Starcraft / Starcraft Broodwar
Moderator: Moderatori
- cafea_cu_pc
SC help
Deci va rog frumos , care stiti cum se mai joaca starcraft in multiplayer sa-mi spuneti. Jucam mult acu 1 an jumate si tin minte ca era pe ceva gamespace dar nu mai stiu ip-ul si cum se face ( am bnet gatewayeditor)
Learning everyday.
Re: SC help
Am mai jucat Starcraft in multiplayer, foloseam Battle.net ca sa caut server-e, dar asta a fost mai demult, si trebuie sa-ti faci cont!
- cafea_cu_pc
MI-ai putea explica putin ? Chiar imi pare rau sa nu mai pot juca starcraft in multiplayer(oricum sc2 nu se compara cu sc1. Sc1 e mult prea bun). Nu sunt un jucator prea bun desi cunosc mecanica jocului, dar pur si simplu imi place si nu ma supar cand pierd 

Learning everyday.
Daca il ai original, joaca pe Battle.net!
Apropo, cum stii ca SC2 este mai slab decat SC1, avand in vedere ca n-a aparut?
Apropo, cum stii ca SC2 este mai slab decat SC1, avand in vedere ca n-a aparut?

Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
- cafea_cu_pc
Am vazut cateva videoclipuri, si nu stiu .... 2D sc1>3D sc2 asa mi se pare . Grafica si efectele sunt intr-adevar superbe si abia il astept
.
Bine ma da io nu stiu cum se face pe battle.net .... aveam mai demult account pe gamespace si intrat acolo si mergea . Acu a murit ...

Bine ma da io nu stiu cum se face pe battle.net .... aveam mai demult account pe gamespace si intrat acolo si mergea . Acu a murit ...
Learning everyday.
Scuza-ma ca am raspuns asa tarziu, dupa cum ti-a spus Bloodred trebuie sa ai jocul original ca sa poti juca online! Iti faci cont pe Battle.net, intri la multiplayer si gasesti acolo! Daca nu intelegi am sa ma interesez si iti explic mai detaliat!
Last edited by Asgard on Thu Dec 11, 2008 1:12 pm, edited 1 time in total.
- cafea_cu_pc
Deci poate ca-s eu prost sau ceva, dar nu gasesc cum sa ma inregistrez
) =))
[EDIT] Oups, da. Nu am starcraft original xD ( licenta nu original\broodwar, ca eu am broodwar). Dar pentru asta tot am putut juca online(cand am putut...)

[EDIT] Oups, da. Nu am starcraft original xD ( licenta nu original\broodwar, ca eu am broodwar). Dar pentru asta tot am putut juca online(cand am putut...)
Learning everyday.
Joc Starcraft + Broodwar BestSeller Edition PC poti sa-l cumperi de pe emag cu 40 RON:
http://www.emag.ro/jocuri_pc/joc-starcr ... pc--pMT151
De aici am cumparat jocul si a mers foarte bine!
http://www.emag.ro/jocuri_pc/joc-starcr ... pc--pMT151
De aici am cumparat jocul si a mers foarte bine!
- cafea_cu_pc
Heh , nu conteaza . MI-am facut rost de ultima versiune patchuita. Acuma ramane problema cu un server. Este cica ceva "Robattle" dar miam facut aaccount de alaltaieri si nici acum n-am primt mail de confirmare .... :|
Learning everyday.
Momentan nu prea mai joc Starcraft, dar am sa-l instalez curand si poate atunci facem ceva! Bafta la joc!
- cafea_cu_pc
Deci dude , abia astept sa jucam impreuna contra pc =)) . Am tot jucat cu un prieten( singurul cu care am putut) eu cu el in echipa contra pc. Deci nush, s-a updatat cumva AI-ul de cand am lipsit eu dupa scena bw ?
I mean, lol apuc sa am un hydralisc den , 2 hatcheries , un spawning pool si o armata mica de zerglingi si vreo 4 hydraliskuri si vine un protoss si $%#$%^ toata treaba. Si ma omoara faza asta.
Defapt am un replay salvat in care am fost de "toata minunea". Am fugit in baza unui terran ca mai aveam 364 de minerale parca. Si exact cand mior distrus ultima cladire am inceput sa fac una noua
. Apoi vin 4 computere toate pe mine si pe terran. =)) deci chiar e comic ca am si ras da noah ....
Si apropo, imi place sa joc team contra pc . Zergul controlat de AI e al dracului de bun. Daca prinde 2 expansiuni poti sa spui adio fara un defense klumea.

I mean, lol apuc sa am un hydralisc den , 2 hatcheries , un spawning pool si o armata mica de zerglingi si vreo 4 hydraliskuri si vine un protoss si $%#$%^ toata treaba. Si ma omoara faza asta.
Defapt am un replay salvat in care am fost de "toata minunea". Am fugit in baza unui terran ca mai aveam 364 de minerale parca. Si exact cand mior distrus ultima cladire am inceput sa fac una noua

Si apropo, imi place sa joc team contra pc . Zergul controlat de AI e al dracului de bun. Daca prinde 2 expansiuni poti sa spui adio fara un defense klumea.
Learning everyday.
Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca mai sunt si romani care joaca SC. M-as baga si eu la un meci daca va hotarati ( pe bnet , dar daca nu aveti toti posib. de a juca pe bnet putem face un hamachi ) .
Harta insane pt Starcraft
Salut! Eu sunt nou pe aici. M-am gandit ca e locul potrivit, unde daca am o nelamurire in legatura cu un joc sa aflu raspunsul. De cateva zile m=am apucat sa joc iar Starcraft, de data asta cu computerul, nu cu prietenii cum faceam odioara si constat cu stupoare ca e foarte usor sa bati o harta plina de calculatoare aliata impotriva ta. Concluzie, am nevoie de harti cu AI setat pe insane. Nu stiu cum se procedeaza. Am gasit ceva pe google cand am cautat, dar nimic din ce mi-am dorit. Daca stie cineva sa creeze o plansa pe modul de dificultate insane si sa-mi explice pas cu pas...asa detaliat ca la prosti
)) as aprecia f. mult! In principiu as fi vrut sa setez celebra plansa Big Game Hunters pe insane.
Multumesc anticipat pt. raspuns! Multa bafta tuturor!

Multumesc anticipat pt. raspuns! Multa bafta tuturor!
Last edited by GabYO on Sun Oct 25, 2009 5:39 pm, edited 1 time in total.
Reason: Topic merged... Foloseste functia Search.
Reason: Topic merged... Foloseste functia Search.
Re: Starcraft / Starcraft Broodwar
Un terran versus 7 protosi pe BigGame sigur nu face fata in orice strategie..
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
face fata si un terran vs 7 protosi, iti blochezi cu food supply ul calea de acces sau cu barracks si bietii zeloti o sa viermaneasca pe afara. apoi treci direct la tancuri, te baricadezi bla bla.. battlecruisere etc. asa am vazut ca se face, da, e un exploit al Ai ului, dar se poate 

I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
Pai asta vroiam si eu sa transmit. Ca nu AI-ul e problema. Daca vrea omu' sa aiba de furca cu oponentii, sa nu se baricadeze cu supply-uri, sa joace deschis, nu cu 7, ci cu 2-3 maxim. Nu baricadare pana la Battlecruisere. Caci cu un oponent uman de calitate mediocra, nu mai merge treaba asta.
Iti zic eu ca nu prea se poate. La 7 protosi in cateva minute ai deja plina intrarea in baza de zealoti si dragoni. La un moment dat, or sa inceapa sa atace supply-urile si atunci cand o fac, sa te tii bine. (eu am pus 3 supply-uri si 3 bunkere full de marines care oricum pana sa se decida sa atace supply-urile imi erau facute muci de zecile de dragoni care se inghesuiau) Tancurile au splash damage, daca ataca unitati inamice de langa supply-urile tale iti faci singur varza baza. De BC ar fi ceva...dar pana acolo e drum lung, iar inamicii nu stau si se uita.
L.E. Tocmai am facut un meci. Am nimerit sus la mijloc. Am facut repede scv-uri si 3 supply-uri la intrare cu o baraca mai in spate. Meci inceput la 9:48. La 9:51 cand eu construiam starport el deja umpluse intrarea in baza cu zealoti. A inceput sa atace cu ceva zealoti, am scos niste marines si medici. La 9:53 deja era atat de plina intrarea in baza incat unitatile lui nu mai aveau loc sa se miste asa ca au atacat primul supply. 9:53:30 de secunde am dat exit.
L.E. Tocmai am facut un meci. Am nimerit sus la mijloc. Am facut repede scv-uri si 3 supply-uri la intrare cu o baraca mai in spate. Meci inceput la 9:48. La 9:51 cand eu construiam starport el deja umpluse intrarea in baza cu zealoti. A inceput sa atace cu ceva zealoti, am scos niste marines si medici. La 9:53 deja era atat de plina intrarea in baza incat unitatile lui nu mai aveau loc sa se miste asa ca au atacat primul supply. 9:53:30 de secunde am dat exit.

.:. Just passing by...don't mind me. .:.