Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Moderator: Moderatori
Re: Ce hardware v-aţi cumparat in ultima vreme?
Ops, ar trebui sa am f'un joc? Nu m-am uita la zdranganele, am scos placa si cutia am pus-o pe dulap. 

...un fleac...m-au ciuruit...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
...asa ca foloseste codul de voucher W33XPSQD in comenzile tale la PC Garage si vei primi discount 1%...
Eram curios. Se zice ca in ultimele loturi au bagat Mirror's Edge. SI eu am primit Far Cry 2. Just Askin' 

burebista te-ai mutat cumva din RO ? Chiar și așa, ultima oară se zvonea că cică ar fi criză mai peste tot. 
LE. La ce preț ? Vreo ocazie ceva pe undeva ?

LE. La ce preț ? Vreo ocazie ceva pe undeva ?
Last edited by Shader on Wed Feb 18, 2009 9:53 pm, edited 1 time in total.
Live in your world, get pwned in mine!
Relax guys, mi-am vindut tot ce se prafuia prin sertare si a iesit asta.
M-am uitat in cutia cu maimute n-am nici urma de joc, doar ceva lipicios cu sigla EVGA o cartulie si un CD cu drivere sau ce-o fi acolo.
M-am uitat in cutia cu maimute n-am nici urma de joc, doar ceva lipicios cu sigla EVGA o cartulie si un CD cu drivere sau ce-o fi acolo.
...un fleac...m-au ciuruit...
Sa o stapanesti sanatos,buna achizitie.merită in defavoarea unei HD4870 1GB ma refer la raportul calitate/pret?
Intel i7 9700k@4.8GHZ,bquiet! Dark Rock Pro 4,MSI Z390 Gaming Edge AC,32GB Corsair Vengeance DDR4 3200,Aorus GTX1080Ti,NVme Kingston A1000 480GB+2xCrucial MX500 500GB,HDDToshiba 2TB SATA3,Case CoolerMaster MC500M ,PSU Evga G2 650W Gold,Predator X34 GSync
Una bucata Corsair CMPSU-400CX, cum a venit asa a si plecat
Cum adică ? Ce avea ? 

Mai mult ca sigur era DOA (Dead On Arrival).Asa cum patit eu cu ramii.Asa cum au venit tot asa au plecat, tot in ziua aia.
Take every advantage in consideration
Nu are nimica, i-am trimis-o lui fratemiu ca s-a ars Thermaltake-ul(accident stupid
), merge excelent,cabluri mai lungi decat la Thermaltake si putin mai silentioasa, mai multe informatii nu pot da pentru ca eu am vazut-o doar sigilata ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Un Creative Audigy SE. E foarte ok pentru moment. Se simte diferenta de calitate a sunetului fata de Realtek HD. Sunetul pare mai bine definit, mai clar (nu este muddy precum pe placa integrata). Si asta pe un sistem Microlab M820.
Un set Razer Barracuda
"E bine să fi mulţumit cu ceea ce ai, dar nu cu ceea ce eşti. "
Sir James MacKintosh
Sir James MacKintosh
Un Q9550 care a inlocuit E8400
Asus P6T | I7 920 rev.D0 | ProlimaTech Megahalems| 3*2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | HIS HD5870| HDD S-ata 2x HD642JJ Samsung | ANTEC NineHundred & Seasonic X-750 | Lenovo L220X & LG 32LH3000 | X-FI ELITE PRO | Kone & Logitech Illuminated
Frumos calculator idbaghera! De unde l-ai luat si cu cat? Si nu mai dati link la price.ro. Ca am vazut pe cg 6bucati de Q9650 la 950 ron si de aceea intreb.
Un Amd Phenom 2 710 si un Gigabyte 790 FX-DS4 

Sony PS3-Beyond games
Heigh Ho ! Heigh Ho ! Haideti sa mergem intr-o tara misto !!!
Multumesc frumos dr_dream.
Sony PS3-Beyond games
-
Sa ne spui si noua cum se comporta in jocuri si ce mai testezi tu,daca faci si oc mai bine.
Si sa le stapanesti sanatos Vladutz20.![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
De ce Polski? Daca tu ai curiozitatea ta e normal sa intrebi.
Tu scriai cand eu postasem deja si nai vazut ca am intrebat si eu.
Si sa le stapanesti sanatos Vladutz20.
![Thumbs-Up [smilie=Thumbs-Up.gif]](./images/smilies/Thumbs-Up.gif)
De ce Polski? Daca tu ai curiozitatea ta e normal sa intrebi.
Tu scriai cand eu postasem deja si nai vazut ca am intrebat si eu.

Last edited by SpeeDy^X2^ on Sat Feb 21, 2009 11:18 pm, edited 3 times in total.
Ceva pareri, performanta fata de procesorul anterior
?
LE: ah minutul asta blestemat mai bine dadeam PM![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)

LE: ah minutul asta blestemat mai bine dadeam PM
Pana ce nu-mi iau un heatsink sanatos sa dau overclock cum trebuie in el nu va pot spune exact ce stie sa faca. Momentan am facut update de bios ca inainte nu recunostea procesorul si acum il recunoaste,am instalat diverse si maine o sa fac niste teste (acum depinde ce vreti voi ).
Sony PS3-Beyond games
Încă un HDD. Am luat iniţial Samsung 640GB de 16MB, SpinPoint F, a venit cu baduri şi până la urmă m-am ales cu un Western Digital 640 GB, tot de 16MB, Green. 290 LEI. Merge bine, la suprasolicitare cârâie puţin, în regim de transfer şi utilizare normală e mai silenţios decât mă aşteptam.

***** Tutunul ucide. Încet.*****
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Câte un om la fiecare 6 secunde... 5. 4. 3. 2. 1.
Un miliard de oameni vor muri până în 2100 din cauza fumatului = 1 din 2 fumători.
Trebuia să iei Caviar Blue (AAKS). Era sensibil mai rapid.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
Am luat de la aceeasi sursa hardurile. Dar raspunsul la intrebarea ta e nu.
Eu sunt născut in Timişoara/Şi sunt suporter Ultras Viola/Tu Poli pentru mine eşti unica iubire/Şi sunt convins că azi vei câştiga
am schimbat monitorul LG 1718S 17" cu un Benq FP93G X 19" . prima impresie.. nu mi-au placut culorile, pur si simplu nu se compara cu lg . albul nu e alb, e un galbui .. contrastul e praf.. distruge imaginea, iar brightnessu.. nu e mortal , la LG bagam gamma +50 si ma spargea la ochi .. iar totul se vedea cristal . insa dupa 20 de minute de reglaj.. ambele monitoare unul langa altul, puse pe clona, am reusit sa copiez oarecum imaginea .
rezolutia este aceeasi.. e doar imaginea mai mare, acelasi lucru puteam sa il fac si daca apropiam monitorul mai mult de ochi
nu e cine stie ce afacere.. insa maicamea avea nevoie de un monitor iar eu l-am gasit pe asta cu 200 ron si am zis sa il schimb .
rezolutia este aceeasi.. e doar imaginea mai mare, acelasi lucru puteam sa il fac si daca apropiam monitorul mai mult de ochi

nu e cine stie ce afacere.. insa maicamea avea nevoie de un monitor iar eu l-am gasit pe asta cu 200 ron si am zis sa il schimb .
Men are like guns. They're funny.
Ghetto_64, trecuseră două săptămâni, iar altceva nu aveau pe stoc de 640-750 de giga. Trebuia să mai aştept câteva zile, îl folosesc doar pentru stocare, nu îmi trebuie super viteză, doar să nu dea erori.
***** Tutunul ucide. Încet.*****
Cooler Master Neon LED 120mm (blue)

Merge de rupa pamantul si este silentios. A murit fanu-ul care aducea aer in carcasa Raidmax si schimbat cu asta.
Este cu putin mai bun decat coolerul Raidmax cu care a venit carcasa.

Merge de rupa pamantul si este silentios. A murit fanu-ul care aducea aer in carcasa Raidmax si schimbat cu asta.
Este cu putin mai bun decat coolerul Raidmax cu care a venit carcasa.

Yeti
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Fly by Hilary Duff - "In a moment anything can change Feel the wind on your shoulders For a minute all the world can wait Let go of your yesterday"
Mi-am schimbat placa de baza cu DFI LANPARTY DK X38-T2R http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmprodu ... itemId=536 si memoriile cu un kit de 4GB Kingstone HyperX 1066 http://www.valueram.com/datasheets/KHX8500D2K2_4G.pdf
My Precious:QuadCore Intel Core i7 920@2.66GHz-Asus P6T-Corsair Dominator 6GB DDR3 1600MHz-460GTXSOC-1xSSD60GB 1X1TB WD & 3x640GB WD -Infiniti Zor-Sursa Thermaltake W0116RE Toughpower750W-Monitor Horizon22"- RevoltecFightBoard- RevoltecFightMouse
De la un co-forumist 930 ronAlexander wrote:Frumos calculator idbaghera! De unde l-ai luat si cu cat? Si nu mai dati link la price.ro. Ca am vazut pe cg 6bucati de Q9650 la 950 ron si de aceea intreb.
Asus P6T | I7 920 rev.D0 | ProlimaTech Megahalems| 3*2 GB DDR3 1600 Mhz Corsair XMS3 | HIS HD5870| HDD S-ata 2x HD642JJ Samsung | ANTEC NineHundred & Seasonic X-750 | Lenovo L220X & LG 32LH3000 | X-FI ELITE PRO | Kone & Logitech Illuminated
un laptop MSI VR603. bunicel
p35c-ds3r,E6750,4x1GB a-data vitesta extreme 800+,asus 8800gt,dvdrw samsung sh-s183a sata,logitech: g15 + lx8,horizon 2206sw,sirtec 500w,audigy 2 zs & altec lansing vs-3121,x-clio 2,hdd wd 1600jb, hdd Seagate ST3320620AS, hdd Seagate ST3500320AS,etc
Un UPS Mustek PowerMust 1400 USB
Wisdom is what's left after we've run out of personal opinions
bad post!
Last edited by Alexander on Sat Feb 28, 2009 10:52 pm, edited 1 time in total.
Un Sony Ericsson W302 cu 450 lei de la Germanos!
- Attachments
-
- w302-front-with-headsets-midnight-black.jpg (41.96 KiB) Viewed 817 times
Atasez si eu o lista cu ultimele cumparaturi, precum si preturi:
-Panasonic 42PV80
-Popcorn Hour A110
-Nikon 18-200VR
-Hahnel HN-40D, battery grip
-HDD WD10EACS
-Panasonic 42PV80
-Popcorn Hour A110
-Nikon 18-200VR
-Hahnel HN-40D, battery grip
-HDD WD10EACS
Hmm,dar daca scoteai de pe o placa video prin HDMI pe televizor nu tot full hd este? :-?
Sau prin Popcorn Hour iti scoate si din cablu posturile HD pe tv?
Sau prin Popcorn Hour iti scoate si din cablu posturile HD pe tv?

Superfly
Un HIS Radeon HD4670 Ice-Q 1Gb DDR3
Athlon X2 5000+,Asus M2A-MX,Kingmax 2GB DDRII 800Mhz
HIS HD4670 1Gb DDR3 IceQ
WD 500Gb S-ATA, DVD RW LG,LG L1970HR-BF
HIS HD4670 1Gb DDR3 IceQ
WD 500Gb S-ATA, DVD RW LG,LG L1970HR-BF
Coza de ce la 5400rpm. HDD-ul ?
Oricum frumoase, și scumpe, achiziții. Să le stăpânești sănătos.
Oricum frumoase, și scumpe, achiziții. Să le stăpânești sănătos.
Am luat PCH-ul pentru a-l pune in living, langa plasma. Compu` il tin in alta camera. Era prea mare deranjul cu mutatul si aranjatul plus faptul ca de pe PC spre Plasma se face o conversie cu un conector DVI-HDMI, si am inteles ca s-ar pierde ceva semnal acolo. Hardul l-am plantat in PCH; l-am ales la doar 5400 pentru a fi cat mai silentios si in acelasi timp rece. Ma felicit pentru alegere, se incadreaza perfect in ce mi-am dorit. Shader, multumesc frumos pentru urare. 

Coza ,sunt curios cum scaleaza HD Panasonicul acela, ca vad ca nu e Full HD. Sau Popcor Hour rezolva marginile taiate cand folosesti rezolutii HD?