Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
un monitor samsung 2232bw si un asus 8800gt , ambele second( monitorul l-am luat la schimb cu placa mea un asus 8800gtx+accelero xtreme 8800) si pe asus 8800gt am dat 350(adica trebuie sa-i dau
)

Amd sempron140@athlon2 x2 4400e,dc crucial ddr3,7200gs,hdd 40+40 wd@maxtor,creative live 5.1,case noname , sursa xilince 400 w , lcd15 fujitsu siemens 15p-1.
GTA 4 PC retail
Placa de baza MSI P35 NEO-2 FR
Boxe Microlab SOLO 4C
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Placa de baza MSI P35 NEO-2 FR
Boxe Microlab SOLO 4C
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Sa revi cu o parere despre boxe, ca-s curios. Si sa le stapanesti sanatos. Diseara o sa revin si eu cu un post legat de ultima mea achizitie.
Intai sa ajung la munca...
Later edit:
Am ajuns si eu intr-un final la PC. Mi-a adus Mos Gerila:
Nikon Coolpix L16:

A-Data SDHC Class 6 4Gb

Husa Nikon CS-L01

Maine imi vin:
Incarcator + patru acumulatori Panasonic BQ-829E

Later edit:
Am ajuns si eu intr-un final la PC. Mi-a adus Mos Gerila:
Nikon Coolpix L16:

A-Data SDHC Class 6 4Gb

Husa Nikon CS-L01

Maine imi vin:

fiti intelegatori nu va utati la ce e in jur...
obiectul vizat e bratul pt monitor
http://www.keyzone.com/Monitor_Arms/Des ... e_Arm.html
obiectul vizat e bratul pt monitor

http://www.keyzone.com/Monitor_Arms/Des ... e_Arm.html
ABIT IP35-E/E6750 3,4Ghz+TRU120 EXT+2x120mm on 900r/min
4x1Gb A_Data VITESTA 800+ arctic cooling 2x40mm
TT Toughpower 750w
GAINWARD GTX 260 GS 895mb
SAMSUNG F1 500GB samsung F1 1TB
Audigy SE
samsung 223BW to bengq G2420HD
in a LIAN LI A-71
4x1Gb A_Data VITESTA 800+ arctic cooling 2x40mm
TT Toughpower 750w
GAINWARD GTX 260 GS 895mb
SAMSUNG F1 500GB samsung F1 1TB
Audigy SE
samsung 223BW to bengq G2420HD
in a LIAN LI A-71
Cat te costa?Merced wrote:Maine imi vin:
Un kit mouse + tastatura wireless Logitech LX710, de care sunt multumit deocamdata.

Overhead the albatross hangs motionless upon the air
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
And deep beneath the rolling waves
In labyrinths of coral caves
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine.
Sistem
Ghetto_64 wrote:Cat te costa?Merced wrote:Maine imi vin:
In jur de 75 de lei...
Mi-am tras o plasma Panasonic 42PV80 si un Popcorn hour A-110. Super multumit de ambele achizitii.
O placa de baza Asus P5Q PRO
Cooler Zerotherm FZ120
Ventilator Antec Tricool 120mm blue led
Sursa Corsair HX520
Memorii Corsair 4GB DDR2 1066 MHz CL5 Dominator DHX Dual Channel Kit
Vroiam si o carcasa Cooler Master 590 dar nu a reusit sa o aduca nimeni.
(
Dupa sarbatori vreau sa vand componentele inlocuite si sa iau o placa video mai buna. Craciun fericit!
Cooler Zerotherm FZ120
Ventilator Antec Tricool 120mm blue led
Sursa Corsair HX520
Memorii Corsair 4GB DDR2 1066 MHz CL5 Dominator DHX Dual Channel Kit
Vroiam si o carcasa Cooler Master 590 dar nu a reusit sa o aduca nimeni.

Dupa sarbatori vreau sa vand componentele inlocuite si sa iau o placa video mai buna. Craciun fericit!
Am renuntat la vechiul Samsung Syncmaster 172x si mi-am luat un Samsung 2243BW.

Niciun pixel mort, bezel-ul e subtire la fel ca la vechiul monitor, culorile sunt redate mult mai bine, contrastul e foarte bun, luminozitatea pe default era setata la maximum. A trebui s-o reduc la 55 pentru ca era deranjant. Nu prea m-am jucat cu alte setari din meniu ca nu am avut timp
Butoanele touch sensitive sunt ok, suportul pare solid, se poate roti la 360 de grade, poate fi ajustata inaltimea iar ecranul poate fi rotit in mod portrait (nu stiu la ce m-ar putea ajuta chestia asta).
Are ceva bleeding putin mai accentuat in parte inferioara dar e ok.
Momentan sunt multumit.

Niciun pixel mort, bezel-ul e subtire la fel ca la vechiul monitor, culorile sunt redate mult mai bine, contrastul e foarte bun, luminozitatea pe default era setata la maximum. A trebui s-o reduc la 55 pentru ca era deranjant. Nu prea m-am jucat cu alte setari din meniu ca nu am avut timp
Butoanele touch sensitive sunt ok, suportul pare solid, se poate roti la 360 de grade, poate fi ajustata inaltimea iar ecranul poate fi rotit in mod portrait (nu stiu la ce m-ar putea ajuta chestia asta).
Are ceva bleeding putin mai accentuat in parte inferioara dar e ok.
Momentan sunt multumit.

Doctor's say i have a multiple personality but we don't agree with that.
Coza wrote:Mi-am tras o plasma Panasonic 42PV80 si un Popcorn hour A-110. Super multumit de ambele achizitii.
Plasma am inteles ce e dar Popcorn Hour ce e ? Aparat de facut popcorn ??? Sau ce ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Inainte sa intrebi lucruri stupide da si tu un search pe google. Popcorn Hour A-110 review

What is it: Media streamer capable of delivering 1080p video from your computer to a TV
Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
- gabe_racer
un Force3D ATI HD4850(racire AC)
O pereche de casti Razer M100
O pereche de casti Razer M100
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
-
Sa le stapanesti sanatos gabe.Zi te rog daca vrei cum sta hd4850-ul ala la temperaturi si zgomot.
PS:Cu aceasta ocazie, va urez tuturor sarbatori fericite!
PS:Cu aceasta ocazie, va urez tuturor sarbatori fericite!
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
gabe tu n-aveai cumva 8800GTS G92? Pentru ce l-ai dat pe 4850? 

- gabe_racer
Merci de urare!Dupa ce am instalat driverul ,am redus placa la tacere,e in limite foarte rezonabile ,in ceea ce priveste zgomotul produs de ventilator.Ca si racire,imi indica in jur de 42-43 grade chiar si folosita,spre rusinea mea nu am cautat sa vad limitele normale,mi se pare prea mica aceasta temperatura,poate nu e de fapt pt 55nm totusi.Se comporta bine si in OC,am ajuns fara probleme la 700/2200 cred,o sa incerc si un maxim cand o sa am timp.
@MercedAm avut 8800GTS 640->schimbata pe un HD 3870->upgrade acum pe HD 4850.
@MercedAm avut 8800GTS 640->schimbata pe un HD 3870->upgrade acum pe HD 4850.
C2D E6750 3,2Ghz +TT Big Typhoon(lapped) | DFI LP UT P35-T2R HEATPIPE | Sapphire HD4890 Vapor-X 1GB GDDR5|4 GB DDR2 | 2WD+1Samsung+1Seagate=2TB | Thermaltake 430W Pure Power | A+ X-Clio 2
A, credeam ca ai avut ultima oara 8800GTS 512Mb/256bits, caz in care upgrade-ul era de fapt un downgrade. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
- gabe_racer
Dude,nici in cazul ala nu era downgrade,poate glumeai,un HD 4850 bate si un 9800GTX care e un picutz mai bun ca un 8800GTS 512MB/256biti.
Sanchi, am avut toate trei placile variantele in PC, si acum suspin dupa 8800GTS-ul ala, am muncit degeaba scotand PC-ul de sub birou ca sa bag 9800GTX-ul si sa ma "joc" cu 4850-ul...
Am avut in trecere pentru teste si un 4850 si nu m-a impresionat. Mai zgomotoasa(era Sapphire cu racirea aia expirata de pe vremea lui 3850), cel putin in 3DMarci mai slaba ca astea cu G92, driverii aia nesuferiti, iar in ce jucam la vremea respectiva n-am vazut diferente notabile, adica in Crysis si Dead Space. In primu' mergea cam la fel, parca se vedea un pic mai frumos, iar in Dead Space oricum nu conta ca mergea full. Exagerezi tu cu "bate", e in unele conditii superioara unei placi de genu 8800GTS/9800GTX, in altele nu, oricum cu diferente micute.
Am exagerat cu downgrade-ul, dar nici upgrade n-avea ce sa fie, diferentele intre ele fiind per total mici, diferente pentru care nu cred ca merita investit in plus. Bineinteles, daca a fost cazul unei investitii.
Am avut in trecere pentru teste si un 4850 si nu m-a impresionat. Mai zgomotoasa(era Sapphire cu racirea aia expirata de pe vremea lui 3850), cel putin in 3DMarci mai slaba ca astea cu G92, driverii aia nesuferiti, iar in ce jucam la vremea respectiva n-am vazut diferente notabile, adica in Crysis si Dead Space. In primu' mergea cam la fel, parca se vedea un pic mai frumos, iar in Dead Space oricum nu conta ca mergea full. Exagerezi tu cu "bate", e in unele conditii superioara unei placi de genu 8800GTS/9800GTX, in altele nu, oricum cu diferente micute.
Am exagerat cu downgrade-ul, dar nici upgrade n-avea ce sa fie, diferentele intre ele fiind per total mici, diferente pentru care nu cred ca merita investit in plus. Bineinteles, daca a fost cazul unei investitii.
- gabe_racer
Nu vreau sa ma mai lungesc cu offtopic-ul,ideea e ca m-am ghidat cand am spus ca "bate" la vga-chart-urile de pe guru3d.com,unde iese in fata aproape in toate cazurile cand e vorba de 4850 vs 9800gtx.La partea cu 3dmark-ul ,n-are rost sa te joci cu el,e irelevant cel putin la 2006,cand un 8800gts 320 iese doar cu ~1000 puncte mai putin ca un hd 4850 iar in testele reale e diferenta de la cer la pamant.
In fine, pe mine diferentele de frame-uri din review-ul asta, nu m-ar face sa deschid carcasa ca sa pun 4850 in loc de 9800GTX. Daca aveam monitor mai mare poate, dar in rest...
![Off-Topic2 [smilie=Off-Topic2.gif]](./images/smilies/Off-Topic2.gif)
![Off-Topic2 [smilie=Off-Topic2.gif]](./images/smilies/Off-Topic2.gif)
Re:
Cu cat ai luat placa ?DaLiu wrote:MSI X1900XTX si Accelero X2, revin cu detalii maine.
Intel Dual Core E5200 @ 3.36Ghz, Gigabyte EP35-DS3L, 4Gb A-Data Vitesta EE 800+ @ 896Mhz, Gigabyte HD4870 512Mb DDR5 @ stock, WD 320GB + WD 400Gb, Thermaltake 550W, BenQ E2200HDA 22" FullHD 1920x1080 LCD, wireless key & mouse, Vista Ultimate x86
Postul ala e din Thu Jul 13, 2006 3:15 pm .
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Pentru 1050 lei am luat asta: NV-GS330 + gentuta + trepied + cablu firewire.
Foarte multumit de achizitie, deja am filmat 10 minute in casa la lumina becurilor, transferat (si USB si firewire ca sa vad diferentele zero de calitate/timp la transfer) in calculator, codat DVD si XviD cu rezultate excelente.
Ah, si in plus de pe la noi am si luat 12 casete Panasonic la pret de dumping.
Foarte multumit de achizitie, deja am filmat 10 minute in casa la lumina becurilor, transferat (si USB si firewire ca sa vad diferentele zero de calitate/timp la transfer) in calculator, codat DVD si XviD cu rezultate excelente.
Ah, si in plus de pe la noi am si luat 12 casete Panasonic la pret de dumping.

...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Un kit de 4 GB Corsair DDR2 (2x 2 GB) / 1066 MHz / 5-5-5-15 / radiator XMS2 DOMINATOR
In sfarsit am gasit undeva Cooler Master Centurion 590. Am zis ieri hai sa vad si la magazinele de la care nu prea am cumparat daca au ceva pe stoc si culmea am gasit-o. Lucky me ![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
O poarta marii de 500 pentru ca WD-ul meu si-a dat obstescul sfarsit azi. De aici : http://www.artcore.ro/preturi/mici/Hard ... /3555.html
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Un iPod Nano 4th gen la 4GB-pret 129 euro, e absolut superb din toate punctele de vedere ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
deja a aparut generatia a 4-a la nano ?
aoleu cat marketing
. cum nu mai scot astia bani din ceva.. scot o versiune mai noua..
la fel ca si cu loganu facelift

aoleu cat marketing

la fel ca si cu loganu facelift

Men are like guns. They're funny.
iară au schimbat forma şi le-au dat ţeapă celor care fac accesorii "neagrementate".
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
tin minte ca imi luasem un ipod shuffle 2nd gen.. destul de ieftin , 200 ron 2gb.. si l-am dat dupa 2 zile pt ca gasisem o oferta la ipod nano 2nd gen cu 200 ron.. de 4gb , sa nu-ti bagi unghia in gat nu ? , iar dupa o saptamana cand nu mai aveam ce face cu el (pt ca nu stau cu castile in urechi cand conduc...) , nu mai puteam sa il dau de vechi ce era !!! adica.. deja aparuse generatia a 3-a . si acum a 4-a..... geez
e ca in reclama asta
Sursa: Youtube

e ca in reclama asta
Sursa: Youtube
Men are like guns. They're funny.
-
Ieri in ultima zi a anului mi-a venit si mie un Scythe Musashi pentru 4850-ul meu.
Foarte multumit de temperaturi si zgomot! L-am luat de la un user asa ca nu intrebati de unde l-am luat de era pe stoc. 

![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
prea tare filmul... si prea adevarat... la multi ani.
la mijloc intre .asm si .c
Ca tot e febra cu merele mi-am luat si eu un Ipod Touch 2G si un D-Link DI-525 pentru el.
Telefoul a venit cu acele casti ?
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
care telefon?!
te referi la apple?
cu cx300?!
apple vine cu nişte pocnitori care surzesc lumea şi pentru care mai apoi sunt daţi în judecată.
te referi la apple?
cu cx300?!
apple vine cu nişte pocnitori care surzesc lumea şi pentru care mai apoi sunt daţi în judecată.
101 lucruri despre mine:
My bad..intr-adevar ma refeream la ipod. Credeam ca baietii au modificat pachetu pentru 2009.
Walking on water and software development after specifications are easy if both are frozen.
Nu, sunt castile standard de Apple, pe care nici macar nu le-am desfacut sa le aud cum suna, in poza sunt niste Razer ProTone M100, care arata exact ca niste CX300, de aia cred ca a spus sorin de ele.
nu chiar. gumele de pe căşti sunt mai mari decât cele mai mici din setul cx300 şi mai mici decât cele intermediare. pe spatele căştii dinspre ipod ar fi trebuit să se vadă deja sigla Senn. mufa de la cx300 e în 90 de grade.plus că ai un set de Razer la vânzare în altă parte. cu toţii facem greşeli. 

101 lucruri despre mine: