Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
a-data 4x1 gb vitesta xtreme 800+ cele cu mincroane pe ele !!! la 150 de lei de la un amic !!!!!
Amd sempron140@athlon2 x2 4400e,dc crucial ddr3,7200gs,hdd 40+40 wd@maxtor,creative live 5.1,case noname , sursa xilince 400 w , lcd15 fujitsu siemens 15p-1.
Teoretic am dat 80 lei practic ceva mai puțin. Pachet complet, garanție scrisă. A fost ținută overclockată însă pare foarte îngrijită. 

Live in your world, get pwned in mine!
Bun de tot pretul. S-o stapanesti cu placere? Sistem secundar, adica sistemul vechi pe AM2?
Mulțumesc!
Da, despre sistemul AMD (AM2) este vorba (X2 3800+/2GB DDR2/7300GT).
Da, despre sistemul AMD (AM2) este vorba (X2 3800+/2GB DDR2/7300GT).
Un router wireless D-Link DWL922 la minunatul pret de 20euro
http://www.emag.ro/routere_wireless/kit ... --pDWL-922
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
http://www.emag.ro/routere_wireless/kit ... --pDWL-922
e chiar asa bine 80 ron pt un gainward 7300 gt ?Merced wrote:Bun de tot pretul. S-o stapanesti cu placere? Sistem secundar, adica sistemul vechi pe AM2?
eu am dat 100 ron pe un palit x2600pro@xt .

Men are like guns. They're funny.
...a good rhyme does more damage than a '47...© ![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
![Sign-Leet [smilie=Sign-Leet.gif]](./images/smilies/Sign-Leet.gif)
pompiliu92 wrote:Dar eu nu ma refeream sa le vindem gratis,am si spus mai sus sa le vindem pe profit
Nu zic că e mult nici puțin. Uită-te și tu pe la cât se mai învârt prețurile și o să afli singur cum e.Pigoo wrote:e chiar asa bine 80 ron pt un gainward 7300 gt ?Merced wrote:Bun de tot pretul. S-o stapanesti cu placere? Sistem secundar, adica sistemul vechi pe AM2?
eu am dat 100 ron pe un palit x2600pro@xt .
Și PuZZel a vândut HD2600Pro-ul său cu 90 lei dar asta nu înseamnă că se găsesc pe toate drumurile la acest preț.
Pretul e corect din punctul meu de vedere. Placa lui Shader saltata un pic de memorii oricum e mai buna decat 2600Pro/XT. 

Last edited by Merced on Sun Jan 04, 2009 5:59 pm, edited 2 times in total.
Nu stiu dacai mai buna, dar cu Palit-ul meu 2600Pro la 750/1700 rupeau jocurile la vremea ei, si eu ma chinui so dau la 90 de lei
doar ca nui mai gasesc coolerul original, iar AC S1 de pe ea nu prea incape in 90 % din carcase, custom design PCB ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Am ramas in minte de pe vremea aia cu X1650 vs. 7300GT cu DDR3, caz in care placa de la nVidia costa mai putin si overclockata depasea mainstream-ul ATI de pe vremea aia. Am zis o prostie, e mai bun 2600Pro, dar sunt convins ca nu e asa mare diferenta.
am avut 8600gt inainte . pot sa spun ca x2600pro@xt se misca la fel de bine ca ea .
Păi 2600XT-ul a avut drept concurent direct 8600GT-ul. Cum ai vrea să se miște dacă nu foarte apropiat ?
Merced s-a încurcat puțin, nu este mai bună decât un X2600Pro/XT dar oricum la ce folosesc sistemul ăla este foarte ok placa. Ca fapt divers merge overclockată până pe la 550MHz Core / 1700MHz Memory din ce-am apucat să testez.
KeTeK dacă aș fi știut că ai la vânzare un 2600Pro cu 90 lei l-aș fi luat.
Doar să fi măsurat dacă încăpea în actuala carcasă.
Merced s-a încurcat puțin, nu este mai bună decât un X2600Pro/XT dar oricum la ce folosesc sistemul ăla este foarte ok placa. Ca fapt divers merge overclockată până pe la 550MHz Core / 1700MHz Memory din ce-am apucat să testez.
KeTeK dacă aș fi știut că ai la vânzare un 2600Pro cu 90 lei l-aș fi luat.

- indianuiute
ceva maruntisuri ... un HDD Western Digital 500GB SATA AACS si un Kit memorie Mushkin 2x 2GB, XP2-6400
Thermaltake TR2-420 NP 420W 25A @ +12V

Tot pt. sistemul secundar. Preț: 50 lei. Garanție 1 an dacă nu mă înșel.

Tot pt. sistemul secundar. Preț: 50 lei. Garanție 1 an dacă nu mă înșel.
- indianuiute
După ce am pus poza mi-am dat seama că erau şi lucruri care nu ţin de IT în cadru, eram prea entuziasmat de caşti. 

Un review la casti? (acum ceva vreme eram si eu foarte tentat fix de 595-urile astea, foarte laudate)
La ce le conectezi? O placa de sunet mai rasarita?
La ce le conectezi? O placa de sunet mai rasarita?
La Creative X-FI Platinum Fatal1ty Champion cred că le conectează.Mormoloc wrote:La ce le conectezi? O placa de sunet mai rasarita?
2*1gb Crucial tracer
Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Ghetto_64 wrote:O pereche de căşti Sennheiser HD595
Cred ca am dat pe placa video mai putin decat ai dat tu pe castile astea...
si eu mi-as fi luat daca m-ar mai interesa sunetul @ pc , si daca mi-as permite .
o comparatie asemanatoare cu a ta pot sa fac si eu , am dat mai mult pe sistemul audio din masina decat pe pc-ul meu... cu o diferenta de 5-6 ori mai mare
o comparatie asemanatoare cu a ta pot sa fac si eu , am dat mai mult pe sistemul audio din masina decat pe pc-ul meu... cu o diferenta de 5-6 ori mai mare

Lol, Merced! Mi-ai adus aminte de o fază de pe CG. Se lăuda unu că are scule audio de mii de euro şi că toţi sunt varză şi că habar nu au ce vorbesc în materie de audio (evident scria ca un manelist). Când îi cere unu o poză, zice că nu are telefon cu cameră. ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
own3dGhetto_64 wrote:Lol, Merced! Mi-ai adus aminte de o fază de pe CG. Se lăuda unu că are scule audio de mii de euro şi că toţi sunt varză şi că habar nu au ce vorbesc în materie de audio (evident scria ca un manelist). Când îi cere unu o poză, zice că nu are telefon cu cameră.
we demand pic ! chiar sunt curios cum arata RME Fireface 400

PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Ai google man, momentan am un Nokia 6610, nu credeam ca o sa fie de cine stie ce mare inferes achizitia ca nu e pentru jocuri placa.
O sa postez la forumul de muzica cateva creatii personale dupa ce imi vine.
O sa postez la forumul de muzica cateva creatii personale dupa ce imi vine.
Daca tot este criza asta mare in lume am zis sa fiu si eu in criza financiara o vreme
si am schimbat un Sapphire HD4870 1gb cu un MSI GTX280 OC
................
Graphics Engine GeForce GTX 280
Bus Standard PCI Express x16 2.0
Memory Type GDDR3
Memory Size(MB) 1024
Memory Interface 512bit
Core Clock Speed(MHz) 650
Memory Clock Speed(MHz) 2300
Memory Bandwidth(GB/sec) 141.7
Texture Fill Rate(billion/sec) 48.2 .....................
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
................
Graphics Engine GeForce GTX 280
Bus Standard PCI Express x16 2.0
Memory Type GDDR3
Memory Size(MB) 1024
Memory Interface 512bit
Core Clock Speed(MHz) 650
Memory Clock Speed(MHz) 2300
Memory Bandwidth(GB/sec) 141.7
Texture Fill Rate(billion/sec) 48.2 .....................
Asus P6T | I7 920 rev.D0 | ProlimaTech Megahalems| 3*2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | HIS HD5870| HDD S-ata 2x HD642JJ Samsung | ANTEC NineHundred & Seasonic X-750 | Lenovo L220X & LG 32LH3000 | X-FI ELITE PRO | Kone & Logitech Illuminated
Din acelasi ciclu' zic si eu ca mi-am luat un i7 si un X58 Extreme, si niste RAM DDR3, ca sa nu fiu complet nesimtit sa zicem ca e Kingmax, n-am gasit altu' asa repede. N-am telefon penibil cu camera ca sa pun o poza, mi-e rusine cu camera lui iar Nikonu' de pe pagina precedenta l-am stricat cand faceam poze veceului in timp ce trageam apa...Ghetto_64 wrote:Lol, Merced! Mi-ai adus aminte de o fază de pe CG. Se lăuda unu că are scule audio de mii de euro şi că toţi sunt varză şi că habar nu au ce vorbesc în materie de audio (evident scria ca un manelist). Când îi cere unu o poză, zice că nu are telefon cu cameră.
Ma asteapta un warn, mi s-a facut dor, dar de cand "plm" influenteaza o placa de sunet "creatiile" muzicale?

Sa presupunem ca as compune o melodie la o chitara vai de ea. Si apoi as canta-o pe una meseriasa. O sa sune evident mai bine, dar "notele" tot alea-s...
Deci?
Ai simtit vreo diferenta in jocuri?idbaghera wrote:Daca tot este criza asta mare in lume am zis sa fiu si eu in criza financiara o vremesi am schimbat un Sapphire HD4870 1gb cu un MSI GTX280 OC
@ Merced, am nevoie de placa ca sa imi conectez pe viitor si ce alt hardware o sa imi mai iau, unii isi iau Nokia N92, eu mi-am luat o placa de sunet, zi-mi ce e asa de straniu?
Merced, daca n-as sti mai bine as zice ca esti pe menopauza, poti sa zici ce vrei tu frate, e forum free, prea putin ma intereseaza. As dori sa iti cer si eu poze la tot ce iti cumperi.
Last edited by AndreiD on Thu Jan 08, 2009 6:48 pm, edited 2 times in total.
Normal ca a simtit diferenta, tu stii ce misto se misca jocurile pe asemenea placi video? S-ar putea sa nu stii...
E straniu ca nici acum nu ti-a venit de la eMag camera aia foto cu care te laudai odata ca o sa pui poze cu diverse chestii d-astea de triej' de meleoane bucata pe care la cumperi tu...
Acu' nu stiu ce sa zic, dar n-ai observat ca aplaudacii tai s-au mutat pe mygarage sau alte forumuri, si am ramas doar aia "batrani" care oricum nu credem ce zici tu in materie de achizitii hardware? Tu preamaritul care ti-ai luat doua monitoare de 24" pentru spatiu in Cubase dar care de fapt foloseai 1440x900 rezolutie pentru ca brusc spatiul nu era o problema.
Dupa ce am mai avut discutia asta cu tine m-am ales cu un warn dar a fost un sacrificiu mult prea mic pentru a te reduce la tacere cateva luni bune. Multe luni frumoase fara achizitii imaginare.

E straniu ca nici acum nu ti-a venit de la eMag camera aia foto cu care te laudai odata ca o sa pui poze cu diverse chestii d-astea de triej' de meleoane bucata pe care la cumperi tu...
Acu' nu stiu ce sa zic, dar n-ai observat ca aplaudacii tai s-au mutat pe mygarage sau alte forumuri, si am ramas doar aia "batrani" care oricum nu credem ce zici tu in materie de achizitii hardware? Tu preamaritul care ti-ai luat doua monitoare de 24" pentru spatiu in Cubase dar care de fapt foloseai 1440x900 rezolutie pentru ca brusc spatiul nu era o problema.

Dupa ce am mai avut discutia asta cu tine m-am ales cu un warn dar a fost un sacrificiu mult prea mic pentru a te reduce la tacere cateva luni bune. Multe luni frumoase fara achizitii imaginare.
O camera foto, cumparata si facuta cadou
.

“What are the differences between Mark Zuckerberg and me?
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
I give private information on corporations to you for free,
and I’m a villain. Zuckerberg gives your private information
to corporations for money and he’s Man of the Year”
Julian Assange.
Kids it's the internet,don't belive everything you see...or read!
Ghetto ai grija cu vopseaua ca se cam ia daca le scapi,in ~8 luni cam asa au ajuns ale mele,sa le stapanesti sanatos sunt niste casti foarte bune si echilibrate.
Ontopic:Aifon treige,desi nu mi-a placut telefonul initial datorita lipsei unor facilitati gen camera de calitate cu flash,GPS bun sau bluetooth compatibil si cu restul telefoanelor non-Apple + MMS insa nu il foloseam oricum, faptul ca era pe CG la 13 milioane aproape nou cu o ora vorbita si aspect impecabil m-a facut sa il cumpar si nu regret deloc,numarul aplicatiilor e impresionant si multe din ele sunt foarte fun si desi as fi luat HTC Touch HD diferenta de pret + idiotenia de WinMobile il faceau inaccesibil.
Deasemenea am mai cumparat si o pereche de AKG K 1000 insa nu vreau sa fac poze cu ele deoarece vor crea invidie printre membri![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Ghetto ai grija cu vopseaua ca se cam ia daca le scapi,in ~8 luni cam asa au ajuns ale mele,sa le stapanesti sanatos sunt niste casti foarte bune si echilibrate.
Ontopic:Aifon treige,desi nu mi-a placut telefonul initial datorita lipsei unor facilitati gen camera de calitate cu flash,GPS bun sau bluetooth compatibil si cu restul telefoanelor non-Apple + MMS insa nu il foloseam oricum, faptul ca era pe CG la 13 milioane aproape nou cu o ora vorbita si aspect impecabil m-a facut sa il cumpar si nu regret deloc,numarul aplicatiilor e impresionant si multe din ele sunt foarte fun si desi as fi luat HTC Touch HD diferenta de pret + idiotenia de WinMobile il faceau inaccesibil.
Deasemenea am mai cumparat si o pereche de AKG K 1000 insa nu vreau sa fac poze cu ele deoarece vor crea invidie printre membri
Un Sony VAIO VGN-FJ12B (DIN JAPONIA,DE POMANA :p)
Intel i7 9700k@4.8GHZ,bquiet! Dark Rock Pro 4,MSI Z390 Gaming Edge AC,32GB Corsair Vengeance DDR4 3200,Aorus GTX1080Ti,NVme Kingston A1000 480GB+2xCrucial MX500 500GB,HDDToshiba 2TB SATA3,Case CoolerMaster MC500M ,PSU Evga G2 650W Gold,Predator X34 GSync
OnTopic: Athlon X2 Brisbane 5400+ Black Editon @ 2.8 Ghz
Offtopic: Am comandat de pe eBay.. tre sa vina...
http://www.defenselink.mil/transformati ... 5A-147.jpg
Offtopic: Am comandat de pe eBay.. tre sa vina...
http://www.defenselink.mil/transformati ... 5A-147.jpg
Take every advantage in consideration
Una bucata GTX 260, niste memorii si un crimp tool.
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
Hmm nu am avut timp sa testez, am "infipt" placa in sistem destul de tarziu aseara si nu am scapat fara reinstal de win...AndreiD wrote:Ai simtit vreo diferenta in jocuri?idbaghera wrote:Daca tot este criza asta mare in lume am zis sa fiu si eu in criza financiara o vremesi am schimbat un Sapphire HD4870 1gb cu un MSI GTX280 OC
Se pare ca un Corsair HX520 are probleme cu placa asta
Asus P6T | I7 920 rev.D0 | ProlimaTech Megahalems| 3*2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | HIS HD5870| HDD S-ata 2x HD642JJ Samsung | ANTEC NineHundred & Seasonic X-750 | Lenovo L220X & LG 32LH3000 | X-FI ELITE PRO | Kone & Logitech Illuminated