Dark Side!The Jedi are weak and deserve to die <<<evil laughter>>>
Sper ca n-am gresit topicul
Intr-un moment in care inspiratia mea a ajuns la punctul minim, eu propun:unitatea noastra pusa ca avatar....nah...marca de CD-uri preferata?Nah!....I GOT IT!Numarul Xtrem PC preferat!...what can I say?Duc si eu lipsa de inspiratie.
anmaleleeeeeeeeee ?!? Please. Submit nu ţine loc de auto-corectare...
Chestionarul mai are multe de zis, eu unul nu credeam că operaţiunea AUTO are mai mulţi susţinători ca Dark Side, având în vedere cantitatea de roacări pe secţiune^2. Amândouă propunerile, Auto şi Dark Side vor fi în viitorul apropiat.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Propun ca de ziua copilului mai bine să ne punem avatar cu un presonaj de desene animate. Mi se pare mai interesant decât o poză de bebeluş scanată pe pe un alb-negru cu dungi de la îndoituri. Ei cine îi ia pe Tom şi Jerry sau pe Chip and Dale ?
Scuze dacă s-a discutat deja - mi-a fost imposibil să citesc toate cele 13 pagini cu posturi să văd exact care au mai fost părerile...
O barmaniţă virtuală aş putea accepta
...dar o bere virtuală?? Niciodată!
caraboy şi BooBoo: avatarul este obositor şi nu face subiectul vreunei operaţiuni. Schimbaţi-l, îmi vibreaza corneea deja ... La orice operaţiune trebuie descris avatarul în 3 cuvinte, ce ar trebui să vă reprezinte. Nu mai postaţi ca să chat-uiţi pe aici. Până la terminarea chestionarului, nu mai patentaţi poze, nu mai postaţi decât dacă aveţi ceva important de adăugat, de propus, de împărtăşit.
Exemplu de avatar cu descriere:
Attachments
Chinuit, Umilit, Manipulat
Umilit.gif (9.13 KiB) Viewed 612 times
Avatarul asta l'a mai avut cineva, stiu sigur, dar nu mai stiu cine... Eu oricum nu prea am de gand sa particip la operatiune (poate daca ma hotarasc pe moment).
Sigur l-a mai avut cineva, îl ţin bine minte. Mi se pare că persoana respectivă avea la location ceva de genul: La tine la geam cu un MP5. Oricum, asta era cam acum un an deci nu cred că se va supăra.
Later edit: L-am găsit. Era Swat Cat. Dă-i un mesaj, poate e de acord să îl păstrezi.
Proud member of the "Brothel for slating intellectual lusts"
Promoter of the New World Order.
A mea e pusa deja .... cu o mica mentiune : nu e animalul din mine ci animalul de langa mine; e chiar motanul meu in varsta de 10 ani.
Oricum, eu am votat AUTO.
Care e ideea, de ce îşi face toată lumea "rezervări" de avatare? Sau pentru ce? Încă nu s-a stabilit subiectul viitoarei operaţiuni şi nici nu s-au terminat pisicile...
Mâine se închide chestionarul şi e clar ce Operaţiune se va desfăşura între 1-8 Mai.
Precizări suplimentare:
- Nu se va folosi decăt un singur avatar pe cap de user ce participă toată operaţiunea.
- Nu folosiţi /copiaţi avatare existente. Pentru acest lucru avem rezolvări.
- După data de 8 Mai recomandăm trecerea la folosirea avatarului default, pentru a evita haosul creat de "întârziaţi".
[ANUNŢ] Operaţiunea MONSTRUL va încheia pentru o perioadă nedeterminată şirul operaţiunilor. Urmează o perioadă de test, deci nu insistaţi. Nu se va închide definitiv.
E bine aşa. Fiecare găeşte o poză care îi place şi o rezervă ca să nu fie folosită de altcineva. Pozele cu adevărat amuzante sunt destul de rare. Probabil că mulţi nu se chinuie să facă ei avatarele şi caută deja făcute pe net şi asta ar fi un alt motiv de rezervare a lor.
Iată şi MONSTRUL din mine...
Later edit: Mi-a luat mult până am postat, ultimul mesaj pe care îl citisem era al lui Dr.LED
Later edit 2: Acum că am şters attachmenturile celelalte, uite Zână o poză cu o mâţă "torturată" cum îţi plac ţie:
Attachments
Monstrul din mine.
Cavy2.gif (9.09 KiB) Viewed 294 times
Last edited by Sanguine on Sun Apr 18, 2004 12:58 am, edited 1 time in total.
StinGHER wrote:
Later edit 2: Acum că am şters attachmenturile celelalte, uite Zână o poză cu o mâţă torturată cum îţi plac ţie:
Ca să fiu sincer îmi plac pisicile "torturate" la modul funny, adică îmbrăcate, umililite, depersonalizate, surprinse în ipostaze cât mai haioase, nu cele chinuite în realitate. Urăsc asta. Pozele tale sunt funny. A doua a avut-o Datzash. Avatarul meu îl vedeţi deja.
Comentariu : I wanna be.
Sorry dacă nu am pus ghilimele. La acelaşi mod de "torturare" mă refeream şi eu.
P.S.: Pentru că sunt darnic de felul meu, puteţi să vă alegeţi avatar (cine vrea) din astea trei pe care le-am găsit în colecţia mea de avatare:
P.P.S.: Chiar sunt ofticat că nu se pot pune mai mult de 3 attachments că vă mai dădeam...
Attachments
2826.gif (9.32 KiB) Viewed 269 times
3478.gif (6.84 KiB) Viewed 269 times
3290.gif (6.81 KiB) Viewed 269 times