Pai filmu a avut un buget redus.Deci nu se putea astepta nimeni la actori de prima mana.Mie unu nu mi s-a parut ca personajele au fost cam stereotipe.Pai gandeste-te cum ar fi sa mergi ore-n sir toamna printr-o padure si sa te simti obligat sa mai faci si o inregistrare de cateva minute zilnic. Personajele s-au comportat natural.Au vorbit ce au vorbit, au facut ce au facut...Si acuma nu prea poti sa le conturezi mai bine in asemenea conditii.Cat despre padure..mi se pare ca respectiva padure-i exact padurea cu legenda BW.Poate asa o fi padurea din zona aia, ce sa-i faci?Trebuia sa vina in Romania, sa faca filmu intr-o padure seculara de pe aicisatori wrote: THE BLAIR WITCH PROJECT (1) - 8/10 - in sfarsit l-am vazut. Filmu al 2-lea a fost jeg, de acord, dar constat ca nici primul nu e exceptional. Singurul truc care ii da savoare e modul in care e filmat, amatoriceste, cu camera tinuta-n mana, aroma de "reality show". Dincolo de trucurile astea, filmul nu contine prea multe - se plimba aia de colo-colo, se sperie noaptea, apar bolovanii, crengutzele, se ratacesc, se injura, gasesc casutza, nu stim cine-i omoara, gata filmu. Personajele sunt cam stereotipe, insuficient conturate, pana si padurea aia e plata si neinteresanta (4 fraieri si 3 crengi uscate : horror in padurea de la Baneasa) .In ansamblu, da, e cam scary, si bine facut, in ciuda faptului ca nu prea are substanta.

Mie unu imi place tipul asta de film horror.Adica te tine mereu in suspans, frica asta de necunoscut.Oricum, mai bine asa decat celelalte filme horror, in care iti arata fata unui demon si se asteapta sa ne speriem.Crengute si pietre, da nu stii ce-s cu ele.Mai bine asa decat ,sa zicem, un medalion cu o pentagrama...Si apropo, esti sigur ca-i omoara cineva?Sau cum, sau unde?Sau...cine?