ce ar tine de ciclul zi noapte in spatiu. E si pe Voyager cu schimbul trei ca la IMGB probabil. Apoi de ce de fiecare data cand se incepe o lupta cu alta nava se incepe cu "evasive maneuvers", si de fapt ce naiba inseamna asta? De fiecare data cand aud asta parca-i vad pe fratii Buzescu cum il intreaba pe Mihai Viteazu:
"Maria-ta, tragem cu tunu in turci sau ne retragem si dam foc la campii?"
"Nu copii mei, facem evasive maneuvers."
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Merced
Moderator

Post by Merced »

Tre sa aiba si ei o anume perspectiva asupra timpului, nu? Ce e mai dubios e ca lucrurile importante se intampla numai cand "schimbul de zi" e pe punte, ca si cum borgii, cazonii si celelalte specii ostile s-ar lua dupa ceasul lor, sa nu cumva sa atace cand Janeway doarme. [smilie=maniac.gif]

In alta ordine de idei tocmai am terminat de vazut DS9. Merita, cu siguranta merita, personal in mare parte zic eu ca e peste Voyager, bine fiecare cu plusurile si minusurile lor. Bineinteles finalul m-a dezamagit, la fel de tembel ca la toate Star Trek-urile din era moderna(ca n-am cea mai vaga idee cum se termina TOS-ul :D ), chiar un pic peste limita. In tot serialul a existat o parte religioasa care pe alocuri isi facea simtita prezenta, dar nu ma asteptam ca la final sa fie una din chestiile cheie, mai ales ca lucruri mult mai importante se intamplau in "cadran". Nu explic ca sa nu stric placerea cuiva care vrea sa-l vada, oricum 10 minute dezamagitoare in ultimul episod si per total un sezon 7 mult sub celelalte(sunt curios daca stiau dinainte ca o sa fie ultimul, ca parca nici nu s-au mai straduit; o sa ma documentez cat de curand) nu-mi strica impresia buna pe care mi-a lasat-o serialul.
Dupa o binemeritata pauza cred ca imi fac curaj sa vad TNG-ul cap-coada, si mai ramane TOS-ul si vreo doua filme cu echipajul din TOS.
Momentan pentru ca am vazut 100% doar DS9, Voyager si Enterprise, as putea sa le clasez cumva, dar ma abtin pentru ca n-as face in veci clasarea corecta. Toate mi-au placut, toate consider ca merita vizionate de catre fanii Star Trek in special, dar bineinteles si de catre fanii SF-urilor in general, toate au parti bune si parti rele, dar in final toate sunt serii echilibrate. Cu mentiunea ca Enterprise e "altfel", dar personal nu mi s-a parut un lucru rau chestia asta.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Mi-am speriat motanul cu atâta râs. Ăsta nu e T-Bag din Prison Break? ffs, acu trage cu torpile...
Attachments
tbag.jpg
Merced
Moderator

Post by Merced »

Din cate vad pe IMDb el este, dar nu-mi aduc aminte exact ce a implicat rolul sau. Presupun ca nu-i nimic memorabil. :d
Am facut pe dracu' in patru si am vazut si pilotul, ma rog, primele doua episoade din TNG. Doamne ce puieril mi s-a parut. Si muzica dubioasa, totul prea idealist. Primul sezon e varza, am mai incercat sa-l vad acum vreo doi ani si dupa niste caterinici de episoade m-a apucat greata. Nu stiu cum a supravietuit dincolo de sezonul intai, ca urmatoarele-s mult mai bune, dar bine ca a facut-o.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Theodore T-Bag era evident o specie agresiva in serial, 6x07 parca. Nu m-am uitat pe imdb, recunosc usor actorii dupa stil, indiferent de machiaj. Ca de exemplu daca-si mai aminteste cineva de capitanu andorian Shran din enterpraisu cu bakula, acum apare in Voyager 6x15 cu tuburi prin obraji. I-am pus si poza veche in caz ca poate mai vede cineva asemanarea.

Plus evident The Rock, in acelasi episod.
Attachments
Shran.jpg
Shran.jpg (50.86 KiB) Viewed 2286 times
daroc.jpg
Merced
Moderator

Post by Merced »

Individului ii zice Jeffrey Combs si a jucat in o gramada de episoade din toate serialele moderne Star Trek. In DS9 a avut doua rolulri, era un Vorta si un Ferengi, ba chiar intr-un episod a fost si d-ala si d-ala. [smilie=maniac.gif]
Destul de interesante unele lucruri de aici.
IMDb wrote:Auditioned for the role of Commander Riker on "Star Trek: The Next Generation" (1987). Although he didn't get the part, Jonathan Frakes, who did get the part, remembered Combs when directing an episode of "Star Trek: Deep Space Nine" (1993) and cast him in a guest role in that episode. The producers liked his performance so much he was later cast in two different recurring roles on the show.
Nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost TNG-ul cu asta in rolul lui Riker. :laughing6:

Si apropo de TNG, in primul episod se cearta Picard cu un bosorog nespalat pe o planeta, ma rog ei cica negociaza. Si cand nespalatu' se simte incoltit ameninta ca mai bine trateaza cu Ferengi. Picard ii zice ca ultimii care au tratat cu Ferengi au ajuns sa fie mancati. Cand la vreo 20 de minute apare o nava de 20 de ori cat Enterprise-ul in orbita acelasi Picard se c**a pe el de frica si-l intreaba pe bosorog daca aia-s Ferengi.
Cred ca initial vroiau sa faca cine stie ce rasa de necrutatori din ei. Si Dumnezeule ce a iesit. In DS9 sunt cateva episoade care se desfasoare pe planeta lor unde ploua mereu, au Turnu' Comertului, se roaga la statuiete pe care le mituie in prealabil, femeile lor n-au voie sa poarte haine si sa "faca profit". :d

Iar in final vreau sa spun ca am dat la plesneala pe un tracker de asta. Desi actorii sunt cunoscuti de prin diverse ST-uri, se vede de la o posta ca-i treaba de amatori, de la sunet la efecte, pana si actorii parca par amatori in conditiile alea. Si nici povestea nu e vreuna care sa zicem ca ar rupe gura targului. Au abramburit niste date stelare p-acolo, ca cica pe 61xx.x mai traia Uhura si sarbatoreau 12 ani de cand murise Kirk. Si de fapt nici Star Trek Nemesis nu cred ca se intampla intr-un stardate asa avansat.
Are 26 de minute, pentru amuzament ar merita. Vulcanienii par sa aiba sentimente, sau sunt jucati foarte prost de catre actori, ca mai mult un zambet pe buze au, decat logica lor de fier. [smilie=maniac.gif]
std
Moderator

Post by std »

It's fan-made. Sunt mai multe de genul ăsta, unele destul de interesante ca subiect dar îți vine să te iei cu mâinile de păr când le vezi.

Mie sincer Voyager mi se pare mult sub TNG (și mult peste Enterprise :D). Episoadele relevante din TNG nu sunt nici pe departe cele duble -- sigur, alea au un impact masiv în poveste, dar dintre cele simple, foarte multe sunt mult mai insightful decât cele duble. Primele două sezoane, e drept, sunt destul de slăbuțe, sunt mai mult acțiune decât SF bun, pe urmă au revenit la tratarea problemelor actuale sub masca SF-urilor și a fost mai bine :D.

Treaba cu ziua/noaptea apare şi prin TNG, sunt schimburi de "zi" și de "noapte", aşa încât, pe de-o parte, ceasurile biologice să stea oarecum în ordine, şi, pe de altă parte, să mai doarmă şi ei. Asta se practică şi pe vapoare. Sigur, pe vapoare se mai întâmplă chestii interesante şi în schimbul celălalt :D.

TOS-ul s-a terminat abrupt că l-au anulat înainte de vreme :D.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
alx_calin

Post by alx_calin »

Referitor la primele episoade din sezonul 1 TNG, exista niste review-uri facute de Wil Wheaton ("the boy", Wesley Crusher), pe blogul tvsquad. Se refera (pana acum) la toate pana la "DataLore" si are niste "Behind the scene memories" care...just :thumbleft:. link
Follow your dreams, you CAN reach your goals. Beefcake! BEEFCAKE!
Merced
Moderator

Post by Merced »

Apropo de parnaiasi in Star Trek... :laughing6:
T-Bag@TNG 1x11:
t-bag.JPG
t-bag.JPG (15.84 KiB) Viewed 2232 times
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Apropos de consiliera betazoideană, a apărut şi in cateva episoade din Voyager şi s-a bosorogit rău de tot, are vreo două solduri, vreo trei guşi si felul cum merge scoate la iveala faptul ca ascunde o hemiplegie combinată cu o cifoza degenerativă. Riker la fel, obez si cu obraji de mops ca Marian Iancu de la Poli şi aş spune chiar ca şi Q prin sezonul 7 se luptase cu ceva şaorme şi placinte la viata lui... Asta pocnea din degete si aparea oala cu ciorba.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Pai bravos, au si ei o varsta. [smilie=maniac.gif]
Credeam ca mai zici ceva de T-Bag, ca il recunosti dupa stilul lui, ca in episodul asta e un pustan care viseaza o extraterestra buna rau, si culmea chiar apare. [smilie=maniac.gif]
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Deci tu asteptai sa recunosc stilul unui actor dintr-un film vazut de tine? Ca om fi borgi si ne-am tras un colectiv impreuna... Si varsta actorilor n-are nici o legatura cu pilaful mancat cu polonicul.

Am mai gasit un actor refolosit, in Voyager 6x20 e un membru al echipajului, in 7x21 e un extraterestru telegrafist cu un nas mai osos si intins pe frunte.
Attachments
altu.jpg
Merced
Moderator

Post by Merced »

Nu ma asteptam sa recunosti stilul dupa ce am vazut eu, ci poate sa vezi si tu episodul(m-as mira de fapt sa nu-l stii, il recirculeaza aia pe AXN SciFi de multa vreme) ca sa-ti dai cu parerea.
Asa s-a purtat in Star Trek, recirculare de actori pe cat posibil. Iti imaginezi ca daca vedeam in cursul a 7 ani Voyager, nu a doua luni, era greu de retinut ca ala a fost si membru al echipajului si extraterestru la un interval mare de timp intre roluri. :wink:
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Poi ce, nu asa se poarta in toate serialele de cursa lunga? Adica m-am uitat un pic crucis cand am vazut ca sotul lui aia de-o murit in Stargate Atlantis era ala de pe planeta aia de-o fost distrusa din Stargate (sa mor eu de mai tin minte vreun nume din serialul ala). Nici nu vreau sa ma gandesc cati "red shirts" au reciclat pana acum :laughing6:
Dum zomfies...
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Ah, nu stiu episodul ala, de fapt TNG-ul l-am vazut absolut random si in mare parte pe vremea lui mironov, nu evadase inca Michael Scofield cu T-Bag. De fapt nici nu cred ca voi mai urmari TNG-ul, dupa ce am vazut Voyager seria aia cu Picard pare prea light, prea multe episoade de-astea emotive, cum avea Voyagerul episoadele alea cu fenomene temporale asa avea TNG-ul episoadele cu maica-sa consilierei de care fugea Picard.
Mai am de vazut episoadele finale din Voyager, cronologic e vreo urmare ceva?
Merced
Moderator

Post by Merced »

Cronologic doar filmul Star Trek: Nemesis e mai avansat, vorbind strict de "stardate" bineinteles. Film in care are si Janeway o aparitie de cateva clipe pe viewscreen-ul Enterprise-ului la un pahar de vorba cu capitanu' Picard, asa ca intre amiral si capitan. :D
Daca nu vrei episoade emotive dupa ce termini cu asta merita vazut si DS9, chiar merita. Dupa ce le-am vazut si eu fix in ordine inversa complet, adica Enterprise, Voyager, DS9, acum a venit momentul sa vad TNG-ul cap-coada, ca vorba ta tot random l-am vazut si eu, si mi-e greu, foarte greu. Sunt masochist cand vine vorba de unele episoade foarte slabe din primul sezon, pe care le-am mai vazut de cel putin 2 ori dar le mai vad, ca poate am ratat ceva din cauza varstei fragede la momentu' respectiv, poate de fapt nu-s slabe, doar mi s-a parut mie. Dar neah, ce parea varza, varza a ramas. Deja cand am dat de primul episod cu holodeck m-a luat durerea de cap. Alea din Voyager erau si amuzante, alea alb-negru cu dementu' de Paris care se credea capitanu' Proton, Neuron sau ceva de genul asta, dar astea din TNG, sunt orientate in alta directie.
Am mai observat niste faze, in primul sezon din TNG, ca tot aici am ajuns. Initial toti se dadeau rotunzi, ce evoluati sunt ei, doctorita chiar ii spune lu' Picard prin primele episoade ca durerile de cap erau ceva comun in trecut cand nu se intelegea creieru' uman, ca acum nu mai are nimeni asa ceva. Si culmea, in DS9 si Voyager e plin de dureri de cap. [smilie=maniac.gif] Si au mai fost faze similare. Nu mai spun ca in TNG sezonu' unu poarta astia uniformele la misto. LaForge e imbracat in rosu si sta la "butoane", brusc din locotenent la carma sa ajungi inginer-sef, parca e un pic absurd. [smilie=maniac.gif]
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Am terminat de vazut Voyagerul, sapte sezone. Sfarsitul n-a fost chiar asa fortat cum credeam dar e inspirat dintr-o idee cu intoarcerea in timp folosita aproape identic intr-un episod anterior, ala cu Voyagerul sub gheata.
Serialul are cele mai stufoase episoade cu borgi dar apar totusi prea vulnerabili, cel putin patru specii gasisera metode de exterminare a lor inclusiv o specie agrara adica d-aia de plantau inca barabule. Ca sa fie si mai ciudat, Q se ferea de ei. Cam naspa dar trebuie sa spun, nu-mi placea cum mergeau borgii de parca erau retardati, probabil e greu sa vrei perfectiunea si sa mergi de parca ai avea un implant in fund.
Doctoru si Tuvoc au fost actorii care au facut diferenta, in special Tuvoc chiar daca e probabil un vulcanian negru provenit din Harlemul de pe Vulcan mi se pare cel mai complet vulcanian din star trek, am incercat si eu o zi sa fiu d-asta de-si stopeaza emotiile si n-am reusit decat sa ma stopez cu eforturi care m-au sleit sa nu strang de gat o baba care era sa-mi scoata ochii cu umbrela la metrou. Logica dicta ca un brânci pe scări era suficient...
Merced
Moderator

Post by Merced »

Si urmeaza sau nu inceputul DS9-ului? [smilie=maniac.gif]
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Deocamdată sunt saturat de cate torpile fotonice si rezitenţe futile am vazut.
Merced
Moderator

Post by Merced »

DS9 e alt stil, cel putin la inceput mai rar torpile fotonice. Faptul ca nu se desfasoara pe o nava ca si celelalte il face diferit. Si multe altele.
caraboy

Post by caraboy »

Un mic teaser:

http://www.paramount.com/startrek/
Synopsis: From director J.J. Abrams (“Mission: Impossible III,” “Lost” and “Alias”) and screenwriters Roberto Orci & Alex Kurtzman (“TRANSFORMERS,” “MI: III”) comes a new vision of the greatest space adventure of all time, “Star Trek,” featuring a young, new crew venturing boldly where no man has gone before.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Sper ca nu mai fac iar greseli colosale cu lansarea asta de Craciun. Cred ca si Nemesis a fost lansat tot de Craciun, oricum stiu sigur ca in acelasi timp cu primul LOTR si a avut de suferit e putin spus, din cauza asta.
Fiind regizat de J.J. Abrams nu prea ma astept la SF in adevaratu' sens al cuvantului, mai degraba ceva care bate spre actiune... Sper sa fie suficient de vizionat ca sa demonstreze detinatorilor francizei ca merita sa mai incerce un serial, cu actiunea plasata post-Voyager de preferat, ca prequel-urile astea nu prea-s de bun augur.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Am început DS9, am sentimentul că l-am mai vazut mai demult, pe bulgari probabil. E ceva mai lent decât celelalte Star Trekuri, subiectele sunt slăbuţe dar era normal că aici trebuie să vină subiectele la actori, Picard le căuta.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Primele sezoane sunt mai montone, dar o sa fie mai mult decat ok de la sezonul trei sau patru incolo. Baga mare!
std
Moderator

Post by std »

DS9 e mai plictisitor la început, dar pe urmă e foarte mişto (şi foarte rapid :D).
Spoiler!
Devine brusc interesant când intră în scenă teh Dominion
caraboy

Post by caraboy »

Eu am luat o pauza de star trek, deja dupa 2 serii jumate vazute consecutiv parca simteam nevoia de un stop, nu de alta dar deja cand eram la volanul Matiz-ului cautam butonul de warp speed. : [smilie=maniac.gif]
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

N-am reuşit să mă mai uit la DS9, pe la sfârşitul sezonului 2 mi-am dat seama ca am irosit nişte pornuri bune ca sa urmăresc seria asta. Şi chiar am avut voinţă, ultimile episoade le-am văzut pe forward, mult prea multa vorbăraie, emoţii proaste, subiecte banale şi predictibile plus modelul ala din TNG cu doua subiecte / episod, unul extern navei şi unul de mare emoţie din viaţa cuiva de pe navă, de obicei Data, Worf sau mă-sa lu consiliera Deana Troi.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Hell, jump to the Dominion Wars. Nu merita irosit, mi s-a parut un pic mai bun ca Voyager. Si degeaba zici, si asta era pe acelasi tipar, cam toate au avut subiectu' "mare" si subiectu' "mic". :laughing6:
std
Moderator

Post by std »

Eu am terminat de văzut DS9-urile cât am stat acasă cu amigdalita. Realist vorbind, cu excepția seriei originale, aia cu Kirk şi Spock, cred că e seria din care am sărit cele mai puține episoade :D. În total cred că-s două episoade cu holodeck-uri care se duc naibii, două-trei călătorii în timp şi două sau trei mirror universe-uri. În rest, chiar rezonabil, nu tu Wesley Crusher, nu tu hologramă care se îndrăgosteşte şi alte bălării de-astea. Până şi treaba cu the wormhole aliens e chiar rezonabilă în limitele normalului. Nu zic nu, sezonul 2 a fost cam plictisitor, dar celelalte chiar au fost interesante.

Per total, seria nu mi se pare la fel de reuşită ca TNG (pentru mine unul, ierarhia e un fel de TNG-TOS-DS9-Voyager), însă mai bine închegată şi cu mai puține episoade penibile.
cylix

Post by cylix »

Eu am ramas la Voyager, ultimu sezon, ma chinui sa il termin, dar mi s-a acrit de el. Borgii sunt cam slabi deja, astia de pe Voyager ii "fac" prea repede. Daca in TNG toti membrii de pe Enterprise imi erau simpatici, aici pe Voyager, "maiumuta" aia de Neelix ma face cu nervii, ar fi trebuit sa omoare caracteru ala. Pe lista de antipatici mai sunt Blana Torres si ensignu ala de Kim, e cam enervant . Ala e de sapte sezoane si tot ensign e. Personaje care imi plac sunt Tom Paris, Seven :d si indianu ala de first officer( care de pe la sezonu 5 e cam in plus in sezon). Trebuie sa termin si eu seria asta dar in ultimu timp m-a prins alt serial si anume "House MD" si m-a prins tare, e genial serialu. :thumbleft:
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
std
Moderator

Post by std »

Neh, B'Ellana e destul de tare, deşi nu vreau să îmi imaginez cum face la PMS [smilie=maniac.gif] . Nelix în schimb m-a enervat şi pe mine, e un fel de Jar-Jar Binks cu mustăți.

Seven e ok în schimb, şi trebuie să recunosc că bucata aia din You are my sunshine cântată împreună cu doctorul e unul din cele mai bune cover-uri pe care l-am auzit. Nu ştiu cum e Voyager în ultimul sezon că n-am mai avut răbdare să-l văd.
Merced
Moderator

Post by Merced »

Cu vreo doua episoade inainte de final se "scapa" de Nelix. :d
Eu sincer am regretat-o pe Kes, caci Seven vreo doua sezoane era ciudata rau.
std
Moderator

Post by std »

Mie îmi plăcea foarte mult vocea ei. Modul în care dispare e şi el relativ ok. Modul în care reapare, ca babă nebună e şi el ok, dar episodul e un rahat, am văzut la episoade cu time travels că la sezonul 5 sau 6, când apare scena asta, mi se acrise de-a binelea.

Seven mi-a plăcut de la bun început ca personaj, mai ales în perioada de adaptare (vezi scena aia cu Kim... take off your clothes [smilie=maniac.gif] ... se vede că Kim avea sânge chinez, eu n-aş fi refuzat)
Sabina
Moderator

Post by Sabina »

std wrote:
Seven e ok în schimb, şi trebuie să recunosc că bucata aia din You are my sunshine cântată împreună cu doctorul e unul din cele mai bune cover-uri pe care l-am auzit. Nu ştiu cum e Voyager în ultimul sezon că n-am mai avut răbdare să-l văd.
uhm, n-ai pierdut mare brânză. am avut acelaşi sentiment cu primul sezon din TNG după Enterprise. Rather tras de păr, aşa de hai să mai facem un episod. Mai lipsea Q :d
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
Majin

Post by Majin »

StarTrek . . ce vremuri ! :D Tin minte ca eram lipit cu babacu meu in fiecare weekend de tv cand era seria difuzata pa Tvr.
Si de cand cu facultatea [ timp liber mai mult ] am revazut toate seriile.Si din toate TNG mi se pare ce`a mai buna .Fiecare personaj e mai bine conturat , trecand prin diverse chestii destul de interesante. Si nu se pierde prea mult timp cu introducerea pers .Nu zic ca nu sunt si eps de umplutura , nu sunt absurd , dar fata de Voyager sau Enterprise mi se pare genial.Seria veche [ jim , u`re pushin` her to far ! ] a fost o surpriza placuta pt minte. Tocmai terminasem de vazut Voyager { is it me or za capt looks like The Red Skull ? za nr 1 enamy a lu` capt America ?} si a reusit sa "spele" gustu` amar lasat de serie.Ma rog , dupa cateva eps am reusit sa ignor modul in care arata naveta, snuruletu`care tine nava vizibil atat de bine uneori , si alte chestii penibile dupa standardele de azi.Dar asa "nasoala" cum e , TOS merită vazuta. DS9 a fost ok per ansamblu`.Cam lenta trecerea totusi de la barbologia creata pt a cunoaste personajele la razboiu` cu baietii veseli din dominion. Oricum, net superioara seriilor Enterprise si Voyager . Am sa reiau TNGu` cat de curand...parca imi e dor de inocenta lui Data si caterinca lui Q .
My armor is CONTEMPT!
My shield is DISGUST !
My sword is HATRED !
Let none survive !
No pity ! No remorse ! No fear !
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Am zis să văd şi eu seria de filme Star Trek, că tot mă uit pe axn la serialul ala de acu 50 de ani. Dintre filmele cu Kirk doar Wrath of Khan a mai mişcat, restul cu subiecte banale de episoade proaste, ultimile două părţi când erau boşorogi burtoşi au fost chiar jenante, la scenele cu lupte erau nişte dubluri ciudate cu peruci de drag queen care nu semănau deloc cu ei. Multe chestii care difereau de la film la film şi n-aveau nici o treabă cu serialele astea noi, klingonienii arătau mereu altfel în funcţie de film şi aveau sânge roz, teleportarea era mereu altfel si scotea sunete diferite etc, au încercat chiar şi un film moralist despre balena cu cocoaşă extraterestră. The Undiscovered Country se transformase la un moment dat în CSI Miami, un sfert de film au stat sa caute nişte cizme prin navă.
La alea cu picard au mers alea cu borgii şi ăla cu nemesis, restul naşparlii, dar chiar şi la ăla cu borgii au folosit ideea din filmul cu balenele cu cocoaşă
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Ala cu balenele cocosate o fost chiar penibil, mai tin minte si amu cum McCoy era prin spital si-i facea macelari pe aia si injecta rinichi in oameni sau ceva :D. Mai tin minte unul cu Voyager, dar ala parca era fain...
Dum zomfies...
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Unei babe smiorcăite care făcea dializă i-a dat o pastilă si i-a crescut un rinichi nou, bine că n-a dat peste vreun moş impotent.
Voyagerul nu ştiu unde a fost, am reţinut doar Defiant-ul din navele astea mai cunoscute, o beliseră borgii p-asta. Acum chiar nu mă mai mir ca mai repede a prins la public Star Wars cu broscoiul ăla verzuliu mic şi spadasin.
Post Reply