Assassin's Creed
Moderator: Moderatori
- gabe_racer
Re: Assassin's Creed
Deocamdata cred ca burebista e singurul care a raportat problema asta pe aici...
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
burebista wrote:Tre' sa recunosc ca jocul imi place. Cam la fel de mult ca STALKER/BIOSHOCK/CoD4. Grafica superba, miscarile personajelor foarte naturale, optimizare foarte buna.
Am totusi doua ciriieli:
- e cumplit de repetitiv, dar uiti de asta daca joci in sesiuni de maxim 2 ore
- din pacate sunt unul din cei care au aceasta problema. Incercat 2 drivere in XP si unul in Vista64. No luck.Dupa un interval aleator ma trezesc cu artefacte (rosii in XP, albastre in Vista) urmate de un BSOD in nvdisp.dll sau freeze. In mod sigur nu e de la placa video, nici de la temperaturi, orice alt joc/test merge fara probleme.
Asta e, oricum am jucat cam mult in weekend, astept un patch/driver, ceva care sa corecteze buba asta si o iau de unde am ramas.
Si mie imi face exact lafel, detin un PX 8800 GTS 512 de la leadtek, exact aceeasi problema o am si eu... chestia e ca intervalu de timp e aproape perfect

Artefactele arata cam asa
http://img80.imageshack.us/my.php?image ... ashgt0.jpg
Yep, inca n-am citit de nimeni cu ATI care sa se plinga. Doar nVidia. Ironic oarecum, parca jocul era unul TWIMTBP. 
Exact ce-i in poza de mai sus vede si baiatul la intervale aleatoare de timp.

Exact ce-i in poza de mai sus vede si baiatul la intervale aleatoare de timp.
...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
problema nu o avem numai noi 2, o au 80% din cei care detin o placa video din seria 8800, cei de la Ubisoft au dat-o rau in bara cu optimizarea pt seria 8800..... trebuie un Patch care sa rezolve problema asta..., dar sa fim seriosi orice joc foarte asteptat a cam dat-o in bara mai rau sau mai putin, exemplu Gothic 3, care avea foarte multe buguri. Sunt putine jocuri noi care sa fie bune inca de la lansare (cum ar fi Crysis)
Eu am 8800GT (la fel ca multi altii de aici) si nu am vazut asa ceva. burebista tot pe 8800GT pateste ce pateste. Tu ai 8800GTS si aceeasi problema. Deci sigur nu poti da vina pe seria 8800.
Ca idee, ce versiune de drivere aveti ?
Ca idee, ce versiune de drivere aveti ?
Live in your world, get pwned in mine!
- gabe_racer
Eu am GTS G80 si n-am avut nici o problema.Incercati si voi cu mai multe versiuni de driveri.Alta idee nu am daca problema apare doar in acest joc.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
Nu e de la drivere. Eu am incercat cu 2 in XP si unul in Vista.
Sunt destui pe forumul UBI cu problema asta, si intr-adevar nu e limitata numai la 8800GT, sunt diverse modele de nVidia cu probleme.
Oricum la mine nu mai conteaza ca am reusit sa-l termin pina la urma.
Ideea era ca orice alt joc jucat din noiembrie pina acum nu mi-a dat niciun fel de eroare, asta e primul si sper ca si ultimul.
Gata, asteptam continuarea ca au lasat loc berechet pentru continuari.
Sunt destui pe forumul UBI cu problema asta, si intr-adevar nu e limitata numai la 8800GT, sunt diverse modele de nVidia cu probleme.
Oricum la mine nu mai conteaza ca am reusit sa-l termin pina la urma.
Ideea era ca orice alt joc jucat din noiembrie pina acum nu mi-a dat niciun fel de eroare, asta e primul si sper ca si ultimul.

Gata, asteptam continuarea ca au lasat loc berechet pentru continuari.
...un fleac...m-au ciuruit...
Jocul asta n-are nivele de difucultati ?
Nu de alta dar mi se pare prea usor...Stiu ca sunt inca la inceput( 2 oameni jos-Negustorul si doctorul ( Damascus si Acra)) dar deja domin. In lupte deja sunt trist...Daca intru intro lupta si ma incoltesc vreo 10, pe vreo 7 ii omor ( cu conter chiar foarte usor, dar si fara se poate desi e mai greu atunci) si restul deja fug
LE: Sa nu mai zic ca cu Dager-ul si Stealth kill omori jumate din paznici fara ca cineva sa isi dea seama... Asta nu e rau insa eu parca citeam pe undeva ca luptele sunt grele...Nah de unde... E bine si asa
Nu de alta dar mi se pare prea usor...Stiu ca sunt inca la inceput( 2 oameni jos-Negustorul si doctorul ( Damascus si Acra)) dar deja domin. In lupte deja sunt trist...Daca intru intro lupta si ma incoltesc vreo 10, pe vreo 7 ii omor ( cu conter chiar foarte usor, dar si fara se poate desi e mai greu atunci) si restul deja fug

Spoiler!
Jocul e chiar bun...Cu partea de prezent e o idee intersanta dar uneori enervanta ( ca stai si faci nimic)... Dar mi se pare mi-e prea usor.LE: Sa nu mai zic ca cu Dager-ul si Stealth kill omori jumate din paznici fara ca cineva sa isi dea seama... Asta nu e rau insa eu parca citeam pe undeva ca luptele sunt grele...Nah de unde... E bine si asa

Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Da, la inceput e usor, mai incolo se mai schimba un pic treaba, apar garzi mai bune, care au counter, grab si mai multa viata, dar odata ce ce prinzi miscarile ii faci usor. Si asasinatele o sa fie un pic mai grele.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
Nici eu nu am aceste probleme, pot doar sa spun ca pe Vista, AC se misca mult mai fluent overall, lucru incredibil cel putin pentru mine la capitolul sistem de operare...
).

Din contra, din punctul meu de vedere, nivelul de dificultate scade pe masura ce avansezi in joc, asasinatele sunt foarte usor de realizat iar cu soldatii e foarte simpu mai ales cu dodge, brake grab si brake defense(parca asa le zicecylix wrote:Da, la inceput e usor, mai incolo se mai schimba un pic treaba, apar garzi mai bune, care au counter, grab si mai multa viata, dar odata ce ce prinzi miscarile ii faci usor. Si asasinatele o sa fie un pic mai grele.

“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
Am şi eu o problemă. Cam o dată la o jumătate de oră, dar nu e ceva fix, îmi iese cu următoarea eroare.. ceva legat de assassinscreed_dx9.exe, în rest merge flawless în 1680x1050. nu m-am prea obişnuit cu controlul personajului, într-o luptă când adversarul stă în gardă, pot face doar 2 tipuri de atac... clic stanga simplu sau ţinut clic stânga pt o perioadă mai lungă. combo nu prea îmi reuşeşte.

I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
energy asta se datoreaza versiunii neortodoxe a jocului pe care o ai... asa ca o singura solutie ti se poate recomanda, buy the game.
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
- Michidutza
Salut! Am si eu o intrebare. Optiunea de multisampling la mine este "greyed out" . Am o placa 8800 GTS 320MB si il joc pe XP. Trbeuie sa am DX10 ceva ca sa fie activa optiunea ? Se vede cu mult mai bine ca sa stiu cat ma oftic; ce face mai exact multisamplingul asta ?
Si stie cineva daca este si o optiune de subtitles in setari...mie mi ar fii utila in unele momente. De asemenea anti-aliasing ceva ? este cam colturos fara. (pot sa dau direct din driverii placii ? )
Multumesc.
Si stie cineva daca este si o optiune de subtitles in setari...mie mi ar fii utila in unele momente. De asemenea anti-aliasing ceva ? este cam colturos fara. (pot sa dau direct din driverii placii ? )
Multumesc.
Poti seta multisampling=2 in .ini-ul jocului (ceea ce e echivalentul a anti-aliasing 4) si ar trebui sa mearga, cel putin teoretic. Multisampling-ul (aka multisampling AA, sau simplu spus AA) nu merge in anumite situatii din cauza diverselor limitari de rendering si/sau folosirea HDR-ului pe anumite placi video.
Subtitrari n-are...
Subtitrari n-are...
- SharpShooter
l-am jucat in reprize scurte ca sa nu ma sictiresc, a fost destul de ok, am lalait-o cam mult si azi mi-am facut curaj sa il termin, pot sa zic ca finalul a fost o surpiza placuta dar putin, putin tras de par... oricum.. un joc de nota ...aproape 10, destul de repetitiv in mare parte , dar il iertam ca e putin altceva...
sa vedem ce urmeaza,
sa vedem ce urmeaza,
Spoiler!
Spoiler!
- SharpShooter
sau intri inapoi in joc si aduni steagurile si scoti sangele la cavalerii cruciati care au mai ramas.... ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Awesome's Creed <- Teh coolest thing ever! ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!
Dupa credite te duci la calc fetei unde gasesti un pix iar apoi ii intri in calculator ptr a citi niste mesaje interesante,
Spoiler!
Vreau sa zic k e cam ridicol sfarsitu sau nu gasesc eu nimic peacolo...Spoiler!
dc gasiti voi ceva scrieti. Bafta
Last edited by GabYO on Wed Apr 30, 2008 9:50 pm, edited 1 time in total.
Reason: Use Edit & Spoiler tag!
Reason: Use Edit & Spoiler tag!
Ca sa ai acces la mai mai multe info trebuia
Spoiler!
pai si acum cei de facut??....dc vrei sami zici si mie ce scrie peacolo sau fa niste screen shoturi.
Last edited by GabYO on Wed Apr 30, 2008 9:51 pm, edited 1 time in total.
Reason: Nu solicita raspuns pe adresa de e-mail!
Reason: Nu solicita raspuns pe adresa de e-mail!
Daca nu i-ai luat pixul la momentul potrivit acum nu mai ai ce face. Iar cu screen-urile nu te pot ajuta pt. ca am dezinstalat jocul de zile bune.
Dar tot 35-40 FPS am. Astea sunt fisierele profilului meu [tb dezarhivata arhiva]. Rog pe cine care are X2 si are timp sa ma ajute si pe mine, sa puna fisierele astea in C:\ Documents and Settings \ USERUL_VOSTRU \ Application Data [parca] \ Ubisoft \ Assassins Creed \ Saved Games ] pe Vista locatia este: C:\Users\USERUL_VOSTRU\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games] , sa puna 1680 * 1050 sau 1600 * 1200 sau .. cat poate de sus si tot la maxim si sa imi spuna va rog cate FPS are, si daca are stutter [eu in zona aia am stutter / sar cadrele de nu ma pot juca si am 35-40 FPS]
Multumesc mult de ajutor!!!!!
Multumesc mult de ajutor!!!!!
- Attachments
-
- Saved Games.zip
- (11.04 KiB) Downloaded 69 times
My gaming rig
Asus P6T, i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212, 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsais XMS3, Twintech GTX 285, Creative X-Fi Extreme Gamer, PSU CoolerMaster 1000W, Case Cooler Master HAF 932
Asus P6T, i920@2.66Ghz + Cooler Master Hyper 212, 3 * 2 GB DDR3 1600 Mhz Corsais XMS3, Twintech GTX 285, Creative X-Fi Extreme Gamer, PSU CoolerMaster 1000W, Case Cooler Master HAF 932
Am si eu o problema la jocul asta aceea ca am instalat windows vista si vreau sa continui de unde am ramas pe windows xp si problema e ca atunci cand copiez salvarile in folderul care trebuie C:\Users\x\App Data\Roamnig\Assassin's Creed\Save Game...nu imi vede profilul.Stie cineva ce e de facut?Va multumesc 

Intel i7 9700k@4.8GHZ,bquiet! Dark Rock Pro 4,MSI Z390 Gaming Edge AC,32GB Corsair Vengeance DDR4 3200,Aorus GTX1080Ti,NVme Kingston A1000 480GB+2xCrucial MX500 500GB,HDDToshiba 2TB SATA3,Case CoolerMaster MC500M ,PSU Evga G2 650W Gold,Predator X34 GSync
Incepe un joc nou, cu user nou si joaca pana la primul save, dupa aceea vezi cum se numesc salvarile si le redenumesti pe cele vechi cu numele celor noi, apoi le copiezi peste, s-ar putea sa mearga.
7950x3D Zotac 4090 AMP Extreme Airo MSI MPG B650 Edge Wifi Lian Li Galahad 360 V2 32GB Kingston Renegade RGB Z 6000ghz SSD: Kingston KC3000 2TB, 2x Samsung 970 Evo 1TB Lian Li O11 Dynamic Evo Corsair HX1500i Samsung Odyssey G9 Neo
o sa incerc asta sa vad ce iese
P.s-merge,mai facusem asa la un joc da uitasem
P.s-merge,mai facusem asa la un joc da uitasem
Intel i7 9700k@4.8GHZ,bquiet! Dark Rock Pro 4,MSI Z390 Gaming Edge AC,32GB Corsair Vengeance DDR4 3200,Aorus GTX1080Ti,NVme Kingston A1000 480GB+2xCrucial MX500 500GB,HDDToshiba 2TB SATA3,Case CoolerMaster MC500M ,PSU Evga G2 650W Gold,Predator X34 GSync
Am vazut ca nimeni nu se lauda cu "ciordeala" sau voi nu faceti toate misiunile secundare?Referitor la problema lui Burebista eu nu am avut acea problema si detin un 8800GT de la Palit,dar poate ca eu am jocul original si nu am patit-o.
Nici eu nu am avut-o dar eu sunt pe ATi.
Oricum, tin sa va reamintesc ca jocul a fost portat de pe consola pe PC, dar si asa trebuie sa recunosc ca nu sta prost ca si optimizare - cel putin eu nu am intalnit nici o problema. Ruleaza lacrima, fara artefacte sau alte cele dar desigur banuiesc ca scoate cu vreo 5 FPS in minus, noroc ca in cazul de fata ochiul meu nu le vede sau nu simte nevoia lor (cu totul la maxim, mai putin volumul, gama si viteaza mouse-ului - nu pot sa-mi dau seama cu joaca unii cu toate la maxim). 

Deah si pe mine ma streseaza femeile alea disperate, apropo - am fost la fel de surprins cand am vazut ca e un jo S.F.Pantsless wrote:Awesome's Creed <- Teh coolest thing ever!

O problema am si eu, cand intru cateodata in joc dispar sunetele de pe fundal, a mai avut cineva problema asta?
Eu cu E-MU-uri n-am problema cu sunetele 
L-am terminat si eu, interesant joc, dar sfarsitul e dezamagitor, pacat ca nu are si nivel de dificultate ca ajungeam sa merg ca Rambo prin orase si omoram vreo 20 de soldati odata, macar sa te atace mai multi in acelasi timp, dar nu, ei stau vreo 20 sa te inconjoare si apoi ataca 1 cate 1...
A... si ce imi pare stupid si enervant este ca un Asasin moare cand intra in apa? WTF? Is it so hard to swim? Se strang hainele pe el cand intra in apa si nu mai poate sa respire => death? Sa nu mai zic ca am aruncat un Betiv in apa si apoi celalat betiv care era pe langa mine a inceput sa fuga si sa se suie pe toate barcile de parca era acrobat, chiar daca inainte cu 2 minute isi dadea cu dreptul in stangul...
Totusi ce m-a atras cel mai mult, a fost faza ca te poti catara pe tot ce vrea muschiul tau, si la capitolul asta, jocul este cel putin excelent![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Btw, cei care aveti probleme, incercati Omega Drivers : http://www.omegadrivers.net/ (fata de driverele normale, am vazut o creste mica de fps-uri; pe langa asta, singurul joc care mi-a murit, a fost Bioshock, si asta doar 1 data; joc care imi dadea crash odata la vreo 2 ore pe driverele vechi)

L-am terminat si eu, interesant joc, dar sfarsitul e dezamagitor, pacat ca nu are si nivel de dificultate ca ajungeam sa merg ca Rambo prin orase si omoram vreo 20 de soldati odata, macar sa te atace mai multi in acelasi timp, dar nu, ei stau vreo 20 sa te inconjoare si apoi ataca 1 cate 1...
A... si ce imi pare stupid si enervant este ca un Asasin moare cand intra in apa? WTF? Is it so hard to swim? Se strang hainele pe el cand intra in apa si nu mai poate sa respire => death? Sa nu mai zic ca am aruncat un Betiv in apa si apoi celalat betiv care era pe langa mine a inceput sa fuga si sa se suie pe toate barcile de parca era acrobat, chiar daca inainte cu 2 minute isi dadea cu dreptul in stangul...
Totusi ce m-a atras cel mai mult, a fost faza ca te poti catara pe tot ce vrea muschiul tau, si la capitolul asta, jocul este cel putin excelent
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
Btw, cei care aveti probleme, incercati Omega Drivers : http://www.omegadrivers.net/ (fata de driverele normale, am vazut o creste mica de fps-uri; pe langa asta, singurul joc care mi-a murit, a fost Bioshock, si asta doar 1 data; joc care imi dadea crash odata la vreo 2 ore pe driverele vechi)
Nope, ia-ti o placa de Sunet Creative si poate scapi si tu...

Asta din cauza ca ai o versiune pirat a jocului care e mai degraba un "beta"... S-a mai vorbit despre asta si s-ar putea sa realizezi mai tarziu ca nici nu poti intra in Jerusalim. Solutia? Cumpara jocul.
ba da am intrat in Jerusalem .........dar se blocheaza la 30 min am amdx2 3800+ 2GB , PX8800 GT 512 DECI NU E PROBLEMA DE CERINTE........nu stiu ce are ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
aceeaşi problemă am avuto şi eu. până la urmă l-am luat dintr-un singur magazin şi merge ok.
eu aveam şi o problemă hardware şi se bloca jocul, trebuia restart.
mergând din aproape în aproape am ajuns la concluzia că memoriile făceau figuri pe setările actuale (4 4 4 12 auto 2T) cu toate că au mers perfect în alte jocuri FEAR, stalker, crysis etc.
am redus frecvenţa memoriilor şi am schimbat tRFC de pe auto - l-am mai relaxat şi merge ok acuma.
am şi eu o întrebare:
e bine să fac şi sidequesturile, adică mi se lungeşte bara de viaţă dacă fac sidequesturile (salvatul cetăţenilor sau descoperirea viewpointurilor)? sau sunt puse acolo doar de atmosferă. jocul e foarte bun, puţin repetitiv, dar destul de inovator.
eu aveam şi o problemă hardware şi se bloca jocul, trebuia restart.
mergând din aproape în aproape am ajuns la concluzia că memoriile făceau figuri pe setările actuale (4 4 4 12 auto 2T) cu toate că au mers perfect în alte jocuri FEAR, stalker, crysis etc.
am redus frecvenţa memoriilor şi am schimbat tRFC de pe auto - l-am mai relaxat şi merge ok acuma.
am şi eu o întrebare:
e bine să fac şi sidequesturile, adică mi se lungeşte bara de viaţă dacă fac sidequesturile (salvatul cetăţenilor sau descoperirea viewpointurilor)? sau sunt puse acolo doar de atmosferă. jocul e foarte bun, puţin repetitiv, dar destul de inovator.
I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
Da, bara de viata se mareste atunci cand faci misiunile secundare. Se mareste pana la un maxim de 20 de bare. Eu unul am facut toate misiunile secundare si daca mai tin minte am ajuns la maximul de 20 de bare cand mai aveam cam 2 asasinate de executat (sau altfel spus, prin penultimul oras).
Aseara am terminat si eu jocul asta.
Ce mi-a placut:
- atmosfera si lumea de joc cat se poate de veridica;
- povestea;
- faptul ca te poti căţăra pe orice cladire;
- grafica si sunetul excelent realizate;
- optimizarea ( jocul se misca foarte fluent la 1680x1050 cu detaliile aproape la maxim pe un X2 5000+, 8800GT, 2 GB RAM).
Ce m-a deranjat:
- faptul ca toate garzile si soldatii ( ba chiar si cel mai ordinar betivan din port ) sunt mai ceva ca Nadia Comaneci si te gandesti care naiba e avantajul tau de asasin profesionist, cand toata lumea stie sa faca aceleasi lucruri ca si tine, ba, in anumite conditii, chiar mai bine.
- faptul ca toti nebunii si betivii te imbrancesc numai pe tine. Frate, parca ar scrie pe tine "Kick me!".
- povestea, mai precis sfarsitul ei. E cat se poate de clar ca urmeaza Assassin's Creed 2 sau macar un add-on.
Ce mi-ar fi placut:
- sa se poata folosi 2 arme odata. De exemplu, atunci cand te lupti cu sabia, sa ai posibilitatea sa infigi tacticos hidden blade-ul in gâtul adversarului fara a fi nevoit sa schimbi arma principala.
- sa te poti deghiza. Pare destul de ciudat ca un asasin profesionist sa se plimbe de colo-colo in mândreţea lui de costum alb stralucitor cu aproape toate armele la vedere.
- sa poti da "a few coins" handicapatelor de cersetoare, care, dupa ce ca sunt nesimţite, mai dau si cu pietre dupa tine cand te caţeri pe vreo cladire.
Per total este un joc superb, cel mai bun de anul asta din punctul meu de vedere, si care merita cu prisosinta sa fie cumparat.
Ce mi-a placut:
- atmosfera si lumea de joc cat se poate de veridica;
- povestea;
- faptul ca te poti căţăra pe orice cladire;
- grafica si sunetul excelent realizate;
- optimizarea ( jocul se misca foarte fluent la 1680x1050 cu detaliile aproape la maxim pe un X2 5000+, 8800GT, 2 GB RAM).
Ce m-a deranjat:
- faptul ca toate garzile si soldatii ( ba chiar si cel mai ordinar betivan din port ) sunt mai ceva ca Nadia Comaneci si te gandesti care naiba e avantajul tau de asasin profesionist, cand toata lumea stie sa faca aceleasi lucruri ca si tine, ba, in anumite conditii, chiar mai bine.
- faptul ca toti nebunii si betivii te imbrancesc numai pe tine. Frate, parca ar scrie pe tine "Kick me!".
- povestea, mai precis sfarsitul ei. E cat se poate de clar ca urmeaza Assassin's Creed 2 sau macar un add-on.
Ce mi-ar fi placut:
- sa se poata folosi 2 arme odata. De exemplu, atunci cand te lupti cu sabia, sa ai posibilitatea sa infigi tacticos hidden blade-ul in gâtul adversarului fara a fi nevoit sa schimbi arma principala.
- sa te poti deghiza. Pare destul de ciudat ca un asasin profesionist sa se plimbe de colo-colo in mândreţea lui de costum alb stralucitor cu aproape toate armele la vedere.
- sa poti da "a few coins" handicapatelor de cersetoare, care, dupa ce ca sunt nesimţite, mai dau si cu pietre dupa tine cand te caţeri pe vreo cladire.
Per total este un joc superb, cel mai bun de anul asta din punctul meu de vedere, si care merita cu prisosinta sa fie cumparat.
A apropo eu omoram toate cersetoarele care se luau de mine ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Mania vitezei ne omoara. Spune NU. Vasleste cu grija.alexwinfast wrote:PS: Sa nu aud de console modate ca fac bube...o consola modata e ca o masina cu pedale...iti bati joc de consola!