NFS Porsche

Referitor la jocuri PC, tipuri de jocuri, universuri, concursuri sau servere,

Moderator: Moderatori

Edge

Post by Edge »

Ok, ma ocup eu de campionat, dar cred ca o sa scot punctele, calculand la scorul final nu un punctaj ci timpurile cumulate de pe toate cursele. :wink: Deocamdata de cand mi-am luat laptopul lenevesc toata ziua in pat profitand si ca e sesiune si joc Lineage2 sau Godfather, dar cred ca pot sa-mi rup 30 de min pe zi sa innoiesc topul si sa postez ceva timpi :wink: Imi pare bine ca v-ati adus aminte de acest extraordinar joc si sper ca la "editia" asta vom avea cu cat mai multi competitori cu atat mai putine "fraude" sau "neintelegeri". [smilie=maniac.gif]
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
ATB

Post by ATB »

Sa va pregatiti, pe 12 am ultimu' examen! Am un chef nebun de Porsche!
capca1

Post by capca1 »

Acum imi instalez jocul, I'm in daca e vorba de campionat.
ATB

Post by ATB »

Pai campionat sper sa fie! Il astept pe Edge sa vina arbitru si sa isi puna la semnatura anunt! (la cate posturi are....ar trebui sa se adune ceva lume)
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Nu-l pot face să meargă pe Vista Ultimate 64bit... :sad1:
HELP??
Edge

Post by Edge »

Cand vreti sa incep concursul? Incepand cu 12?

zeus_anoxia > incearca click-dreapta pe executabil>Properties>Compatibility si bifeaza-i acolo fiecare windows pana merge :laughing6: Poate au ceilalti alte idei.. :sad1:
ATB

Post by ATB »

Pt. mine pe 12 e ultimu' examen, asa ca din punctu meu de vedere e bine....
Sa vedem ce zic si ceilalti.
Ankh?
Ghetto?
PSS?
others?
cand sa inceapa?
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Pt cei cărora nu le merge jocul în XP şi/sau Vista, încercaţi "Porsche Unleashed Enhanced Version" de aici: http://www.nfs-planet.de/hacks.php La mine a mers (şi am Vista).

PS. Nu se ştie dacă funcţionează patch-ul pe Porsche 2000...
PPS. I'm in, în cazul unui posibil campionat...
Dennis_BOX

Post by Dennis_BOX »

salut. la campionatul anterior am lipsit. vreau sa joc si eu acum . spuneti-mi ce versiune jucati eventual un " link " de ajutor pe PM. mersi mult.
Edge

Post by Edge »

Jucam Porsche Unleashed sau 2k.. depinde care merge. Eu am avut instalat P.U. si pe XP nu vroia deloc sa mearga chiar si cu patch-ul ala enhanced 3.5 asa ca am revenit la o varianta de 2k care o aveam mai de mult din retea si merge bine.
Dennis_BOX

Post by Dennis_BOX »

bun. si cand incepe competitia? cat o sa dureze un season? cu ce masini jucam?
Edge

Post by Edge »

De cand incepe asta voi stabiliti, a intrebat ATB mai sus daca e lumea de acord cu data de 12 dar vad ca o cam fac pe mortu-n papusoi... [smilie=maniac.gif] Cel mai probabil data de incepere o sa fie 12...undeva la 10 seara, am ceva treaba acum si maine un examen asa ca nu prea am timp de gandit la "setarile campionatului".
Masinile o sa fie dintr-un save complet de NFS... GT1, 911 Turbo F.D, Boxter RS etc.
ATB

Post by ATB »

care e diferenta intre PU si P2000?
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Need for Speed 5 a fost comercializat cu numele de Porsche 2000 în SUA şi Porsche Unleashed în Europa. Eu aşa ţin minte, e posibil să mă înşel... nu sunt diferenţe notabile între cele două versiuni.
Din punctul meu de vedere campionatul poate începe pe 12. :blob7:
ATB

Post by ATB »

Sa inceapa distractia! Edge?
ATB

Post by ATB »

Nu mai pot sa astept, strangeti-va lumeeeee. :D
ATB

Post by ATB »

ufff, ma duc sa termin FD pe manual. :sad1:
Cayn

Post by Cayn »

Jucati online? Sau ca data trecuta: single player race, finish, print screen? Mai exista suport din partea EA pentru partea multiplayer? :-?
ATB

Post by ATB »

Jucam ca data trecuta.
Edge

Post by Edge »

XtremPC NFS Porsche racing competition - started: 12.11 - 22:00

Competitia va fi organizata sub forma a mai multe event-uri, fiecare cu durata de 120 ore (5 zile). Se vor afisa timpii obtinuti atat per event dar si intr-un cumul total. NU se vor mai acorda nici un fel de puncte, timpii cumulati vor fi afisati intr-un top, si atat.[smilie=maniac.gif] Rezultatele (sub forma de printscreen la afisarea rezultatului cursei dupa ce treceti linia de sosire) se vor uploada la imageshack. > Print Screen in joc > Alt-Tab > Microsoft Paint > Edit - Paste > File - Save as... *.jpg. > http://www.imageshack.us > Choose... > host it > copy-paste aici la link-ul din fata Thumbnail for forums (1) :wink: Se penalizeaza cu 1min cheat-erii, de orice fel [smilie=maniac.gif]

1st event
Track: Zone Industrielle/forward
Car: GT1
Gear: Automatic / Manual
ABS: On
Damage: On
Started: 12.02 - 22:00
Ending: 17.02 - 21:59

Timings
I - zeus_anoxia - 2:13.87 (auto.)
II - ATB - 2:14.50 (man.)
III - capca1 - 2:20.65 (auto.)

Va rog mentionati langa timp si daca jucati cu manual sau automatic.
<se va updata -> last update 20:37 - 14.02>

Jucatorii care vin cu timpi mai buni decat pozitiile 1-3 din topul per event si in special timingurile care vin sa atace pozitia 1 sau 2 ii rog sa aiba la indemana un replay al cursei pentru validare.

P.S. Scuzata-mi fie lipsa de originalitate si setarile asemanatoare vechiului event :tongue3: Daca vreti ceva schimbat, va rog PM si vedem ce se poate rezolva. Incercati sa postati doar on-topic ca sa nu ma incurc in poze.
Last edited by Edge on Wed Feb 14, 2007 8:38 pm, edited 12 times in total.
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Edge wrote:Se penalizeaza cu 5 puncte cheat-erii, de orice fel [smilie=maniac.gif]
Ai zis că nu vor fi puncte ci doar timpi obţinuţi, cum vor fi penalizaţi cheat-erii mai exact?? :-~

Edit!! Traseul este "Zona Industrială", pot alege orice variaţiune a acelui traseu?? Backwards, mirrored etc
ATB

Post by ATB »

Nope, iei forward. Si inca o chestie. Reseteaza-ti recodurile(inainte de toate) si salveaza replay-uri dupa fiecare timp bun pe care l-ai scos.

Si inca ceva: Masina e STOCK. Deci nu umblati la setarile ei, gen rapoarte, presiuni, suspensii, etc. [smilie=Good-Post.gif]
Last edited by ATB on Mon Feb 12, 2007 10:56 pm, edited 1 time in total.
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Time to beat 2:19.03

Image

Din păcate nu am salvat replay-ul pt că nu ştiam că e necesar... oricum nu e cine-ştie-ce...
Edge

Post by Edge »

S-a modificat postul initial pentru a raspunde la intrebarile adresate de zeus. Masina este intr-adevar STOCK, adica masini din Evolution dar la care nu s-a umblat la suspension, gearing ratios, etc.

Eu deocamdata nu am jocul acasa, am imprumutat dvd-ul...ar trebui maine-poimaine sa-l am. :wink:

Vreau sa stiu cine are chef Vineri sau Sambata seara de niste curse online pe hamachi 1.0.1.5? Preferabil cineva care are un ISP cu un peering destul de bun intern, ca banda pentru 5-6 jucatori are orice abonament din ziua de azi. :wink:
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

New time: 2:14.93
Transmisie: automată

Image
PSS 214

Post by PSS 214 »

ma bag si eu :) care varianta jucam ca am uitat :tongue3: Unleashed sau 2000 ?
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Nu contează, e acelaşi lucru :tongue3:
capca1

Post by capca1 »

Pana acum asta am reusit.
Attachments
nfs.JPG
Ghetto_64

Post by Ghetto_64 »

Mă primiţi şi pe mine? :d Sper să am timp totuşi. :sad1:
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Faptul că folosesc transmisia automată sau manuală va avea vreo consecinţă asupra topului?? Dacă nu, ce rost are precizarea acestei setări??
ATB

Post by ATB »

Are, pt ca o sa fie 2 topuri separate. Sau asa am inteles eu.
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

Data trecută a fost un singur top... şi nu s.a precizat nimic. Personal, nu pot schimba rapoartele ălea ca lumea pe manual nici dacă mă biciui, trebuie să fi atent la prea multe lucururi simultan, viteză, timp, traseu, turometru... [smilie=Nice-try.gif]
Edge

Post by Edge »

Daca o sa fie destula lume inregistrata per total, si destui oameni care sa joace ori cu manuala ori cu auto o sa fac 2 topuri. N-as vrea sa vad 2 topuri in care sa afisez x jucatori cu auto si doar un jucator cu manuala. Deocamdata, cred ca afisarea auto. sau man. langa timpul obtinut e de ajuns.
capca1 si zeus_anoxia > sa inteleg ca auto. amandoi?

Cat despre daca s-a precizat sau nu in topul vechi cine a avut manuala sau automata, te las sa te convingi singur.. :tongue3:

Si 3), sau cat o fi, am doar 2 oameni inscrisi (ATB si zeus_anoxia) pt Porsche online. Chiar nu mai vrea nimeni? =P~ As vrea ca pana Joi seara sa am o lista ca sa pot sa anunt din timp cand ne intalnim in hamachi sa jucam.
ATB

Post by ATB »

zeus_anoxia, m-ai omorat. Pur si simplu m-am chinuit pt. timpu' asta de mi-a venit rau.

Cutie manuala, ca asa m-am obisnuit. Nu prea mai joc pe automata.

Image
black ice

Post by black ice »

Încerc şi eu să particip (şi la concurs şi online vineri seara). Mâine voi instala Porsche şi o să dau un răspuns mai exact...
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

ATB wrote:m-ai omorat. Pur si simplu m-am chinuit pt. timpu' asta de mi-a venit rau.
Şi eu... =D>

Time: 2:13.87
Transmisie: Auto.

Image
Attachments
Zone Industrielle.rar
replay pt confirmare, e arhivat
(1.53 KiB) Downloaded 36 times
Last edited by zeus_anoxia on Wed Feb 14, 2007 12:46 am, edited 1 time in total.
black ice

Post by black ice »

Am o mică problemă, poate mă puteţi ajuta. Am instalat versiunea 2k, am pus patchul dar am o problema cu tastatura. Am intrat în joc, mi-am creat un user, am mers în options, am schimbat pe high toate opţiunile de la audio şi video, mi-am modificat hud-ul iar când am ajuns pe tabul controlls mouse-ul a dispărut şi totul a început să se mişte "în reluare". Din momentul ăla n-am mai putut să fac nimic în joc, doar Ctrl+Alt+Del.
La controlls era setat peste tot joystick şi n-aveam cum să modific. Am încercat un quick race dar degeaba, tastatura nu răspunde.

Aş putea să modific manual pe undeva key-urile pentru tastatură?

Tastatura e wireless, model microsoft InteliType pro.
Edge

Post by Edge »

S-a validat cursa lu' zeus. [smilie=Respect.gif] d00d!
ATB

Post by ATB »

2:13:78 Manuala

Image
zeus_anoxia

Post by zeus_anoxia »

frate, tu chiar ai ambiţie!! [smilie=maniac.gif]
[smilie=Respect.gif]
Post Reply